Hayırlı olsun canım.Hoşgeldin
günaydın arkadaşlarr..
benim mide bulantılarım bugün başladı çok kötü birşeymişzaten iştahlı birisi değilim bu bulantı işleri bozacak
günaydın arkadaşlarr..
benim mide bulantılarım bugün başladı çok kötü birşeymişzaten iştahlı birisi değilim bu bulantı işleri bozacak
günaydın canım benmde bulantım çok fazla soda iyi geliyor rahatlatıyor ama su içemiyorum artırıyor sanki, bir dene istersen zararı yok maden suyunun hatta faydalıymış
İnşallah bu ay sizlerde aramıza katılırsınız kızlar. Dualarım sizlerle.
yeni annelerimizide ekledim şimdiden 26 kişi olmuş dahada artar inşallah ve gün gelir herkes birer birer doğum hikayesinide yazar.
ayyy o 2 yas sendromları zaten:) biz ergenliğe girerken onlar kadar olmadık vallahı bacak kadar veledler oynatıyorlar bizi parmaklarında:))) ya işin aslı benim oglum zor bir ccuk diil uslu aslında ama kucak manyagı anlatamam koala gibi her daim boynumda:) uyurken kucagıma geliyor ninni ile koridorda geziyorum hoplayarak oda koltuk altımla oynayarak uyuyor:) ve ben 15600 gram cocuk ile bunu her öğlen gece ve artı geceleri uyandıgında yapıyorum maalesef:) eskiden böle diildi emmeyi kestikten sonra öle uyumaya basladı emerek uyurken cok rahattık vallahi:))
))
Aynen canim aslinda benim oglumda uskuydu ana son 2caydir bambaska bir cocuk oldu cikti. O kadar cok degistiki huyu. Kural tanimiyor asla. Kendi istedigi olcak her daim. Bende izin vermiyorum cogu zaman inatlasiyor benimle. Bizi kullanmaya calisiyor beyfendi. Beslenme sorunuuz var bizim kadi gidaya gecmekte cok zorlandik. Gectik ama tam anlamuyla degil. Allah sabir versin ikimize de diyorum. Benimki hic emmedi mama ile buyuduk. Biberon dahi emmefi. Cok zorlandim. Insallah bunda daha rahat olurum.
yeni annelerimizide ekledim şimdiden 26 kişi olmuş dahada artar inşallah ve gün gelir herkes birer birer doğum hikayesinide yazar.
canım ya çok sağol. çok istiyorum gerçekten sizin dualarınız kabul olur. rabbim bizede nasip eder inşallah :)
bu arada günaydın taze anneler :)
benim bi dahaki adet tarihim 16 nisan ne zaman test yapıyım. oğlumda adetimi 2 gün geçince yapmıştım ama bu sefer dayanamıyorum en erken ne zaman yapmalıyım, sizler ne zaman yaptınız.
günaydın anneler nasılsınız ben yıne çok halsizim. Aile hekımıme gtiim 4 tüp kan verdim.
Aç karnına verdim bir de ama canım hiç birşey yemek istemıyor. Sizler nasılsınz
bekle birazcık sonra benimmm gibi üzülme...ben de adetim geçtikden 1 gün sonra yaptımmm test negatif çıktı...ağlayıp durdum nisanda o bebek gelecek diyenlerr topiğindeadet belirtilerim de vardı zaten...sonra belirtilerim kayboldu ara ara kasık ve bel ağrılarımm olmaya başladı özellikle ayakta çok kaldığımda...sonra öğrendim hamiş olduğumu 5 gün sonra...inanamadımm kan tasti yaptırdım 644.02çıktı...işte şimdi hamileyimmm dedim....gerçi hala inanamıyorummm yaaa...15 nisanda tanışmaya gidicezz minnağımlaaa...onu çokkk seviyorum...
Kuzummmmm
Yavrum ya yeniden gozun aydin
11.12.1998 & 11.12.2013
Biri bnm evlilik yildönümum
Biride senin bebegi kucagina alacagin gün
Ilk dogum hediyen benden olur insAllah
doğru söylüyorsun oğlumda bu kadar sabırsızlanmamıştım ona haziranda hamile kalmayı planlıyordum. Hemen olmaz belki diye nisanda denedik oldu :) o yüzden öyle bi telaşım yoktu ister olsun ister olmasındı ama bu sefer çok merak ediyorum.
günaydınn canımmm...ama bişeylerr yemelisin bak bi de 4 tüp kan vermişsinnn bebişin maması azalmışdır...hadi nazlı kuşummm...yemezsen daha da gücsüzleşirsin...ben de hiç bişey yok şimdilikkk midem bulanmıyoooo sadece ağrılarımm varrr azıcıkkkk...kasıklarımda... Bir de aile hekimine gidilmeli dimi orayada bildiriliyooo sanırımm hamişlikk bilgin var mıı...
kızlar ben hayatım boyunca hep sağlıklı beslendim. ne biliyim hazır hiçbirşey yemem, herşeyi mevsiminde yerim, kola,içki,sigara hiç kullanmadım.
ilk 3 ay acayip bulantım oldu hiçbir şey yiyemedim sadece çorba, beyaz peynirli tost bütün gün sadece dudaklarımı ıslatıyordum 1 bardak suyu bitiremiyordum.arada da 1 şişe maden suyunu zorla ağlaya ağlaya içiyordum onuda bütün bir günde.
yeme konusunda sıkıntı etmeyin ilk 3 ay sizin eski depolarınızdan besleniyor bebek. e benim depolarda iyiydi :)
inş.. Pozitif sonuçç alırsınnn canımmm....çokk çokk mutlu olursun...şimdi sana böyle söylemek kolayy çok iyi anlıyorummm seni bennn...duramıyoo kiii insannn :)))inş.. Buradan kutlama yaparızz senin için....duaylaa...
bende sağlıklı beslenırım. alkol sigara kullanmam. çay kavhe kola sevmem. inşaalh bunlar işe yarar. bugun idrar testi de verdim lökasit çok az yazıyordu doktor da su içmiyormusun diye sordu. bol bol su iç dedi. ya su bile içmek zor gelıyor şuan. yine de Allaha şükür bugunler gelsin diye beklemıyormuyduk?
yarar tabi yaramaz olur mu doğumdan sonra hiçbir sıkıntım olmadı benim dişlerim sapasağlam :)
3 ay sonra rahat edersin umarım. en azından bulansa bile yemek yiyebilirsin. sonrada mide yanmaları başlıyor ama inşallah sende olmaz.