evet canım maalesef 1 ay önce tsh 9 çıktı ilaç kullanıyorum şu an 2.5 olmuş normal yani, bakalım ne diyecek yarın ama büyük ihtimal doğana kadar kullanırım
ilaç ne kullandınız ve ne kadar miktarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım maalesef 1 ay önce tsh 9 çıktı ilaç kullanıyorum şu an 2.5 olmuş normal yani, bakalım ne diyecek yarın ama büyük ihtimal doğana kadar kullanırım
aynen öyle canım, zaten hamilelikte diz, kalça ve eklem ağrıları normalmiş doktorum dedi, benim de 2 hafta sol kalçam çok ağırdı ama şimdi iyiyimsaglık olsunda canm , normale dönmeye baslamasına sevindm insanın bebişle beraber cıkar asıl rhatsızlıkları derlerdi inanmazdım , içinde olmayınca kulaga yabancı geliyor , ama var ya 6. hafta dizimin üstünde basamadım durduk yere agrılar falan basladı noluyor acaba bu ne derken 8. hafta faranjit oldum bogazımdan duramadım , bu hafta ve gecen hafta bulantıdan gözümü açamadım , ama eminimki bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız zaman bizden mutlusu ve saglıklısı olmıcak , rabbim hepimize saglık versin ki bebişlerimiz saglıklı olsunn
ilaç ne kullandınız ve ne kadar miktarda
Kızlar biz bahcedeydik. Eşim işten geldi ikimiz yukarı çıktık Aral arkadaşların çocuklarıyla kaldı
Cok korkuyorum sitedeyiz ama hiç tek bırakmadım ben onu
Eşimde boşver alışssın dio.
Ben bugun mutfağı ve salonu sildim ama supuremedim
Cok saçma oldu ama olsun :)))))
Eşime supurtcem sora tozlar yine kalkacak yine silicem :))))
Kızlar biz bahcedeydik. Eşim işten geldi ikimiz yukarı çıktık Aral arkadaşların çocuklarıyla kaldı
Ay senimi kırcam şekerim çıkıntı görüyorum bende bu arada en son gittiğimde bnmde bdt 14 ü görünüyodu canım aynı gidiyolar bebişler gerçekten yerim onları benSanki bacak arasında bi çıkıntı var ama dikkatli baksana canım bi hayalmi görüyorum ya
benim ultrasonda bdt 14 aralık gözüküyo 2 gün önden gidiyo seninde böyledir evett :)
Ay ne güzel canım yaa değişiklik iyi gelir bende kuscam öğürcem diye hiç biyere gitmek istemiyorum ama inan evde durdukça daha çok kusuyorum gezin biraz iyi eglenceler tatlım bizim içinde temiz hava alyarın oğlumla heybeli adaya gidiyoruz kıyı temizlemeye fabrika götürüyor
çalışanlar ve çocukları inşallah güzel bir gün geçiricez.
Ay senimi kırcam şekerim çıkıntı görüyorum bende bu arada en son gittiğimde bnmde bdt 14 ü görünüyodu canım aynı gidiyolar bebişler gerçekten yerim onları ben
Yok kız ben fotoğrafın üstünden çekim olduğu için göremiyo olabilirim ama sen elindekinden daha net görüyosundur ve sen çıkıntı var diyosan vardır kız :)) bende erkek olsun istiyorum çok inş gönlümüzden geçeni versin Rabbim sağlıkla doğuralım hepimiz ben normal istiyorum canım birincide öle olmuştu bi aksilik çıkmazsa onca sancıyı yine göze alıp normal istiyorum sende normal dersen bakarsın aynı gün fırtlatıveririzAhah hiç gülceğim yoktuuuu üfürükten çıkıntı diyosunnn
aynı gün doğurmakta nasip olur inşşşş
mutfaga girdim yapıcağımı yaptım ama olayın sonu banyoda bitti yine
Yok kız ben fotoğrafın üstünden çekim olduğu için göremiyo olabilirim ama sen elindekinden daha net görüyosundur ve sen çıkıntı var diyosan vardır kız :)) bende erkek olsun istiyorum çok inş gönlümüzden geçeni versin Rabbim sağlıkla doğuralım hepimiz ben normal istiyorum canım birincide öle olmuştu bi aksilik çıkmazsa onca sancıyı yine göze alıp normal istiyorum sende normal dersen bakarsın aynı gün fırtlatıveririz
ayy esroşşş deme öyle şeyler valla çıkartasım geliyo şuraya sana afiyet olsun yarasınnnn :):)Yineee miiii...ben bu hamilikte hic kusmadim digerinde hergun safra cikariyodim bunda tik yok...
simdi bi burger king menusu canim istedi evin yaninda zaten..esim almaya gitti onu bekliyorummmm sabirsizluklaaaa
sok kasığıma kramp gibi ağrı giriyo kaç saattir geçmedide sizlerde böyle bişey oluyomu korkuyorum,
lekelenme falan varmı canımm ?
yok cnm lekelenmem
Tuğba ... Mrk etme cnm yoktur bişey normal bu tür seyler uzan ve cenin pozisyonunu al bekle bakalım
Geçecektir dinlenmen lazım
Sürerse drun cebini ara sor çekinme cnm..
ya vişnenin kusturma özelliği varmış da benmi bilmiyomuşum bugüne kadar ne zaman yesem çıkardım ama hala inatla yiyorum