Nehir Özge,,çok teşekkür ederim cevabın için. Çok içimi rahatlattı senden bunları duymak. Sen kaç aylık hamilesin şimdi ?
Dört aydır kabusum oldu bu toksoplasma. Aslında ben de kendimi rahatlatmalıyım. Dediğin gibi hiç toksoplasmalı doğan bebek yokmuş bu zamana kadar. Ama doktorlar o kadar telaşlandırdı ki beni üniversite ilaç içmeyeceksin, yüksek aviditen var dese de bir diğeri bizim laboratuvarda senin değerlerin ölçülemiyor, o ilacı doğuma kadar içeceksin ve hem amniyo hem de kordosentez yapacağız dedi. Üniversite yüksek bağışıklık verirken özel hastane değerleri ölçemedi bile. Daha sonra İsanbul'da da Düzen laboratuvarına gittim; o da çok büyük bir laboratuvar ya gene yok efendim " immun komplekslerim yetersiz" diye ölçemedi testi.Telefonda da bana "şüpheli durumda olabilirsiniz, prc tarama yapılmalı" diyor. Düşün değer bile ölçemiyorlar! En son yine üniversiteye yaptırdım dün; yine yüksek avidite çıktı. Nereye güveneceğimi bilemedim. Sağdan 100 soldan 0 sıfır alan öğrenci gibiyim. Yarın yine istanbul'a gidiyorum ; 17'sinde Gata'da randevum var bir perinatolog ile. O da testleri götüreceğim, inşallah iyi ve kesin bir şeyler şöyler..Kafam allak bullak ama senin yazdıkların çok iyi oldu, çok teşekkür ederim.
canım ben 15 haftalık hamileyim, sen üniversite hastanelerine güven canım, anlamadığım üniversite hastanesinde çıkan sonuç, özel labaratuvarda neden ölçülemiyor, bu test kitleri aynı diye biliyorum.ben medipolden hakan apaydınla görüştüm,inanırmısın test sonuçlarıma bile bakmadı, bu testlerin gereksiz olduğunu söyledi.kızıma hamileyken bu testleri doktorum yapmamıştı, yani çok önemli bir testse her doktorun yapması gerekir diye düşünüyorum, oysa ki kimi yapıp kimi yapmıyor.