Bulgur bende arıyorm canm kasma kendini bence herşeyden tattir ileride yememe sorunu cok oluyor
Nealaka masal duru ilacı aliyor peşine mama yiyor 've bu 3 Ayer Boyle sen bakma o eczaciya bence tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy gizemcim ne guzel tatile gidiyorsunuz bizde gidrcektik ama iptal oldu ins sorunsuz unutamayacaginiz güzel anılarla dolu bir tatil olur
Kizlar ben sebze corbasina bulgur katmaya basladim biraz tedirginim aslında yanlismi yapiuorum diye ama su 7aydan once tam tahilla tanismasi muhabbeti yuzunden katiyorum. Demir ilacindan 1saat once ve 1saat sonra emzirme kalsiyum türü verme dedimi dr eczaci size
Canmm sirkeli su yap Ben masal durunun atesini oyle kesiyorm sirkeli su yap bezle koltuk altalari bacak arasina degdir surekli cok gecmis olsun kiyamam yaaaa
Ayy inşallah bize de etki eder canım.. Evet Calpol bize yasak malesefparanox fitil kullanabiliyoruz...
kızlar, annem bahçeden erik verdi, hoşaf yap egeye dedi. erik hiç yedirmedim gaz yapıyor çok diye, ama bu hoşaflık erik, pişince bişey yapmaz dedi annem. daha önceden hiç hoşaf yapan var mı? nasıl yapcam? öylece şekersiz kaynatayım mı? içerken pekmez katarım içine..
Sağol canım ufak ufak düşmeye başladı 37.6 ya kadar indik... İnşallah tekrar artmaz...
Canm geçen konsmustuk ya yap masal duru Erik kayisi kiraz hisarı yapıyorm cok iyi oluyor dogra kup kup kabuklarını doğmadan meseka yarn kilo erige 1kilo su koy kaynar yarn saat ama. Kisik ateste seker katma Ben katmiyorm zaten meyvenn tadi var fazla seker diyabet yapar bebekte
sağol canım, yapıcam bakalım nasıl olacak.. yok şeker hiç bişeye katmıyorum. açıkçası 1 yaşından sonra bile vermeyi düşünmüyorum. bizim evde şeker de bulunmaz zaten. tatlı hiç damak zevkimizde yok ne eşimin ne benim, umarım egede de olmaz...
ay az önce sofrada eline közlenmiş biber verdim, tadına da bakmıştım tatlı geldi ama acıymış ya biber, onun bi güzel suyunu emdi, yüzünü acıta acıta, elinden aldım ağladı, verdim geri sustu... acı seviyo ya çocuk, yoğurdu imkanı yok yemez, yoğurt, meyveli yoğurt, yoğurtlu çorba asla yemiyor, hıyar bol sarımsaklı yoğurdu hapur hupur yiyiyor...
İnş cnm. Nasıl oldu Azra? Bize fitil çok etki etmemişti size yaramistir umarım
ben erik veriyorum cnm gaz yapmıyor hatta kaka yapmasına yardımcı oluyor. Ama Hosaf yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır
Ay çok geçmiş olsun canım
Bizimki sebze çorbası yemio haliyle daha tam tahılla tanışmadıAyy gizemcim ne guzel tatile gidiyorsunuz bizde gidrcektik ama iptal oldu ins sorunsuz unutamayacaginiz güzel anılarla dolu bir tatil olur
Kizlar ben sebze corbasina bulgur katmaya basladim biraz tedirginim aslında yanlismi yapiuorum diye ama su 7aydan once tam tahilla tanismasi muhabbeti yuzunden katiyorum. Demir ilacindan 1saat once ve 1saat sonra emzirme kalsiyum türü verme dedimi dr eczaci size
Oy Öznur yaaa çok üzüldümKızlar merhaba Azranın dün geceden beri ateşi var düşüremedik. Bugün 38.5 a kadar çıkınca yarım fitil attım ve doktora götürdük.. Genel muayenesinde birşey görmedi doktor.. Tam idrar tetkiki, kanda crp ve gaita kültürü istedi... Crpsi ve idrarında sıkıntı yok gaita sonucunu bekliyoruz henüz çıkmadı bir ara ateşi ditile rağmen 39.2 ye çıktı... Şimdi 38 dolaylarında... Ilık suyla duş aldırdım gece ilerlerse başka ne yapabilirim?
Olsın ailecek birliktesiniz ya sizden mutlusu yokturkızlar yarın evlilik yıldönümümüz eşim unutur diye düşünüyordum, bugün yemeğe çıkalım dedi.. ben de kuaföre gitcektim tam, bi gidim gelim çıkarız akşam dedim. gittim saçlarımı kestirdim, bir rahatlık, bir ferahlık, bir değişim mutluluğu eve geldim ege zır zır ağlıyor, eşim sakinleştirememiş, aldım sakinleştirdim, burnu sümük dolmuş, dün istanbula döndük sanırım yollarda hasta oldu yavrum( çok ağladı, çok huzursuz. eşime dedim bugün çıkmayalım yazık çocuğu kendi keyfimize iyice hasta etmeyelim dedim. evde mal mal oturuyorum şimdi.. egecik de uyudu ama çok keyifsiz, inliyor (
Ben yaptığım yoğurttan yaptım çorba yumurta sarısı un pirinç falanBugün 7. Ay kontrolümüz oldu zeynep hatun 9 kg olmuş 72 cm boyumuz pzt kahvaltıya başlıyoruzyumurtayı sevecek mi bakalım doktorumuz çorbalaruna kıyma katabilirsin dedi kızlar bişi sorcam kızçeme yoğurt çorbası yapmak istiyorum nasıl yapıcam acaba normal yoğurt tanmı? ?? Kendim mayalamya çalıştım hepsinde de sonuç hüsran sütaş mixx den olur mu acaba bugğn elmalısını aldım yedi prenses acaba sadesinden olurmu sizce şimdidenn saolynn
Denedim cnm hepsini denedimiçer içer inş cnm. ben biberonla veriyorum. önce kaşıkla zor veriyordum şimdi biberonu görünce biliyor atılıyor. gerçi denemişsindir cnm ama söyleyim dedim yinede.
evin karşısında minik bir dükkan var çocuk atleti falan satıyor atlet yetişmeyince hemen gidip alıyorum:)) ev atletçi gibi oldu.
bazen fırsat bulamıyorum almaya o zaman ben de hemen tişört giydiriyorum. bi de isilik oluyor başım dertte isilikle.
dün eczaneye gittim. ocsizing demişti biri bulamadım. başka krem verdi baktım kortizonlu gibi sorudum ewt en iyi bu iyileştiri dedi ama içime sinmedi. bepanthol verdi o zamna dün sürdüm az hafifledi ama hala isilik içinde heryeri..
yaz gelsin istedim hep ama bize yaramadı kış çabuk gelir umarım :))
Çok teşekkür ederim cnmm allaha şükür geçti şimdi agop un verdiği ilaç çok iii geldi adam 75 yaşında ama işinin ehli
Olsın ailecek birliktesiniz ya sizden mutlusu yoktur
Hem neden unutır diye düşündün ki çok düşüncelidir diye öven sen değil miydin:)))
Hhakkını yeme bence kocacığınınnn
anılcım ilk evlilik yıldönümümüz :)))
geçmişte bi tecrübe olmadığı için bilemedim..
beraber olmaya başladığımız günü hep karıştırırdı, 29 ağustos.. temmuz 20 gibi sorardı hep bizim yıldönümü 29 temmuz muydu 29 ağustos muydu diye :))
düşüncelidir ama tarih falan hiç aklında kalmaz...
neyse çıkamadık, egemiz iyi olsun başka bişey istemem. hatırlayıp yemeğe çıkalım evlilik yıldönümümüzü kutlayalım demesi bile beni çok mutlu etti zaten..
Anammmm ilk miii
Egecik çok erken gelmiş o zaman yerimmmmmm
O zaman hiç unıtma sansı yok. Olsaydı bi vazo geçirir eline atardın kafasına
Tebrik ederim ayrıca odun ben bunu yazmadım. Nice birliktle seneleriniz olsun
Hep mutlu olunnn
:119:
sağol canım...
ege bize süprizdi.. eşim de hep diyiyor iyiki oldu da evlendik yoksa hiç evlenemicektik ne güzel bir yuva oldu der sağolsun.
her sene plan yapardık evlenmek için, hesap kitap yapınca vazgeçerdik.. ee elde yok avuçta yok hep erteliyorduk. ee ne ailelerden destek var ne bişey...
zaten yine herşeyimizi kendimiz yaptık, sağolsunlar ne benim ailem ne eşimin ailesi ellerini ceplerine atmadılar, ama istekleri de hiç bitmedi... kimseyi dinlemeden evimizi tuttuk, nikah günü aldık, davetiye ıvır zıvır yaptık, akşamı da bi yemek yaptık yakın aile ve dostlarla çok eğlendik çok güzeldi. ege sayesinde pratik ve tantanasız bir şekilde evliliğe adım attık...
allahım hepimizin yuvasından mutluluğu, huzuru eksik etmesin. çekirdek ailelerimizle ömüüüür boyu mutlu olalım inşallah..
Evet bilirim ben. Hatta hataya gidince keşke eşimin yayla da evi olsaydı da kaçsak ya da bi kul davet etse de gitsek diye milletin gözğne bakardıkGunaydin kizlar
Uzn sure giremedim tatil basladi biliyorsnuz. Antepten once nevsehire geldik. Guzelce gezdik...simdi nigdedeyiz yaylada.
Adanali ve mersnli olanlar bilir.
Yazn adana sicagindan yaylaya kacilir.
Bizde nigdedeyiz.
Annemlerin evi var 1 ay nigde nevsehir kaliyoruz. Sonrada 1 ay izmir dikiliye gidiyoruz denize.
Ayca oglwn corbalarini icmez oldu.
Kahvalti ve meyvede sorn yok ama corba yemiyor.
Eskiden cok guzel yiyordu.
Bide kahvalti cok kisir kalmaya basladi.
Siz neler veriyorsunuz.
Hergun ayni sey oluyor yoksa.