- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
ben hep yüzüstü dönüp yatıyorum geceleri nasıl engellicez bunuu
gobus buyuyunce ister istemes donup yatamıcaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gobus buyuyunce ister istemes donup yatamıcaksın
ben yatamıyorum mesela hilbar cıslıyor karnım hemen :) ama sanırım bir de o dolu işkembenin üstüne yatınca sıkışıyor çocuk..ne yapayım hemen toparlanıyor, karnıma yastıkla bariyer yapıyorum.
benım ılk ay baya gazdanmı ne gobusum cıkdıı sonra fısss ındıı suan hıc hamıle gıbı durmuyorum bı an once cıksın ıstıyorum gobusum kocamn olsun gun sayalım ıstıyorum valla sabırsızlanıyorum ben cınsıyetıde gecdım ben dogurmak ıstıyorum hemen cocuklarıma kavusmak ıstıyorum ...
kaç hafta olmuşsun canım. düşük tehdidinle ilgili bişey dedimi atlatmışmısın cnm
selam kızlar nasılsınız ... benım kusmalarım durdu sadece arada mıgde bulantılarım var yıyebılıyorum artık şukur valla gobusumde yavas yavas cıkmaya basladı ama hala bana hamile denilcek kadar bi forma sahip olamadım korkuyorum bu gıdısle hıc hamıle gıbı gozukmeden dogurcam dıye ama sanırım bu aydan sonra durduramıcaz gobuslerı
hamile cicileri giymek istiyorum,varsın durmasın :))
Kizlar benim de kusmalarim devam ediyor her sabah. Bugun karnımın sol yanı kasiklarima doğru sancı giriyor ara ara oluyor normal midir
ilahi hilbar, geberdim valla gülmekten :)
kızlarr çoğalıyor hayırlı olsun oğluş haberi alamadık pek. bakalım bir kaç haftaya çoğu kişinin cinsiyetleri belli olur. sağlıklı olsunlar da başka ne isteriz.
umarım herkes iyidir. ben gezmelre gittim haftasonu istifra ede ede geçti ama olsun değişiklik oldu eve bir geldim herrtaraf toz içinde artık yavaştan temizliğe girişicem halıları yıkamacıya göndericem camlarımı koltuklarımı sildiricem perdelerimi yıkarım . yazlıklar yerleşecek çoook iş var ama mutfağa hiç giremıyorum o kalsın neyse sonra bakıcaz . hala yemek yemeye başlayamadım kızlar hep aperatif yağsız soğansız şeyler yiyorum döört gözle bekliyorum sofraya oturacağım günleri.
AH OO TEMİZLİĞİ HİÇÇ SORMAAA.EW ALDI BAŞINI GDİO.BENDE GÖNDERCEM HALILARI MUTFAK DOLAPLARI İNECEK.PERDELER..NELER NELER....BİDE BU KADAR SIKINTININ ARASINDA AÖF ÇALIMAYA ÇALIŞIYORUM MEZUN OLUCAM GEÇERSEM DU EDİN.SINAV HAFTASONU.
Günaydın kızlar .. Cumartesi günü doktora gittim ... herşey yolunda çok şükür .. doktor kıza benziyor ama %10-15 yanılma payı var dedi :) bir kız da benden geliyor hayırlısı bakalım :)