Aynen canım yaa banada erkek dedi dr ama bnde emin olamadığım için kullanamadım oyumu ah bi emin olsamda hemen erkek butonuna basıversem
Bende artık öğrenmek istiyorum öğrenenlerin çoğuna göre gebeliğim önde ama bi ben öğrenemedim heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yaa banada erkek dedi dr ama bnde emin olamadığım için kullanamadım oyumu ah bi emin olsamda hemen erkek butonuna basıversem
Normal ne kdr acep
Sezeryan ne kdr? Offf odaya göremi doğumlar sadece?
Evrim Hn ı düşünebilirim çekirge dorukta
Bende artık öğrenmek istiyorum öğrenenlerin çoğuna göre gebeliğim önde ama bi ben öğrenemedim heralde
aynen canım bende serklajdan çok korkuyorum. o yüzden doktorumda sağolsun dikkat ediyor bu konuya. sevindim senin adına. çok güzel 5 cm. çıkmış maşallah. canım ilk bebeğini ne kadarlıktı kaybettin? erken doğumdan korkuyorum bende
kızlar merhaba, ya az önce pencereyi açmak için koltuğun üzerine çıktım, ve hızlı bir şekilde ayakta yere indim, zıplamadım sadece bacağımı fazla uzatarak biraz sert bir şekilde yere indim. o sırada hamile olduğum dank etti, ve o anda kasığım çok ağrıdı tam o anda bir akıntı gelldi ancak kan değildi. şu an da da çok ağrı var ve akıntı geliyor az az. acaba doktora gitmelimiyim.
canım bende geçen bazayı kaldırmıştım sonra çok korktum psikolojık ağrılarım falan oldu drumu aradım kanama olmadıktan sonra korkma dedi..ama endişeleniyosan git bi dra...
Ayvalık cok güzeldir .. Bende bi ara tek gitsemmi die düşünüyorum oraya
Teyzemin sarmısaklıda evi var
Bide en yakın arkadaşımın yazlığı ama eşim izin vermez tek
Oda mırın kırın eder offf
Gecen gün arkadas dedi onlar gitmiş Deniz'i çok kirli ve bulanıkmış
Ben bayadır gitmiyorum nasıl acep
slm kızlarr..
ben ikili testi yaptırmama kararı almıştım. çok heyecanlı ve stresli bir yapım olduğundan bir de okuduklarımdan korkuyordum. zaten Allah korusun bişey olursa aldırmayacağım için.
neyse çevrenin baskılarından ötürü yaptırmaya karar verdim ve ctesi yaptırdım. bugün drumu aradım ve her şey çok normalmiş. inşallah sizlerinde böyle güzel haberlerini paylaşırız..
ama tam o anda vajinal akıntı geldi sonrasın dada geldi şu an yok. hani amniyotik keseyemi bir şey oldu diye. birde ayağa kalkınca yürüyemiyorum sağ kasığım inanılmaz ağrıyor. şu an yatıyorum. beilmde ağrıyor
Benim de esim izmir dikilili k.vslidelerde kaliyoruz yaz tatilinde 1 ay..
Ohh ne guzelll canimm....maasallah darisi bizlerin basinaaaa..
gulfidaaa 9*5 de kiz oldugunu tahmin etti ysni dr.... bak ben erken diye hiiic sormadim bilee.. bidahakinee soriimmm barii
23+4 de doğum yaptım yasıyodu dogdugunda ama uzun sürmedi senin acı bir tcrüben yoktur umarım
Bende 2004 de gitmiştim.
Oooooo 9 yıl omuş be.!!
Bu ne! ne kadar yaşlanmışım.
O zaman çok güzeldi çarşaf gibi ama buz gibiydi=))
Oralarda mı bozulmuş yaa=(
Evet yaaa.
Senin öğrenemediğini duyunca benimde umudum kalmıyor kızzz.
3 hafta sonra öğrenirim diyorum,sen benden2 hafta öncesin sana söylememişler yaa
https://www...................../126490207550534/
bide bu linki dene bakalım:) olmadı adını yaz seni eklim :)[/QU
canım bende bulamadım bu lınkte calısmıyo yazabılırmısın ney dıye yazıp gırıcez