ya kızlar ege çok kötü ya, sümükleri akıyor, 2 gündür keyifsizdi, üşüttü herhalde dedim ama bugün iyice kötü, inanılmaz bir öksürük başladı bugün, randevu aldım yarın dr. a götürücem. umarım ciddi bişey değildir, çok üzüldüm ya.
canım bu çorbaları günlük mü yapıyorsunuz kalanı ertesi güne de içiriyormusun?
Ben genelde günlük yapıyorum oldu da fazla geldi kaldı aynı gün akşam üstüde içiriyorum ertesi güne bırakmamak için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ek gıdaya geçtiğimden beri hep aynı saatte aynı şeyi yediriyorum canım ben. 8 gibi kahvaltı 12 çorba 3 meyve 6 yogurt 9 muhallebi. Çorba kaldıysa eğer yogurt saatinde tekrar çorba :)sağol canım .peki gün içnde ne zaman içiriyorsun .ben genelde akşam bizimle yemekteyken içiriyorum.çünkü bizim yemeklere saldırıyor.
Ek gıdaya geçtiğimden beri hep aynı saatte aynı şeyi yediriyorum canım ben. 8 gibi kahvaltı 12 çorba 3 meyve 6 yogurt 9 muhallebi. Çorba kaldıysa eğer yogurt saatinde tekrar çorba :)
ben ne yazıkki senin kadar düzenli değilim(ama sana yakın bizim düzenimiz de.seninle çorb ve yoğurt saatlerimiz ters sadece.ben öğlen yoğurt akşam çorba veriyordum.bir de böyle deniyim.bir de ben hiç muhallebi vermiyorum.vermelimiyim acaba..
Sütün yetiyosa ve kilosu iyiyse verme canım bence
sağol canım cevapların için..neyse şimdilik vermiyim.en azından gece uyuyor.demekki yetiyor.:)
geçmiş olsun canım..Eymen de de bi öksürük başlamıştı ve cumartesi günüydü.burada çocuk doktorları cumrt öğleden sonra çalışmıyor.ananem bana sırtınabeyaz sabun sürülmüş bez koy dedi.öksürüğe iyi geldi canım dene istersen .
Rica ederim:))) ama çok besleyici başka muhallebiler var meyve saatinde haftada 1-2 verilebilir değişimli olarak
aaaaaay sinir oldum valla bu internetteki bilgi kirliliği kafayı yedirdi bana, gurmebebekte bebeğin 7. ayını doldurmadan tam tahıllarla tanışması gerektiğini aksi takdirde çölyak hastalığının görülebileceği yazıyor başka bir sitede de dr 1 yaşından önce bebeklere tam tahıl verilirse çölyak olur diyor
simdi internetten muhallebi tarifi baktım hemen yaptım su ve pirinç ununu kaynattım koyulaştı ılıyınca da anne sütü kattım muhallebi değil baya süt oldu döksemmi acaba? tedbir amaçlı sebze çorbası yaptım içine havuç patates kabak bulgur koydum, internette bi baktım 8. aydan önce bulgur verilmez diyor , çorbayı da mı döksem aacaba? 2 kere bulgurlu yapmıştım çorbayı, yanlışmı yaptım acaba ?NOLUR YARDIM EDİN YAAAA! özel dr a götürmüyoruz kontroller için o yüzden arayıp soracağımız bir dr muz da yok , sizlere ne dedi doktorlarınız
ay kıyamam ya, çok üzüldüm canım ya.. ateş çok telef ediyor bu minikleri.
çok şükür enfeksiyon yok ortada, inşallah gaita da temiz çıkar. diş ateş yapmaz diyorlar ama genelde gözlemleniyor bu durum, umarım 3. diş habercisidir ve biran önce atlatırsınız.
Geçmiş olsun ben de 2 gün ugrastim yuksek ateşle fitil biz de de ise yaramadi şurup içmiyor kan tahlilinde CRP yuksek cikti bizde birde bogazi iltahap dedi hala ugrasiyoruz bebegim ilaçtan mahvoldu size de çok geçmiş olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala mı aynısonız Öznur(
Çıkmadı mı gaita sonucı??
Kuzum yaaa. Fitilin yaramaması da kötü denk gelmiş
BiZe de calpol bi işe yaramıo
Aras da bu gece 10:30 da yattı 1 de bi uyamdı allah kıyamet kopuo
Saat 5e kdr ağla ağla uyuyamıo
5dd uyudu 6da kalktı. Hla ayakta ve devmlı ağlıo. Uyuyamıo
Bende o da bitik vaziyetteyim. Diş falan da yok ortada
Gaz ilacı verdim gazdır belki diye yok o da fayda etmedi
Fenalardayız. Gece olmasını bekliyorum belki uyur
Mahvolduk ya. İçimiz dağlandı susmuo birşeyden korkmuş gibi off
ya kızlar ege çok kötü ya, sümükleri akıyor, 2 gündür keyifsizdi, üşüttü herhalde dedim ama bugün iyice kötü, inanılmaz bir öksürük başladı bugün, randevu aldım yarın dr. a götürücem. umarım ciddi bişey değildir, çok üzüldüm ya.
Ah kızlar sağolun.. Gaita da temiz çıktı ama dün gece çok kötüydük... Ateş geçmedi fitil işe yaramadı... Banyo bir yere kadar rahatlattı... Neyse gece 4 ten sonra giderek azaldı ve çok rahatsız da olsa uyuyabildi... Tam geçti dedim sevindim dabah yine çıktıbanyo soğuk kompres vs işe yaramadı 39 olunca atladık tekrar acile gittik... Doktor muayene etti orta kulak iltihabı olabilir dedi... Ateş düşürücü şurup ve antibiyotik lurup verdi... Ki çocuğun allerjisi olduğundan ve aromalı ilaçları kullanamayacağımızı söylediğim halde... Hemen ateşi düşürmek için şurup verdirmek istedi portakallı.. Ama ben korkuma yaptırmak istemedim.. Vu sırada allerji doktoruna ulaşmaya çalıştım ama teli kapalıydı... Ömrümden ömür gitti ( çocuğum yanıyor ilaç alamıyor... Eve geldik yıkadık ettik tekrar eşimi eczaneye gönderdim yapacak birşey yok cerelim dedim havale geçirmesinden iyi... Neyse aldı geldi... Tekrar bir doktoru deneyeyim dedim Allahtan telini açtı... Ve çok mantıklı birşey söyledi... Madem kanda crp yüksek değil viral birşey geçiriyor antibiyotik vermeye ne gerek var... Vermeyin dedi... Portakallı ateş düşürücü içinse ateşi madem fitille düşmüyor o zaman verin dedi.. Ama tabi allerjisi için birşey diyemem dokunadabilir yapacak birşey yok dedi.. Zamanla göreceğiz... Allaha bin şükür 1-2 saat sonra ateşi düştü 37.2 ye kadar... Çocuğum tekrar hareketlenmeye gülmeye konuşmaya başladı... Ondan evvel uyuşuk gibiydi ( şimdi uyuyor ilacın etkisi azaldığı için yine 38.2 ye çıktı ateş ama çok ragatsız değil... Bizden böyle bakalım gece ne olacak...
Size de geçmiş olsun canım yaaa.. Ne oldu bu bebelere böyle
ay allahım ya ne biçim iş bu doktorların hepsi ayrı ayrı alem valla... hangi hastahanenin acilinde oldu bu olay öznur merak ettim...
valla ege de çok huysuz ağrıdan uyuyamıyor, gözler kan çanağı, burun sümük, deli gibi öksürüyor, terliyor çok...
çok üzülüyorum ya zır zır ağlıyor, herhalde boğazları da şişip tahriş mi oldu öksürmekten ne hiç bişey yiyemiyor, yutkundukça ağlamaya başlıyor ama aç çocuk ya..zorla bişeyler yutkunup doyurmaya çalışıyor kendini ama canı çok yanıyor.
valla ben de ne oldu bu bebişlere diye düşünüyorum.
Medipolde canım.... Adam allerji için "yeni trend, çocuğa bu besinleri verip onların bağırsaklarını alıştırtmakta" dediğinde anlamıştım verdiği ilaçları vermemem gerektiğini... Ama işte allerji doktorumuza ulaşamayınca çaresiz kaldım... Neyseki antibiyotiği vermeden kurtardık...
Medipolde canım.... Adam allerji için "yeni trend, çocuğa bu besinleri verip onların bağırsaklarını alıştırtmakta" dediğinde anlamıştım verdiği ilaçları vermemem gerektiğini... Ama işte allerji doktorumuza ulaşamayınca çaresiz kaldım... Neyseki antibiyotiği vermeden kurtardık...
ilaç firmaları ne vaadediyorsa artık bu doktorlara.. ay çok sinirlendim öznur ya.. sen kim nasıl sinirlendin gerildin... neyse dediğin gibi antibiyotiği vermeden kurtuldun ona da şükür..
Canımmm çok geçmiş olsun inşallah bu gece rahat uyur azramız, alerji doktorları böyle ikiye ayrulıyor canım,bazıları besinleri verip alıştırmaktan yana, anaflaktik şok geçirtmekten yana:))) geçnde nehirin karnındaki şişlik için özel doktora götürdüm adam karnındaki şişlikte bişey yok dedi yapısal dedi, alerjisi olduğuna da inanmadı, kanda çıkmamış yok diyor, bende dedim bebeklerde kanda çıkmayabilir, yok illa çıkar bebepinde alerji yok olsa çıkar, tekrR ıg tahlilleri istedi sonuçlar negTif çıkarsa yoğurt yumurta başlayacakmış, oldu dedim çıktım tahlilleri de tekrarlamadım gitti benim 300 muayene paramneyse hepsi boş biz bildiğimiz doktordan şaşmayalım, inşallah azram düzelir