Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya diş hekimiymissin benim boğazıma da çare bul nolur
canım ya diş hekimiymissin benim boğazıma da çare bul nolur
atesm yok canım çok sükür ama yutkunrken nefes alırken genzim acıyor dr farenjit dedi sprey verdi o daha kotu ediyo gibime geliyor sanki...dediğini yaptım ballı süt içtim ihlamur içiyorum limonata içiyorum yok yok yok geçmiyor
hayirli ve güzel haberlerle gel canım seni bekliyoruzzzzzzz...ama iyi haberlerle:)
atesm yok canım çok sükür ama yutkunrken nefes alırken genzim acıyor dr farenjit dedi sprey verdi o daha kotu ediyo gibime geliyor sanki...dediğini yaptım ballı süt içtim ihlamur içiyorum limonata içiyorum yok yok yok geçmiyor
ihlamur zararli diyor bazilari sizce içmemeli miyim
merhaba arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsunn.benim ikili testimin sonucu da dün çıktı.rapor elime ulaşmadı ama doktorum arayıp bi problem olmadığını söyledi..:))))darısı herkesin başına inşallah..buarada eşlerinize babalar günü hediyesi aldınız mı benim eşim anneler gününde almıştı bana.bende ona aldımm.:)
ihlamur zararli diyor bazilari sizce içmemeli miyim
tuzlu suyla gargarayi okudum ama onu duymadm faydasi olur mu ki nasıl yapicam
Kıııııızzzz gizem hayırlı olsun arkadaşım yeni görevin. başarılar diliyorum bol bol uğraşcan bizlerle tatlım
Ay kız elin değmişken benide listeye ekleyiverirsin artık
evet canım sık sık ultrasona girmek zararli olabiliyor...seninki yine iyiymiş 14...benimkisi ayın 24ü:)
rahim büyüdüğü için karın da geriliyor ve kaşıntı oluyor gayet normal canım ama kaşıma yoksa kirmizi kirmizi çatlakların olur nemlendirici veya bebe yağıyla ov iyi gelecektir...
Kızlar merhaba..
Benim gibi karın bölgesi kaşınan var mı ? aşırı derecede değil ama yinede kaşınıyor arada bir. 3-4 gündür böyle.
Acaba rahim büyüdüğü için midir bilemedim:26: