bir sonraki aya mı kaldı cinsiyetin kesinleşmesi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre verir inşallah. sağlık ya meleğiniz gerisi boş. biraz daha meraklanın annesi
bir sonraki aya mı kaldı cinsiyetin kesinleşmesi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre verir inşallah. sağlık ya meleğiniz gerisi boş. biraz daha meraklanın annesi
3 ay geçtiğine göre riskli bir durumun yoksa gidebilirsin canım. Ama uzun yolculuklarda 1-2 saatte bir mola verip dolaşman gerekiyor. Varis çorabını da tavsiye ediyor doktorlar, özellikle uçak seyahatlerinde.kızlar bu yaz 4-5 kez seyahat etmem gerekecek. doktoruna bu konuyu soran var mı? gezmeden de olmuyor. sıkıldım iyice :26:
4. Ayın içindeyim de soranlaraKızlar Cumamız Mübarek OlsunDualarımız kabul olsun inş. Canlar bir kaç sorum olacak :44:
MAlum erken kalktığım için 7-8 saatte uyusam baygın halde dolanıyorum şirkette resmen esnemekten yaş geliyor gözümdenbende uykum açılsın diye sürekli sakız çiğniyorum zararı varmıdır aceba ? Nette okuyorum saçma sapan şeyler yazıyo yok bebiş çok poklu olurmuş yok bilmem ne :44:...
Bide soruyolar bana ne kadar hamilesin diye 14 haftalığım şuan diyorum yani kaç aylık diyolar 3 diyorum şu ay hesabının içinden çıkamadım :44: bazı internet sitelerine ve hamişlik takvimine göre 3 ay bitmiştir diyo 4 aylık hamiş mi oluyorum yani offf kafamda deli sorular
Cemre deniz canm aralda iyidik demişsin ya ilk 3 ay dan sonra mı başladınız yaniBizim dr. bize yasak koymadı ben eşimi 12 hafta zor zapdettim eee şimdide bahane dinlemiyo ama ben tırsıyorum ya :18:
4. Ayın içindeyim de soranlara
Sakız için tatlandırıcı içermeyenleri öneriyorlar. Sade sakız çiğneyebilirsin ama çok çiğnersen miden yiyecek gelecek beklentisiyle daha çok çalışır, hem erken acıkırsın hem de miden gaz yapabilir.
Peri seninde cumanmübarek olsun bacım
Valla o kısmını hiç hatırlamıyorum uzun sure gecti
Kızlar hepinize hayırl cumalar olsun
Allah yavrularımıza saglık versin.
Midesi bulanan tm hamile arkadaşlarıma bulantısız günler nasip etsin
Bnm imzamdaki yazılanları okusanıza bebeğin cinsiyeti bu günlerde tam belli olurmuş.
Geçecek canım, azıcık daha sabır. 12 haftalıkken doktor yakında geçecek deyince inanamamıştım, 14. Hafta bitince çok rahatladım.bi sabah uyansam 15-16 haftalik olsam ve mide bulantim gecmis olsa iste her sabah uyandigimda ilk bunu dusunuyorum. iki gundur zofranla ask yasiyorum. simdiye kadar dayandim ilac kullanmadim ama artik kusmaman gerekiyor dedi doktor. ayrica kalcamda kusarken oldu eminim sinir sikismis yuruyemiyorum. noolur gecicek diyin azicik umutlaniyim...
Yazık kız adama, bi kereden bi şey olmazben şimdi benim çocuğu uzaklaştırsam mı bilemedim dün zarfladım dedim hala kasıklarım ağrıyo bebiş aşşağıda dikkatli olmak gerek sessiz di ama hafta sonu anlaşılır artık mesj ulaştımı ulaşmadımı
Hatunlar bu eleviti hepiniz kullanıyormusunuz :44: bana vermedi dr.um dedi yediklerinden al vitamini ben çok yiyorum bide onu içsem şimdiden 9 aylık gibi olurum
Ben vermiştim hala gram almadım canımLavinia geçmiş olsun canım, bi tanıdığımda aynı şeyi yaşadı dikildi ve doğumunu yaptı, şimdi bebişi de kendi de ii çok şükür. şikayetlerini anlatınca, dr. alttan muayene edip mi anladı, nasıl farketti canım?
tuğbaya annelerimiz bizi hiç ilaç içmeden taşımış 9 ay, tabii şimdi eskisi gibi değil, tedbir amaçlı vitaminler ve çeşitli ilaçlar veriliyor, ama arada bir unutmaktan bişey olmaz kafana takma...
mhsezer ben de kilo aldım herkes almıyo mu kiii :26:
hu huuukızlar siz de kilo almadınız mı? benim kıyafetlerimin çoğu daraldı
cemredeniz biz 12+3 gunlukken gorduk pipiyi hem de gorulmicek gibi diildi ben bile anladim. acaba kiz bebek olunca mi zor gorunuyor???
ya bize onc eıkı kes kız denılıp sonra erkek denılınce şaşırdık .. dr kesın kaftada soyleyebılırım dedı
ama bende gordum pipiydi o evet evet pipiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanki evde az varmış gibi :)
canım bize ilk haftalarda dr. yasak demişti lekelenmem olduğu içinçok geçmiş olsun canm benimde sancım oluyo hafif hafif içimi rahat tutmaya çalışıorum acaba bu haftalar ilişkilere başlanabilir mi? :44: bebişler aşşağıdaymış ya tırstım şuan :44:
decavit içiyorum ben sanırım elevitin muadili oluyorHatunlar bu eleviti hepiniz kullanıyormusunuz :44: bana vermedi dr.um dedi yediklerinden al vitamini ben çok yiyorum bide onu içsem şimdiden 9 aylık gibi olurum