- 14 Ocak 2010
- 1.245
- 1.140
Çok haklısın canım ev- çocuk-iş- tez derken kendimi kaybettim, birde üstüne aile sorunları iyice mahvoldumkalmadım canım çünkü nehir sıcaktan ateşten isilik döktü ve zaten yemek yemeyen bebeğim hiç birşey yememeye mama süt hiç birşwy almamaya başladı orda ne yapayım bende pazar iftardan sonra geldim arkamıxdan kv kp ağlamış çocuk gibi tövbe tövbeeee e öyle olunca eşimle girdik birbirimize, öncr bişey olmadı haklısın dedi, sonra kardeşi aradı dün, çok ağladılar siz gidince dedi, bizde kavgaya tutuştuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok haklısın canım ev- çocuk-iş- tez derken kendimi kaybettim, birde üstüne aile sorunları iyice mahvoldumkalmadım canım çünkü nehir sıcaktan ateşten isilik döktü ve zaten yemek yemeyen bebeğim hiç birşey yememeye mama süt hiç birşwy almamaya başladı orda ne yapayım bende pazar iftardan sonra geldim arkamıxdan kv kp ağlamış çocuk gibi tövbe tövbeeee e öyle olunca eşimle girdik birbirimize, öncr bişey olmadı haklısın dedi, sonra kardeşi aradı dün, çok ağladılar siz gidince dedi, bizde kavgaya tutuştuk
Kızlar kızamık aşısı 8. Aydamıydı 9 muydu ??
gnydn kızlarr..
size bişey sormak istiyorum. dün marketten dondurma aldık. servisi vardı marketin. yaklaşık 15-20 dk bekledik. dondurma eriyor diye değiştirdim.
ama şimdide vicdan yaptım ya benim bıraktığım dondurma birini zehirlerse diye 15-20 dk da dondurma zehirleyecek gibi erir mi??
annem eşim kardeşlerim o kadar erimemiştir o marketler hep bunu yapıyor birşey olmaz dese de acayip vicdan yaptım ya(
Canım 1 yaşında yapılıyor bu aşı.
Canım yazıcam tekrar tarifi müsait olunca.
ama geçen benim balıkçı dedi ki abla şimdi balık zamanı değil verme dedi. Onun da egeyle bir oğlu var. Balık sezonu gelince ben sana çorbalık fırınlık balık ayırım dedi ki bu balıkçı eşimin çocukluğumdan beri aile dostu. O öyle dediği için ben şimdilik vermeyi bıraktım.
Ay yok kız bişey olmaz.
egenin ateşi 36.5 a düştü çok şükür. keyfi yerinde. şimdi bi çorba içirmeye çalışıcam umarım içer, 2 gündür yemedi içmedi süzüldü resmen(
doktorumuzu aradım, kaka tahlili temiz :))
sadece boğaz enfeksiyonu işte. antibiyotik vermişti, ona başladık sabah.
yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
Kızlar Bizimde alt sol diş patlamış
Ama aras hep huysuz hep ağlayan bi bebek olduğu için ben anlamadım
Ateş ishal de olmadı sonra mı olur çıkarken?
Anılcım inek sütünün zararları ile ilgili yetişkin insanda hemde tonla yazı okudum, hamile kalmadan önce, ben bağısıklık sistemi hastalığı olan MS fizyoterapistiyim daha çok MS ile uğraşıyorum, ve inek sütünün bağışıklık sistemi hastalıklarını tetiklediğine dair kanıtlar var, çünkü içindeki kazein ve whey proteini insan vücudu tarafından tNınmıyor, ineklerin toynak ve kıl yapımından sorumlu bu proteinlere insanların ihtiyacı olmadığı için vücut reaksiyon gösteriyor,lütfen kimseye inanıp verme bebeğine zaten verir vermez birsey olmuyor bu katlanarak büyüyor ve bir bakıyorsun 20 yaşında sebepsiz bi hastalık, çok bilmişlik taslamak istemem tatlım ama arası da seni de çok seviyorum, özellikle uzun uzun yazdım ki aklına mantığına yatsın kimseye inanıp verme diye
Şeker hastalığından tut romatizmaya kadar tonla bağısıklık sistemi hastalığı var, evet bize bişey olmadı ama ndense bu hastLıklar katlanarak arttı, 1 yaşına kadar verme canım, en sağlıklısı yoğurt çünkü bakteriler bizim için bu proteinleri sindiriyor:)
Allah razi olsun. Dua etmenize cok sevindim. Ki dua bile nasiple.
Kızlar bizde 20.30 da eve vardıkkkk
Hemen kerem e koştum daha tam park etmeden actım kapıyı :)
Beni görünce şaşırdı alıp emzirdim hemen o an işte kavuştuk asıllll...
Sarıldı koklaya koklaya emdi yavrum hem kucagımdaydı şimdi de yanımda uyuyo
2 günde olsa bi asır geldi ama onu Bodrum'a goturemezdim doğru düzgün full bi otele gitmedik
Birde ikinc gun tekne turu fln yaptık ztn aral yanımdaydı
Bi bok anlamazdım buna ciddi anlamda cok ihtiyacımız vardı
Sagdiktan snra rengine bak koyu renk ise Ilk sutu dokmeni tavsiye ederim.....
Anlcim disiniz hayirl olsn canm.ist. tayfasida sende toplanacakmis. Cok guzel oh mis gibi...
Bizim tatilimiz suruyor agustos snn kadar dikilideyiz.
Deniz cok dalgaliydi iki gundur. Cagani babayla yolladm aycayla biz gitmedik,
Hazir sevdigi denizden korkmazin diye.
Deniz o kavusma ann cok iyi biliyorum .bi ara cagani birakmistm adana ya 2 hafta..of hergun arayil caktirmadan tel. De agliyodm.
Hafta sonlari adanaya gelip gorup geri donuyoduk. Yolda gidenek kadar gozumden yas geliyordu.....
Naturellll.
Allah sifasini versin. Kolay gecirsin ameliyotini da..tez zamanda evinize donup kaldiginiz yerden devam edersniz insalllah..
aminnnAllahımmmm narurelin eşi ameliyattan ağrısız sancısız çiçek gibi çıksın, vücudundaki tüm kötü hücrelerden arınsın yeniden doğmuş gibi çıksın ameliyattan insallahhhhh, bütün dualarımız bu saatten itibaren seninle canım
Canım 1 yaşında yapılıyor bu aşı.
Sağlık ocağından aramışlardı salgın var kızamık aşısı kampanya baslatmış sanırım devlet 9. Ay dedi ama eylül mü dedi 9 aylık olduğundamı onu hatırlauamadım
öncelikle biraz somonu bir miktar suyun içinde kaynatıyorum.
diğer tarafta;
yarım soğan ve 2 diş sarımsağı doğrayıp, zeytin yağında kısık ateşte kavuruyorum.
burda çok kısık ateş olmalı ki zeytinyağ yanmasın.
kavrulunca az su ilave edip pişiriyorum, blendrlıyorum.
yarım havuç, yarım patates, 1 tatlı kaşığı kadar pirinci blendrladığım soğanlarla ve pişen balığın suyuyla pişmeye bırakıyorum,
pişince çatalla esiyorum,
üstüne somonu didiyorum ve ince ince kıyım dereotu ekliyorum..
limon seven bebişler limon da ekleyebilir.
afiyet olsun..
Allahımmmm narurelin eşi ameliyattan ağrısız sancısız çiçek gibi çıksın, vücudundaki tüm kötü hücrelerden arınsın yeniden doğmuş gibi çıksın ameliyattan insallahhhhh, bütün dualarımız bu saatten itibaren seninle canım
iyi olmuş sana da dinlenme zamanı, ortam değiştirmek ev işlerinden uzaklaşmak bile yeter... canım benim kızım 8400 dr iyi dedi çünkü düşük kilolu doğmuştu önceki aya göre 300 gr almış ama bunlar normalmiş 6. aydan sonra az kilo alır bebekler dedi dr. kiloya takılmıyorum hareketli olsun sağlıklı olsun daMerhaba aralık anneleri. ...
uzun zaman oldu yazmayali
Ama Eymen den pek fırsat bulamıyorum
Şimdi kv adanaya geldik burasi kalabalık bana da
Dinlenme ve sizleri takip etme fırsatı doğdu
Biraz geçmişe Goz attım memeyi bırakan bebekler imiz varmış
Bizde bıraktık gibi birsey sadece gece uyku arasında alıyor
ZZaten sütüm de iyice azaldı bakalım be olucak
Birde birsey soracaktım Eymen tam 8 aylık oldu
Kilosu 8.150 bana az geliyor Dr ise normal diyor
Sizin kilolariniz nasıl???
saol cnm ben şimdilik cibinlik kullanyrm sanki daha iyi olduLimon yağını pamuga damlatıp yatagı yanına falan koyuyorum tabi eliyle ulaşamayacağı biyere yastığını falan sürüyorum biraz bayağı keskin bi koku zaten bikaç damla yetiyor . Bence işe yaradı eskisi gibi ısırmıyo . Sonucta doğal bişey cnm denemekte fayda var
Merhaba aralık anneleri. ...
uzun zaman oldu yazmayali
Ama Eymen den pek fırsat bulamıyorum
Şimdi kv adanaya geldik burasi kalabalık bana da
Dinlenme ve sizleri takip etme fırsatı doğdu
Biraz geçmişe Goz attım memeyi bırakan bebekler imiz varmış
Bizde bıraktık gibi birsey sadece gece uyku arasında alıyor
ZZaten sütüm de iyice azaldı bakalım be olucak
Birde birsey soracaktım Eymen tam 8 aylık oldu
Kilosu 8.150 bana az geliyor Dr ise normal diyor
Sizin kilolariniz nasıl???
Sağlık ocağından aramışlardı salgın var kızamık aşısı kampanya baslatmış sanırım devlet 9. Ay dedi ama eylül mü dedi 9 aylık olduğundamı onu hatırlauamadım
canım normal kilosu.. ege 7. ayda 8200 dü, 12sinde gidicez 8.ay kontrolüne, o zamana nolur bilmem. dün evde tarttım 8100 gr. hasta oldu yemiyor içmiyor kilo kaybediyor ama bence paniklemeyi gerektirecek bir kilo kaybı değil.
bebişler hemen hemen aynı kilolardalar. merak etme.
ya canım seni aradılarsa bilmem tabii. ama bana öyle bişey söylemediler. geçen gittim ASM'ye, sadece 9. ayda hemoglabine baktırmamı söyledi. aşı takvimi vermişti bana onda tarihler 1 yaşında. istersen bi daha ara ASM'ni danış.
bu aralar çok kötüyüm. dengesizim bi mutluyum bi aglıyorum.Mete yine istahsız. Eylülde işe başlaycam zaman daralıyor. Yemeye tam alışamadığı için kv ne yapack nasıl doyurcak ben olmadan emmeden nasıl uyuyck bunları düşünmekten beynm patlıyor. Yemeye alışsa doyacak kadar yese hiç önemli değil. zaten dr kiosunu az buluyor sütüm var çok şükür ama işte kaşıkla bişeyler yemesi lazım artık yemeksaati gelince huzursuzlanma mızırdanma...
oof of akıl verin ne ypcm ben? emzik bunca zaman almadı şimdi ayına uygun alıp tekrar denycm en azından uykuya dalarken kv verir de belki meme aramaz. tabii alırsa. baska fikri olan var mı?
giemyrm fazla bu aralar.. ege daha iyi mi sünnet işiniz ne oldu
canım diş falan olabilir mi ki bu iştahsızlık??
zaten merak etme memede uyuyamıyınca o memede uyuma işini bırakacaktır.
ama tabii ilk günler zor olacaktır.
canım ege aynı iştahsızlık devam. arada huysuz arada iyi anlamadım valla. diş diyorum ama o da yok ortalıkta.
hala hiççç bişey yemiyo. günde 3 çeşit çorba yaptığım oluyor.
geçen cuma yaptıracaktık sünneti ama hastalık ateş çıkınca erteledik.
bu cuma kızlarla buluşcaz anıllarda,
haftaya cuma yaptırırız iyice kendine de gelir herhalde daha 2 hafta var.