- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinirlenince çok güzel oluyorsun TÜRKİYE..! :)
Herkese günaydın ...
Canım bendede oluyor ama kormuyorum çünkü zorlamadan diye düşünüyorum haliyle insan kusarken kasıyorda kendini ama benimkinin ağrısı fazla sürmüyor ayrıca bebeğe zarar vermez sanırımkizlar cok korkuyorummm
birkac gun once kusarken rahmimde bir nokta cok acimaya agrimaya basladi. kusmaya korkuyorum bogurur bogurmez basliyo agri sonra saatlerce gecmiyo. doktora sordum kanama yoksa sorun yok yazdi ama kanamaya neden olabilecek bi durum mu zaten beni endiselendiren bu. benzer bisey yasayan var mi yani kusarken kasilmak zorlanmak bebege zarar verir mi?
kizlar cok korkuyorummm
birkac gun once kusarken rahmimde bir nokta cok acimaya agrimaya basladi. kusmaya korkuyorum bogurur bogurmez basliyo agri sonra saatlerce gecmiyo. doktora sordum kanama yoksa sorun yok yazdi ama kanamaya neden olabilecek bi durum mu zaten beni endiselendiren bu. benzer bisey yasayan var mi yani kusarken kasilmak zorlanmak bebege zarar verir mi?
kizlar gulmeyin ama bana o aciyan yer bebegin oldugu yer gibi geldi ondan bu kadar korktum. sanki onu yerinden ediyormusum gibi
haftalardir direndim ilac icmicem diye. midem yemek borum hepsi hasar aldi ama o agriyi hissettigimden beri fitile basladim.yeter ki bebege bisey olmasin. ay anne oldum simdiden:)
Miden neden hasar aldı. Ayrıca kasık ağrısıyla fitil ne alaka anlamadım ama doktoruna sor ne diyorsa öyle yapmalısın.
Siyaset yapmak istemiyorumiherkesin görüşü farklıdır ama Türklere yapılan bu zulmü yediremiyorum.Benim artık tek acıdığım o insanlar.Eşim de gitti.Ben bebişimle sadece seyirci kalıyorum.Yazık çok mu zor çekilmek.Çok yazık çokSus sus geberdim sinirden.! Orda olmak arkadaşlarıma vatanıma bir karış toprağıma Atatürk ümün ağaç kesilmesin diye
Köşkü yerinden kaydırdıgı gibi bende ağacıma yılların gezi Parkı'na sahip çıkmak yanlarında olmak isterdim
Bi çok televizyoncu arkadasım orda.. Millet mahfolmuştum
Bu dunyanın diğer tarafıda var. Kimsenin çiftliği değil Türkiyem..!
wellcome boşuna panik yapıp üzme kendini.Ben hergün 10 larca ke zhapşuruyorum ve kasığımın sancısından kıvranıyorum alerjiden dolayı.Ama şükürler olsun sorun yok.midem cok kusmaktan kotu oldu yemek borumda sorun cikti. fitil de mide bulantisi icin emedur fitil aliyorum:) ilaci da var emedurun ama surekli kustugum icin doktor fitilini yazdi
kizlar gulmeyin ama bana o aciyan yer bebegin oldugu yer gibi geldi ondan bu kadar korktum. sanki onu yerinden ediyormusum gibi
haftalardir direndim ilac icmicem diye. midem yemek borum hepsi hasar aldi ama o agriyi hissettigimden beri fitile basladim.yeter ki bebege bisey olmasin. ay anne oldum simdiden:)
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum 2013 ocakta dogum yaptım ilk evladıma kazayla 2ciye hamile kalmışım şuan 10+5 günlük olduk allahım hayırlısını versin sil baştan başladık bakalım
Siyaset yapmak istemiyorumiherkesin görüşü farklıdır ama Türklere yapılan bu zulmü yediremiyorum.Benim artık tek acıdığım o insanlar.Eşim de gitti.Ben bebişimle sadece seyirci kalıyorum.Yazık çok mu zor çekilmek.Çok yazık çok
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Gizem canım günaydın sana da. Dün haberlerin gayet iyimiş, çok sevindim. Ben de iki yerde yaptırmıştım ikili testi, ikisi de iyi geldi çok şükür. Gene güzel fotilerini almışsın bebikinin, hadi bakalım..ama bence bayaa önden gidiyor seninki erkek olabiler
itiraf ediyrummm bu gizem denen hamişi kıskanıyorum ben bi suru cici aldı kendisine..
hemde yorulmadan sıkılmadan
yaaaaaaaa neden bende alamıyorummm kussamda bugun 4 te kocam geldıgı gıbı çarşıya pazarada mağazalara gıdıyorummmm
:arkadaşını kıskanıp aldıklarını yırtan smileiiiiiiiiiiiii :))))):26: