2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin kızlar nbr nasılsınız bakalım=))
Ben çok sükür çok iyiyim tabi sari akinti dışında korkuyorum enfeksiyondan bebege zarar gelir mi diye...bol su içmeye çalışıyorum kızlar bu sanciları çok takmayin rahim büyüyor normal yani bi balon sisirince nasıl geriliyorsa karnımızda öyle geriliyor kaslar kasıliyo normal yani her şeyde erken doğum riski diyorlar ama ilerde ne olacağına dr bile garanti veremez o yüzden çok kasmayin kendinizi de bebeğinizi de hamileligin tadini çıkarmaya bakın:)))))

evt haklısın aslında canım çok takmamak lazım herşeyi Rabbim koruyo onları sonuçta akıntı enfeksiyon olmayabilirki canım bendede oluyo ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama akıntım oluyo bol bol su iç sadece enfeksiyon için değil herşeye faydalı

bende 24 ünü sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi en son 8 haftalıkken gördüm merak ediyorum şimdi çok.

bende aralık 2013 ayı annesi olma adayıyım :) benide oluşturduğunuz listeye ekleyebilirsiniz 2. gebeliğim SAT25 mart cinsiyeti henüz belli değil şehir istanbul:nazar::nazar:

Yakın olsa gelmez miyim kız:KK66:)
Ben anlamadım gitti zaten devlet hastanesi olsa hadi bi nebze anlarım

Sen yedin mi o dediğinden bakiim:KK66: adını bile diyemiyorum
Oh darısı başıma darısı başıma:KK66:)

yedim canım ilk başta bi garipsedim bi midem bulandı ama dışarda olunca öğüremedim zorla 1-2 daha yedim yedim geçti tiksintim sonra iştahla yedim valla iyide oldu protein aldım:KK9:

selm kızlar bi geldim hemn gidiyorum evimdeyim kızlar..
bebkte bende iim.gnde 3 tane progestn kull ıyom yatak istrıtm var..en yakın zmanda gelcem inşllhh...
22 hazirnda kontrol vr baklaım herşeyn hayırlısı kızlar sizleride öprümm

Bugün kursum başladı 16 gün 9 dan 3 e kadar her gün off
Öyle yoruldum ki
istifralar uykusuzluk derste cabası oldu.
Bakalım nasıl dayancam 0 hafta
Sizlerden ses çıkmamış bugün iyisinizdir inşallah

Gzm afiyet bal şeker olsun yarasın ikinize deee=))

gördüm canım maşallah güle güle giysin:KK9:
Bende geçenlerde lcw da güzel ciciler gördüm ama cinsiyetimiz henüz belli olmadigi için alamadık:KK17:

krem rengi kısa kollu olanlar boynerden,penye battaniye english home,diğerleri mother care canımmm beğenenler olursada bilgilerinee :):)

lcw'ya kendim için baktım kot alıyım diye yeni bişey yoktu çıktım bendee :)

kız boynere bende bana birşeyler almak için gittim bi gömlek 100tl:KK57:
Lcwdan ben bi tane pantolon aldım sadece...üstüme de karnım biraz daha büyüyünce bakacağım

normal zaman için olsa tamam ama şimdi aldıklarımızı anca doğurana kadar giycez abartmıyorum bende uygun aldım hep o yüzden.defactoyla lcw'dan 2 pant aldım bikaç t-shirt,maviden bi bol beyaz keten gbi gömlek aldım.kotondanda mecbur staja başlicam onun için klasik bişeyler aldım bayaa yeter bana 9 ay aldıklarım yoksa eşim beni vurcakkkk zaten alışveriş delisiyim iyice sapıttım.evde oturduğum yerden bile alıyorum sitelerden deli gibi.nefret ediyorum bu huyumdan ama engel olamıyorum kendime:26:

normal zaman için olsa tamam ama şimdi aldıklarımızı anca doğurana kadar giycez abartmıyorum bende uygun aldım hep o yüzden.defactoyla lcw'dan 2 pant aldım bikaç t-shirt,maviden bi bol beyaz keten gbi gömlek aldım.kotondanda mecbur staja başlicam onun için klasik bişeyler aldım bayaa yeter bana 9 ay aldıklarım yoksa eşim beni vurcakkkk zaten alışveriş delisiyim iyice sapıttım.evde oturduğum yerden bile alıyorum sitelerden deli gibi.nefret ediyorum bu huyumdan ama engel olamıyorum kendime:26:

al al canım bende senin gibiyim.
defacto dan sipariş vermiştim az önce geldi bende hemen giydim bile rahat rahat oturuyom şimdi:KK49:

Nehir Özge,,çok teşekkür ederim cevabın için. Çok içimi rahatlattı senden bunları duymak. Sen kaç aylık hamilesin şimdi ?

Dört aydır kabusum oldu bu toksoplasma. Aslında ben de kendimi rahatlatmalıyım. Dediğin gibi hiç toksoplasmalı doğan bebek yokmuş bu zamana kadar. Ama doktorlar o kadar telaşlandırdı ki beni üniversite ilaç içmeyeceksin, yüksek aviditen var dese de bir diğeri bizim laboratuvarda senin değerlerin ölçülemiyor, o ilacı doğuma kadar içeceksin ve hem amniyo hem de kordosentez yapacağız dedi. Üniversite yüksek bağışıklık verirken özel hastane değerleri ölçemedi bile. Daha sonra İsanbul'da da Düzen laboratuvarına gittim; o da çok büyük bir laboratuvar ya gene yok efendim " immun komplekslerim yetersiz" diye ölçemedi testi.Telefonda da bana "şüpheli durumda olabilirsiniz, prc tarama yapılmalı" diyor. Düşün değer bile ölçemiyorlar! En son yine üniversiteye yaptırdım dün; yine yüksek avidite çıktı. Nereye güveneceğimi bilemedim. Sağdan 100 soldan 0 sıfır alan öğrenci gibiyim. Yarın yine istanbul'a gidiyorum ; 17'sinde Gata'da randevum var bir perinatolog ile. O da testleri götüreceğim, inşallah iyi ve kesin bir şeyler şöyler..Kafam allak bullak ama senin yazdıkların çok iyi oldu, çok teşekkür ederim.

canım ben 15 haftalık hamileyim, sen üniversite hastanelerine güven canım, anlamadığım üniversite hastanesinde çıkan sonuç, özel labaratuvarda neden ölçülemiyor, bu test kitleri aynı diye biliyorum.ben medipolden hakan apaydınla görüştüm,inanırmısın test sonuçlarıma bile bakmadı, bu testlerin gereksiz olduğunu söyledi.kızıma hamileyken bu testleri doktorum yapmamıştı, yani çok önemli bir testse her doktorun yapması gerekir diye düşünüyorum, oysa ki kimi yapıp kimi yapmıyor.

al al canım bende senin gibiyim.
defacto dan sipariş vermiştim az önce geldi bende hemen giydim bile rahat rahat oturuyom şimdi:KK49:

hastalık gibi valla bu alışveriş:KK1:
ne aldınn canımmmm pantlon alıyımm diyorum defacto online'dan ama denemeden alt almadım hiçç

Selam kızlar,,

Benimde bugün 2'li testim vardı. Zar zor ölçtü dr bizimkini bi türlü poziyon vermedi. 3 kere çıkıp bişeyler yiyip içip tekrar girdim dr un yanına:) Sonunda ölçtü, ölçümler iyi çıktı kanı 4-5 gün beklicem artık:KK43: Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz olucak inşallah :):nazar::nazar:

Selam kızlar,,

Benimde bugün 2'li testim vardı. Zar zor ölçtü dr bizimkini bi türlü poziyon vermedi. 3 kere çıkıp bişeyler yiyip içip tekrar girdim dr un yanına:) Sonunda ölçtü, ölçümler iyi çıktı kanı 4-5 gün beklicem artık:KK43: Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz olucak inşallah :):nazar::nazar:

gözün aydın canımmm :)

X