2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Teşekkürler canımcım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım. gitmicem valla.. eşime de dedim sen git, ben gelmem... zorla mı götürecek?!! zaten o da bana hak verdiği için biraz ısrar etti bayram diye ama zorlamadı. koy tavrını canım.

anılcım dediğin gibi eşin anlayışlı iyi bir eş anlatıyordun hep, sadece ailesi söz konusu olunca garipleşiyor. onu da anlamak lazım ara ara. sen eşini de hoş tut kendini de insanları boşver.

canım ben bazen pirinç unuyla bazen irmikle yapıyorum muhallebililerini, içine genelde muz tercih ediyorum, kıvamını güzel tutuyor. bazen şeftali, elma, armut koyuyorum, pekmez damlatıyorum, ceviz koyuyorum.

Kizlar esim ulkerin pirncununu almis. Hem sutlu pirincunu diyor hem de icindekilerde seker yaziyor. İcime sinmedi siz ne kullanyrsunuz

elifcim ben hiç hazır muhallebi kullanmıyorum. 1 kere milupanınkini almıştım, pirinç unuyla yaptığım muhallebiye azıcık katıyordum besin değeri yüksek olsun diye. o da gdo muhabbetinden sonra bıraktım. şuan pirinç unu veya irmikle yapıyorum, meyvelerle zenginleştiriyorum.

ay çok geçmiş olsun..

Kızlar Denize mayo bezlemi sokmalıyım yoksa bikini altıylamı?

gizem o mayo bezler de şişiyor, çok kötü oluyor, boşuna o kadar para harcama, sok bikini altıyla... ben mayoyla soktum çok rahattım..

Hadi ya 😕neyse bi deniyim bakim 2 pakette aldım nolur nolmaz diye napcam acaba olmazsa

Mayo bezler şişmiyoki normal bezlemi soktun günlük kullandığımız

😄😄😄evet:):):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm muhsllebi yspmak icin kendim pironcunu yapmstim rondoda cekip ama iri oldi brz muhallebide sorun olmuyor da bebebiskuvisi ypacktim ondan sordum cnm

Ay çok geçmiş olsun canım

Ayy gizemcim ne guzel tatile gidiyorsunuz bizde gidrcektik ama iptal oldu ins sorunsuz unutamayacaginiz güzel anılarla dolu bir tatil olur
Kizlar ben sebze corbasina bulgur katmaya basladim biraz tedirginim aslında yanlismi yapiuorum diye ama su 7aydan once tam tahilla tanismasi muhabbeti yuzunden katiyorum. Demir ilacindan 1saat once ve 1saat sonra emzirme kalsiyum türü verme dedimi dr eczaci size

Kızlar merhaba Azranın dün geceden beri ateşi var düşüremedik. Bugün 38.5 a kadar çıkınca yarım fitil attım ve doktora götürdük.. Genel muayenesinde birşey görmedi doktor.. Tam idrar tetkiki, kanda crp ve gaita kültürü istedi... Crpsi ve idrarında sıkıntı yok gaita sonucunu bekliyoruz henüz çıkmadı bir ara ateşi ditile rağmen 39.2 ye çıktı... Şimdi 38 dolaylarında... Ilık suyla duş aldırdım gece ilerlerse başka ne yapabilirim?

Evet canım 1 saat önce ve sonrasında süt ürünleri vermemek gerekiyor ama ona tamamen uymak da zor oluyor...

evet canım demirden 1 saat önce ve sonra kalsiyum verilmiyor.

ay kıyamam azraya ben (
miracım en güzeli ılık suyla koltukaltlarına kompres yapman. biz de ateşlenmiştik ya bi sefer aynı bu tahliller yapılmıştı, bişey çıkmamıştı. biz hep kompres yaptık. hastahanede de öyle yaptırıyorlar.
umarım ateşi düşürürsün ve rahat bir gece geçirirsin.

kızlar yarın evlilik yıldönümümüz eşim unutur diye düşünüyordum, bugün yemeğe çıkalım dedi.. ben de kuaföre gitcektim tam, bi gidim gelim çıkarız akşam dedim. gittim saçlarımı kestirdim, bir rahatlık, bir ferahlık, bir değişim mutluluğu eve geldim ege zır zır ağlıyor, eşim sakinleştirememiş, aldım sakinleştirdim, burnu sümük dolmuş, dün istanbula döndük sanırım yollarda hasta oldu yavrum ( çok ağladı, çok huzursuz. eşime dedim bugün çıkmayalım yazık çocuğu kendi keyfimize iyice hasta etmeyelim dedim. evde mal mal oturuyorum şimdi.. egecik de uyudu ama çok keyifsiz, inliyor (

ikimizin miniklere de geçmiş olsun kızlar. Allah şifa versin kuzulara.
Mira ılık suyla kompres çık ise yarıyor. Mete de etki etti. Bi de Calpol ama sanırım size yasak.

Meltem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Ege'nizle nice güzel yıllarınız oldun ins

Ayyy inşallah Meltemcim yaa çocuğum öyle çok rahatsız değil ama ateşi yüksek işte... Uyuyor uyansın da havluluyum onu:)

Ayy inşallah bize de etki eder canım.. Evet Calpol bize yasak malesef paranox fitil kullanabiliyoruz...

sağol canım teşekkür ederim..

Ayyy inşallah Meltemcim yaa çocuğum öyle çok rahatsız değil ama ateşi yüksek işte... Uyuyor uyansın da havluluyum onu:)

havlula, bi de üstünü de değiştir canım.

kızlar, annem bahçeden erik verdi, hoşaf yap egeye dedi. erik hiç yedirmedim gaz yapıyor çok diye, ama bu hoşaflık erik, pişince bişey yapmaz dedi annem. daha önceden hiç hoşaf yapan var mı? nasıl yapcam? öylece şekersiz kaynatayım mı? içerken pekmez katarım içine..

Canm geçen konsmustuk ya yap masal duru Erik kayisi kiraz hisarı yapıyorm cok iyi oluyor dogra kup kup kabuklarını doğmadan meseka yarn kilo erige 1kilo su koy kaynar yarn saat ama. Kisik ateste seker katma Ben katmiyorm zaten meyvenn tadi var fazla seker diyabet yapar bebekte

Cok gecmis plain meltem yaaaaa baska zaman kutlasirsiniz inşallaha aman egeye dikkat et canm

Canmm sirkeli su yap Ben masal durunun atesini oyle kesiyorm sirkeli su yap bezle koltuk altalari bacak arasina degdir surekli cok gecmis olsun kiyamam yaaaa

Bulgur bende arıyorm canm kasma kendini bence herşeyden tattir ileride yememe sorunu cok oluyor
Nealaka masal duru ilacı aliyor peşine mama yiyor 've bu 3 Ayer Boyle sen bakma o eczaciya bence tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…