2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hoşgeldin canım.Gözün aydın.:nazar:Aramızda tecrübeli hamişler olması ne güzel.Birçok şeyi sorabiliriz.

Yardımcı olabiliceğim ne varsa cnm benim beraberiiz inşallah bu yolda :KK16: Yarın gidicem cnm doktora bakalım ne dicek.Doğdumdan sonra hep düzenli oldum 1-2 gun gecikirdi ama bugun 1 hafta olunca ehehehn :KK1: süpriz çok büyük bize :KK31::KK31:

merhaba kızlaarrr bende geldim :KK3: 11 aylık bi kızım var ve süpriz yumurtamızı bugun öğrendik yeniden anne oluyorum :KK8::KK8::KK8: Benide alın aranıza sevgi pıtırcıgı olalım :KK31:

hoşgeldinn canımmm...ne güzell bi sürprizzz olmuşş size...darısı bize inş..çünkü ben de hemen bi tane daha yapıcamm:KK1: :KK1: Rabbimin izniyle...

hoşgeldinn canımmm...ne güzell bi sürprizzz olmuşş size...darısı bize inş..çünkü ben de hemen bi tane daha yapıcamm:KK1: :KK1: Rabbimin izniyle...

:KK47::KK1::KK1::KK1: dur kız bunu bi doğur :KK1::KK1::KK1: ya aslın:KK1:da ben şimdi istemiyodum ama süprız işte kısmet boyleymiş.her ne kadar annemler içimi daraltsalarda

Nası yani?Bunu doğuracan sonra hemen bi tane daha:KK53::KK53::KK53: Ne denir ki helal olsun süper cesursun. Ben bi sağlıklı sıhhatli doğurayım bebişimi valla 3-4 yıl düşünmem ama zaman ne gösterir bilinmez.

buğün daha iyiyim canım yaaa.. hafifledi birazz.. olurum inşllah yaaa.. haftaya okula gidicem inşş geçmiş olurr.. zaten pazartesi kontrole gidicem dr a da sölüyecem progestan beni mahvetti :KK43:(( bünyem alıştı gariiiiii ondan daha iyiyimm

sevindimm canımm..inş. geçerr bu bulantılarınn rahat bi hamişlik geçirirsin canım yaa...

:KK47::KK1::KK1::KK1: dur kız bunu bi doğur :KK1::KK1::KK1: ya aslın:KK1:da ben şimdi istemiyodum ama süprız işte kısmet boyleymiş.her ne kadar annemler içimi daraltsalarda

neden içini daralttılarrr...erken daha diye mi...çok güzel yaaa...içini ferah tut çokk güzell bence....ben böyle konuşuyorum ama doğurunca da böyle söyliycek miyim acaba...

Kızlar ya benim kasıklarımın ağrısı çok şiddetleniyor , çok afedersiniz ama sanki kasıklarım aşağı inicek gibi hissediyorum.
Doktora gitmem gerekir mi bunun için

Nası yani?Bunu doğuracan sonra hemen bi tane daha:KK53::KK53::KK53: Ne denir ki helal olsun süper cesursun. Ben bi sağlıklı sıhhatli doğurayım bebişimi valla 3-4 yıl düşünmem ama zaman ne gösterir bilinmez.

şimdilik böyle düşünüyorum tabi 3-5 ay belki düşünmem...ama herhangi bir önlem almıycam...zaten 4-5 ay da kocişi görebileceğimi sanmıyorum zaten :KK1: :KK1: ama doğuruncaa bilemem tabiii o zaman konuşuruz tekrarrr... :KK1: :KK1:

neden içini daralttılarrr...erken daha diye mi...çok güzel yaaa...içini ferah tut çokk güzell bence....ben böyle konuşuyorum ama doğurunca da böyle söyliycek miyim acaba...

Ay demedikleri kalmadı yahuu yok ne aceleniz vardı fln bi dunya şey öyle oturduki içime varya :KK5:

Kızlar ya benim kasıklarımın ağrısı çok şiddetleniyor , çok afedersiniz ama sanki kasıklarım aşağı inicek gibi hissediyorum.

Canım dayanılmayacak gibiyse git istersen doktora. Yat uzan dinlen başka bişey yapma bence. hamiş olabilirsin belki.

Kızlar Allah razı olsunnnnn
Keseyi yamuk eklemişim ama olsun teyzeleri
Heyecandan hemen yukliyim derken oyle olmuş.
Sizlerdende minik keseler gelsin inşallahhhh
Hep beraber dolduralım o keseleri
Tek tek alıntı yapamadım malum aksam yemeği vs..
Rabbim sağlıklı ve gönlümüze göre versin

Güzel sözlerinize cok teşekkür ediyoruz ben ve minik mercimek

Cecol cümm o siyah dairesel şey kese oluyor
:nazar:

günün geçtimi ne kadarlıksın günün geçmeye yakın o ağrılar oluur çok mu ağrıyor

Kod:

Bence git. Dr um bugün bana eğer kanaman Yada çok ağrın olursa gel dedi

günün geçtimi ne kadarlıksın günün geçmeye yakın o ağrılar oluur çok mu ağrıyor

canım bu ağrılar regl ağrısı gibi değil çok daha başka bişey, 18 mart satım 1 nisan ilişki tarihimiz bebek istiyoruz ama bugün test yaptım negatif çıktı,
ağrılarım artınca gerçekten korktum

X