2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Meltemcim ege de hastalanmış çok geçmiş olsum umarım önemli birşey değildir ve bir an önce toparlar egecik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorma canım ya çok kötü oldu çocuk, yarın götürücem dr.a bakalım ne dicek. umarım önemli bişey değildir.

Hawalarin dengesizligindenmi neden acaba allahim acil sifalar wersin bebisciklere cokkk cok gecmis olsun

Canım elim idare eder ama bebekle ilgilenmek bu elle çok zor ben ankarada hacettepe de doç dr özge uysala gidiyorum çok da memnunum, özele gideceklerse ömer kalaycı yada bülent şekerel de iyidir bitanem

sağol canım şimdi yazdı whatsuptan eşim. yok özel istemiyorlar zaten, 4,5 aylık bebekleri yeni çıktı özelde tahlil ıvır zıvır anaları ağlamış, maddiyat zorluyor.

canım benim bir arkadaşım çölyak hastasıydı yaşadıklarını gördüğüm için bu kadar korkuyorum.8. aydan önce irmik ve pirinç dışında başka tahıl kullanmayım bari doktorsitesi.com a yazdım bakalım dr lardan ne cvp gelecek bugün çorbaya bulgur katmıştım döktüm, muhallebi cıvık oldu ılıkken sütü koyduğum halde döktüm, bari yeni birşey deneyeyim dedim şeftalı rendeleyip verdim kızım onu da sevmedi moralim çok bozuk anlayacağınz ben bu ek gıda işini beceremedim

sağol canım şimdi yazdı whatsuptan eşim. yok özel istemiyorlar zaten, 4,5 aylık bebekleri yeni çıktı özelde tahlil ıvır zıvır anaları ağlamış, maddiyat zorluyor.

Canım 03123051700 dan özge hanımdan direk randevu alabilirler, muayene parası 100 tl gibi birşey

canlarım hepinizin yavrularına geçmiş olsun insallah biran önce toparlanırlar
anılcığım ben arasın huzursuzluğunu nazara da bağladım valla ben arada bir bakıyorum maşallah diyorum gerçi ama bence sen videoya "MAŞALLAH DEMEDEN İZLEMEYİN" falan yaz

Katılıyorum canım sana bence de nazar, hep söylüyorum anıla aras çok nazar çekiyor, maşşallah ona allah kem gözlerden korusun.

yok canım ya niye beceremeyecekmişsin, hepimiz deneme yanılma yaptık işte, yediği türü bulup devam ettik.
şeftaliyi ege de bazen içiyor bazen içmiyor, tatlarına göre. bazıları çok tatlı oluyor, bazıları ekşimsi.. sen yılma devam et, şeftali sevmeyen bir çocuk hayatımda görmedim.
canım en güzel ve kıvamlı muzlu muhallebi oluyor onu dene, bak kendi yaptığım şekli yazayım;
gerçi göz kararı yapıyorum ama ayarlarsın sen de.
yaklaşık bir çay bardağı suya, 1,5 yemek kaşığı pirinç unu katıp pişiriyorum, muhallebiyi koyu yapıyorum ki meyve yumuşatıyor zaten. pişince kaseye alıp soyumaya bırakıyorum.
sonra yarım muzu çatalla iyice eziyorum, muhallebi ılıklaşınca muzu katıyorum.
ben muhallebilerimi bol meyveli az muhallebili yapıyorum.
özellikle bu muhallebide, yoğun muz kokusu ve tadı geliyor.
çok da güzel oluyor.
bazen irmikle pişiriyorum, irmikle yaptığım muhallebiye genelde pekmez ve ceviz katıyorum ona çok meyve katmıyorum güzel bir tat olmuyor.
ben de şuan sadece pirinç, pirinç unu ve irmik kullanıyorum. 8. ayda yulafa geçicem.
dediğin gibi çölyak çok pis bir hastalık benim arkadaşım da çok zorlandı..
siteden cevap gelince buradan da yaz canım ben de merak ettim.

Canım 03123051700 dan özge hanımdan direk randevu alabilirler, muayene parası 100 tl gibi birşey

tamamdır tatlım hepsi iletildi :))
teşekkür ederim.

Sorma kendisi zaten allerji doktoru değildi normal çocuk doktoruydu... Ama bu fikri savunuyormuş öyle dedi... Haa bir de katı diyet yapanlarda en ufak bir kaçak olduğunda anaflaksi yaşanabiliyor dedi... Üstüne de ilacı verdi!! Off offf

canım bu çorbaları günlük mü yapıyorsunuz kalanı ertesi güne de içiriyormusun?

2 gunluk yapigorm canm ama masal günde iki kez yiyor corba bir oglen birde aksama dogru o zeynepin yeme gucune bagli tatlim ama en cok arpa sehriyeli tavugu yaparm inanilmaz vitamin hem kemiğinin suyundan aliyor vitamin hem bakliyattan masal i bilen bilir 3 aydır 7 kilo hep kilo sorunum vardı bu tavuklu çorba sayesinde hem kemikleri güçlendi hemde kilo alıyor doktorum dan aferin aldım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım aminnn... Bu nazar olayına ben de katılıyorum... Azranın da yıldızı mı derler ne derler çok düşükkk...

Dogru soyluyorsun canim. Pekmez evde kaldi da yarin boluya anneme geciyorum orda el yapımı bulmaya çalışcam. Yine basliyim pekmeze. Sende antalyadaydin dimi meltem? Konyaaltinda kaliyorum suann halaoglunda..

Tarif bolumune paylasir misn aycacim bu corbayi.
Tavuklu corbayi ben baska turlu yapiyorum. Bide bunu deniyim.
Ufak ayca hic corba icmez oldu.
Bide bnu deniyim

Bide bnu deniyim

Tamam tatlım hemen

Bide bnu deniyim

Canm topigi bulamiyorum ya link paylasirmisin

sağol canım .peki gün içnde ne zaman içiriyorsun .ben genelde akşam bizimle yemekteyken içiriyorum.çünkü bizim yemeklere saldırıyor.

Rica ederim canm öğlen saat 13:00/14:00 arası iciriyorm akşama doğru ise 18:00/19:00 arası birkez daha veriyorm masalda saldırıyor hepsi ay i model anacim:)

Dogru soyluyorsun canim. Pekmez evde kaldi da yarin boluya anneme geciyorum orda el yapımı bulmaya çalışcam. Yine basliyim pekmeze. Sende antalyadaydin dimi meltem? Konyaaltinda kaliyorum suann halaoglunda..

yok canım istanbuldayım ben.. antalyada başka arkadaşlar vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…