2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Dün gece 22:55de ist a indik.
Pusetiylle binmiştim uçağa ve pısetinde 6tabe oyuncağı birbirine takılıydı
Yürürken uçakta düşürmüşüm
Eşim bizi almaya gelmişti hava alanına onu aradım acentaya git söyle dedim o da kenara park etmiş arabayo hava alanında otoparka koymamış hemen geliriz diyr
Ben öyle deyince inmiş hemen arabadan o sırdasa arabayı çekici çekmiş tabi
Neyse ben Gittim sordum bakıyoruz dediler.
Saat tam00:35 di oyıncağı getiriler 1,5 saatte. Sonra gittik arabayı aradık deli gibi
200 ceza ödedik
Eve geldik anahtarı almış eşim saat 1 i geçti tabi
Çilingir çağırdık
Eve girdik Aras ı uyutmak için süt içirecektim biberonu da hava alanında düşürmüşüm ya da o da uçakta düştü üst bagaja
Tek bi biberonla içiyo 8 Model biberon olmasına rağmen
Hadi kalk nöbetçi eczane ara. Ama her ecz de yok tabi mammajo biberon

Nasılbbir geceydi anlamadım gerçekten
Hala atamadım siniri üzerimden
Arabaya bincez araba yok eve geldik anahtar yok süt ısıtcam biberon yok. Neye elimi attıysam kurusu
Tek yaptığım ya sabırdı....

Istanbula ayak bastin tum talihsizliklikler basina geldi yahu
Allah beterinden korusun canm yinede
Gecmis olsun kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ben domates wermedim sadece çorba domatesliyse o kadar ben 6,5 aylıkken sadece anne sütü, sebze püresi we günlük kendi mayaladığım yoğurt bide aptamil dewam sütü weriyodum 7. ay ortasında kahwaltıya başladım şimdi 8 e giriş yaptık 3 gündür ete başladım bu ara meywede wermeye çalıştım 6,5 aydan beri ama benim oğluşum pek meywe sewmio sebzeci ilk sebze werdim ya ona alıştı ama önemli olan o ilerde sebze sewen bireyler olmaları için sebze çok önemli yukarlarda bi tarifim war bulabilirsen onu yap bayılıyolar inek sütü alerjisi için doktora sor hangi peyniri tawsiye eder bi bak cnm

doktorumda çok iyi bi doktorda biraz ukala bi kadın geçen öksürüyodu nezle oldu geniz akıntısı olunca öksürdü götürdüm diyoki çok pinpiriklisin gelmeyeyimmi öksürürken çocuk şunu ver yedir diye açıklamadı bile ama çok iyi bi doktopr hemen alerjisini anladı ondan bırakmak istemiyorum sorcam kontrole gittiğimde canım hippin sütsüz mamaları var onları vereyim diyorum 7 aylık kontorlünde sorarım ona görede kahvaltıya başlarız

Eşim bizi almaya gelmişti hava alanına onu aradım acentaya git söyle dedim o da kenara park etmiş arabayo hava alanında otoparka koymamış hemen geliriz diyr
Saat tam00:35 di oyıncağı getiriler 1,5 saatte. Sonra gittik arabayı aradık deli gibi
200 ceza ödedik
Çilingir çağırdık
Eve girdik Aras ı uyutmak için süt içirecektim biberonu da hava alanında düşürmüşüm ya da o da uçakta düştü üst bagaja

Arabaya bincez araba yok eve geldik anahtar yok süt ısıtcam biberon yok. Neye elimi attıysam kurusu

Aniiil okurken korku filmi izler gibi gözlerimi portleterek okudum. Yok anam sen kesin cennetliksin bukadar sıkıntıyi bu dünyada yasayanin yeri cennettir herhalde;p

ay şaka gibi anıl ya, bi an dedim bu kız dalga mı geçiyor...
neyse bu da sana anı olsun.
çocukları toparlamaktan eşyalara da sahip çıkamıyoruz ki...
geçen ben de izmite giderken biberonu evde unutmuşum :KK43:(
allahtan benim obur aç kalmamak için yalanarak da olsa içer mamayı, sulukla içirdim ben de :))
havalar serin gidicek sanırım bu hafta bi program yapalım KK olarak :))
Aniiil okurken korku filmi izler gibi gözlerimi portleterek okudum. Yok anam sen kesin cennetliksin bukadar sıkıntıyi bu dünyada yasayanin yeri cennettir herhalde;p

Istanbula ayak bastin tum talihsizliklikler basina geldi yahu
Allah beterinden korusun canm yinede
Gecmis olsun kuzum

Y ama korkınç sinirlerim bozuldu öyle böyle değil
Nasıl gerildim eşimin suratına bakmadım sinirden. Hem kendime hem ona
Berbattı ya Allah bi daha böyle terslikler yaşatmasın beterini göstermesin
Sinirimden parçaladım kendimi resmen

Son düzenleme:

Amin canm ilk ve son olsun insallah

doktorumda çok iyi bi doktorda biraz ukala bi kadın geçen öksürüyodu nezle oldu geniz akıntısı olunca öksürdü götürdüm diyoki çok pinpiriklisin gelmeyeyimmi öksürürken çocuk şunu ver yedir diye açıklamadı bile ama çok iyi bi doktopr hemen alerjisini anladı ondan bırakmak istemiyorum sorcam kontrole gittiğimde canım hippin sütsüz mamaları var onları vereyim diyorum 7 aylık kontorlünde sorarım ona görede kahvaltıya başlarız

Tabi tabi sor cnm benim 2 doktorum war ikisinede danisirim biri daha rahat dier seninkine benzio bende hangisinn dedigi kafama yatarsa mantikli gelirse onu weriyorum insan kendinn doktoru olcak bi yerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun bacım.her genç annenin başına geliyor maalesef.bende çekyattan düşürmüştüm.eymeni.Allahtan bişey olmadı.gerçekten daha sağlam oluyor bebişler.Ege de delikanlı olmuş annesi ağlamamış bile:))
biz yerde uyuyoruz artık.sıcaklardan dolayı ve eymen uyurken çok döndüğü için beşiğinde çok uyanıyordu.ben dee beşiğindeki yatağı yere attım yanına da ben yatıyorum babası da bazen yatağında yatıyor bazen de benim yanımda resmen balıkistifi gibi uyuyoruz:)

200 ceza ödedik
Çilingir çağırdık

canım valla ne desem gerçekten Allahım sabrını deniyor.Ama Allah sevdiği kulları sabrıyla sınarmış.inşallah sende sabrederek en güzel mükafatı alırsın canım.bizde bu hafta yola çıkıyoruz bakalım neler gelicek başımıza

Ayy anilll ck gecmis olsn nekadar sini bozucu olmu gercekten..ama esine kizma lutfen insanlik halii iste.

canım ben veriyorum valla çiğ domates gaz yapar, pişik yapar dediler, hep pişmiş veriyordum ama son 1-2 haftadır veriyorum çiğ de bi sorun yok.
mirakar annesütüyle bebelac mısırlı çavdarlıyla kahvaltı hazırlıyordu. girip okuyunca yazar sana. onda da inek sütü alerjisi var. en güzel onlar yazar sana.

sağol anılcım..
sen geldin mi istanbula?
bu arada bakıcı mevzusu geçince söylim kuzenimle konuştum, onlar gürcistandan yatılı getirmişler kadını, kuzenimin 8 aylık ve 4 yaşında kızı var, 2 çocuk, ev işi yapıyordu, 600 dolar alıyormuş, tek çocuk için 350-400 dolar falanmış. ama şimdi yasa değişmiş ve kadını göndermek zorunda kalmışlar :KK43: onlar da arıyorlarmış yeni bakıcı. sana iyi haber veremicem diye beklim ist.la dönünce söylim dedim. ama şimdi muhabbet dönerken yazdım.
getir ben bakarım aras'a anıl, içine sinen uygun fiyatlı birini bulana kadar gerçekten bakarım. gerçi egeyi yataktan düşürdükten sonra da güvenmezsin sen bana şimdi :))

Ay mltem alemsin yaa herkes düşerebilir birey olmazzz:)

200 ceza ödedik
Çilingir çağırdık

Off Anıl resmen içim şişti okurken seninki kimbilir ne olmuştur.. Neyse atlatmışınız şükür..

canım ben veriyorum valla çiğ domates gaz yapar, pişik yapar dediler, hep pişmiş veriyordum ama son 1-2 haftadır veriyorum çiğ de bi sorun yok.
mirakar annesütüyle bebelac mısırlı çavdarlıyla kahvaltı hazırlıyordu. girip okuyunca yazar sana. onda da inek sütü alerjisi var. en güzel onlar yazar sana.

evt canımmirakarada sorarım hippin sütsüz mamaları var onları deniycem bakalım çok pinpirikli bi insanım zaten genel olarakta alerjiye elverişli bi bebeişim var alerji damlasıda kullanıyorum.

Canım bence domatese girme... Ama doktoruna danış tabi her bebğin durumu farklı belki verebilirsin der... Kahvaltı için bebelac mısırlı çavdarlı hipp pirinçli hipp yulaflı bunları kullanabilirsin..., dokunmuyorsa içine pekmez katabilirsin... Biz de geçen doktora gittik ona sorduk salatalık ve zeytin verebilirsn dedi... Ama domates vermeyeceksin dedi özellikle dedi... Zeytini de sele zeytin alıp suda bekletip tuzunu attıktan sonra bebek zeytinyağının içinde beklet yumuşasın ekmeğin üstüne koy ver dedi... Sen de doktoruna danış ama bunları yapabilirsin...

200 ceza ödedik
Çilingir çağırdık

cidden şaka gibi!
amma da üstüste gelmiş yahu
bi kısa tatil yaptın ya acısı çıkmasa olmaz :KK37:
sağlık olsun boşver anıl geçmiş gitmiş olsun...

toruna danış tabi her bebğin durumu farklı belki verebilirsin der... Kahvaltı için bebelac mısırlı çavdarlı hipp pirinçli hipp yulaflı bunları kullanabilirsin..., dokunmuyorsa içine pekmez katabilirsin... Biz de geçen doktora gittik ona sorduk salatalık ve zeytin verebilirsn dedi... Ama domates vermeyeceksin dedi özellikle dedi... Zeytini de sele zeytin alıp suda bekletip tuzunu attıktan sonra bebek zeytinyağının içinde beklet yumuşasın ekmeğin üstüne koy ver dedi... Sen de doktoruna danış ama bunları yapabilirsin...

bebek zeytinyağı ne öznurcum yaa onu da ilk defa duydum
bildiğin sızma mı?

ooo hayırlı olsun canım inciler :)))
ayrıklığa takılma zamanla düzeliyor onlar.

sağol canım
inşallah...
ya meltem geçen sen tuvalet eğitiminden bahsetmiştin erken olduğunu zannediyordum ama aslında kolay bi geçiş sağlayabilmek adına çok ta erken olmadığına kanaat getirdim
dün anneme söyledim gözleri parladı, bravo valla kızım doğru söylüyosun dedi
aslında topikten bi arkadaş başlamış, öyle gaza geldim dedim :KK1:
nasıl yapıyorsun tam olarak
her bez değişiminde wc ye mi tutuyorsun? nasıl tutuyorsun? ne kadar bekliyosun? bezlemeye dönene kadar yolda işemiyor mu hiç :KK9:
anlat bakalım

kızlar bizim üst iki dişimiz pırtladı ama baya ayrık :26:
Anam Selimin üstler bile çıktı biZde yok
Dişi çıkmayan bi Aras mı kaldı yoksa yaaa
Takip edemedim
cidden şaka gibi!
Evet ama tatil süperdi Aras çok mutluydu çokkk
Evde dırmadık hep bahçeseydik çimende salıncakta falan
Bayıldı tabi. Evi sevmio çocuk gündüzleri
Ama akşam da evinde olmak istiyo
Off Anıl resmen içim şişti okurken seninki kimbilir ne olmuştur.. Neyse atlatmışınız şükür..
Di miii. Resmen insanın içi şişiyo
Beni görecektin bi de Allahım Yarabbim

Ayy anilll ck gecmis olsn nekadar sini bozucu olmu gercekten..ama esine kizma lutfen insanlik halii iste.
Ona kızmadım da. Sinirliyim ya konuşasın falan gelmedi
Yoksa dediğin gibi kuzum insanlık hali
canım valla ne desem gerçekten Allahım sabrını deniyor.Ama Allah sevdiği kulları sabrıyla sınarmış.inşallah sende sabrederek en güzel mükafatı alırsın canım.bizde bu hafta yola çıkıyoruz bakalım neler gelicek başımıza
Bizim hem tatil hem yolculuk harika geçti
İnş sizinde bizim ki gibi olur

cidden şaka gibi!

bebek zeytinyağı ne öznurcum yaa onu da ilk defa duydum
bildiğin sızma mı?

Asitliği düşük zeytinyağını kastettim canım... Sızma zeytinyağı ama asitliğinin düşük olması gerekiyor bebeğe vermek için... Bizimkilerin asitliği 2 bunun ki 0.5... Doktorumuz bunu önerdi biz bunu kullanıyoruz.. Tarişin...

Bu arada dişleriniz hayırlı olsun biz daha üst kata geçemedik:)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 33
kızlar yaa Eymen her öğünden sonra altına yapıyor.hemde her zaman şaşmıyor yani.günde 4 5 kez yapıyor.ek gıdaya başlamadan böyle değildi.günde 1 kere yapardı.internetten bakınca genelde çolyak çıktı karşıma.ama kilo kaybı falan yok.sizinkilerin durumlar nasıl?

kızlar yaa Eymen her öğünden sonra altına yapıyor.hemde her zaman şaşmıyor yani.günde 4 5 kez yapıyor.ek gıdaya başlamadan böyle değildi.günde 1 kere yapardı.internetten bakınca genelde çolyak çıktı karşıma.ama kilo kaybı falan yok.sizinkilerin durumlar nasıl?

Benim oglumda oyle ek gidadan once gunde bi kez yapardi simdi Gunde 3-4 kere yapiyor bizimde kilo kaybimiz yok herhangi bi rahatsizlik bi huzursuzluk yok

Benim oglumda oyle ek gidadan once gunde bi kez yapardi simdi Gunde 3-4 kere yapiyor bizimde kilo kaybimiz yok herhangi bi rahatsizlik bi huzursuzluk yok

ya benimki de öyle hiç sıkıntısı yok.bir de senin bebiş de kiloluydu dimi.benimki de kilolu .ek gıdadan önce emiyor sonra yine emiyor.fazla mı geliyor acaba?

X