- 11 Eylül 2011
- 439
- 0
çok halsizimm ((
Canım bişeyler yiyip dinlenmeyi denesen. Halsizlik uyku hali bende de çok oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok halsizimm ((
taze annelerimize günaydın.nasılsınız bakalım ?
Günaydın canım. Biz iyiyiz ya sen?
bende iyi sayılırım havadanmıdır nedir kolumu kaldıracak halim yok .kalkıp evin işlerini yapsam iyi olacak.
birde siz uykum var dedikçe kara kara düşünüyorum hamile olursam ne yapıcam diye kızım başımdan ayrılmaz heralde
bugun de halsizim hiç birşey yemek istemıyorum yediklerim sankı boğazımda beklıyor. çıktı çıkacak. kuru öğüürtü var hep.
Canım inşallah hamilesindir de uykun gelir. Ama bu herkesin üzerindeki halsizlik bahar çarpması da olabilir.
Canım senin durumun zor gerçekten. Olmadı bi doktora görünsen belki bişeyler önerir mide bulantısı için.
merhaba yeni annişko adayları...hepinize mutlu mutlu hamileliklerr...benim de ayak bel ve kasık ağrımm çokkk...bu normal mi bilmiyorum...ama geceleri uyuyamıyorummm bu ağrılardan...
Öncelikle hayırlı olsun canım.benşmde sat 28 şubat aynı anda hamile kalmışız sen neler yaşıyorsun şuan merak ediyorumHerkese merhaba,
Kasım 2012'de yaşadığım boş gebelikten sonra ikinci hamileliğimi öğrendim ben de 2013 aralık annesi olacağım allah nasip ederse..
hamile olan herkese Allah tamamına erdirsin, isteyenleri de en kısa zamanda sevindirsin inşallah..
sat 28 şubat
muhtemel doğum zamanı 5 aralık 2013
yaş 28
ilk bebek
çanakkale
Öncelikle hayırlı olsun canım.benşmde sat 28 şubat aynı anda hamile kalmışız sen neler yaşıyorsun şuan merak ediyorum
Öncelikle hayırlı olsun canım.benşmde sat 28 şubat aynı anda hamile kalmışız sen neler yaşıyorsun şuan merak ediyorum
cnm bak değerin ne güzel artmış.yap artık takvimini.bilgilerini verirsen senide eklerim listemize
Benide eklermisin.ilk hamileligim yaşım34 5+3haftalık hamileyim sat 28 şubat başka ne gerekli
evet bencede değiştir. benimde sat 28 şubat 4 nisan bhcg 1058 çıktı seninle aynı durumdayız anlaşılan hayırlısı ile inşallah:)
merhaba benımde SAT 28 şubat 2 gündür çok halsizim. iştahım yok kokular rahatsız etmeye başladı. kuru bir öğürtü var. sağ kasığımda da batmalar var ara ara. onu dışında bişey yok sizde ne tür belirtiler var. ben gecen cumartesi keseyi gördüm hafataya cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktor. sizde nasıl durumlar?
benim de sat 28 şubat üçümüzde aynı zamanlarda kalmışız :))
normal canım benim de ara ara rahim bölgem ağrıyor . rahim genişlemesinden dolayı sanırım..
ara ara midem bulanıyor... yatıyorum uzanıyorum ara araaa ...