2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın canım. Biz iyiyiz ya sen?

bende iyi sayılırım havadanmıdır nedir kolumu kaldıracak halim yok .kalkıp evin işlerini yapsam iyi olacak.
birde siz uykum var dedikçe kara kara düşünüyorum hamile olursam ne yapıcam diye kızım başımdan ayrılmaz heralde

bugun de halsizim hiç birşey yemek istemıyorum yediklerim sankı boğazımda beklıyor. çıktı çıkacak. kuru öğüürtü var hep.

bende iyi sayılırım havadanmıdır nedir kolumu kaldıracak halim yok .kalkıp evin işlerini yapsam iyi olacak.
birde siz uykum var dedikçe kara kara düşünüyorum hamile olursam ne yapıcam diye kızım başımdan ayrılmaz heralde

Canım inşallah hamilesindir de uykun gelir. Ama bu herkesin üzerindeki halsizlik bahar çarpması da olabilir.

Canım inşallah hamilesindir de uykun gelir. Ama bu herkesin üzerindeki halsizlik bahar çarpması da olabilir.

evet cnm bahardanda olabilir havalar çok dönek birgün güneş birgün yağmur .eşim hamile değil ama oda uyuyor şimdi gerçi uyumayı çok sever o baharda uyur kışta yazda :KK1::KK1::KK1:

merhaba yeni annişko adayları...hepinize mutlu mutlu hamileliklerr...benim de ayak bel ve kasık ağrımm çokkk...bu normal mi bilmiyorum...ama geceleri uyuyamıyorummm bu ağrılardan...

Son düzenleme:
merhaba yeni annişko adayları...hepinize mutlu mutlu hamileliklerr...benim de ayak bel ve kasık ağrımm çokkk...bu normal mi bilmiyorum...ama geceleri uyuyamıyorummm bu ağrılardan...

normal canım benim de ara ara rahim bölgem ağrıyor . rahim genişlemesinden dolayı sanırım..

ara ara midem bulanıyor... yatıyorum uzanıyorum ara araaa ...

Herkese merhaba,

Kasım 2012'de yaşadığım boş gebelikten sonra ikinci hamileliğimi öğrendim ben de 2013 aralık annesi olacağım allah nasip ederse..

hamile olan herkese Allah tamamına erdirsin, isteyenleri de en kısa zamanda sevindirsin inşallah..

sat 28 şubat

muhtemel doğum zamanı 5 aralık 2013

yaş 28

ilk bebek

çanakkale
Öncelikle hayırlı olsun canım.benşmde sat 28 şubat aynı anda hamile kalmışız sen neler yaşıyorsun şuan merak ediyorum

ara ara ağrı ve mide bulantısı var ayakta çok durunca bayılcak gibi oluyorum sizde de öyle mi kızlar

Öncelikle hayırlı olsun canım.benşmde sat 28 şubat aynı anda hamile kalmışız sen neler yaşıyorsun şuan merak ediyorum

merhaba benımde SAT 28 şubat 2 gündür çok halsizim. iştahım yok kokular rahatsız etmeye başladı. kuru bir öğürtü var. sağ kasığımda da batmalar var ara ara. onu dışında bişey yok sizde ne tür belirtiler var. ben gecen cumartesi keseyi gördüm hafataya cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktor. sizde nasıl durumlar?

evet bencede değiştir. benimde sat 28 şubat 4 nisan bhcg 1058 çıktı seninle aynı durumdayız anlaşılan hayırlısı ile inşallah:)

Benimde sat 28subat.2isanda bthcg 1325 çıktı salı günü ultrasona giricem ilk hamileliğim kafam karışıyo anlamıyom bu degerlerden

merhaba benımde SAT 28 şubat 2 gündür çok halsizim. iştahım yok kokular rahatsız etmeye başladı. kuru bir öğürtü var. sağ kasığımda da batmalar var ara ara. onu dışında bişey yok sizde ne tür belirtiler var. ben gecen cumartesi keseyi gördüm hafataya cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktor. sizde nasıl durumlar?

ben geçen pazartesi evde yaptığım test ile öğrendim gebe olduğumu salı günü keseyi gördük 15 nisanda kalp atışı için gidicez

normal canım benim de ara ara rahim bölgem ağrıyor . rahim genişlemesinden dolayı sanırım..

ara ara midem bulanıyor... yatıyorum uzanıyorum ara araaa ...

çok çokk dinlennn canım... mutluyum umutluyum benn seviyorum bu ağrılarımı... çok uzun süre bekledimm ben bebişimi...henüz midem bulanmıyor ama onu da sevicemm inş...

X