2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım inşallah değerin artar.Sanırım hcg 1000leri geçince kese görünüor.
EVET ÖLEYMİŞ DÜN ADET GÜNÜMDÜ MAŞALLAH DEGERİM 352 ÇIKTI. ilk hamileliğim kimyasal oldugu için doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi. inşallah yükselir. bende anne olmak istiyorummmm

EVET ÖLEYMİŞ DÜN ADET GÜNÜMDÜ MAŞALLAH DEGERİM 352 ÇIKTI. ilk hamileliğim kimyasal oldugu için doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi. inşallah yükselir. bende anne olmak istiyorummmm
oohh oh maşallah değere bakk bat gununde boyle degerse işallah guzel ilerler ... hayırlı olsun hosgeldın aramıza

oohh oh maşallah değere bakk bat gununde boyle degerse işallah guzel ilerler ... hayırlı olsun hosgeldın aramıza
maşallah canım maşallah yarın 2 katına çıkar inşallah. sonra kese görmek sonra kalp atışı derken rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

maşallah canım maşallah yarın 2 katına çıkar inşallah. sonra kese görmek sonra kalp atışı derken rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiin pıtpıtları bi duysam çok rahatlıcam beklememiz lazım sabır sabır ayın 19unda tekrar kontrolum var işallah keseyı goruruz belki kalp atışlarıda duyulur duyulurmu acaba ?

Amiiin pıtpıtları bi duysam çok rahatlıcam beklememiz lazım sabır sabır ayın 19unda tekrar kontrolum var işallah keseyı goruruz belki kalp atışlarıda duyulur duyulurmu acaba ?
amin canım. inşallah allah gönlüne göre versin. duyarsın inşallahhh 6cı haftadan sonra duyulurmuş. hayırlısı

10 dan sonra gebelik lehine bir değer. herkesin hcg değeri farklı artar. üzme tatlı canını gayet iyi bir değer.

canım geçmiş olsun ne güzel sana bakan bir annen var yanında sanslısın. kendine dikkat et. umarım çok zorlanmadan sağlıklı bir gebelik olur bu kez.

amin canım. inşallah allah gönlüne göre versin. duyarsın inşallahhh 6cı haftadan sonra duyulurmuş. hayırlısı
allah hepimizin gönlune gore versın işallah ben şimdiden bebğime yasin suresını açıp dınletıyorum hergün dinletcem sureler işallah hayırlı bi bebiş olur Rabbimin sözleriyle büyüsün bitanem
10 dan sonra gebelik lehine bir değer. herkesin hcg değeri farklı artar. üzme tatlı canını gayet iyi bir değer.
işallah iyidir...insan ister istemez korku içine kapılıyo bi kere düşük yaşadıgım için korkuyorum her an bişey oldumu diye herşeyde bişey arar oldum...

Selam kızlarr gündüzleri çok yazamıyorum kızımdan fırsat bulamıyorum Dün doktoa gittik 5+5 mişiz.Canlılıkta başlamış dedi kalbini ögrdük pıt pıt Sizler nasılsınız

Selam kızlarr gündüzleri çok yazamıyorum kızımdan fırsat bulamıyorum Dün doktoa gittik 5+5 mişiz.Canlılıkta başlamış dedi kalbini ögrdük pıt pıt Sizler nasılsınız

İyiyiizz canımm gün sayıyoruz :) darısı başımıza inşş bizde bi görsek rahatlicazz :)

ben önce bi keseyi göriyimde canım :)hepsi olcak inşşş Allah sağlıklı bebekler versin hepimize..
işallah hepimiz saglıklı goruruz bebişlerimizi keseyi gorsek bi rahatlıcaz :18: son 8 gun zorlu bekleyiş devam edıyor ...

ayyy ne guzell bende sunları bı atlatsam keske offf sabır sabır allahım içim kıpır kıpır sen kacıncı haftada pıtpıtları duydun kurban olurum ben onun pıtpıtlarına

ben şuan 6+5 haftalık hamileyim.Canım içini ferah tut Allahın izni ile duyarsın inşallah pıtpıtlarını.Sanırım senin daha var çünkü takvimine bakarak söylüyorum ama bir 10 günün vardır en azından.

eyvah 10 gun mu :18: ama 8 gun sonra kontrolum var ozamn gozukmıcekmı kesem duyamıcakmıyım yaaaa

ben önce bi keseyi göriyimde canım :)hepsi olcak inşşş Allah sağlıklı bebekler versin hepimize..
bende daha görmedim keseyi. sadece kan testi yaptırdım. bugün 2gün geçti 2ciyi yaptırdım sonuc bekliyorum hastanede çalıştığım için erkenden geldimm :)) inşallah hakkımızda hayırlısı

bende daha görmedim keseyi. sadece kan testi yaptırdım. bugün 2gün geçti 2ciyi yaptırdım sonuc bekliyorum hastanede çalıştığım için erkenden geldimm :)) inşallah hakkımızda hayırlısı

benimde bugün adetim geçeli 3.günüm canım ben adete 5 gün kala öğrendimmm :)
dün 366 çıktı benmimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…