- 22 Nisan 2013
- 134
- 0
çok güzel ben daha göremedim bebeğimi böyle inşallah 1 haftaya görecem bende
:26: bence kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel ben daha göremedim bebeğimi böyle inşallah 1 haftaya görecem bende
:26: bence kız
Yok canım benim belli değil.
Ben merak etmiyorum ama nedense yaaa.
Modsuz anneyim biraz rahat bööölee.Anlamadım gitti bende ki bu rahatlığı
Haftaya çarşamba benim randevu.
Ama söyletmicem cinsiyetini.
16. Haftayı beklicem ben gıcıklık olsun)))
yaaa çatlatıcanmı bizi..
moda gir hadii mrk et ascıkkk :)))
deniz teyzesi için öğren bariiiii
ya bu arada benım mıdem cok kötü ya boğaz delıgım yanı orda hep bısey varmış gıbı gıtmıo sankı asagıyaa
yesemd eyemesemde bulantımda var...
bitsin artık yaaaa
ahahh:)enn iyisi belkii, ben meraktan kendimi yiyorum bişey olmuyo , sen gbi olsam keşkeee
merhaba kızlar, okuduğum kadarıyla iyi görünüyorsunuz:) sonucu temiz çıkanlara çok sevindim ben de haftaya alacağım, yarın da endokrin'de randevum var bakalım ilaca devam edecek miyim sürekli
evet aynı tariihlerimiz ne güzel.Senin belli oldumu cinsiyeti,birde 2 li test yapıldımı
geçmiş olsun canm tiroid rahatsızlıgınmı var
evet canım maalesef 1 ay önce tsh 9 çıktı ilaç kullanıyorum şu an 2.5 olmuş normal yani, bakalım ne diyecek yarın ama büyük ihtimal doğana kadar kullanırım
Sıcaktan herkes mayıştı galiba :)))
Bizde oğlumla balkonu yıkadık tek doğru dürüst yapabildiğim iş o...
Birde oğlumun ve bizim nevresimlerimizi çıkardım akşam eşin gelince yenilerini takıcaz
Ev toz içinde yapamıyorum öğürüyorum ev işinde
Çok bitkinim kızlar siz nasılsınız
Sıcaktan herkes mayıştı galiba :)))
Bizde oğlumla balkonu yıkadık tek doğru dürüst yapabildiğim iş o...
Birde oğlumun ve bizim nevresimlerimizi çıkardım akşam eşin gelince yenilerini takıcaz
Ev toz içinde yapamıyorum öğürüyorum ev işinde
Çok bitkinim kızlar siz nasılsınız
saglık olsunda canm , normale dönmeye baslamasına sevindm insanın bebişle beraber cıkar asıl rhatsızlıkları derlerdi inanmazdım , içinde olmayınca kulaga yabancı geliyor , ama var ya 6. hafta dizimin üstünde basamadım durduk yere agrılar falan basladı noluyor acaba bu ne derken 8. hafta faranjit oldum bogazımdan duramadım , bu hafta ve gecen hafta bulantıdan gözümü açamadım , ama eminimki bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız zaman bizden mutlusu ve saglıklısı olmıcak , rabbim hepimize saglık versin ki bebişlerimiz saglıklı olsunn