O şey bebeğin olabilir mi ? Ağrında yokmuş
Dr unu arayıp sor istersen ama kötu bişey olduğunu düşünmüyorum ben
Bende yattığımda şişlik hissediyorum. Ve o oğlum biliyorum
Seninkide yavrun olabilir
hastanenin sitesinden dr una ulaşabilirsin canım dahili numaralar vardır sitede bende yattigimda bazen böyle yumruk gibi gözüküyor o bebeğim onu okşuyorm filan kafatasi kemik oldugu için ve karında yag tabakasi olmadigi için farkediliyo benimki
resimlerini koy gizoookızlaaar mayom ve tankinim geldii dayanamadım denediim tuvalette harika oldulaar
ne güzel fikir cemrecimCNM GULE GULE GIYYYYYY
bnm yerımde eğlen yuzzz...
bizim değerlendirmek için sadece bu hafta sonumuz var .. hava güzel olursa
denize gitmek istiyorum ..
hatta eşim aralı almayalım gunu birlik ıstıklaya gıdelım dıyor .. kafa dınleyelım yuzelım guneşlenelım
Aral olunca yatamıyorum sureklı koşturmaca ıcındeyım plajda bıle..
babannesı ve dedesine bırakıp gıdebılırız.. ztn o havuzu daha cok sevıo dedesı havuza sokar
buna cok ıhtıyacım var..
sonra ramazan başlıyor ve eşim oruçlu olucak tabıkı .
canım arkadaşlar da yazmış, biz dahasonra yani engelimiz kalkınca tutmalıymışızGit git ne güzel stres atarsın. Bizde gidecez bu cuma. Ama eşim sen girme bebeğe bise olur diye korkuyor. Bende çok istiyorum girmeyi. Sen doktora sormuşmuydun izin verdi mi doktor.
Bu arada oruç tutmamada doktor izin vermedi. Kesin tutmuyorum yani. Bir aylık zekat mi vermeliymisiz ne :26: geçen sene hasta olan yaşlı bir tanıdık oruç tutamayinca 350 tl 1 aylık zekatını ( bir ay fakir doyurmak gerekmiş)vermiş. Bu yıl 400 tl diyorlar tam bilemiyorum.
canım ben de lierac almıştımteşekkür ederim canım çatlak önleyicinin tek fiyatı 94 tl internette bakmıştım da heryerde değişkenlik gösterebiliyor. bayağı pahalı hepsi. ben vermek istemiyorum bu kadar çok para. alternatif bişeyler bakıcam. alırsam da sadece çatlak kremini alırım. göğüsler için daha erken doğuma 1 ay kala doktorun tavsiye edeceği bişeyi kullanırım.
canım niye aklına kötü şeyler getiriyosun bebektir oooya kızlar bir haftadır karnımda yattığım zaman gözle bile görülebilicek kadar yumurta kadar bi şişlik oluyo ki elimle çok daha iyi hissediyorum ağrı falan yok miyom vardı bende ama bu kadar yüzeyselmidir bilemedim randevuma 1 hafta var kötü bişey olabilirmi sizce yada buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda korkuyorum
bu pazartesi mi?merhaba kızlar hem tadilat hem okuldan dolayı bayağı oldu girmeyeli, her şey yolunda şimdilik, detaylı ultrasonu araştırıyorum hem gittiğim hastanede hem de cerrahpaşada yapmayı düşünüyorum hatta pazartesi cerrahpaşaya randevu aldım. diğer topiğe de göbeğimi ekledim
neeeaaaa jilet miiiidoktoru aradım kızlar dayanamadım.magnorm magnezyum verdi günde 1 tane.
bide ağda için kullandığım ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bıraktığım emlayı sordum emlayı geçtim ağda yapman yasak ağrı yapar dedi.jilete talim yanii :/
dün eğitim araştırmada tiroid için kan vermiştim hipotiroidi var bende. çok şükür ki normal değerlerde çıkmış
ilaca aynen devam, 6 hafta sonra gel, şeker yüklemen de yapılcak dedi
o zaman özeldeki kadın doğumcumda yapmam artık şeker yüklemeyi...
iyi çıkmasına sevindim canım benim randevum da 13 temmuzda endokrinde, o zaman yani 20. haftada şeker yüklemesi yaparız demişti kadın doğuma sordum 24 ten sonra yapıyoruz ama istersen yaptır 24 te de tokluk şekerine bakarız demişti.
bu arada pazartesi detaylıya girmeyeceğim canım kadın doğuma randevu aldım büyük ihtimal o yönlendirir gün alırım ay sonu için
13 temmuz da benim kadın doğum randevum
haftaya cumartesi ayrıntılıya gircem ben
o zaman ben miyim ilk acep? ama özlem38 ya da browni de ilk olabilirbüyükler önden
gizem güle güle kullan canım gaaayet te güzel bulmuşsun valla
yarenka canım ben ayrıntılıyı kendi dr.umda yapcam maltepe cevizlide gülen tıp merkezi bülent bey
canım sendin dimi geçenlerde dış gebelik geçirdiğini ve tüplerinden birinin alındığını söyleyen?
öncelikle çok geçmiş olsun canım
tam da aynı durumda bi yakınım var ve o henüz hamile değil
bu konuda çok karamsar ve hep içini karartıyo
herhangi bi tedavi gördün mü canım? ya da bununla ilgili dr.lar ne demişlerdi sana merak ettim...
canım yaa ne güzel yazmışsın tekrar geçmiş olsunevet canım benim,çok teşekkür ederim
bende çok karamsardım,ameliyattan sonra defalarca oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum artık benim çocuğum olmayacak diye..
ama sadece kendimi üzdüm hatta dış gebelikten sonra bi tane de kimyasal gebelik yaşadım iyice moralim bozuldu.
tedavi görmedim canım zaten ameliyattan önce de sonra da doktorum sağ tüpümün açık olduğunu ve rahatlıkla hamile kalabileceğimi söylemişti,ama işte insan o psikolojiyle hep acaba mı diyor.bende sürekli internette dış gebelik geçirenlerin hikayesini okuyup içimi daha da karartıyordum sonra doktorum bana kızdı sakın öyle şeyler okuma senin vücudun sana özel kimse kimsenin yaşadığını yaşayacak diye birşey yok dedi.
kısacası yakınının da diğer tüpünde sorun yoksa rahatlıkla hamile kalabilir ama ilk başta iş düşünce de bitiyor,acaba mı acaba olur mu sorusunu kafasından silmeli en başta yani bana doktorum öyle söylemişti sen acaba hamile kalabilirmiyim dedikçe vücudun hamile kalmamak için savaşır dedi.
ben hiç ama hiç ummadığım bir anda hamile kaldım,kendimi çok üzdüğüm zamanlarda beklemediğin anda olur derlerdi gerçekten öyleymiş.
biraz fazla uzattım kusura bakma canım:)
kısacası hiçbir tedaviye gerek olmuyor,Rabbim inşallah en kısa zamanda ona da bi bebek nasip etsin söyle hiiç karamsarlığa kapılmasın boşuna üzmesin kendini,2 tüpü olan kadınlardan hiçbir farkı yok
Git git ne güzel stres atarsın. Bizde gidecez bu cuma. Ama eşim sen girme bebeğe bise olur diye korkuyor. Bende çok istiyorum girmeyi. Sen doktora sormuşmuydun izin verdi mi doktor.
Bu arada oruç tutmamada doktor izin vermedi. Kesin tutmuyorum yani. Bir aylık zekat mi vermeliymisiz ne :26: geçen sene hasta olan yaşlı bir tanıdık oruç tutamayinca 350 tl 1 aylık zekatını ( bir ay fakir doyurmak gerekmiş)vermiş. Bu yıl 400 tl diyorlar tam bilemiyorum.