- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
çok dikkatlı baktım ama anlayamadım Allahım gönlüne göre versin gizem sağlıklı olsun da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok dikkatlı baktım ama anlayamadım Allahım gönlüne göre versin gizem sağlıklı olsun da
Ayyy ne guzelll allah bagislasinnn ..darisi bizee kiz istiyorummm bendeeeee
maşallah canım gözün aydın.dün banada söylemedi cinsiyetini 3 hafta sonra gel dedi.
14 haziranda gitcem canımmm benn :)
[QU
:)) senin belli oldumu canm yavrunun cinsiyeti
sizce kizmi erk ek mi gecen haftaki resim bu
geldikk:)
herşey normal ense-burun 1.3 mm çıktı kızlar 4 boyutluda baktı nasıl oynuyo zıplıyo allaahımmm gülmekten bakamadım.doktor hareket etsin diye ultrasonu daha fazla bastırıp hopp diyo buda eliyle yüzünü kapatıyo iyice bişeyler yapıyo mucize bu olmalı heralde.kanda verdim çarşamba alıcam sonucu.dvd verdi akşam izlicez eşim gelincee
cinsiyet söylemediler daha belli değil dedi tahmindemi yok dedim futbol maçımı bu dedi ya2 hafta sonra gel bakalım cinsiyete dedi.
bende gittim bu gazla bi alışveriş yaptım 3 tane kumaş pantlon aldım hamiş için waikikiden.hamile taytı falan aldım nasıl rahatmışşşbaşka mağazadan staj için klasik bluzler aldım bu işte bitti.geriye mezun olmak kaldı finallerim başlıyo 6 haziranda mezun olamassam seneye bebe sırtımda derslere girerim artık
Yok canım benim belli değil.
Ben merak etmiyorum ama nedense yaaa.
Modsuz anneyim biraz rahat bööölee.Anlamadım gitti bende ki bu rahatlığı
Haftaya çarşamba benim randevu.
Ama söyletmicem cinsiyetini.
16. Haftayı beklicem ben gıcıklık olsun)))
Aldığın bant inşallah senin kızına da en az bu kadar yakışır canımsss=)
Eki Görüntüle 725271 sfh Eki Görüntüle 725271 sizce kizmi erk ek mi gecen haftaki resim bu
ay canımmm nerdenb uldun bu resmii.. aynı bnm aldığım band yaa
maşallah cok yakışmışş.. benımkınede yakışır inşalahhhh
anası sarışın yeşil gözlü o da oyle olabilirr.. oğlumda yeşil gözlüydü şimdi ela gözlü sarışın aynı behlulll
sarışın bı kızım olursa sacları lüle lülee Allahhhhhh
Allahım inşallahhhhh
Kız gözün aydın görmüşün bebeişini asena gibi he=)
Aaaa Allah söyletti kız mı olacak aca??
Ayy inşallah benimde ikili test sonucum temiz çıkar.
Ama kötü çıkan duymadıkça moralim tavan yapıyor korkmuyorum yani.
Sayenizde azaldı korkularım Allah razı olsun hamişleeerr=)
gözün aydın herşey yolunda çıkmış maşallah:)
bende yarın gidicem ikili test için bakalım bana tahminde bulunacak mı doktorum:) çok heycanlıyımmmmmm :S
Allah gönlüne göre versin canım bende çok merak ediyorum 6haziran randevum
O kadar adiler ki hem 3 cocuk derler hemde d. izni bile artirmiyolar...calisma bakani faruk celik siddetle karsi cikiyorum bu izne dedi dun bi tartisma programinda...kadin istihdami azalir diyor...bre p..venk o zaman niye dogurun ha dogurun diyosunuz...tek dayanagimiz fatma sahin..o israr edecegiz biz dedi...
evet ya hepsi öğretmenlerle çene yarıştırıyorlar dimi saygı falan yok artık öğrencilerde.ben özel sektörde çalışıyorum akşama kadar çeşit çeşit insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum.
her meslek kendine göre zor hamilelikte daha da zorne yapalım Allah kolaylık versin hepimize:))
ben de çalışıyorum kızlar 8/5 ama ayrı odadayım sanırım çalışanlar arasında en rahatı benım. yine de evde olmak gibisi yoook. yatıp yuvarlanmak varken işe gelmek çok zormuş hamilelikte Allah çalışanlara kolaylık versin
Günaydın kızlar hepinize inşallah güzel bir gün geçirirsiniz.
hayırlı cumalaarr :))
Allah cezasını versin o bakanın. Dört gözle o izni bekliyorum ücretsiz izin almamak için tek maaşla ev kolay geçinmiyor maalesef. Kadın istihdamı azalırmış mış salak beyinsiz cinler tepeme çıkıyor şu adamın bir konuşmasını görünce, suratını görünce. bende çalışıyorum devlet memuruyum o izin çıkmazsa çok zor olcak.
çalışan bir çok anne ve çocuğuna eziyet bu haberlerde dün kreşe bırakılan ikizleri gözterdi izledikten sonra insan diyor nasıl başkasına emanet edeyim bence kadınları ve özelliklede çocukların gelişimini düşünen insanlar olsalar anneleri bu sıkıntıya sürüklemezler daha anne sütü alan bir bebeği o sıcaklıktan uzak bırakmak çok zor annenin konusu çocuğu güvende hissetiren şey bunu herkes bilir ama ne fayda 6 ay bile az derken bu açıklama harika oldu
Ahhh ahh çeken bilir walla 1. sınıf öğrencileri sözde ama bildiğin canavarlar hazır cevap hepsi laf yetiştiremiyorsun :))))) kıyafetlerime bile karışıyorlar niye hep aynı renkleri giyiyorsunuz öğretmenim başka renk elbiseniz yok mu diyorlar :))))))) öldürecek bunlar beni
Akşam annem izinler arttı dedi sevinmiştim demek ki kesin değilmiş:44:
Ben 100 tane fabrika genel müdürüne çeşitli danışmanlık hizmetleri veren bir kurumda çalışıyorum.
İşverenler bakanlığı ciddi baskılar uyguluyorlar.
Sektör dergileri ve gazetelerine "izinlerin artırılmasının sonucu olarak kadın istihdamı azalacaktır." diye beyanatlar verip, göz dağı veriyorlar.
Kesinlikle istemiyorlar bebekli bayanlara yapılacak esneklikleri ve neredeyse eminim bu yasa çıksa bile uygulanabilirliği zayıf olacak bir çok konuda olduğu gibi.
Kadına esnek ve daha az çalışma saatleri vs gibi konular çok sıkıntılı olacak.
Muhakkak sanayici lehine açıklar bırakacaklar yasada.
Bakanlıkta karşı ciddi baskı var sanayiciler tarafından yani burada gözlemlediğim bu ve ümidim zayıf.
Tabi devlet kurumlarında çalışan bayanlar için durum daha toz pembe olacaktır.