2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bir sonraki aya mı kaldı cinsiyetin kesinleşmesi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre verir inşallah. sağlık ya meleğiniz gerisi boş. biraz daha meraklanın annesi

amin inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim 2 hafta sonra tekrar bakacam dedi kız diyen doktorumuz tabi bu arada dayanamayıp başka doktora gitmezsem 2 haftaya öğreneceğim babaanne ve anneanneden büyük bir atak geldi erkek diyen doğru söylüyordur diye :KK52: ikisininde hep kız torunu olduğu için gözler bizim bebeğin erkek olmasında :KK16::KK16:
malatyada doktora giden varmı kızlar hangi hastane ii hangi doktora gidiyosunuz özelden yada burdan yazarsanız sevinirim

bir sonraki aya mı kaldı cinsiyetin kesinleşmesi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre verir inşallah. sağlık ya meleğiniz gerisi boş. biraz daha meraklanın annesi

Ay işte bende bundan dolayı sıkıntılıyım.
Bnm de 16 haftalık olunca gittiğimde kesinleşecek

Çok tuhaf oluyor insan çok kötu

Kızlar Cumamız Mübarek Olsun :KK16: Dualarımız kabul olsun inş. Canlar bir kaç sorum olacak :44:

MAlum erken kalktığım için 7-8 saatte uyusam baygın halde dolanıyorum şirkette resmen esnemekten yaş geliyor gözümden :KK4: bende uykum açılsın diye sürekli sakız çiğniyorum zararı varmıdır aceba ? Nette okuyorum saçma sapan şeyler yazıyo yok bebiş çok poklu olurmuş yok bilmem ne :44:...

Bide soruyolar bana ne kadar hamilesin diye 14 haftalığım şuan diyorum yani kaç aylık diyolar 3 diyorum şu ay hesabının içinden çıkamadım :44: bazı internet sitelerine ve hamişlik takvimine göre 3 ay bitmiştir diyo 4 aylık hamiş mi oluyorum yani offf kafamda deli sorular

Cemre deniz canm aralda iyidik demişsin ya ilk 3 ay dan sonra mı başladınız yani :KK23: Bizim dr. bize yasak koymadı ben eşimi 12 hafta zor zapdettim eee şimdide bahane dinlemiyo ama ben tırsıyorum ya :18:

Hayırlı Cumalar arkadaslar, Allah hayır dualarınızı bugunun hurmetine kabul etsin, evlatlarımız saglıkla dunyaya gelsin

kızlar bu yaz 4-5 kez seyahat etmem gerekecek. doktoruna bu konuyu soran var mı? gezmeden de olmuyor. sıkıldım iyice :26:
3 ay geçtiğine göre riskli bir durumun yoksa gidebilirsin canım. Ama uzun yolculuklarda 1-2 saatte bir mola verip dolaşman gerekiyor. Varis çorabını da tavsiye ediyor doktorlar, özellikle uçak seyahatlerinde.

Kızlar Cumamız Mübarek Olsun :KK16: Dualarımız kabul olsun inş. Canlar bir kaç sorum olacak :44:

MAlum erken kalktığım için 7-8 saatte uyusam baygın halde dolanıyorum şirkette resmen esnemekten yaş geliyor gözümden :KK4: bende uykum açılsın diye sürekli sakız çiğniyorum zararı varmıdır aceba ? Nette okuyorum saçma sapan şeyler yazıyo yok bebiş çok poklu olurmuş yok bilmem ne :44:...

Bide soruyolar bana ne kadar hamilesin diye 14 haftalığım şuan diyorum yani kaç aylık diyolar 3 diyorum şu ay hesabının içinden çıkamadım :44: bazı internet sitelerine ve hamişlik takvimine göre 3 ay bitmiştir diyo 4 aylık hamiş mi oluyorum yani offf kafamda deli sorular

Cemre deniz canm aralda iyidik demişsin ya ilk 3 ay dan sonra mı başladınız yani :KK23: Bizim dr. bize yasak koymadı ben eşimi 12 hafta zor zapdettim eee şimdide bahane dinlemiyo ama ben tırsıyorum ya :18:
4. Ayın içindeyim de soranlara:KK49:
Sakız için tatlandırıcı içermeyenleri öneriyorlar. Sade sakız çiğneyebilirsin ama çok çiğnersen miden yiyecek gelecek beklentisiyle daha çok çalışır, hem erken acıkırsın hem de miden gaz yapabilir.

4. Ayın içindeyim de soranlara:KK49:
Sakız için tatlandırıcı içermeyenleri öneriyorlar. Sade sakız çiğneyebilirsin ama çok çiğnersen miden yiyecek gelecek beklentisiyle daha çok çalışır, hem erken acıkırsın hem de miden gaz yapabilir.

TEŞEKKÜRLER CANM sade çiğneyemiyorum malesef tatlandırıcı olanları hep çiğniyorum dediğin gibi hemen acıkıyorum daha sonra :KK1::KK56: vay be 3 ayı bitirdik yani hala hamile gibi değilim :KK53:

Günaydın kızlar :) Güzel bir gün olur inşaallah . Bugün doktor kontrolüm var öğleden sonra . Cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyorum doktorum öyle demişti :)
Bu arada bende eleviti yatmadan hemen önce alıyorum ama gün içinde kazınma ve yemekten bir saat sonra sanki hiç yemek yememiş hissi oluyor. Kontrollü olabilmek zorluyor bu aralar beni . Umarım kısa zamanda düzene girer .

Kızlar hepinize hayırl cumalar olsun
Allah yavrularımıza saglık versin.
Midesi bulanan tm hamile arkadaşlarıma bulantısız günler nasip etsin

Bnm imzamdaki yazılanları okusanıza bebeğin cinsiyeti bu günlerde tam belli olurmuş.

bi sabah uyansam 15-16 haftalik olsam ve mide bulantim gecmis olsa iste her sabah uyandigimda ilk bunu dusunuyorum. iki gundur zofranla ask yasiyorum. simdiye kadar dayandim ilac kullanmadim ama artik kusmaman gerekiyor dedi doktor. ayrica kalcamda kusarken oldu eminim sinir sikismis yuruyemiyorum. noolur gecicek diyin azicik umutlaniyim...

Peri seninde cumanmübarek olsun bacım
Valla o kısmını hiç hatırlamıyorum uzun sure gecti

:KK16: ben şimdi benim çocuğu uzaklaştırsam mı bilemedim dün zarfladım dedim hala kasıklarım ağrıyo bebiş aşşağıda dikkatli olmak gerek sessiz di ama hafta sonu anlaşılır artık mesj ulaştımı ulaşmadımı :KK9:

Hatunlar bu eleviti hepiniz kullanıyormusunuz :44: bana vermedi dr.um dedi yediklerinden al vitamini ben çok yiyorum bide onu içsem şimdiden 9 aylık gibi olurum :KK9:

Kızlar hepinize hayırl cumalar olsun
Allah yavrularımıza saglık versin.
Midesi bulanan tm hamile arkadaşlarıma bulantısız günler nasip etsin

Bnm imzamdaki yazılanları okusanıza bebeğin cinsiyeti bu günlerde tam belli olurmuş.

cemredeniz biz 12+3 gunlukken gorduk pipiyi hem de gorulmicek gibi diildi ben bile anladim. acaba kiz bebek olunca mi zor gorunuyor???

Lavinia geçmiş olsun canım, bi tanıdığımda aynı şeyi yaşadı dikildi ve doğumunu yaptı, şimdi bebişi de kendi de ii çok şükür. şikayetlerini anlatınca, dr. alttan muayene edip mi anladı, nasıl farketti canım?

tuğbaya annelerimiz bizi hiç ilaç içmeden taşımış 9 ay, tabii şimdi eskisi gibi değil, tedbir amaçlı vitaminler ve çeşitli ilaçlar veriliyor, ama arada bir unutmaktan bişey olmaz kafana takma...

mhsezer ben de kilo aldım herkes almıyo mu kiii :26:
hu huuu :KK3: kızlar siz de kilo almadınız mı? benim kıyafetlerimin çoğu daraldı

bi sabah uyansam 15-16 haftalik olsam ve mide bulantim gecmis olsa iste her sabah uyandigimda ilk bunu dusunuyorum. iki gundur zofranla ask yasiyorum. simdiye kadar dayandim ilac kullanmadim ama artik kusmaman gerekiyor dedi doktor. ayrica kalcamda kusarken oldu eminim sinir sikismis yuruyemiyorum. noolur gecicek diyin azicik umutlaniyim...
Geçecek canım, azıcık daha sabır. 12 haftalıkken doktor yakında geçecek deyince inanamamıştım, 14. Hafta bitince çok rahatladım.

:KK16: ben şimdi benim çocuğu uzaklaştırsam mı bilemedim dün zarfladım dedim hala kasıklarım ağrıyo bebiş aşşağıda dikkatli olmak gerek sessiz di ama hafta sonu anlaşılır artık mesj ulaştımı ulaşmadımı :KK9:

Hatunlar bu eleviti hepiniz kullanıyormusunuz :44: bana vermedi dr.um dedi yediklerinden al vitamini ben çok yiyorum bide onu içsem şimdiden 9 aylık gibi olurum :KK9:
Yazık kız adama, bi kereden bi şey olmaz:KK1:
Eleviti doktor bana hamile kalmadan önce vermişti. Hiç iştahımı açmadı. Hala hamile kaldığım kilonun 2 kilo altındayım.

Lavinia geçmiş olsun canım, bi tanıdığımda aynı şeyi yaşadı dikildi ve doğumunu yaptı, şimdi bebişi de kendi de ii çok şükür. şikayetlerini anlatınca, dr. alttan muayene edip mi anladı, nasıl farketti canım?

tuğbaya annelerimiz bizi hiç ilaç içmeden taşımış 9 ay, tabii şimdi eskisi gibi değil, tedbir amaçlı vitaminler ve çeşitli ilaçlar veriliyor, ama arada bir unutmaktan bişey olmaz kafana takma...

mhsezer ben de kilo aldım herkes almıyo mu kiii :26:
hu huuu :KK3: kızlar siz de kilo almadınız mı? benim kıyafetlerimin çoğu daraldı
Ben vermiştim hala gram almadım canım:KK52: Ama hamile kıyafetlerine 2. Ayda hemen başladım çünkü göbeğim hemen çıktı. Şimdi de kollar bacaklar zayıf ama kocaman göbek var:KK49:

cemredeniz biz 12+3 gunlukken gorduk pipiyi hem de gorulmicek gibi diildi ben bile anladim. acaba kiz bebek olunca mi zor gorunuyor???

ya bize onc eıkı kes kız denılıp sonra erkek denılınce şaşırdık .. dr kesın kaftada soyleyebılırım dedı

ama bende gordum pipiydi o evet evet pipiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK53::KK53:
sanki evde az varmış gibi :):KK1:

ya bize onc eıkı kes kız denılıp sonra erkek denılınce şaşırdık .. dr kesın kaftada soyleyebılırım dedı

ama bende gordum pipiydi o evet evet pipiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK53::KK53:
sanki evde az varmış gibi :):KK1:

hahahha:KK70: nasil guldummmm fazlasindan zarar gelmez:KK70: hem cok karizmatik bisey cok erkek annesi olmak bence tama ana kralice olucaksin:))

ben de hamileligimin ilk visnesini yedim az once sayet midemde kalirsa kutlama yapicam. ben elevit ve kan ilaci da kullanamiyorum alerjim var diye cocugum ekmekten ibaret olucak

gizemcim geçmiş olsun canım, kaynındı dimi
benim de çooookk geçmişte gazdan zehirlenmişliğim var fenaa bişey allah korumuş...

çok geçmiş olsun canm benimde sancım oluyo hafif hafif içimi rahat tutmaya çalışıorum acaba bu haftalar ilişkilere başlanabilir mi? :44: bebişler aşşağıdaymış ya tırstım şuan :44:
canım bize ilk haftalarda dr. yasak demişti lekelenmem olduğu için
sonra geçince bişey demedi ve biz de başladık...

decavit içiyorum ben sanırım elevitin muadili oluyor
gece yatmadan içiyorum ben de yine de sabah uyanınca çok acıkmış uyanıyorum :KK1:

X