- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Bende cok inanırım nazara yıldızım cok düşük anında nazar deger bana
Özellikle kalabalık ortama gıreyım anında deger
Papatya canooo sen boncuk tak şeyineeee
Yakana yani
Ya bu konuda ısrar eden de hiç böyle işlerde bezi olmayan biri..Bir doktor..Çok kızı olmasını istiyormuş ve bu konuya takmış eşi ile..ısrarla bana kız çocuğun günleri var demişti. Ya ben de Allah'ın işi bu nasıl karşırsın diye çıkışmıştım.. Sonra bunlar meğersem arkadaşları arasında örgütlenmişler bu konuda bayaa da bir aşama katetmişler şu günler erkek günler, şu günler kız günleri diye..Allah Allah diyorum ben de nası olur, denk gelmiştir herhalde ama işte insan yine de kendine moral olsun diye heves ediyor, merak ediyor..Ben onu yakalayınca mutlaka öğrenirim senin için..
Ah cemredeniz o çocuğu nasıl aldırmışlar.. Ah işte ben de buna çok karşıyım ve dayanmıyorum.. bak nicedir çekiyorum şu toksoplasma deridini..hatta beni zorla amniyo yapmaya zorladılar..yok gözü kör olur yok zekası geri olur diye içine ettirdiler gebeliğimin..ama Allah bana ne gönderdiyse odur benim kabulum arkadaşım..onu öldürmeyi hayatta düşünemem..düşünsene bu bir hediye..şimdi minicik ayakçıkları ile tekmeler atıyor, dönüyor içimde..(( insanlardaki metaneti anlayamıyorum..
Canım Allah sağlık versin önce bebişlerimize, kendini hiçbir şeye alıştırma bence cinsiyet konusunda..ben de 2 tane cam gibi rüya görmüştüm..Sabah rüyasıydı hem de yüzünü gözünü görmüş bu kesin kız olacak demiştim..kıyafetler bile aldım bu yüzden ama doktor bu yüzde 95 erkek bebek deyince yüzüm öyle bir düştü ki..sonra da pişman oldum halime..düşünceme..Gönlümüzde yatan güzel ama sağlık hepsinden güzel..
günaydııııın, hemde çok aydınlık bir günbugün tedavi gördüğüm kliniğin dışında devlet hastanesine gideceğim ve bebişimi göreceğim onu görme düşüncesi bile kıpır kıpır ediyor içimiiiii
dün bella b marka karın ve bacak çatlak önleyici kremiyle göğüs için olanını bide güneş koruyucu çatlak önleyicisini aldırdım eşime eczaneden inş işe yarar şimdiden başladı çünkü son aylarda türkiye haritası gibi olucam heralde
o arkadasına sor bakalım neymışş yontemlerı ..
valla bende pek ınanmıyorum yönteme .. kk da cok eskıyım bı cok konuyu okudum yazdım
yontemlerı okudum yapanların cogunun tutmamış tutanların ıse tesadüf olduğunu düşünüyorum
ama yınede acaba dıyor ınsan dımı... :44:
mrk ettım sımdı ne yapmış acep o arkadasınnn :44:
bu arada anlayışın ıcın sagol .. benı anlayanları görmek bılmek benı cok rahatlatıyor..
korkularım kaygılarım olmasa rahat bı kadın olsam 4-5 tane bıle çocuk yapardım amann bunda da olmadı nasılsa dıgerlerınden bırı kız olur derdım... o kadar sevıyorumki çocukları
bı yerde bı kadın çocuğuna bağırsa ve o çocuk ağlıyor yada dudağı büzülümüşse bnm yuregım dağlanıyor sankı..
o derece sevıyorum çocukları..
bugun teyzenın bırı ıle karşılaştım bızım sıtenın bahcesınde..
ıkı oglu olmusss 3. çocuğuna hamıleymışş ve kocası ıstememıs gıdıp aldırmışlar
rüyasında gormuşş o bebegı ve kızmışşş resmen gordum rüyamda dedı
ve aslında cok ıstıyormuşş bır kızı olmasını..
cok yadırgadım.. nasıl aldırdın neden aldırdın eskı kadınlar hep dogururmuşş dedım
cok günah dedım
uzuldun mu dedım yooook dedı
ben kahrolurdum heraldeee
Eki Görüntüle 747671 Eki Görüntüle 747672 Eki Görüntüle 747673 Eki Görüntüle 747674
Bi türlü ekleyemedim. Bu kızımın 16+1 lık hali inşallah düzgün ekleyebilmişimdir.
bana da doktorum aralarında bella-b nin de olduğu 3 tane çatlak kremi önerdi. henüz araştırıyorum karar verip de alamadım. benim de karnımın yanları kaşınmaya başladı. ne kadara aldın canım fiyatlarını yazarmısın? bir de güneş lekeleri hamilelikte çok olurmuş yüz için de güneş kremi kullanmak mantıklı sanırım.
gizem şu manyak herife hiç takma yap bitir stajını kurtul
az kaldı zaten tatilden sonra bayramdı seyrandı derken bi bakcan ağustos bitmiş
oy maşallahhhhh kızına :))) benimkide böyleydi 1 hafta önce gittim bende :))) ortadoğuya gitmişsin canım dr un kim :) ben yeni adana ya gidiyorum...
A
Sağol teyzesi
Ben adanada oturmuyorum. Geçen hafta adanadaydim özel ortadoğu hastanesi filiz hanıma gittim. Fazlasıyla memnun kaldım yarım saat bebeğimi inceledi. Yeni adana neresi bilmiyorum. Antepteyim ben.
kızlaaar mayom ve tankinim geldii dayanamadım denediim tuvalette harika oldulaar