ben de listeye eklenmek istiyorum amaistanbuldayım 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak, SAT 27 şubat, doğum tarihi de 4 aralık.
kızlar laptopu dizinizin üzerine mi koyuyorsunuz ya da koymak tehlikeli olur mu acaba?
bende dizimin üzerine koyuyorum ama inş bir zararı olmaz bebişinde hayırlı olsun :))
ben de listeye eklenmek istiyorum amaistanbuldayım 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak, SAT 27 şubat, doğum tarihi de 4 aralık.
kızlar laptopu dizinizin üzerine mi koyuyorsunuz ya da koymak tehlikeli olur mu acaba?
tabiki canım rahatça görünür valla dr büyüklük için bişi demedi de bana ultrason görüntüsü verdi ordan anladığım kadarıyla 13 mm gibi geldi ama emin değilim. onu duymadım.. senin kesen kaç mm idi
hnk cnm kilo sorunun yok istediğin kadar yiyebilirsin...çıkartma ama ziyan olmasın
inşallah bu sefer iyi geçerde 9 ay kusmazsın.
ben kızımda 2 sefer anca çıkarmıştım ama limon kokulu deterjanlara dayanamıyordum
benide listeye eklersen sevinirim cnm ....yaş 21 ilk gebelik sat:27 subat ,tahmini doğum:5 aralık
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bebişleriniz hayırlı olsun.
Canım bebişin hayırlı olsun. İçini ferah tut. Aramıza hoşgeldin.
Hımmm Allah var gönlümde ikisi de eşit kız da olsa erkekte olsa aynı sağlıklı olsun da hepimizinki. Ama cicişler alasım var. Netten bakıyom cicişlere hangisine bakacağımı şaşırdımDaha epey de var öğrenmemize. Bakalım hayırlısı.
kızlarrr benide ekleyin listeyeedoğum tarihi 4 aralık yaş 22 ilk hamileliğim inşaAllahh son adet tarihim 1 mart
bende geldimmmm :)
bugün öğrendim henüzzz :)
listeye eklerseniz sevinirimmm :)
yaş 20 ilk bebek sat 11 mart :)
teşekkürler canım rabbim bütün hamilelere saglık sihhat versin tabi bebişlerinedeçokk sevindimmm canımmmm...RABBİM sağlık sıhhat versin sana da bebişine de....
sat ım 1 mart