evet canım benim,çok teşekkür ederim
bende çok karamsardım,ameliyattan sonra defalarca oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum artık benim çocuğum olmayacak diye..
ama sadece kendimi üzdüm hatta dış gebelikten sonra bi tane de kimyasal gebelik yaşadım iyice moralim bozuldu.
tedavi görmedim canım zaten ameliyattan önce de sonra da doktorum sağ tüpümün açık olduğunu ve rahatlıkla hamile kalabileceğimi söylemişti,ama işte insan o psikolojiyle hep acaba mı diyor.bende sürekli internette dış gebelik geçirenlerin hikayesini okuyup içimi daha da karartıyordum sonra doktorum bana kızdı sakın öyle şeyler okuma senin vücudun sana özel kimse kimsenin yaşadığını yaşayacak diye birşey yok dedi.
kısacası yakınının da diğer tüpünde sorun yoksa rahatlıkla hamile kalabilir ama ilk başta iş düşünce de bitiyor,acaba mı acaba olur mu sorusunu kafasından silmeli en başta yani bana doktorum öyle söylemişti sen acaba hamile kalabilirmiyim dedikçe vücudun hamile kalmamak için savaşır dedi.
ben hiç ama hiç ummadığım bir anda hamile kaldım,kendimi çok üzdüğüm zamanlarda beklemediğin anda olur derlerdi gerçekten öyleymiş.
biraz fazla uzattım kusura bakma canım:)
kısacası hiçbir tedaviye gerek olmuyor,Rabbim inşallah en kısa zamanda ona da bi bebek nasip etsin söyle hiiç karamsarlığa kapılmasın boşuna üzmesin kendini,2 tüpü olan kadınlardan hiçbir farkı yok