2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

karın ve kasık ağrılarım bende geçen hafta çoktu. doktor rahmin genişlediği için oluyor dedi. bugnlerde çok çok azaldı ama arada hatırlatıyor. endişelenme hepimizde oluyor.

canım kasık ve karın agrıları ilk aylarda maalesef oluyor korkulucak birsey yok diye düşünüyorum için ferah olsun canım..

sağolasınnnn canımmm...ben bundan önce kimyasal bi gebelik yaşadımmm şimdi birşeylerr ters gidicekk diyee korkuyorum yersizz biliyorum ama öylee iş de...RABBİME emanetizzz doktorumm çok sağlıklı hiç bi sorun yok diyene kadarr içim rahatlamıycakk sanırım...çokk sağolasınnn...

karın ve kasık ağrılarım bende geçen hafta çoktu. doktor rahmin genişlediği için oluyor dedi. bugnlerde çok çok azaldı ama arada hatırlatıyor. endişelenme hepimizde oluyor.

sana da çok teşekkür ederimm...yersiz korkularımm demek istiyorum ben buna...doktorumdan duyuppp minnağımın pıt pıtlarını duyana kadarrr içim rahatlamıycakk sanırım...çok sağolasınnn...

Tabi canim yaslari yakin paylasalim bildiklerimiz de sabah 5 bucukta uyandik. Bizde sizin gibiyiyiz agirdan aliyoruz biraz konusms konusunu. Aslinda istek var ama caba yok bizde. Anne bab dede mama dustu
Acildi gitti ham pepe aayyy disinda kalimemiz yok. Bence kizkar ve erkekler arasindaki bireysrl farklikiktan dolayi biraz gec kaldilar konusmak icin. Ama ben surekli nediyodun seni anlamiyorum guzel konus diyorum. Anlasan dahi dedigini yapmanaya clisiyirum. Umarim faydsi olur.

kızlar gunaydın takvim yapmadım daha sağlıkla bebişimi görüp yapmak istiyorum.allahım hayırlısıyla sağlıkla yarın bebişimle tanışıcaz.
yarın 5+1 olucam.sat 6mart.
sizce doktora sormam gerekn neler tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

sana da çok teşekkür ederimm...yersiz korkularımm demek istiyorum ben buna...doktorumdan duyuppp minnağımın pıt pıtlarını duyana kadarrr içim rahatlamıycakk sanırım...çok sağolasınnn...

hepimizde aynı endişeler var canım ama birbirimize destek olalım burdan insan kendisiyle aynı şey yaşayanları okuyunca demekkı normalmış diyor. kalp atışını duysak da bu endişeler hep devam edecek sanırım doğana kadar.

Mrb cnm satlarimuz cok yakin benimde 7 mart. Bende sabirsizlaniyorum gormek icin fogrusu. Hayirlisiyla bebeginle tanus csnim insallah sonrasinda gelismelerden beni de haberdar edersen sevinirim.

günaydınlar
agresif melek benim ilk hamileliğime benziyor senin hamileliğin. benimde bulantım çoktu ama istifra etmiyorum. yemek yiyemiyordum kokulardan nefret ediyordum. sokakta bile sigara kokusunu alıyordum. 100 m uzakta da olsa. bide çay içen insanlar yanıma gelse ay içim çıkıyordu resmen. okulda çay ocağının yakınından bile geçemiyordum :)

malesef canım . insanlar bile kokuyor gibi gelıyor. çok üzgünüm. burnum bir açıldı pir acıldı. kuru kuru öğürtü. ben zirve yapacağı haftaları düşünemıyorum bile bakalım hayırlısı belkı bu seyirde gider. bilemeyiz yaşayıp göreceğiz.

Mrb cnm satlarimuz cok yakin benimde 7 mart. Bende sabirsizlaniyorum gormek icin fogrusu. Hayirlisiyla bebeginle tanus csnim insallah sonrasinda gelismelerden beni de haberdar edersen sevinirim.

1 gun var aramızda .ben 1 nisanda öğrendim ve o gunden beri dr.gidip görmek için gun sayıyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum önceden bir dış gebelik yaşadım o yuzden keseyı ve bebeğimi sağlıkla görmek en çok isteğim şuanda.

benımde karnım kasıklarım bacaklarım dizlerime kadar arada ağrı oluyor ayakta duramıyorum uzanıyorum 10 dk snra geçiyor dediğiniz gibi normal yani böyle durumlar.

bende 1 nisanda öğrendim ama günüm baya geçmişti 2 nisanda keseyi gördük 15inde de kalp atışı için gitçez :)

canım benim eşim parfümünü falan arabaya almıştı orda sıkıyordu ve ben hala parfüm sıkamam bide yeşil elma çok yemiştim bulantıya iyi geliyor. ha yedim dediysem 1 elmayı akşama kadar azıcık azıcık ısırıyordum şimdi yiyemiyorum yeşil elma :)

işyerimdeyım yanımda ıslak mendil burnuma tutuyorum. arada iyiyim. gelıp gidiyor. bende tatlı bişeyler yiyebiliyorum ozamn midem bulanmıyor. krakere başladım birde:) sonradan bıkkınlık oluyor demkki

canım ben 5 ay tatlı yemedim nefret ettim reçel,bal,pekmez hatta tatlı meyveler ve beyaz ekmek bile o bile tatlı geliyordu.4 kilo verdim.
yani ye ekşiyi doğur ayşeyi olmadı bizde :)5 ay sonra bi açıldım 15 kilo ile gittim doğuma

bende 1 nisanda öğrendim ama günüm baya geçmişti 2 nisanda keseyi gördük 15inde de kalp atışı için gitçez :)

Ne güzel darısı başıma yaın inşallah.benım batım 2 nisandı regliden birgun önce öğrendim.inşallah hem keseyi hem bebişi görürüm.
az kalmış kalp atışlarını duymana ne güzel.

merhaba kızlarrr ne var neyokk lusnicacım 6nisanda benim kesem 9,1 mm di günde 1 mm kadar büyüyormus herhalde benimkisi daha bugun 12-13 olmustur inşallah 3hafta sonra gidecem baya büyümüş olcak Allahın izniyle

Canım güzel dileklerin için çok sağol. İnşallah minik kesenizi görürsünüz.

Freedoom canim uzme kendini sakin. Herseyin hyirlisi. Cok zor bir durum esinin yaninda okmamasi biliyorum sma bu gunlerde gececek srn sakin bebegini uzme.

Çok sağol canım. üzmemek zorundayım kendimi ve geçecek biliyorum. Ama gerçekten çok zor yanımda olmaması ama olsun. sonra daha fazla nazlanabilirim:))

günaydııın kokuya hassasiyetler başladı mı kızlar bende aşırı. ne kokusu alsan bööö diye başlıyorum. herkesin içinde.

Yok canım ya bende hiç öyle şeyler yok. Anlamadım gitti:26: Bende niye olmuyo ki.Annem daha erken bende biraz geç olmuştu diyo.Kızların hamileliği annelerine çekermiş ya benimki çekmeyecek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…