- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Büyük iş atlatmışsın canım hayırlı olsun.Güle güle oturun inşallahKızlar uzun zamandır yazamıyorum okuyamadım geçmişi çok fazla inş iyisinizdir.
çok gergin sıkıntılı 2 hafta geçirdim taşınma telaşımız vardı eşimin üstüne gerginlikleri saçmalıkları beni çok üzdü kendimi pek iyi hissetmiyorum Rabbim yardım etsin hamileyim diye alttan alcağına ben peşinde koşuyorum erkekler neden bu kadar düşüncesiz annem kardeşim ve onun eşi eşimden çok düşünüyo beni anlayamıyorum bazen çok kızıyorum ona bencilliklerine ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
CNM GULE GULE GIYYYYYY
bnm yerımde eğlen yuzzz...
bizim değerlendirmek için sadece bu hafta sonumuz var .. hava güzel olursa
denize gitmek istiyorum ..
hatta eşim aralı almayalım gunu birlik ıstıklaya gıdelım dıyor .. kafa dınleyelım yuzelım guneşlenelım
Aral olunca yatamıyorum sureklı koşturmaca ıcındeyım plajda bıle..
babannesı ve dedesine bırakıp gıdebılırız.. ztn o havuzu daha cok sevıo dedesı havuza sokar
buna cok ıhtıyacım var..
sonra ramazan başlıyor ve eşim oruçlu olucak tabıkı .
kızlar haftaya 16. haftaya gireceğim cinsiyet belli olur değil mi hastaneye gideceğim...
kızlar haftaya 16. haftaya gireceğim cinsiyet belli olur değil mi hastaneye gideceğim...
ahah
ne direncem ya hoşuma gitmiyo zaten hiç o iş benim çok soğudum sexten
Allah bağışlasınn canımmmm ne tatlıdır şimdi :))
sen bu kız aşkıyla 3.yü yaparsın gizem demişti dersin
yazılarınızı takip ediyorum ama , ilk defa yazıyorum . bende 13+6 gunluk ikizlerime hamileyim. yaşım 28 , izmirde oturuyorum. aşılama yöntemiyle hamile kaldım. 12. haftaya kadar 15 gunde bir doktora gıdıyordum. 12. haftadan sonra ayda bire cıktı ve 16. hafta gıdıcem doktora. bir ay gecmek bilmiyor içerde ne yapıyolar iyilermi meraktan çatlıyorum. hiç bir şey hissetmiyorum. ara ara kasık batması dısında, benim gibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa cok sevınırım. Çok korkuyorum bir şey olucak die:
günaydın kızlar kaç gündür yazamıyorum
ev aramakla kafayı bozduk bütçeye uygun bulduklarımızı hiç beğenmedik
dün bi evi çok beğendim sitede temiz pırıl pırıl ama o da çok pahalıydı
ne zormuş ev almak....
gizem şu manyak herife hiç takma yap bitir stajını kurtul
az kaldı zaten tatilden sonra bayramdı seyrandı derken bi bakcan ağustos bitmiş
mta kuzum inşallah beklediğin iyi haber neyse alırsın
cemredeniz seni çok ii anlıyorum ben şimdi bi oğluş bekliyorum allahım sağlıklı uzun bir ömür versin ona, ama şimdiden ikinciyi kız olma ihtimallerini düşünüyorum
yine de büyük konuşmaktan korkuyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin (amin amin aminnn)
perikızııı hergün 20.30da eve gelmek ne yaaa allah yardımcın olsun çok zor
Hayatımın 20 yılı çalışmakla geçti hatta sigortalılıgım 1991 yılında basladı , liseden mezun olduktan sonraki sen çalışma hayatına girdim.
Yükseldim guzel yerlere geldim, yurtiçi yurtdışı seyahatler haraketli zevki zorlu stresli bazen sinir harbi bazen mutluluk bazen başarı bazen hüsran.. Geçtiğimiz Ocak ayından beri evdeyim.
Eşimde home office çalışıyor o da evde.. Sabah kalk kahvaltı hazırla öğlen yemek aksam yemek.. Ev full time dagınık, giydikleri çıkardıkları , numuneleri kolileri..
Yok yok ben iş hayatını bin kere tercih ederim, hamile olmasam kapağı atmıstım bir yere hemen.. Kahvaltı , öğle yemegi çay kahve derdi yok herşey ayagıma geliyordu :) Bir tek aksam eve geldiğimde mutfak batık oluyordu ama olsun aksama kadar keyfim yerindeydi :)
Çalışan kızlar, işinizin kıymetini bilin.. Ne kadar stresli de olsa ev işleri evhayatı gibi nankör degil..
kızlaaar mayom ve tankinim geldii dayanamadım denediim tuvalette harika oldulaar
çok düşündüm ama nasıl anlatsam-tarif etsem bilemedim:44:nasıl bişey ben olsa anlamam çünkü
Aşılama ile değil mi,hatırlıyorum ben? Allah bağışlasın arkadaşım,boş yere üzme canını karın çok büyükken bile bazen hiç hareket etmiyorlarmış..Biraz onların keyifçiliğine de bağlı
CNM GULE GULE GIYYYYYY
bnm yerımde eğlen yuzzz...
bizim değerlendirmek için sadece bu hafta sonumuz var .. hava güzel olursa
denize gitmek istiyorum ..
hatta eşim aralı almayalım gunu birlik ıstıklaya gıdelım dıyor .. kafa dınleyelım yuzelım guneşlenelım
Aral olunca yatamıyorum sureklı koşturmaca ıcındeyım plajda bıle..
babannesı ve dedesine bırakıp gıdebılırız.. ztn o havuzu daha cok sevıo dedesı havuza sokar
buna cok ıhtıyacım var..
sonra ramazan başlıyor ve eşim oruçlu olucak tabıkı .
Git git ne güzel stres atarsın. Bizde gidecez bu cuma. Ama eşim sen girme bebeğe bise olur diye korkuyor. Bende çok istiyorum girmeyi. Sen doktora sormuşmuydun izin verdi mi doktor.
Bu arada oruç tutmamada doktor izin vermedi. Kesin tutmuyorum yani. Bir aylık zekat mi vermeliymisiz ne :26: geçen sene hasta olan yaşlı bir tanıdık oruç tutamayinca 350 tl 1 aylık zekatını ( bir ay fakir doyurmak gerekmiş)vermiş. Bu yıl 400 tl diyorlar tam bilemiyorum.
Git git ne güzel stres atarsın. Bizde gidecez bu cuma. Ama eşim sen girme bebeğe bise olur diye korkuyor. Bende çok istiyorum girmeyi. Sen doktora sormuşmuydun izin verdi mi doktor.
Bu arada oruç tutmamada doktor izin vermedi. Kesin tutmuyorum yani. Bir aylık zekat mi vermeliymisiz ne :26: geçen sene hasta olan yaşlı bir tanıdık oruç tutamayinca 350 tl 1 aylık zekatını ( bir ay fakir doyurmak gerekmiş)vermiş. Bu yıl 400 tl diyorlar tam bilemiyorum.
canım aldıklarımı söyliyim sana
*tummy honey butter-Çatlak Önleyici Bakım Yağı
*nipple nurture butter-Meme Ucu Çatlak Yağı
*sunny be spray-Güneş Koruyucu Sprey SPF 40+(yüzede uygulanıyo)
canım eşim 3ünü 185e almışş ayrı ayrı fiyatlarıın aradım sordum şimdi senin için ama kendi gitmemiş almaya bilmiyo o yüzden :)
aynen öyle kuzucumm muhattap olmicam hiç:26:
canım o yaşlılar seker hastalari vs icin oyle. Bizim gibi gecici bir durum sebebiyle oruc tutamayan kisiler bu durum ortadan kalktiginda tutamadiklari gun kadar oruc tutmalilar kaza orucu olarak. . Yani dogum emzirme gibi süreçleri bitirdikten sonra tutabiliriz kaza oruclarimizi
canım sen eğer sonradan kaza oruçlarını tutarsan onu ödemiyosun. hiç tutamayacaklar veriyo diye biliyorum ben
ya kızlar bir haftadır karnımda yattığım zaman gözle bile görülebilicek kadar yumurta kadar bi şişlik oluyo ki elimle çok daha iyi hissediyorum ağrı falan yok miyom vardı bende ama bu kadar yüzeyselmidir bilemedim randevuma 1 hafta var kötü bişey olabilirmi sizce yada buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda korkuyorum