2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Valla bende masal duruya ilkkez aldm ama bilemiyorm ki gizemcim doğrudur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende verdim bikaç kez ilk ek gıdaya geçişte sonra bıraktım hazır karışım sonuçta ne kadar iyi olabilir.
evde çok daha iyisi yapılır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bende masal duruya ilkkez aldm ama bilemiyorm ki gizemcim doğrudur

Kiz ben bu masali yerim maşallah barekallah Allah yazarlardan saklasin.... Dizinde mi park besiginiz vardı? Valla ben alirkeb tereddüt etmiştim ama sindi çok memnunum çünkü Ahmed yatagini çok seviyor ve öyle çok kuduruyoki oraya buraya savuruyir kendini yuvarlanıyor macera aksiyon yasiyo resmen :)) masalda seviyomu

Bende verdim bikaç kez ilk ek gıdaya geçişte sonra bıraktım hazır karışım sonuçta ne kadar iyi olabilir.
evde çok daha iyisi yapılır

Doğru soyluyorsun oda var canm

Kiz ben bu masali yerim maşallah barekallah Allah yazarlardan saklasin.... Dizinde mi park besiginiz vardı? Valla ben alirkeb tereddüt etmiştim ama sindi çok memnunum çünkü Ahmed yatagini çok seviyor ve öyle çok kuduruyoki oraya buraya savuruyir kendini yuvarlanıyor macera aksiyon yasiyo resmen :)) masalda seviyomu

Teşekkür ederim hasenecim gel de 😜 ilk doğmadan önce normal ufak bir beşik almistm nereden bileyim bu kızın böyle olcagini 2,5 aylıkken filan yanlardan tutunup kendini atmıştı tesadüf diye düşünüp tekrar yatirmistim Birdaha düşünce park yatak alem aşırı memmunm masalda içinde oyun oynuyor uyanınca kalkiyor dikiliyor ayağa filelerden beni görüp takip ediyor valla memmun açıkçası canm 40 kez uyurken pozisyon değiştiriyor😋

Canm çok dikkatli olan lazim bu aşamadan sonra hele emeklemeyi soksun bak sen o zaman daha zor olacak... İki kere bende ayni hataya düşüm Ahmed yasin i ortamiza almistim baba ise gitmiş yastiginida dik bi şekilde koymuş ama karyola basinda boşluk birakmis inanirmisin sen orayi bul git tam gidecekken binuyandirdi melekler ahmedi tutup cekmem le bir oldu herşey.Ahmed zaten çok sever yatagin kenarından asagiya bakmayi yatağa birakinca ilk yaptifi şey kenarlara gitmek. Hata affetmiyor. Bi kere benim oğlum düştü yataktan iki kerede uyuyakalmisim melekler uyandirdi tam boyle kil payi yakaladim.

BBir daha kimse yaşamaz inşallah boyle şeyler. Emekledikten sobrasi çok zor bir saniye bozumu ayiramiyorum canm çok geçmiş olsub

Aynen cnm yaa asla affetmiyor hata 1 saniyelik bile olsa inan şok oldum ya hic taa yatagin sonuna kadar gidicegi aklimin ucuna bile gelmedi bundan sonra assllaa boyle bir hata yapmam cnm ya aynen allah kimseye yasatmasin cok kotuuu seninde ilk bebis mi cnm

Kizlar esim ulkerin pirncununu almis. Hem sutlu pirincunu diyor hem de icindekilerde seker yaziyor. İcime sinmedi siz ne kullanyrsunuz

Kizlar esim ulkerin pirncununu almis. Hem sutlu pirincunu diyor hem de icindekilerde seker yaziyor. İcime sinmedi siz ne kullanyrsunuz

Migros organik city farm pirinç unu kullanıyorum ben

Aynen cnm yaa asla affetmiyor hata 1 saniyelik bile olsa inan şok oldum ya hic taa yatagin sonuna kadar gidicegi aklimin ucuna bile gelmedi bundan sonra assllaa boyle bir hata yapmam cnm ya aynen allah kimseye yasatmasin cok kotuuu seninde ilk bebis mi cnm

Evet canm ilk bebeğim... Amin amin. Simdi uykusuzlujlar sabir tahammül hep ikiye katlanack

Teşekkür ederim hasenecim gel de 😜 ilk doğmadan önce normal ufak bir beşik almistm nereden bileyim bu kızın böyle olcagini 2,5 aylıkken filan yanlardan tutunup kendini atmıştı tesadüf diye düşünüp tekrar yatirmistim Birdaha düşünce park yatak alem aşırı memmunm masalda içinde oyun oynuyor uyanınca kalkiyor dikiliyor ayağa filelerden beni görüp takip ediyor valla memmun açıkçası canm 40 kez uyurken pozisyon değiştiriyor😋

Ahmedde fildir fildir uyanir uyanmaz emekliyi yatagin sallanma sesine uyaniyirum hatta alt acmanin altında ters istikamette bulduğum bile oldu uyku sersemi çocuk ariyrum beşikte:))) bende yerim yok evim küçükdiye direkt park yatk aldim iişimiz bitince kaldiririz az yertutar dedim

Ben aaslında ahşap beşik seviyorum ama iyiki almamisim ne kdr koruma takarsan tak bu hareketle çok cani yanardi oğlumun simdi filelere carpip guluyo bide :)) bende onu görüyorum filmlerden ustu acikmi kapalimi yatagimdan kalkmadan anliyorum :)))

Ahmedde fildir fildir uyanir uyanmaz emekliyi yatagin sallanma sesine uyaniyirum hatta alt acmanin altında ters istikamette bulduğum bile oldu uyku sersemi çocuk ariyrum beşikte:))) bende yerim yok evim küçükdiye direkt park yatk aldim iişimiz bitince kaldiririz az yertutar dedim

Ben aaslında ahşap beşik seviyorum ama iyiki almamisim ne kdr koruma takarsan tak bu hareketle çok cani yanardi oğlumun simdi filelere carpip guluyo bide :)) bende onu görüyorum filmlerden ustu acikmi kapalimi yatagimdan kalkmadan anliyorum :)))

Aynen bende çığlık seslerinden gidyorunm odaya masal uyanınca deli gibi oynar bağıra bağıra eşim der. Senin kini deliniyor valla bende memnunum ileride direk genç odası takımı almayı planlıyorum:)

heaa eweettt aynn cnm yaaa kesinlkle haklısınnn :)
Allah kolaylik versin cumlemize annelik zor zanaat vesselam:))

Aynen bende çığlık seslerinden gidyorunm odaya masal uyanınca deli gibi oynar bağıra bağıra eşim der. Senin kini deliniyor valla bende memnunum ileride direk genç odası takımı almayı planlıyorum:)

Allah o günlerinde görmek nasil etsin. Ya canim ben senden tel no isticektim asil sana danismak istediğim bazi şeyler var her zaman KK göremiyorum tabi senin içinde bi sakincasi yoksa. Ben bi yabanciyim vermek istemezsen anlarim çekinmeden sşöyle lütfen olur mu?

Allah kolaylik versin cumlemize annelik zor zanaat vesselam:))

Allah o günlerinde görmek nasil etsin. Ya canim ben senden tel no isticektim asil sana danismak istediğim bazi şeyler var her zaman KK göremiyorum tabi senin içinde bi sakincasi yoksa. Ben bi yabanciyim vermek istemezsen anlarim çekinmeden sşöyle lütfen olur mu?

Amin kuzum ozel den yaziyormus canım:KK66:

Slmmm kızlar uzun zaman olmuştu girmediğim öncelikle tğm hasta olan bebişlere geçmiş olsun ek gıdaya başlayan bebişlere top top et olsun ramazanımız mübarek olsun. Kızlar bebişimin 1 aydır sırtında atopik belası çıktı ne yaptıysak geçmedi kortizonlu krem kullanıyırdum geçiyo tekrar başlıyor. Bu bela sıcağıda sevmiyo en sonunda agop kotoğyan diye bi cilt doktoru var şişlide oraya götürdük doktoryn verdiği ilaç sayesinde 4 günde hiçbirşey kalmadı allaha şükürler olsun ek gıdaya başladık sabah meyve öğlen çorbs akşam üstü yoğurt tabiji zorla yiyor anne sütüne dvm yarın 7. Ay kontrolümüz var sabah kahvaltısına bu ay başlıycaz bakalımm bebişim desteksiz oturmaya başladı ama emeklemiyor dvmlı ayakta durmak istiyor bu bebişler bizi parmağında oynatıyor biraz karışık yazdım sanırım :-)

Kızlar Denize mayo bezlemi sokmalıyım yoksa bikini altıylamı?

Canim bn mayo ile soktum zaten korktu bezi2 yaşındaki için kızım kullandım memnun kaldım denizde gerek yok bence sadece havuz için kullanabilirsiniz küçük olduğu için havuzafa gerek yok ve denizde çok kalmiyorki en azından bizim öyleydi

Canm Ben bezle soktum facia idi şişti bez epey agirlik yapti bikini al bence

Canm Ben bezle soktum facia idi şişti bez epey agirlik yapti bikini al bence

Mayo bezler şişmiyoki normal bezlemi soktun günlük kullandığımız

X