- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
Anil ve siskoanne vallaokuyunca uyuz oldum heleki cikolata olayina bu nadil bir cehalettir ya gerci cocuklarini bal recel vererek buyuten bir nesildrn bahseduyoruz sasirmamak lazim. Benim kv ile aram çokiyi seviyoruz birbirmizi lakiiiiin soz konusu çocuğum ise kendi annemde dahol olmak uzere kimseyi gözüm gormez yakarim yikarim butun köprüleri kalp de kirarim hasret de birakirim . Benim bu huyumu bildikleri icin sagolsunlar kimse bana sormadanbisey yapmaz kendi annem zeynep in gozunse birsey hormus sakladi benden burnundan getirdim elimdedegil kirici oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa alirim diye atladim ama gormedim bunlari meltem..
Meltem cok sevindim yavru kusun kotu kakalari kovmasina.
Bende oglumu 5 aylikken kv ye birakmistim. Daha ek gidaya gecmemistik ve ogluma çizik teflon tavasinda kereviz yapip yedirmis. Ek gidaya gecmeden kereviz yedigine mi yanayim daha 8.ayda gecilmesi gereken besini erkenden yemis olmasina mi, çizik bir teflon tavada piştigine mi yanayim ertesi gün iki büklüm olup acı icinde karin agrisiyla sürekli aglayan ogluma mi yanayim. Aklima geldikce cinlerim tepeme cikiyor. Annemle dönüsümlü bakacakti her haftanin 2 günü ona verecektik. Bu ilk ve son oldu bir daha onunla yanliz bile birakmadim oglumu. Esime soruyormus cok özlüyoruz niye bizde hic kalmiyor haftada bir gün bari birakin diye ama esimde anne sen o hakkini kereviz vererek kaybettin demis.
Esim ilk zamanlar söylersin bir daha vermez birakalim diyordu. Ama dedim ben hangi birini söyleyebilirim. Hadi dedim kereviz vermemesi gerektigini bilmiyordu, bu cocuk ek gidaya bile gecmemis bana sormayida mi bilemedi hadi dedim heves etti yedirdi cizik teflonu evde kullanmamasi gerektigini ve o cizik teflonu bir bebege kullanmamasi gerektigini nasil anlatabilirim.
Cocugumu almaya gittigimde yere serdigi bir carsafta yatiyordu oglum. Ustelik haliyida kaldirmis yerin sogunu gectim 2 ay öncesinden bahsediyoruz. Sem sert tas gibi yerde yatmis oglum hep. Düsmesin diyeymis aaltina bi minder koy battaniye veya yorgan ac o carsafin altina dimi.
Aayyy ne doluymusummm
Kız da gelmedi ben gelemicem kusura bakmayın dedi
Kaldım böyle. Napcam bilmiyorum. Seceneğim de kalmadı. Gel başla diyecekler gelemicem dicem sanırım
Artık sinirlerim öyle bozuldu ki ağlayamıyorum bile içim sertleşti
Kaldım böyle. Napcam bilmiyorum. Seceneğim de kalmadı. Gel başla diyecekler gelemicem dicem sanırım
arkadaslar bebeğim doğduğundan beri prima kullanıyorum. israil mallarını kullanmak istemiyorum prima israil malı mı bilgisi olan var mı?? eğer öyleyse alternatif olabilecek hemde kaliteli bir bez önerebilirmisiniz bana.
arkadaslar bebeğim doğduğundan beri prima kullanıyorum. israil mallarını kullanmak istemiyorum prima israil malı mı bilgisi olan var mı?? eğer öyleyse alternatif olabilecek hemde kaliteli bir bez önerebilirmisiniz bana.
evet canım, prima israil malı, huggies de israil malı..
molfix, can bebe, evy babay kullanabilirsin ki hepsi dandik ötesi..
geçen bu konuyu konuşurken sonunda oldu çok güzel bişey söyledi ki ben de ona katılıyorum.
bu bezler marka olarak israil ama üretimleri türkiye'de yapılıyor.
o fabrikalarda binlerce türk işçi çalışıyor, o bezlerin dağıtımını binlerce türk yapıyor.
o fabrikalar türkiye ekonomisine katlı sağlıyor.
vergilerini veriyor.
bugün israil malı olmayan ne var ki???
adamlar tüm dünyayı yönetiyor.
amerika bile israilin parmağında oyuncak..
ben prima kullanıyorum, çok da memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
israili protesto edicem diye, hiç memnun kalmadığım dandik yerli üretim bezleri bebeğimin poposuna bağlamaya kıyamam valla..
Dogru soyluyosun haklisin bende bu son sefere kadar boyle dusunuyodum ama kendimde anne olduktan sonra oyle bakamadim.o cocuklari oyle gorunce varsin poposundaki kalitesiz olsun dedim ve degistirdim.biraz daha sk degistiriyorum primaya gore baska sikayetim yok.onlara atilan tek kursunda payim olsun istemedim.bilmeden mutlaka aliyorumdur kimin destek verp vermedigini kesin bilemeyiz ama bildiklerimi almiyorum artik.belkide vicdanimi rahatlatiyorum bilmiyorum
kendini iyi hissediyorsan alma canım..
ha ben bebeğim için bezi değiştirmiyorum, ama kendim için olanlarda ben de seçiciyim.
mesela loreal ürünleri kullanıyorum, ama bundan sonra almıcam.
benim bildiğim israil mallarını yazayım bari sana;
dixi, cif, coca cola, fuse tea, kotex, orkid, prima, huggies, loreal, damla su, algida, burger king, mc donolds, philip morris, britsh american tobacco, hayat su, danone, Doritos, Domestos, Dove, Dunhill, Elite Cafe, Evian, Elidor, Fruko, Flora, Frito Lay, Fanta, Fruttare, Johnsons & Johnsons, KFC, Knorr, Kent, Lipton, Lay’s, Lux, Rexona, Rinso, Sana, Sırma Su, Signal, Starbucks, Sprite, Sen-Sun, Schweppes, Turkuaz, Tamek, Vim
daha da var da var bunlar aklıma gelenler...
Anne angry bird ve junior angry birdler nigdeden izmire dogru yola cikti
Suan konya merkezdeyizz daha cok yolumuz var
Aycaya mescidde kasik mamasi yedirdim.
Simdk yanimda oynuyor pusetinde..
Opuyorum..
Face giremiyorum burdan takip etcemm
ay napayım canım araştırmadan olmuyor valla.. gerçi internette de çok bilgi kirliliği de var, özellikle ek gıda konusunda...
ya ben instagram açtım da kullanmıyorum.. bi de ona yetişmeye debelenemicem :)))
facete de bazı gruplar var, özellikle montessori ile öğreniyorum isimli grup çok güzel, orda da çok güzel etkinlikler var.
zaten montessori eğitim tekniği muhteşem bir teknik, mutlaka araştır sen de çok beğenirsin.
ben ege'yi 3 yaşında montessori anaokuluna vermek istiyorum tr'de de var okullar.
ama etkinlikler biraz büyük çocuklarla bakıp bakıp egecik de az büyüse de şunları yapsak diyorum :))
Anil ve siskoanne vallaokuyunca uyuz oldum heleki cikolata olayina bu nadil bir cehalettir ya gerci cocuklarini bal recel vererek buyuten bir nesildrn bahseduyoruz sasirmamak lazim. Benim kv ile aram çokiyi seviyoruz birbirmizi lakiiiiin soz konusu çocuğum ise kendi annemde dahol olmak uzere kimseyi gözüm gormez yakarim yikarim butun köprüleri kalp de kirarim hasret de birakirim . Benim bu huyumu bildikleri icin sagolsunlar kimse bana sormadanbisey yapmaz kendi annem zeynep in gozunse birsey hormus sakladi benden burnundan getirdim elimdedegil kirici oluyorum
off hayatımzıı ele geçirmişler resmen valla hep kullandığımız ürünler yapsın bizimkiler de kullanmayalım bunları mademevet canım, prima israil malı, huggies de israil malı..
molfix, can bebe, evy babay kullanabilirsin ki hepsi dandik ötesi..
geçen bu konuyu konuşurken sonunda oldu çok güzel bişey söyledi ki ben de ona katılıyorum.
bu bezler marka olarak israil ama üretimleri türkiye'de yapılıyor.
o fabrikalarda binlerce türk işçi çalışıyor, o bezlerin dağıtımını binlerce türk yapıyor.
o fabrikalar türkiye ekonomisine katlı sağlıyor.
vergilerini veriyor.
bugün israil malı olmayan ne var ki???
adamlar tüm dünyayı yönetiyor.
amerika bile israilin parmağında oyuncak..
ben prima kullanıyorum, çok da memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
israili protesto edicem diye, hiç memnun kalmadığım dandik yerli üretim bezleri bebeğimin poposuna bağlamaya kıyamam valla..
Anne angry bird ve junior angry birdler nigdeden izmire dogru yola cikti
Suan konya merkezdeyizz daha cok yolumuz var
Aycaya mescidde kasik mamasi yedirdim.
Simdk yanimda oynuyor pusetinde..
Opuyorum..
Face giremiyorum burdan takip etcemm
Meltem sen hangi montessori okulunu öneriyorsun ve iyi bilgin varmı bunlar gerçekten montessori uyguluyorlar mı yoksa popüler diye hee evet evet montessori yapıyoruz mu diyorlar... Tabiri caizse çakmaları doldu etrafta..
Rinso hayat kimyanın sanırsam ya...ama diğerleri de hep kullandığımız şeyler...
Sanırım aynıyız bu konuda resmen beni yazmışın..:)
Kızlar şu Adım Adım setlerini duydunuz mu
Bilen eden var mı alsak mı bilemedim
Yarın kız gelsin konuşcam almayın hemen ben içeriğine bakayım pahalıymış dedi
48 ay boyunca her ay evinize geliyor aylık34 lira
Çok değil ama kız niye öyle dedi bilmiyorum
Bana da 2013 ekim annelerinden biri söyledi
Onlar toplu alacaklarmış imdirim yaptırabilirlermiş sende ister misin dedi bana
tatlım benım karşı komsun kullandı yıllık olarak ödedi ücretini güzel kitaplardı her ay birde meteryaller gelıyordu işte delikten çubuk geçirmece üst üste kuleler ne bileyım şimdi unuttum kalın renkli içinde lulu muydu neydi onunla ilgili bişeyler anlatıyordu banyo yemek oyun uyku gibi şeyleri 3 boyutlu resimlerle anlatıyordu mesela klozet var kapağı kaldıryorsun mesela tuvalet kağıdını çekiyorsun muz var kabuğunu soyuyorsun kapı var kapıyı açınca içinden başl-ka bişey v-çıkıyor gibi gayet güzeldi ama çok pahalı gelmişti bana tek tek de buna benzer kıtaplar alınabilir diye düşünüyordum ama sistemli olması iyi bebeğin ayına göre kıtap ve oyun gönderiyorlar bilmiyorum kararsızım arkadaşımı arayıp biraz daha bilgi alırımEvet Meltem anlaşalım aras sevsin de aman ne yapayım
Öyle çaresizim ki yılana sarılmayayım
http://www.adimadim.com/
Bende içeriğini pek anlamadım size sorayom dedim
Dikkatimi çekti ekim annelerindenfelaket talep var
BeğenmeZsen iade ediyormuşsun falan da
Anlayamadım tam. Arayıp sorarım olmadı
çok geçmiş olsun canım umarım bişeyı yokturEylülde yataktan düşenler kervanına bu sabah ilk adımını attıııı😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bardabası da hamişken araştırmısıtım henüz bizimkiler için erken 2 yaştan sonraydı facede grup var ama takıp ediyorumMeltemmmmm senin vaktin vardır bu azman durmuyo bakamıyorum
Bardabas varmış bi de karşılaştırma yapsana?