2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Büyük iş atlatmışsın canım hayırlı olsun.Güle güle oturun inşallah
Benimkide normalde sakindir uysaldır
Şu 2 haftada 3 kere kırdı beni.
Birşey söylüyorum ters bi laf ediyor gözlerim doluyor hemen
ya bana kırıcı geliyor ya da bu hamilelikten alıngan olduk
olduysak da olduk artık alttan almamlılar ya biz onların değil onlar peşimizden koşmalı.
He 3 kere olmuş papatya ne olacak derseniz de ,normalde olmasığı için alışkın değilim hele ki şimdi daha çok üzüyor beni
Sonra anlıyor yanlışını özür dilemeler mırç mırç.Ne anladım kırdıktan sonra=((

kızlar haftaya 16. haftaya gireceğim cinsiyet belli olur değil mi hastaneye gideceğim...

bencede çok iyi olur canım hem senin içinde dinlenme olur başbaşa vakit geçirirsiniizz harikaaaaa

ahah
ne direncem ya hoşuma gitmiyo zaten hiç o iş benim çok soğudum sexten

canm bende öncedende aman aman istekli olmadım hiç yani 40 yılda bir keyfim gelirse şimdi ohhhhh rahatım kocişte tam tersi bebiş için sıkıyor dişini ama 12. haftalarda kaçamadım kum dökme muhammeti olunca korktu

Allah bağışlasınn canımmmm ne tatlıdır şimdi :))
sen bu kız aşkıyla 3.yü yaparsın gizem demişti dersin

hiiih al bendende o kadar kesinlikle yap denizim yap

canm bebişlerimiz kesinlikle Allah'a emanet bir çoğumuz senin gibiyiz bir gün iyiysek ertesi gün endişeli olabiliyoruz :18:inş. hissettikten sonra bu endişelerden kurtuluruz birbirimize ve kendimize bol bol dua etmekten başka çare yok Allah büyük

cnm hoşgeldn bilirim ev arama durumlarını aylarca mahvolmuştuk eşimle kimsemiz yok bi başımıza emlakçı hainler dolandırmaya bile kalktı ama elhamdülillah evimizdeyiz çok şükür darısı başınıza
hiç bahsetme çalışma saatimden yakında ortadan ikiye çatlarım sayılı gün diyorum Allah'ın izniyle sıkıyorum dişimi

canm herkezin şartları çok farklı işte bende kayınvalidemlerleyken hastayken bile işe gitmek isterdim çünkü ben evde kendi başıma olmalıyım yakın bir arkadaşım da kayınvalidesi herşeye burnunu sokuyo diye bebişini bırakıp çalışmaya razı yani şartlara göre değişiyor bence ...Maddi açıdan kesinlikle çalışmam gerekir ama burası beni fena yoruyor evimin tadını bile çıkaramadım hayırlısıyla nasip olur inş. Rabbim herkezin gönlüne göre versin inş.

kızlaaar mayom ve tankinim geldii dayanamadım denediim tuvalette harika oldulaar

güle güle giy canm bütün stresleri at antalya da öyle gel

allahın izniyle bi olsunda o zaman görürüm onun keyifçiliğini şimdiden oynatıyo küçücük boyuyla parmağında

Git git ne güzel stres atarsın. Bizde gidecez bu cuma. Ama eşim sen girme bebeğe bise olur diye korkuyor. Bende çok istiyorum girmeyi. Sen doktora sormuşmuydun izin verdi mi doktor.

Bu arada oruç tutmamada doktor izin vermedi. Kesin tutmuyorum yani. Bir aylık zekat mi vermeliymisiz ne :26: geçen sene hasta olan yaşlı bir tanıdık oruç tutamayinca 350 tl 1 aylık zekatını ( bir ay fakir doyurmak gerekmiş)vermiş. Bu yıl 400 tl diyorlar tam bilemiyorum.

canım o yaşlılar seker hastalari vs icin oyle. Bizim gibi gecici bir durum sebebiyle oruc tutamayan kisiler bu durum ortadan kalktiginda tutamadiklari gun kadar oruc tutmalilar kaza orucu olarak. . Yani dogum emzirme gibi süreçleri bitirdikten sonra tutabiliriz kaza oruclarimizi

canım sen eğer sonradan kaza oruçlarını tutarsan onu ödemiyosun. hiç tutamayacaklar veriyo diye biliyorum ben

Karışık kızartma taptım sos yaptım
Aralı gezdirdim doyurdum
Sarmısaklı yoğurtlu semiz otu salatası yaptım
Ve daha yemek yemedim
Şimdi oturup yiyicem sırt ağrısından ölüyorummm

MTA cnm bencede tutma ztn cok zor
Verirsin parasını canım..
Allah kabul etsin..
Dr bişey demio git yüz dio..
Ben hep dikkat ediyorum ama abartı hareket yapmıyorum
Cok sık girmiyorum kuru mayo giyiyorum hemen

teşekkür ederim canım çatlak önleyicinin tek fiyatı 94 tl internette bakmıştım da heryerde değişkenlik gösterebiliyor. bayağı pahalı hepsi. ben vermek istemiyorum bu kadar çok para. alternatif bişeyler bakıcam. alırsam da sadece çatlak kremini alırım. göğüsler için daha erken doğuma 1 ay kala doktorun tavsiye edeceği bişeyi kullanırım.

canım sen eğer sonradan kaza oruçlarını tutarsan onu ödemiyosun. hiç tutamayacaklar veriyo diye biliyorum ben

Hımm ben hem para verip hem sonra tutacaz sanıyordum. Bir araştırayim. Eğer öyleyse kışın kısa günlerde tutarız

ya kızlar bir haftadır karnımda yattığım zaman gözle bile görülebilicek kadar yumurta kadar bi şişlik oluyo ki elimle çok daha iyi hissediyorum ağrı falan yok miyom vardı bende ama bu kadar yüzeyselmidir bilemedim randevuma 1 hafta var kötü bişey olabilirmi sizce yada buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda korkuyorum

4 gibi çıkıp ıkea ya gidicez. Aral a soz vermiştim
Eşmin işi oraya cok yakın o da oraya gelir beraber döneriz eve.
Ama sırtım kopuyoo yatıyorum şuan..
Evde dağınık yarın temizletiyim diyorum.

O şey bebeğin olabilir mi ? Ağrında yokmuş
Dr unu arayıp sor istersen ama kötu bişey olduğunu düşünmüyorum ben
Bende yattığımda şişlik hissediyorum. Ve o oğlum biliyorum
Seninkide yavrun olabilir

merhaba kızlar hem tadilat hem okuldan dolayı bayağı oldu girmeyeli, her şey yolunda şimdilik, detaylı ultrasonu araştırıyorum hem gittiğim hastanede hem de cerrahpaşada yapmayı düşünüyorum hatta pazartesi cerrahpaşaya randevu aldım. diğer topiğe de göbeğimi ekledim

Kızlar selam,

Daha önce de internette demir hapının c vitamini içeren içeceklerle birlikte içilmesi gerektiğini okudum doktor da bana ya vişne suyu yada limonata ile iç ama konsantre olması doğal olsun hiç bulamıyorsan suyun içine biraz limon sıkıp o suyla beraber al demir ilacını dedi, bilginiz olsun. Ben de suyun içine biraz limon damlatıp içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…