- 31 Mart 2013
- 346
- 15
ara ara ağrı ve mide bulantısı var ayakta çok durunca bayılcak gibi oluyorum sizde de öyle mi kızlar
merhaba benımde SAT 28 şubat 2 gündür çok halsizim. iştahım yok kokular rahatsız etmeye başladı. kuru bir öğürtü var. sağ kasığımda da batmalar var ara ara. onu dışında bişey yok sizde ne tür belirtiler var. ben gecen cumartesi keseyi gördüm hafataya cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktor. sizde nasıl durumlar?
ara ara ağrı ve mide bulantısı var ayakta çok durunca bayılcak gibi oluyorum sizde de öyle mi kızlar
Bendede halsizlik var ve uyumak istiyorum hep.ayakta durunca başım dönüyo migdem bulanıyo ama çok degil.gaz var kasıgımın sol tarafı agrıyo batmalar oluyo.gögüslerim acıyo.senin bthcg kaç çıkmıştı ve nezaman yaptırmıştın
28 şubatcılardan en erken ben öğrenmişim gebe olduğumu sanırım öğreneli 16 gün geçmiş adetıme 5-6 gün kala silik bir çizgiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım . hepimize hayırlı olsun. beta hcg soran arkadaşım skyangel seninki bu aralar 2000 çoktan geçmiştir artık kesyi görebilirsin
benim de ilk hamileliğim sayılırr...5 yıllık evliyim 3 yıl bebeğimiz için uğraşıp durduk doktorlar klomen ve çatlatma iğneleri hsg ve histeroskopi...şubatta ise ilk kez aşılama ve 28 şubatta yapılan kan testi ile hamileydim...mutluluktan havalara uçduk...ama değerim düşük dü 25.03...iki gün sonra test tekrarlandı ve değerin 10.31 e düştü ve kimyasal bir gebelik yaşadım...3 mart son adet tarihimdi...2 deneme için düşünürken aşılamamı olmalı tüp bebek mi diye düşünürken...bebeğimm annecim ben burdayımm dedi...yıllar sonra gördüm o çift çizgiyi inanamadımmm kan testi yaptırdık 644.02 idi değerim...çok şükür RABBİME...ŞİMDİ 6. HAFTAMIZ DA KESE GÖRMEYE gidicezzz inş...RABBİM DİLEYEN ÇOK ÇOK İSTEYEN TÜM ÇİFTLERE NASİP ETSİN BU MUCİZEYİİ...HALA İNANAMIYORUMM HALA KORKUYORUM...
benim de ilk hamileliğim sayılırr...5 yıllık evliyim 3 yıl bebeğimiz için uğraşıp durduk doktorlar klomen ve çatlatma iğneleri hsg ve histeroskopi...şubatta ise ilk kez aşılama ve 28 şubatta yapılan kan testi ile hamileydim...mutluluktan havalara uçduk...ama değerim düşük dü 25.03...iki gün sonra test tekrarlandı ve değerin 10.31 e düştü ve kimyasal bir gebelik yaşadım...3 mart son adet tarihimdi...2 deneme için düşünürken aşılamamı olmalı tüp bebek mi diye düşünürken...bebeğimm annecim ben burdayımm dedi...yıllar sonra gördüm o çift çizgiyi inanamadımmm kan testi yaptırdık 644.02 idi değerim...çok şükür RABBİME...ŞİMDİ 6. HAFTAMIZ DA KESE GÖRMEYE gidicezzz inş...RABBİM DİLEYEN ÇOK ÇOK İSTEYEN TÜM ÇİFTLERE NASİP ETSİN BU MUCİZEYİİ...HALA İNANAMIYORUMM HALA KORKUYORUM...
İnş.yükselmiştir canım çok merak ediyorum salı günü gicem doktora keseyi görünce rahatlıcam.
ben geçen pazartesi evde yaptığım test ile öğrendim gebe olduğumu salı günü keseyi gördük 15 nisanda kalp atışı için gidicez
Benide kaydet 5+3 haftalık hamileyim izmir ilk gebelik sat 28 subatMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-12-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[tr]
Anne adyımız Yaş Kaçıncı bebiş Şehir Son Adet Tarihi BDT Cinsiyetimiz Seldu 27 2 Ankara 24 Şubat 01.12.2013 Sedase 2 01.12.2013 Obbi 33 3 24 Şubat 01.12.2013 Zuhur 28 2 İstanbul 24 Şubat 01.12.2013 Umut27 ilk 24 Şubat 01.12.2013 freedoom 29 ilk Manisa 24 Şubat 01.12.2013 kayraneren81 31 ilk İstanbul 27 Şubat 04.12.2013 ercelf 27 ilk İstanbul 27 Şubat 04.12.2013 keleback 26 ilk İstanbul 27 Şubat 04.12.2013 agresifmelek 27 ilk 28 Şubat 05.12.2013 lusnica Adana 28 Şubat 05.12.2013 hayat_ask 28 ilk Çanakkale 28 Şubat 05.12.2013 sonundaoldu 24 ilk 2 Mart 08.12.2013 feryalnur ilk 4 Mart 09.12.2013 cemredeniz 2. 4 Mart 10.12.2013 ruzigarr 4 mart 10.12.2013 cerol 30 ilk İstanbul 6 mart 11.12.2013 hnk 31 2 İstanbul 8 Mart 13.12.2013 .12.2013
[
Aşağıdaki topiklerde 2013 aralık annelerinin güzel paylaşımlar diliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ralik-annelerinin-gobusleri.html#post29686336
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...-bebislerine-aldigi-ciciler.html#post29686396
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post29686442
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...eleri-bebislerini-buyutuyor.html#post29686496
Hayırlı olsun canım.bende 3yıllık evliyim ve artık tedaviye başlıcaktım.15 nisanda randevum vardı adet olmayı bekliyordumki doktorun verdiği tahlilleri yaptırmak için.ama hamile ama hamile oldugumu ögrendim.rabbimin takdiri işte.çok dua ettim tedaviye gerek kalmasın diye kabul olduşükür
bende dün test yaptım. çift çizgi çıktı hafta içi kan testi yaptırıcam ama sanırım bir aksilik çıkmazsa hayırlısıyla bende aralık annesi olucam :))
yaş 32
son adet tarihi 8 mart
samsun
ilk gebelik
Hayırlı olsun canım.ultrasona girdinmi sen bthcg degerin kaçtı anlatsana biraz
eğer enfeksiyon varsa ilaç verir doktor hamilelikte kullanılan ilaçlardan. öyle bir şüphen mı var
ben özel muayenehaneye gidiyorum.daha önceden jınekolojık muayenelerimi de o doktorda yaptırdım. sadece testlerimi devlet hastanesinde yaptırıp hiç ordakı doktorla muhatap olmuyorum sonuçları alıp kendi doktoruma gelıyorum. b-hcg testimi bile koşa koşaona götrdüm. doğumu ise doktorun anlaşmalı olduğu özel hastanelerden birinde yaparım. allahım izin verirse bakalım daha çok var .genelde muayenehanesi olan doktorlar hastanelerle anlaşmalı oluyor.istersen kendi doktorun giriyor doğuma
aGRESİF MELEK canım ben şöyle birşey yapmaya karar verdim hem devlet hastanesine gideceğim orda bi dokotr belirleyecegim kendime bütün tahlil tetkik ne varsa devlette yaptırmış olurum bu şekilde dahaiyi incelenmiş olur acil bi durumda filan hemen orya gidebilirim aynı zmandada özel muayneneye gidiceğim özel hizmet için eşimle birlikte yaşamak için doguma yakında artık hangisi cazip gelirrse artık ona göre karar vercem hayırlısıyla o gunleride gorelımde enfeksiyon ıcınde devlette yaptırırım haftay gidicegım randevu alıp öyle işteewt canım benım doktorum yazıyor ne istediğini. bende devlet hastanesindekı kadın doğumdan sıra kayıt numarası alıyorum testleri yaptırıcam diyorum sonra o kayıt nosu ile direkt laboratuara yada dahiliyeden de yazdırabilirsin.kayıt almadan doktordan laboratuar yapamıyr testleri doktordan kayıt Alman gerek bazı doktor kontrol edeyım diyebilir ama istemiyorum diyebilirsin ben zaten muayene mı oldum diyebilirsin bu senın hakkın.devlet hastanesindekı doktorlar nedne böyle anlamıyorum tabiki hepsi böyle değildir ama çok tersler. gebelik testi için gittiğimde daha cıkmaz kafana göre neden test istıyrsun demişlerdi daha adetım geçmemişti ozamn . şak diye cıktı. kaldı öyle.. neyse hepsi için demıyorum ama devlet hastanelerindkı doktorların insanlara tahammulu kalmamış. tavsiye üzerine doktor araştır derim. devlette olup çok ilgili olanlarda var ama bana denk gelmedi duymadım bizim burda