Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugün kakao yağını kullanmaya başladım çatlamamak için. Ama bugün karnım kaşınmaya başladı kaşınmıyordu daha önce. Alerji yapmış olabilir mi? yoksa karnım büyümeye başladığı için mi? Sizde de oluyor mu kaşıntı?
kızlar midesi bulananlar.. arkadaşımın tavsiyesini yazıyorum
un helvası kavurun yada kavurtun başkasına... sıcak sıcak yenmesı gerekiyormuş ama
ertesı güne hemen gecırıyormuş mıde bulantısını ..
inşallah olur.. denemekte fayda var..
ben uzanıyorum azcık kasıklarım agrımaya başladı opuyoreee
Toparlarsın canım inşallah dolabı açıp bakınca doluyo inşallah çok güzel bir tatil olur bu tatiliniz..
Biz yine herseneki gibi Trabzon'a gideriz heralde ailesi orda eşimin..
Bencede cemredeniz'e geçsin
Papatyada olur bende hergün burdayım ama yönetemem sevmiyorum yönetim işini
Hem kazen bana kızmış takvimlerimi silmişti yaptım ama kelebeklerimi bulamadım..çocuk gibi ya
kızlar ben bugün kakao yağını kullanmaya başladım çatlamamak için. Ama bugün karnım kaşınmaya başladı kaşınmıyordu daha önce. Alerji yapmış olabilir mi? yoksa karnım büyümeye başladığı için mi? Sizde de oluyor mu kaşıntı?
ek olarak ;
Sitede tüm kullanıcıların bazılarında gebelik takvimi bazılarında diğer tabloları maalesef "taksimdeki eylemler" sonrasında sitenin yaşadığı sebebi bilinmeyen(!) kesinti sonrasında site database yapısında ki bozulmadan kaynaklanmıştır. Sadece size değil tüm üyelerimiz bu konuda muzdarip olmuştur.
bi karar verin kız
son kararımız
cemredeniz istemiyormuş gzmmCnbz arkadaşınıza devir edildi...
Ben giriyorum her gün ama ben hiiiiç anlamam o işlerden beceremem yani.
Artııııııııı kursum başladı 2 hafta sonra 15 gün kesintisin hergün 09:00 -15:00 eğitim var.
Artıııııııı ben ihtar aldım bana vermezler=)) hehehehe
Yahu sen ne yaramaz bi kızsın :9 ne yaptında ihtar aldın bakayımmmm
ben 6 senedir burdayım hiç kulağımı çeken olmadı
cok usluyum ben
son kararımız