- 14 Ocak 2010
- 1.245
- 1.140
Eskiler hep bermiş süt
Olsaydı bize birşey olurdu bence
Ben bu kdr katı düşünmüyorum karşı da çıkmıyorum
Şimdi herşey moda. Yok terrible ları yok sendromları
Önceden bebek denirdi çocuk denirdi gaz denirdi kolik mi vardı
Ben daha hiç muhallebi yapmadım bile bi kere bile yemedi
Sütle yaparsam yiyeceğini düşünüyorum ama suyla çok kötü oluo nasıl yesin tarhanayı yemeyen çocuk
Eskiler hep bermiş süt
Olsaydı bize birşey olurdu bence
Ben bu kdr katı düşünmüyorum karşı da çıkmıyorum
Şimdi herşey moda. Yok terrible ları yok sendromları
Önceden bebek denirdi çocuk denirdi gaz denirdi kolik mi vardı
Ben daha hiç muhallebi yapmadım bile bi kere bile yemedi
Sütle yaparsam yiyeceğini düşünüyorum ama suyla çok kötü oluo nasıl yesin tarhanayı yemeyen çocuk
Anılcım inek sütünün zararları ile ilgili yetişkin insanda hemde tonla yazı okudum, hamile kalmadan önce, ben bağısıklık sistemi hastalığı olan MS fizyoterapistiyim daha çok MS ile uğraşıyorum, ve inek sütünün bağışıklık sistemi hastalıklarını tetiklediğine dair kanıtlar var, çünkü içindeki kazein ve whey proteini insan vücudu tarafından tNınmıyor, ineklerin toynak ve kıl yapımından sorumlu bu proteinlere insanların ihtiyacı olmadığı için vücut reaksiyon gösteriyor,lütfen kimseye inanıp verme bebeğine zaten verir vermez birsey olmuyor bu katlanarak büyüyor ve bir bakıyorsun 20 yaşında sebepsiz bi hastalık, çok bilmişlik taslamak istemem tatlım ama arası da seni de çok seviyorum, özellikle uzun uzun yazdım ki aklına mantığına yatsın kimseye inanıp verme diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya tamam canım eskiden öyleydi falan da eskiden bu kadar tıp literütürümüz de iyi değildi. bence yeliz çok güzel açıklamış.
acele etme tatlım ya aha kaldı 4 ay sonra gönül rahatlığıyla içirirsin sütünü.
bu arada muhallebi yap dene iyebilir. suyla yap. evet çok kötü oluyor tadı ama kıvamı falan yemesine daha müsait.
meyvelerle zenginleştirirsin.
tarhana yemiyor muhallebi de yemez diye düşünme.
dene bakalım bugün bi, içine meyveler ez at, pekmez kat...
Hımm bunları bilmiodum mesela
Ama işte diyorum ya hep eskiler vermiş de ne olmuş bizim canımız yok mıymuş yahu:))
İyi şansa hastalık kapmamışız:))
Nesil geçtikçe bağışıklık çöküyo demek ki drlar da temkinli yaklaşıo
Neyse bekliyorum zaten yaşına kdr bakalım
Yapsam da yemez ki eşek sıpası
Yoğurt yesin canım, bide devam sütüyle yapsan yemez mi?
Kızlar Bizimde alt sol diş patlamış
Ama aras hep huysuz hep ağlayan bi bebek olduğu için ben anlamadım
Ateş ishal de olmadı sonra mı olur çıkarken?
Hadi hayirli olsun bol istah olsuuuuun . Inşallah yapmaz ishal ates . Tek disi cikmayan benim tembel prensesim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya peki birşey dicem şimdi
Yetişikine de demişsin ya. Biz de mi icmeyelim sütlü ürün yemeyelim anlayamadım orayı
Yaaaa ben bir de en aciliyetinden birşey daha sormal istiyorum
Bilmeseniz bile bilebilecek birilerine sorsanız ya da bana kime soracağımı sölerseniz memnun olurum
Ben 3gündür süt sağmıuorum bugün biraz doldu bu memeler
Yazıl geri gitmesin diye sağayım diyorum ama bu süt verilir mi?
Keleback miydi hatırlamıyorum biri ver demişti ama gene. De size de danışayım dedim
Beklemiş süt verilir mi kızlar??:26:
Hımm yoğurt yiyo da bazen ama bak devam sütü de gelmemişti aklıma
Ben mala bağlamışım sanırım hiç birşeyi akıl edemez hale geldim
Monotonlaştım iyice tövbe tövbe
Onu da deniim bakalım. Hatta bugün deniim Aras beye
Pekmez kattım yemesi ama bak doğru diosun akıl edememiştim meyve katabilirim
Muzı çok sevio ama o da muhallebiyle tam kabız yapar
Zaten dediğin gibi besleyiciliği yok da yerse belki doyar diye dedim
Bana hep aç gibi gelio ya. Hoş aç olsa ağlar ama ana yüreği işte ne denesem kar biliosun
Ya peki birşey dicem şimdi
Yetişikine de demişsin ya. Biz de mi icmeyelim sütlü ürün yemeyelim anlayamadım orayı
Yaaaa ben bir de en aciliyetinden birşey daha sormal istiyorum
Bilmeseniz bile bilebilecek birilerine sorsanız ya da bana kime soracağımı sölerseniz memnun olurum
Ben 3gündür süt sağmıuorum bugün biraz doldu bu memeler
Yazıl geri gitmesin diye sağayım diyorum ama bu süt verilir mi?
Keleback miydi hatırlamıyorum biri ver demişti ama gene. De size de danışayım dedim
Beklemiş süt verilir mi kızlar??:26:
Evet canım yetişkinlerde bile zararlı, hemde sana çok ilginç bir bilgi vereyim mi, bunu doktorlar bile bilmez, pastörize süt kemik erimesi yapıyor, asidik özelliği olduğu için vücut bunu bazik hale cevirmek için kemiklerdeki kalsiyumu çekiyor:)haftada bir iki bardak ve gerçek inek sütü içeceksen zararı yok, ama hergün içmeni tavsiye etmem.
Bekleyen süt için bir fikrim yok tatlım, tadı değişiyor diye duymuştum sadece
Uyku egitimi denemelerine 4 aylikken basladik. Dedigim gibi neredeyse tum yontemleri uzun surelerle denedik, ama bizim minik gercekten cok inatci.
Sen sansliymissun masallah. Biz gecede en az iki kere uyaniyoruz. Bazen de her saat basi uyaniyorayni odadayiz hala. Bu kadar fazla uyanmasi yuzunden odayi da ayirmak istemedim, en azindan hemen yatagimin kenarindan uzanabiliyorum su anda.
Bakalim ne olacak bu uykusuzluk hallerimiz:)
Canım hacettepede çok iyi tanıdğım nöroşirurji doktorları var ankarada isen acil yardım ederim sana hemen bakarlae o yüzden söyledim
Cok cok gecmis olsun insaallah saglikla ciksin o ameliyattan esiniz.Allah yardimciniz olsun okudugumdan beri dualarima mutlaka sizide ekliyorum.Allah esinizi size ve bebeginize bagislasin.
İnşallah ameliyat süper geçcek hiç birşey kalmayacak tatlım tüm dualrım seninle
Kizlar selammmm
Naturelllllll biliyorum canim bi kere daha yazmistin dimi hamileyken esinim dyrumunu
Allah sifasini versin insallah onu minik yavrusuna ve sizlere bagislasin
Bunu da atlatacaktir Allah in izniyle...
Biz d suan yoldayiz manisa civarinda.. tatil harikaaa gecti cok sukur
Resmen tazelendim oh bee!! :))
Geliyorum Allah in izniyle bekleyin beni
Gecmisi okuyamadim yol tutyoo
Varinca bakiciiimmm opuyorum canlar
İnşallah kizlar bir insallah. Ben tanidigimm kisilerle dertlesmeyo pek sevmem. Nedenini bilmiyorum karakter meselesi saniyorum. Kendimi kapatirim cok uzgun zamanlarımda. Burdan size yazarim zaman zaman derman olmasa da stresimi paylasirim. Iki yil once aylarca resmen hastaneye tasinmistik. Hastaneden okula gittim geldim aylarca. O zaman elifimiz yoktu. Simdi bebegim var daha zor olur kendimi kapatamam diyordum ama Rabbim ediyor yardim. Sanki elif benim kafami dagitiyor stresimi aliyor fazla derinlere dalmama engel oluyor unutturuyor. Gülüşü negatif enerjimi aliyor. Dualarinizda Allahtan bizim gonlumuze ferahlik vermesini güç ve sabir vermesini dileyin. Hepsi sinav hepsi oyle yada boyle gececek biliyorum en onemlisi kazanan olabilmemiz. Isyan etmeden kalp kırmadan sabirla...