2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ohıoo ben cok bu ve buna benzer hikaye duyorum
Karşı komşum hacı teyze varsurekli görüşürüz
Benden çıkmaz yani o derece :)
Onunda bi oğlu 3 yaşındayken nazardan ölmüşş
Hep anlatır
Şimdi tabi iki oğlu var
Ama onu unutmamış ..
Aynı şeyi annemde yaşamış gecen gün anlattı yine ağladık beraber
Allah yavrularımızı bize bağışlasın
İnşallah seninkide sapa sağlam gelecek kollarına
Cok güçlü ve metaneti bi annesin sen herkesin harcı değil bu yaşadıkların
Ve bu psikolojiyi kaldırmak..!
Bnm arkadaşımın tüm testleri temi çıkmasına rağmen oğlu down lu doğdu
Rabbim in işi ve hiç unutmuyorum
Ya çıksaydı testlerde down lu olduğu ve ya ben kıysaydım oğluma
İyiki doğmuş dıye söyler hep.
Bunu sadece Allah bilir ..

Bende cok inanırım nazara yıldızım cok düşük anında nazar deger bana
Özellikle kalabalık ortama gıreyım anında deger

Papatya canooo sen boncuk tak şeyineeee
Yakana yani
Nazar boncugunun nazara iyi geldiği yok canım ben cevşen takıyorum çünki benimde yıldızım düşüktür.Elim ayağım tutmuyor neredeyse bi yaşlı teyze gördü beni güneşte inceledi ogün bugün iflah olmadım

Bu günlerden bahsedenleri çok duydum hatta uygulayıp gerçekten istediği cinsiyetin oldugunu gördüm .Nasip herşey ben bile 5 yıl bekledim erkek kız hiç farketmez sağlıklı olsun diyordum şimdi bakınca mağazalara Allah'ım o kız elbiseleri bukadrmı cezbedici güzel olur oğluma bişeler aldım ama en çokta kız elbiselerine baktım onlardan almamak için kendimi zor tutum..
Benim tanıdığım biride kürtaj oldu 2. bebeğiydi bende yanında refakatçı gittim ama dışarda salya sümük ağlamıştım hala vicdan azabını çekiyorum o bebeğin ikna etmeye çalıştım doğurması için ama olmadı şimdi 2. bebek istiyor ama olmuyor bebeği..Rabbim isteyenlere nasip etsin bebek hasreti çekip yanıp tutuşanlara inşallah..

Son düzenleme:

Amin, çok doğru söylüyorsun canım, yüzde95 kız dedi doktorumuz, 10 gün sonra kesinleşecek inş.
bacaklarını hiç açmadı ki bebek :)) biraz tahmini oldu o yüzden alışverişe başlamıyoruz şimdi

günaydııııın, hemde çok aydınlık bir gün bugün tedavi gördüğüm kliniğin dışında devlet hastanesine gideceğim ve bebişimi göreceğim onu görme düşüncesi bile kıpır kıpır ediyor içimiiiii

gün saymaktayım bendee :)
son 8 günn :)

Son düzenleme:
dün bella b marka karın ve bacak çatlak önleyici kremiyle göğüs için olanını bide güneş koruyucu çatlak önleyicisini aldırdım eşime eczaneden inş işe yarar şimdiden başladı çünkü son aylarda türkiye haritası gibi olucam heralde

bana da doktorum aralarında bella-b nin de olduğu 3 tane çatlak kremi önerdi. henüz araştırıyorum karar verip de alamadım. benim de karnımın yanları kaşınmaya başladı. ne kadara aldın canım fiyatlarını yazarmısın? bir de güneş lekeleri hamilelikte çok olurmuş yüz için de güneş kremi kullanmak mantıklı sanırım.

canım benim de ablamın bir tanıdığı kız erkek günlerinin takvimini çıkartıyor. kadının ve erkeğin kesin doğru doğum tarihleri gerekiyor. bir hemşire arkadaşından öğrenmiş bu yöntemi. kadının ve erkeğin kanları belirli senelerde yenilenirmiş. en son kimin kanı yenilendiyse bebeğin cinsiyetini o belirlermiş. ben buna göre hamile kalmadım zaten tüp bebek bizimki. ama benim hamile kaldığım duyunca hesapladı ve bebeğin kız olacak dedi. ben de hesapladım çünkü bizim dondurulmuş embriyo idi. kasım da döllenme oldu. şubatta transfer. bu iki ay da onun dediği süreye denk geliyor. eşim ağustos doğumlu ben nisan. bu arada hamile kaldıysan bebek kız dedi. bilemiyorum çoğu kişide tutuyor.
eğer 3. yü düşünüyorsan bu takvime uyabilirsin. ama herşeyden önce rabbimden iste geceleri kalkıp dua et düşündüğün zaman. hayırlı biz kız evlat iste rabbimden. o mükafatını verir. sen şimdilik karnındaki bebeğe ve onun sağlığına odaklan. eli ayağı düzgün olsun dünyaya gelsin 2 erkek de koca adam olunca yanyana pek güzel durur :)

günaydın kızlar kaç gündür yazamıyorum
ev aramakla kafayı bozduk bütçeye uygun bulduklarımızı hiç beğenmedik
dün bi evi çok beğendim sitede temiz pırıl pırıl ama o da çok pahalıydı
ne zormuş ev almak....

gizem şu manyak herife hiç takma yap bitir stajını kurtul
az kaldı zaten tatilden sonra bayramdı seyrandı derken bi bakcan ağustos bitmiş

mta kuzum inşallah beklediğin iyi haber neyse alırsın

cemredeniz seni çok ii anlıyorum ben şimdi bi oğluş bekliyorum allahım sağlıklı uzun bir ömür versin ona, ama şimdiden ikinciyi kız olma ihtimallerini düşünüyorum
yine de büyük konuşmaktan korkuyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin (amin amin aminnn)

perikızııı hergün 20.30da eve gelmek ne yaaa allah yardımcın olsun çok zor

canım aldıklarımı söyliyim sana

*tummy honey butter-Çatlak Önleyici Bakım Yağı
*nipple nurture butter-Meme Ucu Çatlak Yağı
*sunny be spray-Güneş Koruyucu Sprey SPF 40+(yüzede uygulanıyo)

canım eşim 3ünü 185e almışş ayrı ayrı fiyatlarıın aradım sordum şimdi senin için ama kendi gitmemiş almaya bilmiyo o yüzden :)

gizem şu manyak herife hiç takma yap bitir stajını kurtul
az kaldı zaten tatilden sonra bayramdı seyrandı derken bi bakcan ağustos bitmiş

aynen öyle kuzucumm muhattap olmicam hiç:26:

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum okuyamadım geçmişi çok fazla inş iyisinizdir.

çok gergin sıkıntılı 2 hafta geçirdim taşınma telaşımız vardı eşimin üstüne gerginlikleri saçmalıkları beni çok üzdü kendimi pek iyi hissetmiyorum Rabbim yardım etsin hamileyim diye alttan alcağına ben peşinde koşuyorum erkekler neden bu kadar düşüncesiz annem kardeşim ve onun eşi eşimden çok düşünüyo beni anlayamıyorum bazen çok kızıyorum ona bencilliklerine ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

A
oy maşallahhhhh kızına :))) benimkide böyleydi 1 hafta önce gittim bende :))) ortadoğuya gitmişsin canım dr un kim :) ben yeni adana ya gidiyorum...

Sağol teyzesi
Ben adanada oturmuyorum. Geçen hafta adanadaydim özel ortadoğu hastanesi filiz hanıma gittim. Fazlasıyla memnun kaldım yarım saat bebeğimi inceledi. Yeni adana neresi bilmiyorum. Antepteyim ben.

Hayatımın 20 yılı çalışmakla geçti hatta sigortalılıgım 1991 yılında basladı , liseden mezun olduktan sonraki sen çalışma hayatına girdim.

Yükseldim guzel yerlere geldim, yurtiçi yurtdışı seyahatler haraketli zevki zorlu stresli bazen sinir harbi bazen mutluluk bazen başarı bazen hüsran.. Geçtiğimiz Ocak ayından beri evdeyim.

Eşimde home office çalışıyor o da evde.. Sabah kalk kahvaltı hazırla öğlen yemek aksam yemek.. Ev full time dagınık, giydikleri çıkardıkları , numuneleri kolileri..

Yok yok ben iş hayatını bin kere tercih ederim, hamile olmasam kapağı atmıstım bir yere hemen.. Kahvaltı , öğle yemegi çay kahve derdi yok herşey ayagıma geliyordu :) Bir tek aksam eve geldiğimde mutfak batık oluyordu ama olsun aksama kadar keyfim yerindeydi :)

Çalışan kızlar, işinizin kıymetini bilin.. Ne kadar stresli de olsa ev işleri evhayatı gibi nankör degil..

A

Sağol teyzesi
Ben adanada oturmuyorum. Geçen hafta adanadaydim özel ortadoğu hastanesi filiz hanıma gittim. Fazlasıyla memnun kaldım yarım saat bebeğimi inceledi. Yeni adana neresi bilmiyorum. Antepteyim ben.

hıııııı sen git gel yapıyosun o zaman . zor olmuyormu canım ... evet filiz hanım iyi bir dr duymuştum bende.... antepte de nurettin kavcı yı duymuştum

kızlaaar mayom ve tankinim geldii dayanamadım denediim tuvalette harika oldulaar

CNM GULE GULE GIYYYYYY
bnm yerımde eğlen yuzzz...
bizim değerlendirmek için sadece bu hafta sonumuz var .. hava güzel olursa
denize gitmek istiyorum ..
hatta eşim aralı almayalım gunu birlik ıstıklaya gıdelım dıyor .. kafa dınleyelım yuzelım guneşlenelım
Aral olunca yatamıyorum sureklı koşturmaca ıcındeyım plajda bıle..
babannesı ve dedesine bırakıp gıdebılırız.. ztn o havuzu daha cok sevıo dedesı havuza sokar
buna cok ıhtıyacım var..

sonra ramazan başlıyor ve eşim oruçlu olucak tabıkı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…