2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
28 şubatcılardan en erken ben öğrenmişim gebe olduğumu sanırım öğreneli 16 gün geçmiş adetıme 5-6 gün kala silik bir çizgiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım . hepimize hayırlı olsun. beta hcg soran arkadaşım skyangel seninki bu aralar 2000 çoktan geçmiştir artık kesyi görebilirsin

benim de ilk hamileliğim sayılırr...5 yıllık evliyim 3 yıl bebeğimiz için uğraşıp durduk doktorlar klomen ve çatlatma iğneleri hsg ve histeroskopi...şubatta ise ilk kez aşılama ve 28 şubatta yapılan kan testi ile hamileydim...mutluluktan havalara uçduk...ama değerim düşük dü 25.03...iki gün sonra test tekrarlandı ve değerin 10.31 e düştü ve kimyasal bir gebelik yaşadım...3 mart son adet tarihimdi...2 deneme için düşünürken aşılamamı olmalı tüp bebek mi diye düşünürken...bebeğimm annecim ben burdayımm dedi...yıllar sonra gördüm o çift çizgiyi inanamadımmm kan testi yaptırdık 644.02 idi değerim...çok şükür RABBİME...ŞİMDİ 6. HAFTAMIZ DA KESE GÖRMEYE gidicezzz inş...RABBİM DİLEYEN ÇOK ÇOK İSTEYEN TÜM ÇİFTLERE NASİP ETSİN BU MUCİZEYİİ...HALA İNANAMIYORUMM HALA KORKUYORUM...

Bendede halsizlik var ve uyumak istiyorum hep.ayakta durunca başım dönüyo migdem bulanıyo ama çok degil.gaz var kasıgımın sol tarafı agrıyo batmalar oluyo.gögüslerim acıyo.senin bthcg kaç çıkmıştı ve nezaman yaptırmıştın

ben erken yaptırdım beta hcg 26 martta yaptrıdım adetıme bir kaç gün vardı geçmeişti BAT. ama 1000 den fazla çıktı. erken döllenmemı nedir bilmıyorum doktor 4+3 te keseyi gördü boyut falan söylemedi ne kadarlık dedim 5. haftanın içindesin dedi. SATa göre tutuyor. bu gittiğimde ayrıntılı sorarım artık. sen artık görebilrisn keseyi arkadaşım

İnş.yükselmiştir canım çok merak ediyorum salı günü gicem doktora keseyi görünce rahatlıcam.

Hayırlı olsun canım.bende 3yıllık evliyim ve artık tedaviye başlıcaktım.15 nisanda randevum vardı adet olmayı bekliyordumki doktorun verdiği tahlilleri yaptırmak için.ama hamile ama hamile oldugumu ögrendim.rabbimin takdiri işte.çok dua ettim tedaviye gerek kalmasın diye kabul olduşükür

bebeişlerimiz gerçekten Allahın bir mucizesi bize hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
İnş.yükselmiştir canım çok merak ediyorum salı günü gicem doktora keseyi görünce rahatlıcam.

inşallah göreceksın canım merak etme değerin 1300lerdeyse 2 günde 2 kart artışla rahat rahat görebilirsin keseyi.

ben geçen pazartesi evde yaptığım test ile öğrendim gebe olduğumu salı günü keseyi gördük 15 nisanda kalp atışı için gidicez

merhaba kızlarr lusnica senin sat 28 şubat galiba benimde 25 şubat dün kesemizi gördük doktor 3 hafta sonra gel dedi ama sen 15nisanda kalp atısını duymak için gidecegine göre bende gitsem belki duyabilirimm ozmannn kesen kaç mm di biliyomusun bebeğin gorunmesi için en az 20 mm olması gerekiyormus

Arkadaslar ilk muayenede hangi testler isteniyor? devlet hastahanesinde testleri yaptirip doktoruma oyle gideyim diyorum. Yarin icin devletten aile hekimliginden randevu aldim. Hangi testleri isteyeyim?

Merhaba anneler oncelikle herkes bebisine saglikli bir sekilde ksvusur insallah...
Bende aralik annesi olucam.sat 07 martti. 3 nisanda idrar testi ile ogrendim hamile oldugumu. Bu ikinci hamileligim. Subat 2011 dogumlu 25 aylik bir oglum var. Kardesi olsun istedik cok sukur rabbim tekrar nasip etti. Ben henuz doktora gitmedim. Gebelik hesaplamasina gore bugun 4+3 oluyorum. Ne zaman gitsem kalp atisini duysrim acaba? Kese veya pitpit lari duyan annelerimizi tebrik ediyorum.

Benide kaydet 5+3 haftalık hamileyim izmir ilk gebelik sat 28 subat

bende dün test yaptım. çift çizgi çıktı hafta içi kan testi yaptırıcam ama sanırım bir aksilik çıkmazsa hayırlısıyla bende aralık annesi olucam :))

yaş 32
son adet tarihi 8 mart
samsun
ilk gebelik

Son düzenleme:

çokk sevindimmm canımmmm...RABBİM sağlık sıhhat versin sana da bebişine de....

inş.. canımm inş... sen de aralıkk annesi olursun...

bilgilerini yazan arkadaşları ekledim.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ İLK SAYFADAKİ LİSTEMİZE GÖRE BİLGİLERİNİ YAZSINLAR ...EKSİK BİLGİLERİ OLANLARDA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM .

Hayırlı olsun canım.ultrasona girdinmi sen bthcg degerin kaçtı anlatsana biraz

amin canım cümlemizin hayırlı olsun inş... girdim keseyi gördük... 1 nisanda beta hcg 4000 civarındaydı 2 nisanda dr a gittim

4nisanda sağlık ocağında kontroıl için tekrar yaptırdım 12.800 civarındaydı

eğer enfeksiyon varsa ilaç verir doktor hamilelikte kullanılan ilaçlardan. öyle bir şüphen mı var

aGRESİF MELEK canım ben şöyle birşey yapmaya karar verdim hem devlet hastanesine gideceğim orda bi dokotr belirleyecegim kendime bütün tahlil tetkik ne varsa devlette yaptırmış olurum bu şekilde dahaiyi incelenmiş olur acil bi durumda filan hemen orya gidebilirim aynı zmandada özel muayneneye gidiceğim özel hizmet için eşimle birlikte yaşamak için doguma yakında artık hangisi cazip gelirrse artık ona göre karar vercem hayırlısıyla o gunleride gorelımde enfeksiyon ıcınde devlette yaptırırım haftay gidicegım randevu alıp öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…