- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
biliyorum hatırlıyorum tavrını canım... neyse üzme kendini aradan çıktı en azından... dediğin gibi nasılsa gidilecekti iftarda... sen dua et senden habersiz kvleri davet etmesin eşin... hem aras hem ev işi hem yemek canın çıkar valla..
görümce kelimesinden tiksinç geldi valla bana. bendeki tam bela, evlense de bi görümce tantanası çeksin, çok fena ahım var. kimse hiç bişeyi yaşamadan bilemez.. 30 dan sonra evlenmek dert değil, evlenir gönlüne göre birini bulunca, ama yaş geçtikçe, sabır da bi yere kadar, çocuk büyütmek dert haline geliyor... bu arada 30 üstü anneler varsa yanlış anlamasın sakın kötü olarak söylemiyorum. mesela ben 2. yi düşünmüyorum, yapmaya kalksam 30 u geçicem, bi de onla uğraş, büyüt, zaten enerjim kısıtlı, tembel bir insanım, ege büyüdüğünde az rahatladım derken 2. yi ben kaldıramam..
takılma anıl bişeye, sen gayet özverili ve iyi bir annesin. kim ne derse desin. bana da çok konuşuyorlar, bir allahın kulu da kızım maşallah bi başına ne güzel bakıyorsun çocuğuna demiyor. bir tek eşim takdir ediyor çocuğa karşı özverimi, emeğimi... çok şükür o da yeter zaten. benim ailem eşim ve ege... diğerleri hiç gözümde yok...
yok süt içir diye tutturanlar, bu çocuk zayıf diye tutturanlar, yok köpekle büyütme diyenler, yok çocuğun orası öyle burası öyle, yok ona ayrı yemek yapma yediklerinden ver diyenler, yok öyle tutma diyenler, aaa odasını niye ayırdın yazık diyenler, diyenler diyenler diyenler... milletin tantanası hiç bitmiyor... sinir geldi valla... bi şu forumda birbirimizi anlıyoruz valla.
Ya çok geçmiş olsunMeltemlule haklisin valla bende biktim insanlarin cok bilmis tavirlarindan. Bebek olmadan once ben cok takilmam böyle şeylere dik kafalilik yapmam dinlerim insanlari diyordum ama hakkaten gina geldi. Kilosunun iyi olduguna kanaat getirdikleri halde hazir Mama ver diyenler, cici bebe yedir diyenler, domates suyuna ekmek batir ver diyenler, cips yedir bebisi. Klima 29 ve 30 derecede. Hamd olsun iyi gidiyor. Kan damlası ve dvit kestim. Daha dogrusu evde unuttum. Gerçi fazlada vermiyorum zaten. Ikinci kez antibiyotik kullan dedigi halde kullanmadim kizima. Cok sukur yirtiyo ikidir. Bebe yagi bile kullanmiyorum. Has zeytin yagi. Gunde 3-4 kez dusa sokuyorum. Bakalim Allaha emanet yavrucaklar. Biz elimizden geleni yapıyoruz.
Geçmiş olsun biliyorsub on beş gün önce de biz düşürdük o kadaaaaarr dikkat etmemize rağmenoff yaa kızlar inanılmaz moralim bozukkk oğlum yataktan düştü bugünbu yüzden eşimlede tartıştık offf allahtan oğlumda bişi yok ama çok sinirlerim bozulduuu ((((
ÜgühühühühCnm ben de çorba yapmıyorum meyve püresi veriyorum yoğurt eriyor soğuk öyle zorla yiyor. Bir de su. Şu içmeyen çocuk suya düştü maşallah şu içiyor en azından.
Bugün krem alicam isilik icin HER YERİ kirmizi pütür. Bir arkadaş sanırım diar ocsizing di ondan alicam. Önerisi olan varsa bir bakarım
İzledin mi ÖzgeAnil ya cok tatli cok. O agladikca benim goZlerim doldu ya Rabbim korusun bu tatliyi tum meleklerimizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya çok geçmiş olsun
Okudum yaZamadım bi türlü
Ne alerji yaptı ki acaba... Ya da niye oldu
İnşallah bi daha olmaZ(
Geçmiş olsun biliyorsub on beş gün önce de biz düşürdük o kadaaaaarr dikkat etmemize rağmen
İnsan çok vicdan azabı çekio( çok iyi anlıyorum seni
Bizimkinin yanağı morarmıştı siyahlaşmıştı resmen
Neyseki oğlunda birşey yok
Ügühühühüh
Bi su içmeyen Aras mı kaldı((
İlk defa bi on gün önce içti 20 cc falan o kdr.
Ohh içio artık dedim ama tek seferlikmiş
Öyle kabız ki yavrum ıkınırken gözler akıuoo kafa ateş oluyo
Surat kıpkırmızı sonra başlıo ağlamaya
İzledin mi Özge
Şebek bu taklitçi
Off ne zaman sevecekler suyu temmuz da ggeldi geçio ben anlamadım kiGünaydın herkeseee.yine bir sabah daha.yine dökülmek üzere yogurt mayaladimgetvi bugün icine elma kaymayi dusunuyorum ama umudum yok.
Anilcim uzulme aras tek degil benim findik kizimda su icmiyor 1yrmek kadigi su icince kar sayiyorum.suyu kaşıkla mı neyle veriyorsunuz kizlar. Bi de muhallebi yapmayi dusunuyorum ama devsm sutu mama gibi seyler ooumak istemiyorum. Varmi dogal muhallebi yapan.sadece su ve princ unuylami yapsam aslında anne sutuyle de yapabilirim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Balım ya terlemez olur mu nasıl terlio nasılllcnm aslında su ihtiyacı varsa içiyor sanırım.
şakır şakır terliyor mete. o kadar su içmesi rağmen bezini açtığımda turuncu noktolar gördüm. doktora götürdük yazın terlediği için oluyormuş ve bol su.
maşallah aras da sanırım böyle bir durum söz konusu değil. o yüzden hiç dert etme. zamanla o sıpa da alışacak annesi..
Off ne zaman sevecekler suyu temmuz da ggeldi geçio ben anlamadım ki
Dr içir dio
E içmiyı ne yapcm anlasammmm
Ben geçen denedim arasa oirinç unu su pekmez
Ayyy ne kötğ tadınvar yemedi tabi
Yedireb anne ve yiyen bebekleri canı gönülden tebrik ediyorum
Balım ya terlemez olur mu nasıl terlio nasılll
Body yetişmiyo her gğn kaç kere yıkıyorum
Gittim bi dünya daha body aldım baktık kalmııo çıplakken tişört giydiriom napim:26:.
İnşallah içer bekliyorum bakalım
Ya çok geçmiş olsun
Okudum yaZamadım bi türlü
Ne alerji yaptı ki acaba... Ya da niye oldu
İnşallah bi daha olmaZ(
Geçmiş olsun biliyorsub on beş gün önce de biz düşürdük o kadaaaaarr dikkat etmemize rağmen
İnsan çok vicdan azabı çekio( çok iyi anlıyorum seni
Bizimkinin yanağı morarmıştı siyahlaşmıştı resmen
Neyseki oğlunda birşey yok
Ügühühühüh
Bi su içmeyen Aras mı kaldı((
İlk defa bi on gün önce içti 20 cc falan o kdr.
Ohh içio artık dedim ama tek seferlikmiş
Öyle kabız ki yavrum ıkınırken gözler akıuoo kafa ateş oluyo
Surat kıpkırmızı sonra başlıo ağlamaya
İzledin mi Özge
Şebek bu taklitçi
Amin cnmmmAynen cnm yaa cok kotu bi durumm nasi agladim anlatamam allahtan bi yerine bisey olmadi yatagimiz cok alcak we allahtan haliya dustu ona sukrediyorum bi yerinde morarma yok Allah bunla gecmis etsin bidaha insallah yasamayiz
Günaydın herkeseee.yine bir sabah daha.yine dökülmek üzere yogurt mayaladimgetvi bugün icine elma kaymayi dusunuyorum ama umudum yok.
Anilcim uzulme aras tek degil benim findik kizimda su icmiyor 1yrmek kadigi su icince kar sayiyorum.suyu kaşıkla mı neyle veriyorsunuz kizlar. Bi de muhallebi yapmayi dusunuyorum ama devsm sutu mama gibi seyler ooumak istemiyorum. Varmi dogal muhallebi yapan.sadece su ve princ unuylami yapsam aslında anne sutuyle de yapabilirim?
Amin cnmmm
Bizimde alcak ama etrafında gene ahşap var yani oturma yeri gibi tüm cevresinde
Tam analatamadım sanırım
Oraya çarpmış sanırım
Düştüğü yerde de priz fişler dalan vardı
Ayrıca halım da çok ince benim yok gibi birşey yani
O yüZden çok kötü oldu. O kdr dilkat etmemize rağmen
Gerçi eşim düşürdü de. O da dikkat ederdi demek benim kdr dikkatli değilmiş
ya hamilelikte sutten yoğurttan tiksindim koku geliyor bana sanki yiyemiyorum o yüzden HALAAAAAAA. suluk denemedim bugun onu deneyim bari, kaşıkla içiyor ama çok az içiyor zaten meme dışında bişeye alışık olmadığı iiçin döküyor. buarada hala konağımız devam ediyor kafamızda ve çok hafif kulak arkasındaYoğurdu niye atıosun siz yersiniz
Ben meyveyi yemezse yiyorum ama kahvaltısını yiyemiyoeum
Anne sütüyle yapıyorum çünkü öyle sinir oluyorum her sanah yap at yap at
Cano burda bardakla fincanla kaşıkla biberon y da sulukla her şekil veren var
Renk renk desen desen yani
Hangi çocuk neyle içiyorsa
Ben herşey denedim enjektör bile
Ama ilk ve tek içtiği yer sulukla oldu
Günaydın herkeseee.yine bir sabah daha.yine dökülmek üzere yogurt mayaladimgetvi bugün icine elma kaymayi dusunuyorum ama umudum yok.
Biz geldikkkkk😄sizi özledik nasılsınız kızlar
Hoşgeldinizzzz biz de özledik.. Aynıyız valla iç güveysinden hallice..:)
maşallah kızına , ne güzel duruyor öyle gerçi yürüyen bebeğin duruşuna şaşırmamak lazım, bizim tembel zeynep daha oturamıyor bile sağa sola savruluyorArimayanin pirinç unuyla çok güzel oluyor canm tavsiye ederim
maşallah kızına , ne güzel duruyor öyle gerçi yürüyen bebeğin duruşuna şaşırmamak lazım, bizim tembel zeynep daha oturamıyor bile sağa sola savruluyorcanım bu arımaya dediğin markamı? nerde bulabilirim? bugün migrosa gidip organik ürünler almayı düşünüyorum
maşallah kızına , ne güzel duruyor öyle gerçi yürüyen bebeğin duruşuna şaşırmamak lazım, bizim tembel zeynep daha oturamıyor bile sağa sola savruluyorcanım bu arımaya dediğin markamı? nerde bulabilirim? bugün migrosa gidip organik ürünler almayı düşünüyorum
Canım arı mama pek önerilmiyo. Gurme bebekte çok besleyici muhallebiler var irmikli v meyveli tahıllı bi bak öyle git alışverişe.
Pirinç unu muhallebi sırf kalori besleyiciliği yok ama ben her akşam yediriyorum kilosu için pekmezle.tok tutuyo diye bi rivayet de var eylülü tutmuyo o ayrı:)
İllada arı mama dersen bimde var canım
Tekrardan cok gecmis olsun cnm allahim bidaha yasatmadin bebislerimizee ya bende ssniyelik uyuyakalmisim oglumda geri geri emeklio we her sabah ortamizda oynar oyuncaklariyla taaa ayak ucumuza kadar geri geri nasi gittin sen sok oldum ya cok kotuydu