2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunsydin aralik meleklerinin guzel anneleri.keyifler nasil bugun ?

Günaydın canım. Keyifler iyi.Ben dün çok soğukta kaldım okulda aşırı derecede sırtım ağrıdı ve burnum falan tıkandı.Bugün gitmedim okula dinleneyim hiç ilerlemeden geçsin diye.Allahtan daha iyiyim.

Tabi canim yaslari yakin paylasalim bildiklerimiz de sabah 5 bucukta uyandik. Bizde sizin gibiyiyiz agirdan aliyoruz biraz konusms konusunu. Aslinda istek var ama caba yok bizde. Anne bab dede mama dustu
Acildi gitti ham pepe aayyy disinda kalimemiz yok. Bence kizkar ve erkekler arasindaki bireysrl farklikiktan dolayi biraz gec kaldilar konusmak icin. Ama ben surekli nediyodun seni anlamiyorum guzel konus diyorum. Anlasan dahi dedigini yapmanaya clisiyirum. Umarim faydsi olur.

ayy aynen canım.. bizde anne baba dede annanne babanne deyze(teyze) abba(abla) abi mama bubukk(çubuk kraker:) hade de(hadi gel) gaan(kaan) akkımm (aşkım) bebemm (bebeğim) ağaba(araba) tüs(süt) bibiket(bisiklet) igi dodon gaan(iyiki dogdun kaan) babaayyy (bye bye) akka(adda) bu kadar.. cok gibi geliyor ama inan 24 martta dogumgunun den sonra basladı bu kadarına da nerdeyse pedagoga götürüp denver testi yaptırmak istiyorum dicektim o derece endişlendim ama eşim saçmalama diince vazgectim. ya birde bizde baska bir problem daha var cocuk bazı nesneleri ingilizce öğrendi mesela top görünce boll (ball) diyor. five nerde diyorsun beşi gösteriyor nine nerde diyorsun 9 u gösteriyor three nerde diyorsun 3 ü gösteriyor 3 nerde diyorsun boş boş suratıma bakıyor.. hep fisher price oyuncakları yüzünden oldu:)

canım seni çok iyi anlıyorum ama bebişin sağlıklı olsun ne olacak ki.eşin ne iş yapıyor.
benım eşim bebişimize para kazanmak için denizlerde dalgalarla boğuşuyor kaptan eşim ve doguma 1 ay kala gelecek.
ben 8 ay yanlız olucam ama allahıma şükür ailem onun ailesi yanımda.ben napıyım 8 ay aglayayım mı.
eşimle en fazla 2 ay ayrı kaldık en uzun ayrılıgımız olacak hemde hamileyken en ihtiyacım olduu zamanda ama napalım bebişimize para lazım :)))

Canım eşimin işi ile alakalı değil daha özel bi durumdan gelemiyo.Biz zaten daha 7 aylık evliyiz ve bu haziranda bir araya gelecektik tesadüf bebiş oldu işte.Daha evimizi bile kurmadık biz.Ayrı olduğumuz için.Benim yanımda kimse yok yalnız yaşıyorum ne kendi ailem ne onun ailesi yanımda değil onlarında gelme durumu yok şu an.Biraz yalnızlık zorluyo beni. Onun dışında iyiyim.Hatta güzel bi maraton bekliyo beni evimiz hazır eşyaları almayı bekliyo.Haziranda eşya alcaz benim tayin olacak inş. yeni eşyalarımızın içine bide bebek odası ekledik. Tatli bi telaş bekliyo beni ama işte şu 2 ay gözümde büyüyo. Ama kararlıyım iyi olacam.Sanada allah kolaylık versin canım ama gücüne,kararlılığına hayran kaldım:KK9::KK9::KK9:

Yok canım ya bende hiç öyle şeyler yok. Anlamadım gitti:26: Bende niye olmuyo ki.Annem daha erken bende biraz geç olmuştu diyo.Kızların hamileliği annelerine çekermiş ya benimki çekmeyecek galiba.

bende de yok hiç bir belirti yani midem çokkk bulanmıyorrr ara ara azz azz kokulara hassasiyetimm yokkk...kendimi hiçç hamiş gibi hissetmiyorummm....yemek pişirebiliyorum pişirdiğimi bi güzell yiyebiliyorum...sadece çokk ağrımm varr bacak ve kasıklarımda...ara ara da karnımda...

kızlar gunaydın takvim yapmadım daha sağlıkla bebişimi görüp yapmak istiyorum.allahım hayırlısıyla sağlıkla yarın bebişimle tanışıcaz.
yarın 5+1 olucam.sat 6mart.
sizce doktora sormam gerekn neler tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

Günaydın canım.Yavaş yavaş doktor kontrolleri artıyo ne güzel.Ben tecrübeli değilim ilk gebeliğim ama benim soracaklarım şunlar:
1- Özel olarak yenildiğinde bebişe zararlı yiyecekler varmı?
2- Hangi besinle bebişe yararlıdır(Az çok biliyoruz ama belki atladığımız bişey vardır.)
3- Kontrollü ve düzenli kilo almak için nasıl beslenmeliyiz?
4- Bu kabızlığa bir çare var mı?
5- İkili tarama testini yapacağımız gün?
6- Bir sonraki kontrol?

hepimizde aynı endişeler var canım ama birbirimize destek olalım burdan insan kendisiyle aynı şey yaşayanları okuyunca demekkı normalmış diyor. kalp atışını duysak da bu endişeler hep devam edecek sanırım doğana kadar.

sanırım haklısınnn...kendi kendime diyorummm bu dokuz ay hep böyle mi geçecek...geçmiycekk dimiii ben mutlu umutlu bi hamiş olmak istiyorummm...

Kızlar selam :)

Benim sat trihim 18 Mart ilişki tarihimiz 1 nisan, ne zaman hangi testi yapsam sonuç alabilirim. Şu an kasıklarımda falan çok tuhaf ağrılarım var yaklaşık 5-6 gündür bu ağrılar devam ediyor.
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum, spora gidiyorum eğer hamileysem zarar vermesinden korkuyorum o yüzdende bir an önce öğrenmek istiyorum ama ne zaman ne yapılmalı bilemiyorum :KK43:

bende de yok hiç bir belirti yani midem çokkk bulanmıyorrr ara ara azz azz kokulara hassasiyetimm yokkk...kendimi hiçç hamiş gibi hissetmiyorummm....yemek pişirebiliyorum pişirdiğimi bi güzell yiyebiliyorum...sadece çokk ağrımm varr bacak ve kasıklarımda...ara ara da karnımda...

Aynen canım çoookk azzz. Benimde sabaha karşı hafif ağrılarım oluyo bazende gün içinde onun dışında tık yok. Bende hiç hamiş gibi hissetmiyom. Karnımız çıksada bari anlasak:KK1:

Benim sat trihim 18 Mart ilişki tarihimiz 1 nisan, ne zaman hangi testi yapsam sonuç alabilirim. Şu an kasıklarımda falan çok tuhaf ağrılarım var yaklaşık 5-6 gündür bu ağrılar devam ediyor.
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum, spora gidiyorum eğer hamileysem zarar vermesinden korkuyorum o yüzdende bir an önce öğrenmek istiyorum ama ne zaman ne yapılmalı bilemiyorum :KK43:

Canım şu an bence hiçbir test sonuç vermez.Küçük bir ihtimal kan testi yaptırırsan belki çıkar.Ama daha ilişkinin üstünden 8 gün geçmiş ki çok az.bence 1 hafta sabret ve bekle kan testi yaptır. Spora 1 hafta ara ver canım hamileysen dediğin gibi riskli olabilir ilk 3 ay.

Canım şu an bence hiçbir test sonuç vermez.Küçük bir ihtimal kan testi yaptırırsan belki çıkar.Ama daha ilişkinin üstünden 8 gün geçmiş ki çok az.bence 1 hafta sabret ve bekle kan testi yaptır. Spora 1 hafta ara ver canım hamileysen dediğin gibi riskli olabilir ilk 3 ay.

Sağol canım 1 hafta daha bekliyim, peki bu kasık ağrıları belirti olabilir mi? hamilelikte yaşanır mı böyle kasık ağrıları ilk başta

ayy aynen canım.. bizde anne baba dede annanne babanne deyze(teyze) abba(abla) abi mama bubukk(çubuk kraker:) hade de(hadi gel) gaan(kaan) akkımm (aşkım) bebemm (bebeğim) ağaba(araba) tüs(süt) bibiket(bisiklet) igi dodon gaan(iyiki dogdun kaan) babaayyy (bye bye) akka(adda) bu kadar.. cok gibi geliyor ama inan 24 martta dogumgunun den sonra basladı bu kadarına da nerdeyse pedagoga götürüp denver testi yaptırmak istiyorum dicektim o derece endişlendim ama eşim saçmalama diince vazgectim. ya birde bizde baska bir problem daha var cocuk bazı nesneleri ingilizce öğrendi mesela top görünce boll (ball) diyor. five nerde diyorsun beşi gösteriyor nine nerde diyorsun 9 u gösteriyor three nerde diyorsun 3 ü gösteriyor 3 nerde diyorsun boş boş suratıma bakıyor.. hep fisher price oyuncakları yüzünden oldu:)

canım aman ha 2.dil için önce türkçeyi tam konuşması gerekiyor. benim oğlumun okulunda bir arkadaşı var annesi ingilizce öğretmeni 2 dili birden öğretmeye çalışmış çocuğa nerdeyse 4 yaşında ama hala tam konuşamıyor çoğu söylediği anlaşılamıyor. pedagog görmüş dil karmaşası yaşıyormuş.

Sağol canım 1 hafta daha bekliyim, peki bu kasık ağrıları belirti olabilir mi? hamilelikte yaşanır mı böyle kasık ağrıları ilk başta

Evet olabilir. Ben hala bile kasık ağrısı yaşıyorum başlarda da yaşıyodum. Allah gönlüne göre versin canım.

benimde satım 19 mart ama ilişkiden sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş testin sonuç vermesi için :KK43:

evet kasık ağrıları ve batmaları belirti olabilir ama adetten öncede böyle belirtiler olabiliyor, karışabiliyor bazen inşallah hamilelik belirtisidir seninki.

canım peki sende belirtiler var mı? benim gibi kasık ağrısı falan. hiç test yaptın mı

test yapmadım ama hafif bulantım ve kasık batmaları var ama dediğim gibi adet yaklaşınca da benim bulantım ve kasık ağrılarım oluyor testin doğru sonuç vermesi için 1 hafat daha beklememiz lazım :KK43:

evet kasık ağrıları ve batmaları belirti olabilir ama adetten öncede böyle belirtiler olabiliyor, karışabiliyor bazen inşallah hamilelik belirtisidir seninki.

umarım öyledir canım ya, çünkü benim adet olmama birkaç gün varken ağrılarım başlar, ama bu sefer o ağrılar için çok erken tarihler, belki ben fazla kuruyorum

X