2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben de listeye eklenmek istiyorum ama istanbuldayım 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak, SAT 27 şubat, doğum tarihi de 4 aralık.

kızlar laptopu dizinizin üzerine mi koyuyorsunuz ya da koymak tehlikeli olur mu acaba?

bende dizimin üzerine koyuyorum ama inş bir zararı olmaz bebişinde hayırlı olsun :))

ben de listeye eklenmek istiyorum ama istanbuldayım 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak, SAT 27 şubat, doğum tarihi de 4 aralık.

kızlar laptopu dizinizin üzerine mi koyuyorsunuz ya da koymak tehlikeli olur mu acaba?

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun.Bunu bende merak ediyordum.Bende çok fazla laptopla vakit geçiriyorum. Laptopun yaydığı radyasyon fetusa zarar vermiyormuş.Hatta güvenlik kapılarından geçmeninde bir zararı yokmuş.Ben bir süre dizimde kullanıyorum.Sonra dizimden indiriyorum.Öyle değişikli hallediyorum yani.Şu an dizimde:))

cnm seninle sat tarihimiz aynı ya benim kesem bu sal gittiğimde görünmedi,bhcg 1100 dü sen ne zaman gittin bhcg kaçtı söyleyebilir misin ??

benide listeye eklersen sevinirim cnm ....yaş 21 ilk gebelik sat:27 subat ,tahmini doğum:5 aralık

kızlarrr benide ekleyin listeyee doğum tarihi 4 aralık yaş 22 ilk hamileliğim inşaAllahh son adet tarihim 1 mart

Son düzenleme:
bende geldimmmm :)
bugün öğrendim henüzzz :)
listeye eklerseniz sevinirimmm :)

yaş 20 ilk bebek sat 11 mart :)

Son düzenleme:

ben sehapaya yada masanın üzerine koyuyorum çünkü çalışıyorum ve haftaiçi hergün bilgisayar kullanmak zorundayım 8 saat. bari evde dikkat edeyım

bu arada yeni anne adayları hayırlı olsun . bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsıznı inşallah.

Amin inşaIlah sağlıklı Olması Önceliğimiz tabi ki. Aynen bende senin gibi kiz cicilerine cok ozeniyorum.gozum hep kiz cicilerinde. Allah gonlumuze gore versin insallah. Pit pitlari duyalim da hayirlisi ile...

amin canım inşallah.. seninde mi oglun var bnmde 24 aylık bir oglum var seninki ne kadarlık?

Evet canim subat 2011 dogumlu 25 aylik bir oglum vsr ve beni cok yoruyor.sanirim 2 yas sendromu donemindeyiz.

yeni annelerimizide ekledim şimdiden 26 kişi olmuş dahada artar inşallah ve gün gelir herkes birer birer doğum hikayesinide yazar.

ooo sohbet ilerlemiş ne güzel :) yeni annelerimiz gelmiş ,
beni de ekleyin listeye lütfennn ilk bebeğim , 26 yaşındayım aralık 31 :) yılbaşında gelebilir yavrucum :) 2 aydır istiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…