2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bir baş kapatmayla olmuyor işte bunlar, herkesi kastettmiyorum tabiki dinimizin farzlarını yerine getiren Allah korkusu taşıyan ahlaklı insanlar da var ama böylelerini görünce şekli ile davranışı uymayınca iki kat yuh diyorsun.... arkadaş madem toton yemedi çocuk bakacam diye ortaya düşme hadi düşünmeden bitarafın yemeden kalkıştın bu işe yapamayacağını anlayınca ara haber ver insanlara ; yok oruç vurdu uyuyakaldım yok dua ettim vs çocukmu kandırıyorsun sen, Anıl sen de kabahat ama ben olsam kesinlikle "madem g... ne güvenmiyorsun niye beni oyaladın" derdim. valla dün ilk defa zeynep 12 de uyudu, ben de ibadetimi yaptım Allah kabul ederse gece zeynep defalarca uyansa da sabahın köründe kalktım heleki söz konusu emanet bir çocuksa insanın biraz daha hassas davranması lazım...
meltemcim israil mali listeni görünce pörtlettim gözlerimi listeyi araştırmak istemiyorum alacak hiçbirşey kalmıyor, ben bazı markaları karalamak için de bu listeye diğer firmaların katma ihtimalini de düşünüyorum. ayrıca dediğin gibi türk işçiler çalışıyor keşke ülkeye hiç sokulmasa yerli üretim olsa , zaten bizim kurtlu elmalarımızın yamuk domateslerimizin de neslinin tükenmesi ithalat ve malesef israilden gelen arılar hadi markaları almadık, tohumlar ne olacak? adamlar israilden arı getirtiyor domates için biz de alıyoruz

aynen öyle hadi hızlı tüketimi çözdük diyelim, dediğin gibi tohumlar??
geçen eşim eve gelirken aradı bişey lazım mı diye, dedim elma bitti elma al. ege elmayı çok seviyor.
migrosa girmiş, 3 tane elma almış, kasada 7,5 tl tutunca yuh demiş eşim. kasiyer demişki ithal elma kilosu 10 tl...
eşim almamış, bağrınmış bi de sinirlenip. eve geldi sinir küpü, hale bak ya diyo memleketin her yeri elmaydı zamanında kilo kilo elma alır taşıyamazdık, elmayı bile ithal eder hale gelmişiz yazıklar olsun memleketin haline diye baya söylendi..
ee pazara gidiyosun aynı 4-5 tl, yerli ama adam diyoki abla gübre ithal, tohum ithal...

Dua etsinki ahlakli insanla karsilasmis valla bende onun gibi turbanliyim ama onun duasinada sabahlamasinada soverdim.bu bi bahane asla olamaz kaldiki bunu size soylemesi bile onun samimiyetsizligini gosterir.ana baba koca zoruyla yapinca bunlari olmuyo iste emanet duruyo ahlak oturmadan ortu olunca boyle cirkin komik seyler oluyo bu gerizekalilar yuzunden hepimiz karalaniyoruz.bulup bunun gibilwri tek tek yolasim var.Allah sorsun canim sen ona havale et.kendinide cok uzme bebisin hissedip uzulmesin bunda muhakkakki bi hayir vardir senin icin

kızlar selam
bende zor durumdayım bakıcı bulamıyorum.tanıdık biri bana yakın otursun istiyorum.Ama yok ya parayı beğenmiyorlar ya da sebepsiz vazgeçiyorlar.Şu anda bebeğe bende annem bakıyor.Ama yazık kadına canı çıkıyor tek başına.Bende çalışıyorum. Elimden birşey gelmiyor. Zaten çok fazla veremem bakıcıya ama verdiğim parayı da beğenmiyorlar. Hani birsürü işsiz vardı.Ne oldu. 8 aylık bir bebeğe bakmak için acaip uçuk ücretler isteniyor.Valla ne yapacağımı bende şaşırdım.

Meltem bu arada demeti unuttum
Ben ilk bakıco aramalarıma yadırgarsın belki ama kk da başladım topikleri karıştırarak
Ama bulamadım hep eskiler kalmış
Geçen hafta muydı neydi kendim konu açtım ama onda da tuk yok

İçimden tövbe yarabbim diye diye sövdüm zaten
Sanki bedavaya yapacak. İnsanlar çok çirkinleşti çok arsızlaştı ya
Ben böyle insanlar ılduğuna inanamadığım için bu kdr sarsılıyorum
Şaşkınlık içinde kalıyorum herkesi kendim gibi sanıyorum saf ben işte
Elli kere kaZık yedim arkadaşlarımdan bile ama hala akıllanmadım akıllanmam da

Evet kimde din iman para var bakınca anlaşılmıyor işte
Diyesim geldi de ne anlıcak laftan dedim ytanmaz bi insana ne desen yüzü kızarır ki
Allahından bulsun Allah böyleleriyle karşılaştırmasın

Son düzenleme:

En azından annen var cnm. Benim bırakcak annemde olmadığımiçin işi reddetcem gelemiyorum dicem
1 hafta bile idare edebilecek kimsem yok
Ne kdr veriyorsun ya da ne kdr talep ediyorlar.
Biz işi bırakalım bakıcılık işine girelim çocukları kreşe verip.
Dünyanın parasından dolarlarsan bahsediyorlar
Üstüne çektiğimiz afea tafra da cabası

Hımm bu karabalığı duymuştum gerçi anaokulu için verir miyim bilmiyorum.. İş yerinin kreşine götürüp getireceğim.. Bayağı iyi bir kreşi var hem yakınımda olur gün içinde..

yok canım rinso ünileverin. hayat kimya bingoyu üretiyor. sanki başka bir markası daha vardı da hatırlamıyorum...

Ayy evettt bingoyla karıştırdım pardon:)

ay tabii senin kreş imkanın var :))
tabii iyidir olmaz mı?
kurumun da gayet iyi..
ben 3 yaşında vericem kreşe de o zaman gelince detaylı araştırma yaparım :))

Ohaaaaaaaa!!! Anıl bu nasıl bi terbiyesizlik ya
Akıl vermek gibi olmasın Anıl ama güven olmaz bunlara ya
En iyisi ana yüreği taşıyan cevreden es dostun tanıdığı
Abla Yada teyze bulmak
Mahallelerde cok oluyo ..!
Ya bizim fatmaya biliyorsun feray ı 2 aylıkken bakıcıya bıraktı
Evine götürüp akşam alıyo iyi çıktı Allah'tan o da son günler deliriyordu napıcam die
Allah bi kapı acıyor. Sanada açacaktır (
Keşke sitende komşuluk olsada sana birini getirseler
Off off cok üzüldüm yaa gerzek kadın!!!

An itibariyle manisadayizz..canlar..opuldunuz.. dikiliye daha 150 km yol var...

Tam 12 saattir yoldayiz.

Esroşşşş tatile mi gidiyorsunuz ay kızım 12 saat miiiii ya Esra varınca yaz baba kuzum
İki çocukla yolculuk nasıl???
Ben cok tırsıyorum 6 saatlik yola bile:/
Dikili ye gelmişken Bursa'ya da gelseneeeee esraaaa

Zaten bunlar tanıdık tanıdığı ki
İnternetten değil

Sitede komşularım var görüştüpüm hatta wu da grubumuz var 27 kişilik ama yok bulamıyorlar
Bulduklarını ya ben beğenmiyorum ya onlar beni
Kısmet yaa....

Allah razı olsun Yeliz bi tane buldu süper bi kadın
4 4lük kusursuz ama ızak
Yarın konuşcaz bakalım ne diyecek

Ay ne bileyim kız hiç komşuluk yok çağırdım geldiler dahada arayıp sormuyorlar
Diye anlatıyordun ya hala oyle sandım
Durumlar değişti ise belki ses Seda onlardan da çıkar inş yani kesin bulunur belki komşu vesilesi ile

Yeliz in bulduğu ile bi görüş bakak nolcak
Bulacaksın bu sefer belkide

Oo geldik bile 14 saate yakin surdu yolculuk.
Cagann hic derdi yok
Aycada genelde uyudu..
Sabah 9 da ciktik...emzirmistim..uyudu. 11 de kalkti..
Emzirdim..sonra 12.30 da mola verdik bi uerde. Salak gibi kap kacak ile kasik unutmusum
Cociga neyle yedirceksem...
Ordaki restotanttan kasik aldim..
Mescide gittim bir guzel kajvaltisini yedirdim....
Sonra tekrar dustuk yola..uyudu hemen geri
Sonra 14.00 gibi kalkti. Emzirdim. Bizde mola verdik yemek yedik. Pusetinde uyud yanimizda.
Sonra tekrar 17.30 gibi mola verdik cay bahcesinde durduk. Afyon cikisi
Ordada meyve puresni biberna koydum birada sulandirdim biberonla icti..
Binince biraz oynsd falan sonra tekrar uyudu..
Uyaninca tekrar emzirdim...
22.40 gibi dikiliye geldik corba varmis icmedi tabi.
Muz ydirdimm.cocuklarla oynarken muhallebi yapim dedm.kv geldi uyudu seninki dedi
Gitmis o ara bizimki muhallebi kaldi.
Simdi uyuyotr..
Kv gormcenn kizlarnn besik kaeyolasini getirtmis bergamadan ohh mis gibi yatagimizda var.. cok rahatizz.duzenmizide yeniden kurduk mu tamamdir..

ben ilk günden beri molfix kullanıyorum, çok da memnunum. tavsiye ederim canım.

ohhh maşallah böyle uyuyan çocukları görünce hayran kalıyorum benim kızım sallanmadan asla uyumuyo sallamayı bırakınca hemen uyanıyo gündüzleri geceleri salladıktan sonra uyuyunca bırakıyorum dışarı çıkmak eziyet oluyo böylede nasıl unutturcam bilmiyorum valla

kızlar tam buğday unundan ekmek felan yapsam kızıma erkenmi daha 7. ayında çorbalarına katarım geçmişte hazırladıklarınızda varmı diye baktım ama göremedim

oh ne güzel gitmişsiniz maşallah..
iyi tatiller canım, keyfini çıkar..

kızlar tam buğday unundan ekmek felan yapsam kızıma erkenmi daha 7. ayında çorbalarına katarım geçmişte hazırladıklarınızda varmı diye baktım ama göremedim

yap canım neden yapmayasın zaten bi tek tam buğday unundan olan ekmeği verebiliyoruz.
benim fırınım çok kötü, doğru düzgün pişirmiyor. ben mecbur hazır alıyorum ekmeğini, ama tabii yapsan çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…