- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba birsey sorucam iki gundur kasık agırlarım fazlalaştı sanki böyle sızı şeklinde oluyo bazen ani girip çıkan agrılarda oluyo siz yaşadınızmı yoksa sizi kasık agrıları sonamı erdi herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
kızlar hamilelikte oluşan mantar için travogen krem ..
travakort hamıle degılken kullanılıyor dıger hamıleyken..
saol canım hilbar artık giremicem diyince ben aldım işte :)
yarın bakıcaz artık sonucu göstericem sabah :)
gizem hayırlı olsun
bizimde kontrolümüz vardı her şey yolunda dedi çok şükür 2 li test yaptırmadık biz sadece burnuna ve ensesine baktırdık o kadar doktor acil ameliyat gelince cinsiyetini görmek için uğraşmadı 2 haftaya gelin o zaman bakalım dedi
ama ilk kez gördük kuzumuzu en son 8. haftada görmüştük çok güzel bir duygu bayıldık ikimizde soracak herşeyi unuttuk
kızlar bir şey danışacağım size dişçim diyorki 4-7 ay arası diş çekimi hariç tedavini yapabilirim doktora sormayı unuttum var mı bi bilginiz dolgu yaptırmak bebeğe zarar verir mi bu diş ağrısı beni öldürecek yoksa
kızlar hamilelikte oluşan mantar için travogen krem ..
travakort hamıle degılken kullanılıyor dıger hamıleyken..
Mrb cnm. Kontrol7nuzun guzel gecmesine sevindim. Acikcasi bu dis tedavi konusunu bende merak ediyorum. Kanal tedavisive dolgunun bir zarari vrmidir kizlar.
benm de hamilelik öncesi çok kaşıntım ve acım olmuştu doktora sorduğumda mantar demiştri ve canesten diye merhem vermişti ama hala tam anlamı ile geçmiş değil malesef şimdi de hamilelikte onu kullanmayı pek istemesemde acım olduğunda devam ediyorum kullanmaya ve doğuma kadar da geçmezse bebeğin ağzı doğumda pamukçu oluyomuş diye okudum doktoruma da sormayı unutuyorum devamlı ama bakalım artık olmazsa çok ilerler geçmezse artk direk muayene gidicem
kızlar iş yerimizin veda gecesi var istanbulda eşim gitmeme izin vermiyo sakıncalı olurmu sizce yolculuk yapmam
nerde oturuyorsun ki...
hakslısın onu söylemem gerekirdi tekirdağ canım istanbul 1,5 2 saat
kocana soyleee kızdırmasın benüüüüü
kız tekirdag surdan surasııı :) bence git kocanla git tabikide.. ay ne var bunda.. o kadar abartmayın yaa
bak ben bu halimle Antalyalara gidicem
eşim tum yola yakın hastaneleri fln arasıtrıyor.. kanamam durdu ılaclara devam dr kontrolümden sonra tabı uygun derse gıdıcez.
ama senın yolun cok yakın dümdüz yol bırde orası..
kızlar ben bugün ikili testimi yaptırdım sonuçlarını yarın alacağım. bebeğimi siyah-beyaz ultrason formatı dışında 4D şeklinde gördüm ilk defa. kıpır kıpırdı doktor resmen dans ediyor dedi... havalarda uçuyoruz sanki sabahtan beri.. her şey çok güzel görünüyor. 11hafta 4 günlük...
gizem hayırlı olsun
bizimde kontrolümüz vardı her şey yolunda dedi çok şükür 2 li test yaptırmadık biz sadece burnuna ve ensesine baktırdık o kadar doktor acil ameliyat gelince cinsiyetini görmek için uğraşmadı 2 haftaya gelin o zaman bakalım dedi
ama ilk kez gördük kuzumuzu en son 8. haftada görmüştük çok güzel bir duygu bayıldık ikimizde soracak herşeyi unuttuk
kızlar bir şey danışacağım size dişçim diyorki 4-7 ay arası diş çekimi hariç tedavini yapabilirim doktora sormayı unuttum var mı bi bilginiz dolgu yaptırmak bebeğe zarar verir mi bu diş ağrısı beni öldürecek yoksa