Bende aynıyım çok ayakta duramıyorum.kan şurubu içiyom oda gaz yapıyo migdem karnım agrıyo gazdan.sen ilaç kullanıyormusun
merhaba kızlarr lusnica senin sat 28 şubat galiba benimde 25 şubat dün kesemizi gördük doktor 3 hafta sonra gel dedi ama sen 15nisanda kalp atısını duymak için gidecegine göre bende gitsem belki duyabilirimm ozmannn kesen kaç mm di biliyomusun bebeğin gorunmesi için en az 20 mm olması gerekiyormus
bilgilerini yazan arkadaşları ekledim.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ İLK SAYFADAKİ LİSTEMİZE GÖRE BİLGİLERİNİ YAZSINLAR ...EKSİK BİLGİLERİ OLANLARDA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM .
merhaba herkese...:)
öncelikle yeni arkadaslarımız olmus hepsi hoşgelmiş saglıkla alalım hepimiz bebişlerimizi insallah kucagımıza:)))
kızlar bu arada sanıyorum ben içimde bir canavar besliyorum:)) allahım bu nasıl bir doymazlık aclık istegidir tatlı istegidir iki gecedir gecenin bir vakti tatlı diye basım dönerek uyanıyorum üstelik mide bulantım ve kusmalarımla beraber yiyorum. Yiyorum cıkartıyorum içeriden tekrar yemek yemek şeklinde gıdıklıyor sankı sıpa midemi. Allah sonumu hayır eylesin:))))
bende dün test yaptım. çift çizgi çıktı hafta içi kan testi yaptırıcam ama sanırım bir aksilik çıkmazsa hayırlısıyla bende aralık annesi olucam :))
yaş 32
son adet tarihi 8 mart
samsun
ilk gebelik
benim de ilk hamileliğim sayılırr...5 yıllık evliyim 3 yıl bebeğimiz için uğraşıp durduk doktorlar klomen ve çatlatma iğneleri hsg ve histeroskopi...şubatta ise ilk kez aşılama ve 28 şubatta yapılan kan testi ile hamileydim...mutluluktan havalara uçduk...ama değerim düşük dü 25.03...iki gün sonra test tekrarlandı ve değerin 10.31 e düştü ve kimyasal bir gebelik yaşadım...3 mart son adet tarihimdi...2 deneme için düşünürken aşılamamı olmalı tüp bebek mi diye düşünürken...bebeğimm annecim ben burdayımm dedi...yıllar sonra gördüm o çift çizgiyi inanamadımmm kan testi yaptırdık 644.02 idi değerim...çok şükür RABBİME...ŞİMDİ 6. HAFTAMIZ DA KESE GÖRMEYE gidicezzz inş...RABBİM DİLEYEN ÇOK ÇOK İSTEYEN TÜM ÇİFTLERE NASİP ETSİN BU MUCİZEYİİ...HALA İNANAMIYORUMM HALA KORKUYORUM...
Merhaba anneler oncelikle herkes bebisine saglikli bir sekilde ksvusur insallah...
Bende aralik annesi olucam.sat 07 martti. 3 nisanda idrar testi ile ogrendim hamile oldugumu. Bu ikinci hamileligim. Subat 2011 dogumlu 25 aylik bir oglum var. Kardesi olsun istedik cok sukur rabbim tekrar nasip etti. Ben henuz doktora gitmedim. Gebelik hesaplamasina gore bugun 4+3 oluyorum. Ne zaman gitsem kalp atisini duysrim acaba? Kese veya pitpit lari duyan annelerimizi tebrik ediyorum.
öncelikle yeni arkadaslarımız olmus hepsi hoşgelmiş saglıkla alalım hepimiz bebişlerimizi insallah kucagımıza:)))
kızlar bu arada sanıyorum ben içimde bir canavar besliyorum:)) Allahım bu nasıl bir doymazlık aclık istegidir tatlı istegidir iki gecedir gecenin bir vakti tatlı diye basım dönerek uyanıyorum üstelik mide bulantım ve kusmalarımla beraber yiyorum. yiyorum cıkartıyorum içeriden tekrar yemek yemek şeklinde gıdıklıyor sankı sıpa midemi. Allah sonumu hayır eylesin:))))
Benide kaydet 5+3 haftalık hamileyim izmir ilk gebelik sat 28 subat
bende dün test yaptım. çift çizgi çıktı hafta içi kan testi yaptırıcam ama sanırım bir aksilik çıkmazsa hayırlısıyla bende aralık annesi olucam :))
yaş 32
son adet tarihi 8 mart
samsun
ilk gebelik
Canım seninde bebişin hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldin. 2 yada 3 hafta sonra gidersen keseyle+kalp atışı görünür zannedersem.
bilgilerini yazan arkadaşları ekledim.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ İLK SAYFADAKİ LİSTEMİZE GÖRE BİLGİLERİNİ YAZSINLAR ...EKSİK BİLGİLERİ OLANLARDA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM .
kızlar bu arada sanıyorum ben içimde bir canavar besliyorum:)) Allahım bu nasıl bir doymazlık aclık istegidir tatlı istegidir iki gecedir gecenin bir vakti tatlı diye basım dönerek uyanıyorum üstelik mide bulantım ve kusmalarımla beraber yiyorum. yiyorum cıkartıyorum içeriden tekrar yemek yemek şeklinde gıdıklıyor sankı sıpa midemi. Allah sonumu hayır eylesin:))))
Hımm ye tatlıyı doğur atlıyı durumu mu acaba? Canım sen bizden tecrübelisin cinsiyet en erken ne zaman belli olur ki? Daha erken ama merak işte
Tecrubeyle sabit :) ye tatliyi dogur atliyi. Ogluma hamileyken cok fazls cikolata yemistim. 13. Haftada belursizlikle beraber kizim olacagini soykemisti doktorum. 17. Haftada kesinlikle erkek dedi ve oglum oldi freedoom :)
merhaba çok güzel bi topikk burası...bebişlerimizle daha da güzelleşecek inş...ben de henüz böyle belirtilerr yokkk...zaten hala inanamıyorumm hamiş olduğumaa sürprizz oldu bize...sadece ağrılarımm varr birazz...umarım nrmaldir bu ağrılar...evet rabbim sonumuzu gerçektenn hayırr eylesinn arkadaşımmm...
Hosbulduk, insallah saglicakla alicaz yavrularimizi kucaklarimiza. Bende simdilik hicbir degisiklik yok. Belki de oglumla ilgilenmekten degisikliklerin farkina varamiyorum. Amin insallah sonumuz hayir olsun.
Hımm ye tatlıyı doğur atlıyı durumu mu acaba? Canım sen bizden tecrübelisin cinsiyet en erken ne zaman belli olur ki? Daha erken ama merak işte