maşallah canım benimde 2 gün geçti adetim adet günü öğrendim 352 cıktı inşallah bugün 2 katına çıkar :18:benimde bugün adetim geçeli 3.günüm canım ben adete 5 gün kala öğrendimmm :)
dün 366 çıktı benmimm :)
maşallah canım benimde 2 gün geçti adetim adet günü öğrendim 352 cıktı inşallah bugün 2 katına çıkar :18:sonucumu yazarım. doktor kontrolun ne zaman canım
inşallah canım çok stres oluyorum bu aralar. 12 aydır bu anı bekliyordum Allahım verdi çok şükür. şimdide pimpiriklendim. ben 16sında falan giderim heralde :))) dayanamam :)maşşallaahh canımmm değerin çok iyi :)
19unda keseyi görürüz büyük ihtimalle değerlerimiz yakın çünkü :)
inşallah canım çok stres oluyorum bu aralar. 12 aydır bu anı bekliyordum Allahım verdi çok şükür. şimdide pimpiriklendim. ben 16sında falan giderim heralde :))) dayanamam :)
evet bende gelirim gene :) evet ismim Eylül :))) Hadi bakalım görüşürüzbenim 3.ayım canım Allah şu dönemde bize güç versin bebeklerimize sağlık versin inşş :) konuşuruz yine memnun oldummm :):)
bu arada adın eylülmü kızım olursa adını eylül koyucam da:):)çıkmam lazım canımm görüşürüüzz:)
oohh masallahkızlar maşallah degerim artmış. çok şükür keseyide görsek kalp atışınıda duysak çok güzel olcak inşallah
amin canım inşallah. pazartesi randevu aldım doktordan sabah 9da :) inşallah keseyi görürüz Allahın izniyleoohh masallah
keseyıde goruruz işalahh ..
offf bizde haftaya cumartesi sanırım ayın 19unda gidicez bekle bekle zamn gecmıyokiiamin canım inşallah. pazartesi randevu aldım doktordan sabah 9da :) inşallah keseyi görürüz Allahın izniyle
geçer geçer inşallah. 7 gün kalmış :) bugünü sayma 6 gün :))offf bizde haftaya cumartesi sanırım ayın 19unda gidicez bekle bekle zamn gecmıyokii
daha dur bıtanem sakın stres yapma 7. haftan tam dolsun oyle gıt ozamn kesın cıkıyomus kalp atısları ıkıncı kesemi kıııııııııııııııızzz ikizmii:13: yerım ben onlarıııgünaydın taze annişlerkızlar bnm dün kalp atışı duymaya gttm 6+3 tük. bnm sıpa tüp bebek nazlı yani... dr vajınal ultrasonla baktı bi gördm kalp atışını dedi bi görür gibi oldm dedi saçmaladı sinir etti beni.. 2. kesede gördük gelişmemiş küçük kalmış dedi cuma bidaa gel dedi.. ama bnm moralim bozuldu kalp atışınn duyulması gerek değilmiydi ters giden bişiler mi var acabaaa
bugunude saymassan olmuyoı işdegeçer geçer inşallah. 7 gün kalmış :) bugünü sayma 6 gün :))
daha dur bıtanem sakın stres yapma 7. haftan tam dolsun oyle gıt ozamn kesın cıkıyomus kalp atısları ıkıncı kesemi kıııııııııııııııızzz ikizmii:13: yerım ben onlarııınormal normal ıkıncı kese bıraz gec gelısır ılkınden ... bekle sabır et :)
bugunude saymassan olmuyoı işdesayıyorum mecburr cunku koskoca gun oofff
öledr dimi erkendr daha çok bekledm onları bn şimdide çok takıyorm kafama hayyırlısı olsun yaa sabretmkten ve dua etmkten başka bişi gelmiyo elden... ikiz heralde bnde bilmiyomki:)) 2. kese gözüktü minnaktı babamız çok sevindi uçtu havalara resmen:)) bnmde tırstm biraz zayıfım zatn yaşımda küçük nasıl bakcm die ama hayırlısı Rabbim taşıyamayacağımz yük yüklemzz..
sen nezamn duydn kalp atışını cnm
kızlarrr bende hamileyim
dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.
979,8 çıktı kan değerim
Daha tazeyiz biz teyzeleriii[/QUOTE
Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin.rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin inş
canım herseyin hayırlısı takma kafana dicem ama insanın elinde olmuyor biliyorum. gelişir bebeklerin sıkıntı yapma kalp atıını duyarsın haftaya dert etme sen... Rabim kucagımıza almayı nasip etsin inşalahöledr dimi erkendr daha çok bekledm onları bn şimdide çok takıyorm kafama hayyırlısı olsun yaa sabretmkten ve dua etmkten başka bişi gelmiyo elden... ikiz heralde bnde bilmiyomki:)) 2. kese gözüktü minnaktı babamız çok sevindi uçtu havalara resmen:)) bnmde tırstm biraz zayıfım zatn yaşımda küçük nasıl bakcm die ama hayırlısı Rabbim taşıyamayacağımz yük yüklemzz..
sen nezamn duydn kalp atışını cnm
hayırlısı olsun yaşın kaçki benımkinden kucuk olamaz aranızda en genc anne benım sanırım
ben daha kalp atıslarını duymadımkii bırak pıtpıtları keseyı bıle gormedım doktor sımdı gıt 10 gun sorna gel dedı bakarız dedi yenı ogrenmısdık... ayın 19unda allah nasip ederse gorcez keseyii..:18:
ayyy tabıkıde allah kımseye tasıyamıcagı yuk vermes ne guzel ıkız olsa keske benımkıde eşim de havalara ucarr sevıncdenn dusuncesı bıle basımı dondurdu ... ben henuz 5+1 im[/B][/I]
benim aile hekimim sürekli verioyodu
gebe kalınca kadın doğum dr um da yazdı ben içiyorum vücüudunun kana ihitiyacı var ama ya