2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bulgur koyuyorum demek istedm canm masal Sağolsun bana bisi yazdirmiyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş güzel geçer canım ya rezil olcaz ya vezir:))
Tatilde yine iyi oyalarızda uçakta durmazsa naparım onu düşünüyorum hep

Ben kan damlası kullanmıyorum bilemicem o yüzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canmm sirkeli su yap Ben masal durunun atesini oyle kesiyorm sirkeli su yap bezle koltuk altalari bacak arasina degdir surekli cok gecmis olsun kiyamam yaaaa

Sağol canım ufak ufak düşmeye başladı 37.6 ya kadar indik... İnşallah tekrar artmaz...

Ayy inşallah bize de etki eder canım.. Evet Calpol bize yasak malesef paranox fitil kullanabiliyoruz...

İnş cnm. Nasıl oldu Azra? Bize fitil çok etki etmemişti size yaramistir umarım

ben erik veriyorum cnm gaz yapmıyor hatta kaka yapmasına yardımcı oluyor. Ama Hosaf yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır

sağol canım, yapıcam bakalım nasıl olacak.. yok şeker hiç bişeye katmıyorum. açıkçası 1 yaşından sonra bile vermeyi düşünmüyorum. bizim evde şeker de bulunmaz zaten. tatlı hiç damak zevkimizde yok ne eşimin ne benim, umarım egede de olmaz...
ay az önce sofrada eline közlenmiş biber verdim, tadına da bakmıştım tatlı geldi ama acıymış ya biber, onun bi güzel suyunu emdi, yüzünü acıta acıta, elinden aldım ağladı, verdim geri sustu... acı seviyo ya çocuk, yoğurdu imkanı yok yemez, yoğurt, meyveli yoğurt, yoğurtlu çorba asla yemiyor, hıyar bol sarımsaklı yoğurdu hapur hupur yiyiyor...

Aynen canm bizde de seker eve girmez en iyisi tuzda pek kullanmam ver ver kan plan masalda mesela asla tatli sevmio Mathis seyleri cok seviyor ay komsu kemik çorbası yapmis suyundan icti lop lop ya Ben vejeteryanim icim ezildi be 😄

İnş cnm. Nasıl oldu Azra? Bize fitil çok etki etmemişti size yaramistir umarım

ben erik veriyorum cnm gaz yapmıyor hatta kaka yapmasına yardımcı oluyor. Ama Hosaf yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır

valla vermedim erik hiç, ama hoşaf yapcam yarına. zaten erikler iyice hoşaflık olmuş. ayça yazmış tarifini yarın yapıp vericem gözlemlerimi yazarım..

Bugün 7. Ay kontrolümüz oldu zeynep hatun 9 kg olmuş 72 cm boyumuz pzt kahvaltıya başlıyoruz yumurtayı sevecek mi bakalım doktorumuz çorbalaruna kıyma katabilirsin dedi kızlar bişi sorcam kızçeme yoğurt çorbası yapmak istiyorum nasıl yapıcam acaba normal yoğurt tanmı? ?? Kendim mayalamya çalıştım hepsinde de sonuç hüsran sütaş mixx den olur mu acaba bugğn elmalısını aldım yedi prenses acaba sadesinden olurmu sizce şimdidenn saolynn

Bizimki sebze çorbası yemio haliyle daha tam tahılla tanışmadı
Uzunca bi süre de yemicek gibi duruo
Ben takılmıoyorum öyle şeylere şu aya kdr bu yaşa kdr diye
Bugün kendimize yaptığım tuzsuz salçasız semizotunu blendrda geçirip verdim
Yedi şükürler olsun
Bu çocuğa nasıl sevdircem bilmiyorum

Kan ilacı da bermiyorum o yüzden kalsiyum olayını bilmiyorum ama bende hamişken içerken 3saat kalsiyum alma demişti dr un önce ve sonrasında
Oy Öznur yaaa çok üzüldüm
Neyseki enfeksiyon değik diğer sonuçlar çıkoncada haber et
Ben sirkeli suyla altına koltuk altlarına koyarak müdahele etmiştim ama çok ağlamıştı
Sevmemişti bende sevmem irkilirşm hep
Offff bi an önce düşsün o ateşlenmesin ben ateşlenirim(
Hiç bi bebiş hastalanmasın yaaaaaa
Olsın ailecek birliktesiniz ya sizden mutlusu yoktur
Hem neden unutır diye düşündün ki çok düşüncelidir diye öven sen değil miydin:)))
Hhakkını yeme bence kocacığınınnn
Ben yaptığım yoğurttan yaptım çorba yumurta sarısı un pirinç falan
Yemedi eşek sıpası ben yedim
Offfff galiba sebzeyi sevmicek. Ama ilk başlarda herrrrşeyiiiii çok güzel yiyodu nıldu anlamadım:26:

Denedim cnm hepsini denedim
3 çekio bırakıo. Napim artık. Bu kdr becerebiliyorım(

Evet çok nankörüz yaa:) yaz gelir kıs isteriz kış gelir yaz

Eczacı bana da en iyi kortizınlu geçirir demişti
Ben travazol kullandım. Dr yazmşyı bilmiyorım içinde kortizon var mı
Ama hemen geçirmişti tek sürmede. İstersen bak sen de
Biz çok yaşadık pişik çok oyyy oy

Çok teşekkür ederim cnmm allaha şükür geçti şimdi agop un verdiği ilaç çok iii geldi adam 75 yaşında ama işinin ehli

Bu atopik dermatitle ilgili yelizin de sıkontısı olmuştu sanırım
Ona da danışabilirsin istersen
Gerçi atlatmışsınız ama tekrar olma inş
Tekrar geçmiş olsunnnn

Olsın ailecek birliktesiniz ya sizden mutlusu yoktur
Hem neden unutır diye düşündün ki çok düşüncelidir diye öven sen değil miydin:)))
Hhakkını yeme bence kocacığınınnn

anılcım ilk evlilik yıldönümümüz :)))
geçmişte bi tecrübe olmadığı için bilemedim..
beraber olmaya başladığımız günü hep karıştırırdı, 29 ağustos.. temmuz 20 gibi sorardı hep bizim yıldönümü 29 temmuz muydu 29 ağustos muydu diye :))
düşüncelidir ama tarih falan hiç aklında kalmaz...
neyse çıkamadık, egemiz iyi olsun başka bişey istemem. hatırlayıp yemeğe çıkalım evlilik yıldönümümüzü kutlayalım demesi bile beni çok mutlu etti zaten..

Anammmm ilk miii
Egecik çok erken gelmiş o zaman yerimmmmmm
O zaman hiç unıtma sansı yok. Olsaydı bi vazo geçirir eline atardın kafasına
Tebrik ederim ayrıca odun ben bunu yazmadım. Nice birliktle seneleriniz olsun
Hep mutlu olunnn

:119:

sağol canım...
ege bize süprizdi.. eşim de hep diyiyor iyiki oldu da evlendik yoksa hiç evlenemicektik ne güzel bir yuva oldu der sağolsun.
her sene plan yapardık evlenmek için, hesap kitap yapınca vazgeçerdik.. ee elde yok avuçta yok hep erteliyorduk. ee ne ailelerden destek var ne bişey...
zaten yine herşeyimizi kendimiz yaptık, sağolsunlar ne benim ailem ne eşimin ailesi ellerini ceplerine atmadılar, ama istekleri de hiç bitmedi... kimseyi dinlemeden evimizi tuttuk, nikah günü aldık, davetiye ıvır zıvır yaptık, akşamı da bi yemek yaptık yakın aile ve dostlarla çok eğlendik çok güzeldi. ege sayesinde pratik ve tantanasız bir şekilde evliliğe adım attık...
allahım hepimizin yuvasından mutluluğu, huzuru eksik etmesin. çekirdek ailelerimizle ömüüüür boyu mutlu olalım inşallah..

Gunaydin kizlar
Uzn sure giremedim tatil basladi biliyorsnuz. Antepten once nevsehire geldik. Guzelce gezdik...simdi nigdedeyiz yaylada.
Adanali ve mersnli olanlar bilir.
Yazn adana sicagindan yaylaya kacilir.
Bizde nigdedeyiz.
Annemlerin evi var 1 ay nigde nevsehir kaliyoruz. Sonrada 1 ay izmir dikiliye gidiyoruz denize.

Ayca oglwn corbalarini icmez oldu.
Kahvalti ve meyvede sorn yok ama corba yemiyor.
Eskiden cok guzel yiyordu.

Bide kahvalti cok kisir kalmaya basladi.
Siz neler veriyorsunuz.
Hergun ayni sey oluyor yoksa.

Vaayyttt ege bir ask cocugu hatta bir ask bocegi diyorsun

Evet bilirim ben. Hatta hataya gidince keşke eşimin yayla da evi olsaydı da kaçsak ya da bi kul davet etse de gitsek diye milletin gözğne bakardık
Bu sene de gitcez ağıstosta. Napcam bakalım daralıyorum
Tadını çıkartın ohhh

Aras da aynısı. Önceden ne güzel içerdi
Çooookkkk uzun zamandır içmiyo
Gerçekten doğruymuş hep huy değiştirirlermiş aynen öyle
Hiç bi çorbayı sokamıyorum ağzına

Kahvaltı da dediğin gibi hemen hemen aynı
Ama zaten alması gereken şey peynir yumurta süt değil mi?
Farklılaştırmak mı lazım.
Oğluşunda neler yapmıştın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…