- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
arkadaşım doktorlar adam akıllı açıklamalar yapmayınca böyle kendimizin doktoru oluyoruz işte içimi rahatlattın çok teşşekür ediyorum sana
rica ederim canım hayırlı uğurlu bi evlat olsun inş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım doktorlar adam akıllı açıklamalar yapmayınca böyle kendimizin doktoru oluyoruz işte içimi rahatlattın çok teşşekür ediyorum sana
Bende kendimi deşifre ettim.Koydum göbeğimi an itibariyle=)
ben yarın koycam göbek gör sen ahahha
leğen yutmuşum gibi
Benimde çıkmış ama di mii?
Çıksın artık ya aaaaa.
Sadece mide bulantısı olmasın belirti!
kuşumm normal olan sensin zayıfsın ya ancak bu kadar olurdu yani.benim göbeğim büyüyo günden güne anlamıyorum görsen inanmazsın 3 bitti 4e girdim ama 6 ay gibi duruyo.ama benim zaten bi göbeğim vardı öncedende
göbek topiğinde var resim onun 3 katını düşün :)
Olsun sen daha az kilo alırsın.Benim 110 la hamile kalan arkadaşım 7 kilo aldı sadece
48 kilo olan arkadaşım 28 kilo aldı=)))
Zayıflar daha çok alıyor.
Ya ders çalışıcam diye yatmıyorum.
Ama çalışamıyorum.Asla yetişmeyecek derslerim.
Yatsam uykum yok,yatmasam çalışmam lazım çalışasım yok pofff
yok 3 haneye geçmedim ben
65le kaldım işte bakıcaz artıkk
eneeee benimde yarın 2 tane sınavım var unutmuşum hiç bakmadım valla bu saatten sonrada çalışılmazki sabah erken kalkıp çalışırıızzz:44:
Yok benim sistem farklı.
ayın 15ine kadar 90 saat ders görmem lazım internet üzerinden ama ben yetiştiremiyorum.
Günde 6 saat yapıyor ama ben hiç çalışamıyorum.Eğer bitmezse 16 sında ki teorik derse almayacaklar.
Dünyanın parasını yatırdım ve sınavı kazanmam lazım. tek çarem.
Gizo çalışmamız lazım
tişkürler canımmm bilgilerini yaz uygun olduğunda eklerim canikomm :)
Kızlaaar ikili testimiz mis gibi çıkmışşşşş
ultrasonda bi bakalım dediysemde nemrut kadını ikna edemedim 5 gün önce girdin ultrasona sağlıklı bebeğide sağlıksız yaparsın bu kadar sık girersen dedi sinirlendim bende ama haklıda olabilir.uuf merak etmiştim ya.14 haziranı bekle ki gelsin şimdiii :/
Günaydın herkeseeee
Abuk subuk rüyalar gördüm çeyrek altınlarım varmış bi sürü
Arkadaşımın evinden çalınmış güyaa çok üzülüyordum tabi.
Ablam dogum yapıomuş bi kızı oluomuş
Falan filan
Altın ne demek acep :44:
hayırlara çıksın diyelim ben eskiden film kuşağı gibi rüya görürdüm artık görmüyorum çok ilginç. bu arada verdiğin tarifleri tavsiyeleri denedim artık herşey yuoluna giriyor. yiyebiliyorum denizcim teşekkürler göbeğim bile çıktı
Ay cok sevindim canım bnm. İnşallah bi dahada bulanmaz
Bende helva istiyorum ama çok kavurmak gerekio ve şerbetini fln tutturamam diye
yapamadım kendime sıcak yenmesi gerekiomuş bide.