2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
İnş cnm. Nasıl oldu Azra? Bize fitil çok etki etmemişti size yaramistir umarım

ben erik veriyorum cnm gazyapmıyor hatta kaka yapmasına yardımcı oluyor. Ama Hosaf yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır

Gece saat 03.30 a kadar ateş 38.5 lardaydı... Rahatsız oldu tabi uyumak istiyor ama tam dalamıyordu... Yıkadık kompres yaptık fitil attık sonra sonra giderek azaldı... 37.1e kadar düştü ama sabah yine çıktı:KK43: şuan 38.2 çıldıracağım:KK43: fitil bizde de pek işe yaramıyor galiba:2:

Çok teşekkür ederim cnmm allaha şükür geçti şimdi agop un verdiği ilaç çok iii geldi adam 75 yaşında ama işinin ehli

Kolsuz agopu çok iyi bilirim çooook meşhurdur ve üstüne tanımam... Tam adamına gitmişiniz:KK9:

Gunaydin kizlar
Uzn sure giremedim tatil basladi biliyorsnuz. Antepten once nevsehire geldik. Guzelce gezdik...simdi nigdedeyiz yaylada.
Adanali ve mersnli olanlar bilir.
Yazn adana sicagindan yaylaya kacilir.
Bizde nigdedeyiz.
Annemlerin evi var 1 ay nigde nevsehir kaliyoruz. Sonrada 1 ay izmir dikiliye gidiyoruz denize.

Ayca oglwn corbalarini icmez oldu.
Kahvalti ve meyvede sorn yok ama corba yemiyor.
Eskiden cok guzel yiyordu.

Bide kahvalti cok kisir kalmaya basladi.
Siz neler veriyorsunuz.
Hergun ayni sey oluyor yoksa.

Ohhh pöfür pöfür keyfini sürün Esracım:)

Vaayyttt ege bir ask cocugu hatta bir ask bocegi diyorsun:KK16:

hehe aynen, aşk böcüğüm diye seviyorum zaten :))

Gunaydin kizlar
Uzn sure giremedim tatil basladi biliyorsnuz. Antepten once nevsehire geldik. Guzelce gezdik...simdi nigdedeyiz yaylada.
Adanali ve mersnli olanlar bilir.
Yazn adana sicagindan yaylaya kacilir.
Bizde nigdedeyiz.
Annemlerin evi var 1 ay nigde nevsehir kaliyoruz. Sonrada 1 ay izmir dikiliye gidiyoruz denize.

Ayca oglwn corbalarini icmez oldu.
Kahvalti ve meyvede sorn yok ama corba yemiyor.
Eskiden cok guzel yiyordu.

Bide kahvalti cok kisir kalmaya basladi.
Siz neler veriyorsunuz.
Hergun ayni sey oluyor yoksa.

ay ne güzeldir oralar şimdi, yaz planınız gayet güzel, önce yayla sonra deniz ohh mis :))
hem de en sevdiğim yerler, nevşehir ve dikili :))
babaannem nevşehirli biz de çok giderdik ama iş güç olunca hiç gidemedim, şimdi de bebiş, bi daha kim ne zamana giderim..
dikili de gördüğüm en güzel denizlerden birine sahip, pırıl pırıl.. insanları desen, çok modern ve sıcak...
iyi tatiller esracım..

ben artık egeye çorba yapmıyorum, sıcaktan yemiyorlar herhalde canım, ege de bu iştahla yemiyor valla kan ter içinde kalıyor.
onun yerine bolca meyve ve meyve suyu veriyorum.
kahvaltı rutin ya; ama ben omlet yapıyorum, agrasifmelek yazmıştı burada peynirli omlet yapıyorum diye, ben de başladım, beyaz peynirle çok güzel oluyor. yanına ıhlamurla yumuşattığım cici bebeye pekmez döküyorum, ceviz katıyorum. genelde şeftali suyu hazırlıyorum içmesi için. zeytin veriyorum. menemenin suyundan yediriyorum.

Gece saat 03.30 a kadar ateş 38.5 lardaydı... Rahatsız oldu tabi uyumak istiyor ama tam dalamıyordu... Yıkadık kompres yaptık fitil attık sonra sonra giderek azaldı... 37.1e kadar düştü ama sabah yine çıktı:KK43: şuan 38.2 çıldıracağım:KK43: fitil bizde de pek işe yaramıyor galiba:2:

ay kıyamam ya, çok üzüldüm canım ya.. ateş çok telef ediyor bu minikleri.
çok şükür enfeksiyon yok ortada, inşallah gaita da temiz çıkar. diş ateş yapmaz diyorlar ama genelde gözlemleniyor bu durum, umarım 3. diş habercisidir ve biran önce atlatırsınız.

Kolsuz agopu çok iyi bilirim çooook meşhurdur ve üstüne tanımam... Tam adamına gitmişiniz:KK9:

Geçmiş olsun ben de 2 gün ugrastim yuksek ateşle fitil biz de de ise yaramadi şurup içmiyor kan tahlilinde CRP yuksek cikti bizde birde bogazi iltahap dedi hala ugrasiyoruz bebegim ilaçtan mahvoldu size de çok geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlarrr. Iyidir insallah anneler ve evlatlar. Biz halen tatildeyiz. Manavgat ve duden selalelerini gezdik, dudene hayran kaldim. Bi de Dim Cayi. Muhtesem bir dogal güzellik. Rabbim ne güzellikler yaratmis. Simdi bi akraba var antalyada ondayiz. Esim izmire döndü yarin gelcek insallah. Tatil korktuğum gibi olmadi,aksine iyiki cikmisim. Acayip kafa dagittim. Ramazandan sonra cikacaklar hic korkmayin. Cok isilik oldu ama duş la kremle falan halloldu.
Kan damlasi ben de kullanmiyorum ama aklima şu takildi. Gecen anlatmistim diş belirtisinden sandigimiz ishal ve ateşin sonunda diş jeli caljell kullanmistik boynundan ayak altina kadar kipkirmizi oldu bir anda. Once kizarmisti sonra kabarmisti. Bunun icin alanyada hastaneye gittigimizde kan tahlili yapti, kani biraz dusuktu. 11 kusur. Sonra dedim ki acaba kan damlasini kullanmamakla kotumu ediyoruz.?. Buarada izmirdeki kendi dokturunu arayip sordugumda jelden oldugunu söyledi

Selam kizlarrr. Iyidir insallah anneler ve evlatlar. Biz halen tatildeyiz. Manavgat ve duden selalelerini gezdik, dudene hayran kaldim. Bi de Dim Cayi. Muhtesem bir dogal güzellik. Rabbim ne güzellikler yaratmis. Simdi bi akraba var antalyada ondayiz. Esim izmire döndü yarin gelcek insallah. Tatil korktuğum gibi olmadi,aksine iyiki cikmisim. Acayip kafa dagittim. Ramazandan sonra cikacaklar hic korkmayin. Cok isilik oldu ama duş la kremle falan halloldu.
Kan damlasi ben de kullanmiyorum ama aklima şu takildi. Gecen anlatmistim diş belirtisinden sandigimiz ishal ve ateşin sonunda diş jeli caljell kullanmistik boynundan ayak altina kadar kipkirmizi oldu bir anda. Once kizarmisti sonra kabarmisti. Bunun icin alanyada hastaneye gittigimizde kan tahlili yapti, kani biraz dusuktu. 11 kusur. Sonra dedim ki acaba kan damlasini kullanmamakla kotumu ediyoruz.?. Buarada izmirdeki kendi dokturunu arayip sordugumda jelden oldugunu söyledi

ben de soracaktım canım sana tatil nasıl bebiş nasıl oldu diye... oh herşey yolunda maşallah. tadını çıkarmaya devam et. ben demiştim bak hiç korkma tatil çok iyi gelecek diye. eğlenim bolca..
bu arada 11 küsürlük kan değeri düşük değil. normal bir değer. vicdan yapma canım. ben de kullanmıyorum kan ilacını, bizim kan değerimiz de 12.8 di. gayet iyi. ama şimdi bu bebişler demir yüklü doğuyorlarmış ve 6. aydan sonra vücut hazır demiri tüketip dışarıdan gereksinim duymaya başlıyormuş. ben bu yüzden pekmez kullanıyorum bolca ve haftada 1 veya 2 gün tavuk ciğeri yediriyorum. vucut için yeterli demiri onlarda alıyordur diye düşünüp vicdan yapmıyorum. sen de rahat ol ve zaten şuanda hiiiç düşünme tatilinde kafana bişeyler takma. izmir'e dönünce kendi doktorunla konuş, ben ilaç yerine pekmez ve tavuk ciğeriyle demir takviyesi yapabilir miyim de, olumlu konuşacaktır, 11 lik kan değeri için.
bi de ben o ilaçlara hiç güvenmiyorum. bende kansızlık var yıllardır, ne kan ilaçları kullandır yıllarca ve kan değerimi 1 tık yükseltmediler. her akşam 1 su bardağı sulandırılmış pekmez içmeye başladım 6.7 lik kan değerim 1 yıl içerisinde 10.9 a çıktı... kendim 4-5 yıl kullanı faydalarını görmediğim ilaçları bebeğime hiç yükleyemem valla.

Kızlar youtuba koydum:))
İnşallah açılır be ceza almam bilmiyorum yasak mı
4aylıkken falan çekmiştim:)
YouTube'da "Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: )" adlı videoyu izleyin - Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: ): http://youtu.be/5BM8Blo_uxc

çokkkk tatlı ya yerim ben bunu valla facede paylaştım hemen :)

Yaaa kimse kan ilacı kullanmiuor.:KK43: bendede var demir eksikligi hatta akdeniz anemisi ile karistirdilar okadar düşük tu demir oranim demur ilacı kullaniyorum. Birsktiktan aylar sonra halsizlik baş donmesi olunca anlıyorum ku ilaca baslamam lazım. O sıkıntıyi yaşadığım icin istemeyerek de olsa kullanıyorum kizima demir ilacini 2farkli dr a sordum 2side kullan deyince mecbur kaldım. Buarada demir eksikligini zeka problemlerine neden oldugunu okumustum. Ben jucuklukten demir ilsci kulladim dislerim sarardi. Ins kizimda oyle sorun olmaz

Evet bilirim ben. Hatta hataya gidince keşke eşimin yayla da evi olsaydı da kaçsak ya da bi kul davet etse de gitsek diye milletin gözğne bakardık
Bu sene de gitcez ağıstosta. Napcam bakalım daralıyorum
Tadını çıkartın ohhh

Aras da aynısı. Önceden ne güzel içerdi
Çooookkkk uzun zamandır içmiyo
Gerçekten doğruymuş hep huy değiştirirlermiş aynen öyle
Hiç bi çorbayı sokamıyorum ağzına

Kahvaltı da dediğin gibi hemen hemen aynı
Ama zaten alması gereken şey peynir yumurta süt değil mi?
Farklılaştırmak mı lazım.
Oğluşunda neler yapmıştın:26:
Valla caganada boyle yapiyodum.
Uzun sure oyle yedirmistim.
Ama belli sureden sonra yemiyorlar bulamaci.
Yaz sonu iyice normal kahvaltiya geceriz.

Yaaa kimse kan ilacı kullanmiuor.:KK43: bendede var demir eksikligi hatta akdeniz anemisi ile karistirdilar okadar düşük tu demir oranim demur ilacı kullaniyorum. Birsktiktan aylar sonra halsizlik baş donmesi olunca anlıyorum ku ilaca baslamam lazım. O sıkıntıyi yaşadığım icin istemeyerek de olsa kullanıyorum kizima demir ilacini 2farkli dr a sordum 2side kullan deyince mecbur kaldım. Buarada demir eksikligini zeka problemlerine neden oldugunu okumustum. Ben jucuklukten demir ilsci kulladim dislerim sarardi. Ins kizimda oyle sorun olmaz

Biz kullaniyoruz demir ilaci. 5 damla ama unutuyorum cogunlukla..cunku tadi kotu oldugu icin meyvelerine damlatiyorum...

Hala mı aynısonız Öznur:KK43:(
Çıkmadı mı gaita sonucı??
Kuzum yaaa. Fitilin yaramaması da kötü denk gelmiş
BiZe de calpol bi işe yaramıo

Aras da bu gece 10:30 da yattı 1 de bi uyamdı allah kıyamet kopuo
Saat 5e kdr ağla ağla uyuyamıo
5dd uyudu 6da kalktı. Hla ayakta ve devmlı ağlıo. Uyuyamıo
Bende o da bitik vaziyetteyim. Diş falan da yok ortada
Gaz ilacı verdim gazdır belki diye yok o da fayda etmedi
Fenalardayız. Gece olmasını bekliyorum belki uyur
Mahvolduk ya. İçimiz dağlandı susmuo birşeyden korkmuş gibi off:KK14:

Denedim cnm hepsini denedim
3 çekio bırakıo. Napim artık. Bu kdr becerebiliyorım:KK43:(

Evet çok nankörüz yaa:) yaz gelir kıs isteriz kış gelir yaz

Eczacı bana da en iyi kortizınlu geçirir demişti
Ben travazol kullandım. Dr yazmşyı bilmiyorım içinde kortizon var mı
Ama hemen geçirmişti tek sürmede. İstersen bak sen de
Biz çok yaşadık pişik çok oyyy oy

Yok cnm becerememesi bi sıpalar çık inatcilar dediğim dediler.

Kremi deneyeceğim cnm çok sağol. Ama şu bepantholu biraz kullanayim fayda gormezsem denerim

çok geçmiş olsun cnm zor durum mete de hasta olduğunda perişan olmuştuk. İnş Azra da hemencecik iyileşir.

Aslında Calpol e alternatif yok mu kullansaniz iyi gelebilir

Bugün 7. Ay kontrolümüz oldu zeynep hatun 9 kg olmuş 72 cm boyumuz pzt kahvaltıya başlıyoruz :-) yumurtayı sevecek mi bakalım doktorumuz çorbalaruna kıyma katabilirsin dedi kızlar bişi sorcam kızçeme yoğurt çorbası yapmak istiyorum nasıl yapıcam acaba normal yoğurt tanmı? ?? Kendim mayalamya çalıştım hepsinde de sonuç hüsran sütaş mixx den olur mu acaba bugğn elmalısını aldım yedi prenses acaba sadesinden olurmu sizce şimdidenn saolynn

Msssallha zeynebe canm
Ben masala yapiyorm
Ilk once yarn fincan pirinci biraz suda kaynamaya alıyorm daha sonra biyerde 2.yemek kasigi market yogurduna bir yumurta kiriyorm bir yemek kaşığı UN molester iyce ezdikden sonra pirinc yumusadiginda altini kisip yavaşça karışımı ekliyorm yavas ekkmezssen yogurt kesiliyor aklnda plan iyce cirptiktan sonra bir tasim kaynatiyorum sürekli karıştırarak uzerine azcik nane bir cay kasigi zeytinyağı Serpip altini kapatiyorm afiyet olsun
Birde bu şekilde farklı bir corbada yapiyorum yogurtlu pazardan misir alip hasliyorum taneleri ayirip corbada kullanıyorm azcik ezip ama
Çekilmiş Kirik yarma yarm fincan kaynatiyorum yine yogurt UN karsimi yapıyorm ama yumutasiz yarmalar haslaninca altini kapatiyorm bu karismi ekliyorum yavaşça sonra altini açıyorum misir ilave ediyorum baska bir yerde azcik teryag zeytinyağı 've nane kavuruyorum corba kaynayinca uzerine sosluyorm afiyet olsun zeynepe

bende kullanıyorum kan ilacını ama arada unutuyorum:)bir de ben hala tam tahıllılarla tanıştırmadım oğlumu.sabah kahvaltı yapıyor.bisküvi yapıyorum evde buğday unu ve irimikle.öğlen meyve ve yoğurt yiyor.akşam da sebze püresi.muhallebi de yedrmiyorum canımm.

Hala mı aynısonız Öznur:KK43:(
Çıkmadı mı gaita sonucı??
Kuzum yaaa. Fitilin yaramaması da kötü denk gelmiş
BiZe de calpol bi işe yaramıo

Aras da bu gece 10:30 da yattı 1 de bi uyamdı allah kıyamet kopuo
Saat 5e kdr ağla ağla uyuyamıo
5dd uyudu 6da kalktı. Hla ayakta ve devmlı ağlıo. Uyuyamıo
Bende o da bitik vaziyetteyim. Diş falan da yok ortada
Gaz ilacı verdim gazdır belki diye yok o da fayda etmedi
Fenalardayız. Gece olmasını bekliyorum belki uyur
Mahvolduk ya. İçimiz dağlandı susmuo birşeyden korkmuş gibi off:KK14:

canım eviniz nasıl sıcak mı.eymen de bi ara öyle olmuştu.memede uyuyordu gidip beşiğine bırakıyordum.bas bas bağırıp ağlıyordu.en sonunda yorulup uyuyakalıyordu.ama bizim ev çokk sıcak meğer sıcaktan uyumuyormuş.şimdi klimalı odada uyutuyorum.hatta bi ara yere yatağını koyuyordum orada uyuyordu.bizim klima şimdi 24 saat açık canım.
bir de aras hiç su içmiyor demiştin.ben eymen için buzdolbına da su koyuyorum.ılıştırıp hatta soğuğu yakın içiriyorum.eskiden biberon istemezdi kaşıkla su içirmeye çalışırdım şimdi yapışıyor biberona ama normal su verirsem içmiyor.bir de öyle dene istersen..

sağol canım...
ege bize süprizdi.. eşim de hep diyiyor iyiki oldu da evlendik yoksa hiç evlenemicektik ne güzel bir yuva oldu der sağolsun.
her sene plan yapardık evlenmek için, hesap kitap yapınca vazgeçerdik.. ee elde yok avuçta yok hep erteliyorduk. ee ne ailelerden destek var ne bişey...
zaten yine herşeyimizi kendimiz yaptık, sağolsunlar ne benim ailem ne eşimin ailesi ellerini ceplerine atmadılar, ama istekleri de hiç bitmedi... kimseyi dinlemeden evimizi tuttuk, nikah günü aldık, davetiye ıvır zıvır yaptık, akşamı da bi yemek yaptık yakın aile ve dostlarla çok eğlendik çok güzeldi. ege sayesinde pratik ve tantanasız bir şekilde evliliğe adım attık...
allahım hepimizin yuvasından mutluluğu, huzuru eksik etmesin. çekirdek ailelerimizle ömüüüür boyu mutlu olalım inşallah..

meltemcim eşinle oğluşunla mutlu huzurlu uzuuuunnnnn bir ömürr dilerim canım bizim de haftaya pazar.bundan önceki zamanlarda hep çalışıyrodu.busene izinli bakalım napcak?

meltemcim eşinle oğluşunla mutlu huzurlu uzuuuunnnnn bir ömürr dilerim canım bizim de haftaya pazar.bundan önceki zamanlarda hep çalışıyrodu.busene izinli bakalım napcak?

teşekkür ederim canım, sizin de şimdiden kutlu olsun, aynı dilekleri ben de sana iletiyorum :))

ya kızlar ege çok kötü ya, sümükleri akıyor, 2 gündür keyifsizdi, üşüttü herhalde dedim ama bugün iyice kötü, inanılmaz bir öksürük başladı bugün, randevu aldım yarın dr. a götürücem. umarım ciddi bişey değildir, çok üzüldüm ya.

Msssallha zeynebe canm
Ben masala yapiyorm
Ilk once yarn fincan pirinci biraz suda kaynamaya alıyorm daha sonra biyerde 2.yemek kasigi market yogurduna bir yumurta kiriyorm bir yemek kaşığı UN molester iyce ezdikden sonra pirinc yumusadiginda altini kisip yavaşça karışımı ekliyorm yavas ekkmezssen yogurt kesiliyor aklnda plan iyce cirptiktan sonra bir tasim kaynatiyorum sürekli karıştırarak uzerine azcik nane bir cay kasigi zeytinyağı Serpip altini kapatiyorm afiyet olsun
Birde bu şekilde farklı bir corbada yapiyorum yogurtlu pazardan misir alip hasliyorum taneleri ayirip corbada kullanıyorm azcik ezip ama
Çekilmiş Kirik yarma yarm fincan kaynatiyorum yine yogurt UN karsimi yapıyorm ama yumutasiz yarmalar haslaninca altini kapatiyorm bu karismi ekliyorum yavaşça sonra altini açıyorum misir ilave ediyorum baska bir yerde azcik teryag zeytinyağı 've nane kavuruyorum corba kaynayinca uzerine sosluyorm afiyet olsun zeynepe

canım bu çorbaları günlük mü yapıyorsunuz kalanı ertesi güne de içiriyormusun?

X