2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cnm benim eşiminde var öyle illet gömlekleri kumaşları nano teknoloji olanlar ve organikler öyle oluyormuş ben mağazaya gittim şikayet etmek için :KK17: sağolsunlar aydınlattılar
en güzel ütüleme makineden çıkar çıkmaz yapılınca oluyor hiç asmayacaksın inan çok kolay oluyor
tabi biraz sıkıntılı bazen çıkar çıkmaz yapamıyorsun ama sen dene emin ol çok kolay açılacak :KK34:
hayır olsun inşallah mübarek cuma gününde hayırlı kılsın rüyanı :KK16:

Evet aslında o aklıma geldi de hiç yapmadım:KK1:
Ama artık yapmam lazım nefret ediyorum kumaş pantolon ve gömlek ütülemekten offf:KK14::KK14:
Rüyadan pek haz etmedim ama hayırlısı
canım ben leventte dogdm cok ıyı bılırım oraları 13 yaşımdayken tarabyaya tasındık. . şimdi
annemler leventten ev aldılar. ılk kez gorucem evlerını..
sen nerde oturuyorsun buluşma yaparsak gelırsınnn canıkommm :13:

ayyyyy evet bnm herifinde var ama Allahtan gömlek gıymesı zorunlu bır ışı yok
tshırtle gıdıo ışe :) yoksa napardım bennnn
ama çok zorlanıyorum ben o açılmayan gömleklerden..

senın ellerine saglıkkkk bacımmm .. dun bnm eşım bıraz utu vardı havlular fln hemen utulemıss sagolsunn
tey teyy tıssssss ya hıc yapamıyorum ben sıcakta.. yemek yapıo ev toplarsam süpürürsem bendn ıyısı superwomen ı yokk :)
:KK52::KK52:

aysuncum bak nemlıyken utulesen varya süper ..makineden çıkar tamam mııııı
şiddetli bi biçimde çırp :))))
ascık nemlıyken al astıgın yerden ve utule ınan daha kolay
yaa utunu degıstır ben degıstırdım utumu valla dayanamadım yaa cok zordu..

rüya ıcınde popiş açıkta kalmış dıycemde ztn ortunemıyoruz kı sıcaktan :KK52:
Keşke yakın olsam levent bana otobüsle 2 saat, ztn gamilelik, ,sicak, oruç derken bakkala gitmiyorm ben:KK1:
Eşimin bi iş arkadaşının kocasıda ütü yapıyormş kendi yapmadığı gibi adama da demediğini birakmiyor:KK1:
Wayy efendim bu gün ütü yaptıran yarın yerleri de sildirir dio:KK1:
Bizimki mutfakta iyi hafta sonları yemegimizi yapıyor işte o kdr:21:
Nemliyken utulemeyi deniycem, açılmazsa bütün gömlekleri çöpe atıp
Ucuz 20 TL olan gomleklerden alcm evde bi tane var en iyi açılan o walla:KK6:
Evt yaa yaz günü sadece popişi değil heryeri açıp yatıyrzz:KK53:
Aynı sıkıntı bende de var geçen gün 12 tane falan gömlek ütüledim birikti birikti.
Adam her gün bir gömlek giyiyor hal,yle takım elbise zorunluluğu var.

tamamen pamuklu kumaş olunca açılmıor canım.Bizimkinin de Networkten giyinme zorunluluğu var.
oradan alıyor tüm gömleklerini
Benim masam da ütümde çok iyi her şeyi açıyor gömlekler olmuyo
Pres makina lazım ona da para yok=)))
O sebeple benim ki ütülediğim hiç bir gömleği beğenmez haksız da sayılmaz.
Belki nemliyken ütülesek açılır.
Onu da ben yapamam Çünkü hep gece asarım çamaşırları sabah toplarım.
Evet bizimki de aynen öyle tkm elbise hep kuzum
Benim utum de cok iyi ama gömlek lere gelince tırrt..
Bir de yanlışlıkla çift ütü yaptıysan vayy halinee dimi:21:
nee 12 gömlek mııııııııııı..:KK53: ay ne şanslıyım yaaaaa
kocam fuara gıdecegı zamanlarda utulerım gomleklerını yada kısa kollu spor gomleklerı var arada onları gıyer onları utulerım
ama yoooo dostummmm 12 gömlek dedınnndee hızla uzaklaşırım o bölgeden :KK35::KK37:
Hatuncuum sen haline şükret, ztn iki tene ütülenck var onu da herifin yapıyoo ohhh valla:KK53::KK1:

ben sabah sağlık ocağına gittim aşımı oldum. aile hekımıme de danıştım bunu böbreklerle ilgili bir sıkıntı olabilir dedi. zaten böbreklerimde ağrıyordu dün çok su içtim diye düşünmüştüm tahlil verdim öğleden sonra da kadın doğum doktoruna hastaneye giidicem bakalım o ne diyecek. sonuçlar da öğleden sonra çıkar.
bu arada sağlık ocağında bebeğimin kalp atışlarını dinledim içim rahatladı . Allahıma çok şükür.
inşallah sonuçların tertemiz çıkar canım
tetanoz aşını mı oldun?

Merhaba güzel ve tombik anneler:KK54:
Kizlar dün gece sahurdan önce bir ütü yaptım. .Ütü mü beni ben mi ütüyü anlamadm:KK14:
Öldüm sıcaktan ve buhardan:KK14:
Bu arada eşlerinizin bir türlü açılmayan inatçı gömlekleri var mııı:KK36:
Kiğılı dan alıyoruz gömlekleri, bankada olduğu icin hergün degisik bi tane giyiyor. .
Amaaaa kırışıklıkları çok zor utuleniyor yaaa ne yapmalıyım sizce..
off evet ya çok sinir o kaliteli gömlek tripleri :KK53:
100de 100 pamuk mu, bırakalım hayatım diyorum
almicam bi daha onlardan :KK19:
ne kadar ucuzsa o kadar söz dinliyo resmen

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize :KK16:
az önce hastaneden geldik sonunda cinsiyetimiz hakkında %80 de olsa bir fikrimiz oldu :KK1: doktor hemen pembeleri hazırlama ayrıntılıda tekrar bakarız dedi bir kızımız olacak inşallah hayırlısıyla rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı bir kul olsun inşallah
canım hayırlı olsun prensesiniz
ne güzel bi kız bi erkek :21: allah nazardan korusun sizii :KK16:

Selam kizlar forumda ilk detayli usg ye giren benim sanirim dun bebegimi gordum masallah herseyi yerindeydi :) onu gormek cok mutluluk veriyor bana dopingim benim
aaaaaa ama oldu mu kelebek!
hiç anlatmamışsın
yarım saati 2 satır yapıvermişin anlat biraz
ben de yarın gircem ayrıntılıya, çok merak ediyorum
inşallah güzel haberlerle döneriz

selam kızlar biz geldik dun dra gittim ve sonunda öğrendim oluşumun olucağını
3 kız bebekten sonra drun oğlun olcak demesi okadar tuhaf geldiki
rabbim hekesin gönlüne göre versin
benim 155 gr ve 13 cm boyunda bi oğlum var
çok güzel yaaaaa yerim ben onu

Son düzenleme:
aaaaaa ama oldu mu kelebek!
hiç anlatmamışsın
yarım saati 2 satır yapıvermişin anlat biraz
ben de yarın gircem ayrıntılıya, çok merak ediyorum
inşallah güzel haberlerle döneriz

Canim once evet yaklasik yarim saat suruyor, ilk basta oyle renkli 3 boyutlu goremiyorsun doktor olcumlere basliyor el kol burun kafa karin bacaklar vs gibi ellerine ayaklarina bakliyor parmaklar inceleniyor sonra ic organlar basliyor orda antiyor bobrekler karaciger diger organlar ve kalbi inceleniyor cok sukur benim hersey normal cikti ennn son :) 4d dedikleri olay gerceklesiyor bebegini kipir kipir hareket edeken renkli 3 boyutlu goruyosun ben cok garip oldum orda doktor bikac poz resim cekiyor ve birde cd oluyor benimki boyle sorunsuz gecti insallah sende mutlu haberlerle donersin :KK66: benim bebek uyukluyodu biraz sen tatlilari yiyipde git doktora :KK66:

Kızlar merhaba:KK3:

İkili test sonucumuz çıkmış. Etnik köken KAFKAS yazıyor. Nasıl bi bebiş olacak bilemedimmmm:KK24::KK24::KK24:

kumral çekik gözlü olabilir benim bebişte beyaz ırk yazıyor netten baktım avrupa tipi diyor babamız beyaz tenli bende sarışınım eşim yeşil gözlü

bebek hareketini hisseden var mı

ben hafiften hissediyorum göbeğimin hep sağ yanında 2 3 tane dürtme oldu az önce :)))

Canim once evet yaklasik yarim saat suruyor, ilk basta oyle renkli 3 boyutlu goremiyorsun doktor olcumlere basliyor el kol burun kafa karin bacaklar vs gibi ellerine ayaklarina bakliyor parmaklar inceleniyor sonra ic organlar basliyor orda antiyor bobrekler karaciger diger organlar ve kalbi inceleniyor cok sukur benim hersey normal cikti ennn son :) 4d dedikleri olay gerceklesiyor bebegini kipir kipir hareket edeken renkli 3 boyutlu goruyosun ben cok garip oldum orda doktor bikac poz resim cekiyor ve birde cd oluyor benimki boyle sorunsuz gecti insallah sende mutlu haberlerle donersin :KK66: benim bebek uyukluyodu biraz sen tatlilari yiyipde git doktora :KK66:

Buarada benim bebek 335 grmis cok degilmiki ya :)

canım çok sevindim senin adına... maşallah tontişine
hep güzel haberlerle dönelim inşallah
gramı çok değil sanırım eee artık büyüyolar
boyu kaçtı tarihimiz aynı senle
bakalım yakın mı çıkçak yarın benimki de :KK8:

canım çok sevindim senin adına... maşallah tontişine
hep güzel haberlerle dönelim inşallah
gramı çok değil sanırım eee artık büyüyolar
boyu kaçtı tarihimiz aynı senle
bakalım yakın mı çıkçak yarın benimki de :KK8:

Canim benim kadin dogumcu bir hafta onde oldugumu soyluyordu dun gittigim perintoloji uzmanida muhtemelen erken dollenme olmus gebeligin bir hafta ileride dedi olcumlere gore :) hersey yaziyor boyu yazmiyor crl kismi yok benim raporun :) boyunu bilmiyorum ama insallah uzun olur :KK66:

kumral çekik gözlü olabilir benim bebişte beyaz ırk yazıyor netten baktım avrupa tipi diyor babamız beyaz tenli bende sarışınım eşim yeşil gözlü

Canım Caucasian yazıyordu. ( KAfkas ) ama diğer anlamıda beyaz ırk mış. Bizde beyaz tenliyiz.İkimizinde bebeklikleri sapsarıydı.

Bize çekiyor sıpamız. Oyy yesin anneleri onların popolarınııııı:KK17::KK17::KK17:

bence iyi benim 17.haftada 230 yada 250 gr civarıydııı iyi dedi dr bakalım iki hafta sonra tekrar gidicem arttı muhtemelen çünkü acayip kilo aldım

Ohh iyi ozaman :) yetisin bana :)
Burada ben onceden hareket hissediyordum ama benim pasa bugun beni resmen tekmikledi :) karnim zipladi

selam kızlar biz geldik dun dra gittim ve sonunda öğrendim oluşumun olucağını
3 kız bebekten sonra drun oğlun olcak demesi okadar tuhaf geldiki
rabbim hekesin gönlüne göre versin
benim 155 gr ve 13 cm boyunda bi oğlum var
çok güzel yaaaaa yerim ben onu

oyy ne güzel 3kız 1 erkek süper.allah sağlıklı uzun ömür versin.hayırlı olsun erkekin.

kaç kilo aldın canım?
ben 3

ooffff ne güzel ben 5 kilo aldım hemde senınle aramızda 1 hafta var herhalde

oyy ne güzel 3kız 1 erkek süper.allah sağlıklı uzun ömür versin.hayırlı olsun erkekin.

sağol canım ama benim ilk bebeğim doğmadan 3 gün önce karnımda öldü yani 2kız 1oluş olucak allah izin verirse
bu arada bende 3 kilo aldın
ama benim pek bulantım olmadı ve hiç kilo vermedim

ooffff ne güzel ben 5 kilo aldım hemde senınle aramızda 1 hafta var herhalde
aslında alırdım da şu son 2 3 haftadır çok enerji harcadım ev ariyoruz diye
bi durakladı sanki 3kilodan sonra

Bende sey merak ediyorum 21 hafta civarindayim 2 kilo aldim bundan sonra cok hizli ve cok kilo alirmiyim acaba ?.
ben taşınıp yerleşince alırım
var yani o potansiyel :nazar:
önüme geleni silip süpürüyorum dün iftara gitmiştik allahım nasıl yiyorum herkes duruyo ben devam ediyorum :KK17:
utandım valla :KK1:

X