- 6 Mart 2012
- 930
- 16
Canım balık konusunda bak benim de kafam karıştı. Ama okuduğum birçok yazıda yenilebilir yazıyodu. Hatta epey ayrıntılı bi yazı vardı onu bulup ekleyeyim.
Badem yağının tüylenme yaptığını duydum ama benim annemin karnında tek bir tüy yok. Tüylenme mi çatlak mı dersen tüylenme derim.Çözümü var çünkü. Göğüsler için de özel ürünler var yine sanırım 5.ay gibi başlanıyo.
Ben epey dikkat etmeye çalışıyorum evet. Bakalım inşallah böyle devam edebilirim. Hem sağlıklı bebiş hem de fazla kilo almamak için dikkat şart.Benim ne bulantım var ne iştah kaybım ne de iştah artması aynı yani. Sigarayı bıraktım hemde sağlam içiciyken başlarda o zorluyodu şimdi ona da alıştım gibi. 4. aydan sonra iştah çok artıyomuş inşallah kendimi durdurabilirim.
bende tüylenme problemi olduğu için cesaret edemiyorum , kakaolu vaseline kremi aldım losyon şeklinde olandan , ona da karartıyor diyorlar ama napalım , zayıfım büyük ihtimalle de çatlarım sanıyorum o yüzden aldım bende, ii olmş sigarayı bıraktığın bebişin annesine vesile olmuş ne güzel :)