2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım balık konusunda bak benim de kafam karıştı. Ama okuduğum birçok yazıda yenilebilir yazıyodu. Hatta epey ayrıntılı bi yazı vardı onu bulup ekleyeyim.

Badem yağının tüylenme yaptığını duydum ama benim annemin karnında tek bir tüy yok. Tüylenme mi çatlak mı dersen tüylenme derim.Çözümü var çünkü. Göğüsler için de özel ürünler var yine sanırım 5.ay gibi başlanıyo.

Ben epey dikkat etmeye çalışıyorum evet. Bakalım inşallah böyle devam edebilirim. Hem sağlıklı bebiş hem de fazla kilo almamak için dikkat şart.Benim ne bulantım var ne iştah kaybım ne de iştah artması aynı yani. Sigarayı bıraktım hemde sağlam içiciyken başlarda o zorluyodu şimdi ona da alıştım gibi. 4. aydan sonra iştah çok artıyomuş inşallah kendimi durdurabilirim.

bende tüylenme problemi olduğu için cesaret edemiyorum , kakaolu vaseline kremi aldım losyon şeklinde olandan , ona da karartıyor diyorlar ama napalım , zayıfım büyük ihtimalle de çatlarım sanıyorum o yüzden aldım bende, ii olmş sigarayı bıraktığın bebişin annesine vesile olmuş ne güzel :)

valla benmde kafam karıştı önce 6 aralık diye netten hesapladım o çıkanı yaptım sonra burda başka başlıktaki arkadaşlar geç döllenme olduğunu söyledi tarihleri söyledim 2 haftalık dediler, dr da 2 haftalık demişti 5 haftalığa göre çok çok düşük kalıyor beta dedi, kızlar da ona göre yap değiştir dediler bende öyle değiştirdim herkes bişy diyor bende anlamadım neye göre kaç haftalığım ???

valla benmde kafam karıştı önce 6 aralık diye netten hesapladım o çıkanı yaptım sonra burda başka başlıktaki arkadaşlar geç döllenme olduğunu söyledi tarihleri söyledim 2 haftalık dediler, dr da 2 haftalık demişti 5 haftalığa göre çok çok düşük kalıyor beta dedi, kızlar da ona göre yap değiştir dediler bende öyle değiştirdim herkes bişy diyor bende anlamadım neye göre kaç haftalığım ???

tam olduğu günü bilmiyorsan cnm satına göre hesapla dr. kontrolünde ultrasonun verdiği tarihe göre değiştirirsin cnm en mantıklısı o .ne kadar geç döllenmede olsa mümkün değil o tarihte doğurman en fazla 20 sinde doğurursun .kaç çıkmıştıki bhcg birde ne zaman yaptırmıştın bat tarihindemi

tekrar 1 marta göre mi yapayım ? ,bebek 23-24 martta olmş yani bu ayki adetimden hemen 1 gün önce o yüzden 2 haftalıkmş, 1 marta göre yapınca 5 haftalık çıkıyor beta çok çok düşük kalıyor dr a gittiğimde kesin bilgiyi ondan alcam artık dediğim gibi bende tam bilmiyorum herkes bişy söylediği için :KK43: değiştir dediler değiştirdim , şimdi tekrar eskiye mi alayım ?

tekrar 1 marta göre mi yapayım ? ,bebek 23-24 martta olmş yani bu ayki adetimden hemen 1 gün önce o yüzden 2 haftalıkmş, 1 marta göre yapınca 5 haftalık çıkıyor beta çok çok düşük kalıyor dr a gittiğimde kesin bilgiyi ondan alcam artık dediğim gibi bende tam bilmiyorum herkes bişy söylediği için :KK43: değiştir dediler değiştirdim , şimdi tekrar eskiye mi alayım ?

cnm ozaman satını ona göre değiştirebilirsin 10 -12 marta çekebilirsin. bebek oluşumu 2 haftalık bile olsa 3-4 haftalık sayılıyorsun ya hesaplamaya göre yoksa nrmalde 14.gündede yumurtlamış olsan bebek regli tarihinde 2 haftalık oluyor ama takvimde 4 hafta yazıyor anlatabildimmi cnm.yada sen bilirsin dr. ne derse onu yazarsın

cnm ozaman satını ona göre değiştirebilirsin 10 -12 marta çekebilirsin. bebek oluşumu 2 haftalık bile olsa 3-4 haftalık sayılıyorsun ya hesaplamaya göre yoksa nrmalde 14.gündede yumurtlamış olsan bebek regli tarihinde 2 haftalık oluyor ama takvimde 4 hafta yazıyor anlatabildimmi cnm.yada sen bilirsin dr. ne derse onu yazarsın

tmm cnm tekrar sata göre yazayım o zaman , dr tam olarak hesaplar heralde yeniden, yeni değerlere göre, burdaki tarih çok önemli değil zaten benim için , hayırlısıyla sağlıklı doğsunda , her sayfada başka bişy diolar :) herkes istediğini kabul etsin o zaman napayım deilmi ama :)

tmm cnm tekrar sata göre yazayım o zaman , dr tam olarak hesaplar heralde yeniden, yeni değerlere göre, burdaki tarih çok önemli değil zaten benim için , hayırlısıyla sağlıklı doğsunda , her sayfada başka bişy diolar :) herkes istediğini kabul etsin o zaman napayım deilmi ama :)

cnm yanlış anlama senin kafanı karıştırmak için söylemedim.dr. ilk çocuğumda banada geç döllenme demişti sata göre 1 mayıs dr.a göre 13 -15 mayıs çıkıyordu ama benim kzım 29 nisanda doğdu.tarihler önemli değil dediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda

ayy canm benm senin için demedim ki üzerine alınma güzellikle açıklamışsın ne güzel gayette mantıklı açıklamışsın saol sen deyince tekrar değiştirdim zaten , ben genel söyledim bi sayfayı takip ediyorum bir yorum yazıyorum, hemen takvimi değiştir diyolar , değiştiriyorum diğer sayfaya geliyorum orda yazıyorum niye değiştirdin yanlış diyolar , o kadar değiştiki :) gülüyorum zaten artık ne önemi varsa yasa tasarısı sanki :) millet yazdıklarıma bakmadan takvimime bakar oldu :) artık değiştirmicem çok önemli bişy değil benm için ,senin için söylemiyorum yanlış anlama sakın canm benm , senin söylediğin tarih çok mantıklı ,en mantıklısını da sen dedin zaten şimdiye kadar ki hesaplardan ,
doğumda ona göre olur heralde, çünki zaten bu takvime göre 40 hafta oluyor ama kimse 40 haftada doğurmuyor ,

kızlaaar günaydınnn :)
sat 11 mart.34.89 çıktı dün sanıyorum normal dimiii ?
bidaha ne zaman kan vermeliyim doktor randevum ayın 15'inde..

Gunaydin canim. Degerin normal canim.yarin tekrar vet bence. Degerin 2 katina cikmali takip etmen acisindan kan verirsen iyi olur.

Günaydin kızlar. Bulantısız ve mutlu bir gün geGirmemizi umut ediyorum. :)

Günaydın canım. Güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım zor bir dönem geçiren tüm anneler bir an önce hamileliğin keyfini yaşar. Benim bulantım yok.

Günaydın canım. Güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım zor bir dönem geçiren tüm anneler bir an önce hamileliğin keyfini yaşar. Benim bulantım yok.

Masallah diyelim canim.insallah daha sonrasinda da olmaz. Benimde ilkinde hic bulantim olmsmisti.umarim bundada olmaz :)

Günaydın canım.Normal bence bir iki gün sonra yinele testi artış varsa tamam. hayırlı olsun

tamam canımmm yarın tekrarlıcamm teşekkür ederimm hepimizin hayırlı sağlıklı olsun inş :)
ne zaman başlıyo bulantılar sizde başladımı yada :)

günaydın arkadaşlarr..

benim mide bulantılarım bugün başladı çok kötü birşeymiş :KK43: zaten iştahlı birisi değilim bu bulantı işleri bozacak

amin canım inşallah.. seninde mi oglun var bnmde 24 aylık bir oglum var seninki ne kadarlık?

Evet canim subat 2011 dogumlu 25 aylik bir oglum vsr ve beni cok yoruyor.sanirim 2 yas sendromu donemindeyiz.

ayyy o 2 yas sendromları zaten:) biz ergenliğe girerken onlar kadar olmadık vallahı bacak kadar veledler oynatıyorlar bizi parmaklarında:))) ya işin aslı benim oglum zor bir ccuk diil uslu aslında ama kucak manyagı anlatamam koala gibi her daim boynumda:) uyurken kucagıma geliyor ninni ile koridorda geziyorum hoplayarak oda koltuk altımla oynayarak uyuyor:) ve ben 15600 gram cocuk ile bunu her öğlen gece ve artı geceleri uyandıgında yapıyorum maalesef:) eskiden böle diildi emmeyi kestikten sonra öle uyumaya basladı emerek uyurken cok rahattık vallahi:))

cnm iki gü sonra tekrarlat bakalım katlanmıssa sorun yoktur Allahın izniyle:))

X