2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Süpersinş bayıldım.
Bence aras çok yetenekli bir çocuk olucak
Annesi aglayınca duygulanıp aglayan çocuk gibi değilde:)Resmen oda seni taklit etmiş tiyatrocumu olcak ne kız bu:)
Süper maşşallah subhanallah

:Nazar:

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok yetenek değil de duygusal diyelim:))
Siz neydionusss. Masalcık napıooo
Valla çok haklısın canım erken yatıyorsa oğlun kesinlikle evde olunmalı bence de... Bak mesela Azra akşam 20 de uyuyor... Ben de eve en geç 20 de gelmiş oluyorum derhal üst baş değişip uykuya geçiyor... Uyku saatinde şuana kadar kesinlikle dışarıda olmadım... Bizim sosyal hayatımızı etkiliyor tabiki ama onun uyuyamaması saatinin kayması ve dahası huysuzluğunu düşünecek olursam kalsın diyorum zaten... Eşimi de alıştırdım o da uyuyor bu duruma... Haftasonu biz de kvleri ziyarete gittik ama akşam 6 da çıktık iftara kalmadık.. Onlar da alıştı ses y denemişsin ve reaksiyon vermemiş belli ki... :KK9: evet zor annelik cidden..
Ne kdr güzel
Daima evladım ön planda deyio asla uygulamaya geöirmeyen düşüncesiz bi eşe sahip olmak çok kötü:KK19:
Olmasın sosyal hayat valla bak ben önemsemiyorum
Bu zamana kdr yaşadık. Şurda 3-4 sene mola vermek çok da zor değil
Hem bizim hem bebeklerin düzeni için ahh ahhh
Bi anlasa bi anlasa sinir oluuorum nasıl var ya:KK4:

Yok yetenek değil de duygusal diyelim:))
Siz neydionusss. Masalcık napıooo

Ne kdr güzel
Daima evladım ön planda deyio asla uygulamaya geöirmeyen düşüncesiz bi eşe sahip olmak çok kötü:KK19:
Olmasın sosyal hayat valla bak ben önemsemiyorum
Bu zamana kdr yaşadık. Şurda 3-4 sene mola vermek çok da zor değil
Hem bizim hem bebeklerin düzeni için ahh ahhh
Bi anlasa bi anlasa sinir oluuorum nasıl var ya:KK4:

Kız deme öyle ence hem yetenekli em duygusal tam aradığım damat adayı😜😜😜
Napalm masal koltuk tepelerinde bense mutfagı toplamakla meşgül namıdeğer hizmetçi:KK43:

Benim kiz 6ay 28 gunluk. 7 ay diyelim:KK66: benimki yaptigim sebze corbalarini sevmedi. Pek yemedi. Kahvaltiyi ve meyveyi seviyordu 1 yumurta sarisini bitiriyordu ta ki ateşlenip ishal olana kadar. Yaklasik 10 gündür corba yapmiyorum. Kahvaltilati ise 3 gundur yediremiyorum. Biz bunu dişleri cikiyor diye düşünüp doktora goturmemistik. Pazar aksami yola cikmistik,tatil icin, arabada biraz aglayinca diş jeli surmemi söyledi yanimdaki bir arkadas. Gittik caljell aldik. Dis yerlerine surdum. Kizlar inanirmisiniz iki saat icinde vucudu bir döktü ki. Ertesi gun daha cok artti ve kirmiziliklar kabarmaya basladi. Gören aciyo nolmus buna boyle diyo. Yani boynundan bi basliyo ayak altina kadar. Sanki sicak suda yanmis birazcik beyaz yerler noktayla gözüküyor. Tövbe Estağfurullah. Alanya da doktora gittik. Jel yapmaz dedi. Kan ve kaka testi yapti bisey cikmadi. Ishal ve kirmiziliklar icin iki surup ve jel verdi. Hic tatmin etmedi. Dis belirtisi de yok dedi. Sonra izmirde kendi doktorunu aradim. Neden jel kullandiniz ben onermiyorum o yapmistir dedi. İlaç larin miktarini degistirip kullan dedi.
Emiyo ve sütüm de var hamd olsun. 4-5 gun sonra anneme gidicem o zaman tekrar baslarim yemek isine artik napiyim...

Benim kiz 6ay 28 gunluk. 7 ay diyelim:KK66: benimki yaptigim sebze corbalarini sevmedi. Pek yemedi. Kahvaltiyi ve meyveyi seviyordu 1 yumurta sarisini bitiriyordu ta ki ateşlenip ishal olana kadar. Yaklasik 10 gündür corba yapmiyorum. Kahvaltilati ise 3 gundur yediremiyorum. Biz bunu dişleri cikiyor diye düşünüp doktora goturmemistik. Pazar aksami yola cikmistik,tatil icin, arabada biraz aglayinca diş jeli surmemi söyledi yanimdaki bir arkadas. Gittik caljell aldik. Dis yerlerine surdum. Kizlar inanirmisiniz iki saat icinde vucudu bir döktü ki. Ertesi gun daha cok artti ve kirmiziliklar kabarmaya basladi. Gören aciyo nolmus buna boyle diyo. Yani boynundan bi basliyo ayak altina kadar. Sanki sicak suda yanmis birazcik beyaz yerler noktayla gözüküyor. Tövbe Estağfurullah. Alanya da doktora gittik. Jel yapmaz dedi. Kan ve kaka testi yapti bisey cikmadi. Ishal ve kirmiziliklar icin iki surup ve jel verdi. Hic tatmin etmedi. Dis belirtisi de yok dedi. Sonra izmirde kendi doktorunu aradim. Neden jel kullandiniz ben onermiyorum o yapmistir dedi. İlaç larin miktarini degistirip kullan dedi.
Emiyo ve sütüm de var hamd olsun. 4-5 gun sonra anneme gidicem o zaman tekrar baslarim yemek isine artik napiyim...

çok geçmiş olsun..
jellerin böbreklere zarar verdiğini duymuştum ben. sonuçta ilaç. her ne kadar bitkiseli olsa da kimyasal içeriyorlar.. bence sürme jel. bu da bir nevi gaz gibi sabretmemiz lazım.

iştah konusu aynı benim oğlum gibi. oğlum çok güzel yemek yiyordu hatta doktorumuz obur bir bebek diyor. ama 2 hafta falan önce gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım çocukta etkilendi perişan olduk ikimizde. onda ateş ve ishal ben de kusma. o günden beri çocuk bir şey yemiyor. kilosu iyi ama çok üzülüyorum. doktor bir şey olmaz obez mi yapacaksınız kilosu iyi diyor ama üzülüyorum işte. zar zor bişeyler tıkıyorum ağzına. belki sıcaktan da yemiyor olabilirler. çünkü hepimizde aynı sorun var hemen hemen..

Kızlar youtuba koydum:))
İnşallah açılır be ceza almam bilmiyorum yasak mı
4aylıkken falan çekmiştim:)
YouTube'da "Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: )" adlı videoyu izleyin - Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: ): http://youtu.be/5BM8Blo_uxc

hahaha anıl çok güldüm ya :)))
sana kötüsün demicem ben de ege'ye böyle pislikler yapıyorum :))

Hala uyumadı
Uyuma saati kaç olursa olsun kalkma saati en geç 7oluo o da çok nadir
Genelde 6
Bakalım napcam

Ya ben anlamıyorum
Ebeveynler mi kendilerini çocuklara göre ayarlamalı çocuklar mı ebeveynlerine uymalı
Ben eşimden bunu istemekte,çocuğın kurmaya çalıştığım düzeni bozmamak adına en geç 21:30 da evde olmayı istemekte haksız mıyım acaba?

Bi iftara gittik kv ye. Bitti işte. Durum bu. Saat 3e gelio

canım valla ben gündüzleri bile ege'nin uyku saatlerinde evde oluyorum. şaşırtmamaya çalışıyorum. düzenini bozacağıma kendim gezmekten tozmaktan feragat ediyorum. bebeğin düzeni daha önemli bence. sonuçta bişeylerin eğitimini vermeye çalışıyoruz ve gezmek uğruna bu eğitimleri yarım yamalak yapınca da çocuklar da şaşırıyor. yemek yedirmeyi öğretmeye uğraşıyoruz, uyku eğitimi vermeye uğraşıyoruz ve bunları yaparken zaten kendimizden neler neler veriyoruz. tam olacak galiba derken, saati düzeni bozunca hoop sil baştan en başa.
valla anılcım alınma ama sen de çok yumuşak huylusun. valla benim eşim de geliyo, yok şu çağırdı bu çağırdı gidelim diyo, kusura bakma diyorum gidemem ben, çocuğun yemesi, içmesi, uyuması şaşıyor diyorum. özlüyorlarmış diyo. diyorum özleyen kalkar gelir görür, evim belli yurdum belli, çocuğun düzeni belli ona göre ayarlasınlar gelsinler, çok istiyosan sen git diyorum. susup oturuyor. o da anlıyor ama. eşde de olması lazım. düşüncesizce söylüyor ama açıklayınca haklısın, zaten bütün gün uğraşıyorsun kusura bakma diyor. tavrını koy anılcım, ben arasın düzenini bozmak istemiyorum de. anlayan olursa ne ala, anlamayan olursa da salla gitsin, sen düzeninle mutlu mesut olursun en azından.

kizlar cok kotuyuz sabah atesimiz 40 gosterdi basimdan asagi kaynar sular dokuldu ve hala bu saat olsu dusurmeye calisiyoruz suan 38.7 soyle oldu birazcik atesimiz vardi 37 gibi sanirim dis cikariyoruz diye cok onemsemedim ama yinede dr gtoturelim dedik dr bizim hepati tb asimizin ilk dozu 3 aylikken yapilmisti simdi 2 ci dozunu yapalim atesi cok az bise olmz dedi tamam dedim 2 ci hepatiti b asisini 6 aylikken yaptirmis olduk inanilmaz bir ates yapti 40 gorduk 6 saate bir fitil yapiyorum ve ates dusurucu surup veriyorum surekli islatiyorum dus aldiriyorum ama aklima takildi kilzar asiyla alakali bilgi almak istiyorum gec yapildigi icin mi hafif atesli yapildigi icin mi yoksa disten mi bu kadar ates bilemedim nereye sorabilirim asiyla alakali sorularimi biliyormusunuz?

canım kızlar da yazmış zaten, mutlaka enfeksiyon tahlillerini yaptır. kanda, idrarda, kakada.
çok geçmiş olsun.

ay canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. benim dr. da jelleri önermiyor, anestezik onlar diyor. umarım biran önce geçer. ne güzel tatile gidiyordunuz rezil olmamıştır umarım. kafanı dinle güzelce. şu diş işi bitse de rahatlasak, ege de çok huysuz çıldırıcam...

çok geçmiş olsun..
jellerin böbreklere zarar verdiğini duymuştum ben. sonuçta ilaç. her ne kadar bitkiseli olsa da kimyasal içeriyorlar.. bence sürme jel. bu da bir nevi gaz gibi sabretmemiz lazım.

iştah konusu aynı benim oğlum gibi. oğlum çok güzel yemek yiyordu hatta doktorumuz obur bir bebek diyor. ama 2 hafta falan önce gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım çocukta etkilendi perişan olduk ikimizde. onda ateş ve ishal ben de kusma. o günden beri çocuk bir şey yemiyor. kilosu iyi ama çok üzülüyorum. doktor bir şey olmaz obez mi yapacaksınız kilosu iyi diyor ama üzülüyorum işte. zar zor bişeyler tıkıyorum ağzına. belki sıcaktan da yemiyor olabilirler. çünkü hepimizde aynı sorun var hemen hemen..

canım sıcağın çok etkisi var, ege de 10-15 dakikada bitirdiği öğünlerini 1 saatte anca bitiriyor. kan ter içinde sıcaktan ağzını bile açmak istemiyor valla. ha yine yiyiyor aç kalmamak için ama canı çıkıyor 2 lokma yiyene kadar. ben artık çorbasını çok vermiyorum, çok sıcak telef oluyor. bolca meyve yediriyorum soğuk soğuk ve bolca meyve suyu içiriyorum. çorbasını verirken de ılık veriyordum önceden şimdi soğuğa yakın veriyorum... suyunu kaynatıp soğuttuktan sonra 10-15 dakika buzdolabına koyup veriyorum. dakka başı el, yüz, ayak yıkıyorum, normal banyo suyunun alt ısısında, rahatlıyor çok. heleki yemekten önce lavaboda hemen yıkatıyorum biraz serinliyor daha rahat yiyiyor.

hahaha anıl çok güldüm ya :)))
sana kötüsün demicem ben de ege'ye böyle pislikler yapıyorum :))

canım valla ben gündüzleri bile ege'nin uyku saatlerinde evde oluyorum. şaşırtmamaya çalışıyorum. düzenini bozacağıma kendim gezmekten tozmaktan feragat ediyorum. bebeğin düzeni daha önemli bence. sonuçta bişeylerin eğitimini vermeye çalışıyoruz ve gezmek uğruna bu eğitimleri yarım yamalak yapınca da çocuklar da şaşırıyor. yemek yedirmeyi öğretmeye uğraşıyoruz, uyku eğitimi vermeye uğraşıyoruz ve bunları yaparken zaten kendimizden neler neler veriyoruz. tam olacak galiba derken, saati düzeni bozunca hoop sil baştan en başa.
valla anılcım alınma ama sen de çok yumuşak huylusun. valla benim eşim de geliyo, yok şu çağırdı bu çağırdı gidelim diyo, kusura bakma diyorum gidemem ben, çocuğun yemesi, içmesi, uyuması şaşıyor diyorum. özlüyorlarmış diyo. diyorum özleyen kalkar gelir görür, evim belli yurdum belli, çocuğun düzeni belli ona göre ayarlasınlar gelsinler, çok istiyosan sen git diyorum. susup oturuyor. o da anlıyor ama. eşde de olması lazım. düşüncesizce söylüyor ama açıklayınca haklısın, zaten bütün gün uğraşıyorsun kusura bakma diyor. tavrını koy anılcım, ben arasın düzenini bozmak istemiyorum de. anlayan olursa ne ala, anlamayan olursa da salla gitsin, sen düzeninle mutlu mesut olursun en m. kafanı dinle güzelce. şu diş işi bitse de rahatlasak, ege de çok huysuz çıldırıcam...
Yok hayatım yanlış anladın ben de her zaman gitmiyorum
Aynen hatta buraya da yazmıştım whats uptan foto bile atmıyprım
Görmek isteyen gelsin görsün kesinlikle
Ama iftar diye gittik durım farklıydı. İllaki gidilecekti gidilmeli de ona birşey demiyorım
Ama iftarı yaptık çayı içtik kalk di mi 10sa kalk en geç
İlle aras huysuzlancak ağlocak da öyle
Yoksa inan ki benim akram hiç yok zaten ist da bi annem var
Ona da mutlaka gündüz saati gidiyorız
Gerçektwn öyle uğraş uğraş bir kere şaşsın hop sil baştan
Tabi uğraşan evde aylarca didinen biz. O görmüo
O sadece huysuzluğı görüo sebebini söyleyince de ya anlamıo ya anlamak istemio

Hatta bana görümcem dedi ki aman anıııılll ne kdr kendini çocuğa göre ayarlıyorsun hep yşe mi olcak hiç düğüne faşan gitmicek misiniz
Bende dedim ki sen anne olunca kendini ona ayarlarırsın görürüm seni
Ben böyle anneyim. Gerkeirse gitmeyiz düğüne 2 yıl nolcak çok mu şart. Ya da gidilir takı takılır çıkılır
Darılan darılsın kaldı ki darılan anlayıssı hiç çocuk büyütmeyen kişilerdir demek ki die düşünmel lzm

Bana öyle dio çocuğa göre ayarlamıcakmışım
Kendi de evlencek ille evde kaşcak değil ya hoş 30 yaşında ama
Onunda anneliğini görcez. Benden pimpirikli olmazsa benimde adım Anıl değil:KK19:

Yok hayatım yanlış anladın ben de her zaman gitmiyorum
Aynen hatta buraya da yazmıştım whats uptan foto bile atmıyprım
Görmek isteyen gelsin görsün kesinlikle
Ama iftar diye gittik durım farklıydı. İllaki gidilecekti gidilmeli de ona birşey demiyorım
Ama iftarı yaptık çayı içtik kalk di mi 10sa kalk en geç
İlle aras huysuzlancak ağlocak da öyle
Yoksa inan ki benim akram hiç yok zaten ist da bi annem var
Ona da mutlaka gündüz saati gidiyorız
Gerçektwn öyle uğraş uğraş bir kere şaşsın hop sil baştan
Tabi uğraşan evde aylarca didinen biz. O görmüo
O sadece huysuzluğı görüo sebebini söyleyince de ya anlamıo ya anlamak istemio

Hatta bana görümcem dedi ki aman anıııılll ne kdr kendini çocuğa göre ayarlıyorsun hep yşe mi olcak hiç düğüne faşan gitmicek misiniz
Bende dedim ki sen anne olunca kendini ona ayarlarırsın görürüm seni
Ben böyle anneyim. Gerkeirse gitmeyiz düğüne 2 yıl nolcak çok mu şart. Ya da gidilir takı takılır çıkılır
Darılan darılsın kaldı ki darılan anlayıssı hiç çocuk büyütmeyen kişilerdir demek ki die düşünmel lzm

Bana öyle dio çocuğa göre ayarlamıcakmışım
Kendi de evlencek ille evde kaşcak değil ya hoş 30 yaşında ama
Onunda anneliğini görcez. Benden pimpirikli olmazsa benimde adım Anıl değil:KK19:

biliyorum hatırlıyorum tavrını canım... neyse üzme kendini aradan çıktı en azından... dediğin gibi nasılsa gidilecekti iftarda... sen dua et senden habersiz kvleri davet etmesin eşin... hem aras hem ev işi hem yemek canın çıkar valla..
görümce kelimesinden tiksinç geldi valla bana. bendeki tam bela, evlense de bi görümce tantanası çeksin, çok fena ahım var. kimse hiç bişeyi yaşamadan bilemez.. 30 dan sonra evlenmek dert değil, evlenir gönlüne göre birini bulunca, ama yaş geçtikçe, sabır da bi yere kadar, çocuk büyütmek dert haline geliyor... bu arada 30 üstü anneler varsa yanlış anlamasın sakın kötü olarak söylemiyorum. mesela ben 2. yi düşünmüyorum, yapmaya kalksam 30 u geçicem, bi de onla uğraş, büyüt, zaten enerjim kısıtlı, tembel bir insanım, ege büyüdüğünde az rahatladım derken 2. yi ben kaldıramam..
takılma anıl bişeye, sen gayet özverili ve iyi bir annesin. kim ne derse desin. bana da çok konuşuyorlar, bir allahın kulu da kızım maşallah bi başına ne güzel bakıyorsun çocuğuna demiyor. bir tek eşim takdir ediyor çocuğa karşı özverimi, emeğimi... çok şükür o da yeter zaten. benim ailem eşim ve ege... diğerleri hiç gözümde yok...
yok süt içir diye tutturanlar, bu çocuk zayıf diye tutturanlar, yok köpekle büyütme diyenler, yok çocuğun orası öyle burası öyle, yok ona ayrı yemek yapma yediklerinden ver diyenler, yok öyle tutma diyenler, aaa odasını niye ayırdın yazık diyenler, diyenler diyenler diyenler... milletin tantanası hiç bitmiyor... sinir geldi valla... bi şu forumda birbirimizi anlıyoruz valla.

Meltemlule haklisin valla bende biktim insanlarin cok bilmis tavirlarindan. Bebek olmadan once ben cok takilmam böyle şeylere dik kafalilik yapmam dinlerim insanlari diyordum ama hakkaten gina geldi. Kilosunun iyi olduguna kanaat getirdikleri halde hazir Mama ver diyenler, cici bebe yedir diyenler, domates suyuna ekmek batir ver diyenler, cips yedir diyenler, siki giydir diyenler offf off da of yani. Bö oluyorum bir sure sonta. Bişey demiyim kirmayim diyorum iyiligimiz icin konusuyorlar diyorum ama valla biktim. Sen oyle yetistirmissin ben boyle yetistircem. Allah hepimizin evladini bagislasin.
Kizlar bide bu otelde yabancilarla konusma firsati cok buluyorum. Bebegi olanlara sormaya basladim kan damlasi ve d vitamini veriyorlarmi sizin ulkede diye. Kan damlasina Hayir cevabi aldim. Arastirmalarim devam edecek...
Landfolves senle ayni kafada gibiyiz arkadasim. Bende gunes kremi kullanmadan tatili bitirecem sanirim. Sabah 7 bucuk aksam 7 gibi sokuyoruz bebisi. Klima 29 ve 30 derecede. Hamd olsun iyi gidiyor. Kan damlası ve dvit kestim. Daha dogrusu evde unuttum. Gerçi fazlada vermiyorum zaten. Ikinci kez antibiyotik kullan dedigi halde kullanmadim kizima. Cok sukur yirtiyo ikidir. Bebe yagi bile kullanmiyorum. Has zeytin yagi. Gunde 3-4 kez dusa sokuyorum. Bakalim Allaha emanet yavrucaklar. Biz elimizden geleni yapıyoruz.

Çok geçmiş olsun yazık yavruya:KK43:

off yaa kızlar inanılmaz moralim bozukkk oğlum yataktan düştü bugün :KK43: bu yüzden eşimlede tartıştık offf allahtan oğlumda bişi yok ama çok sinirlerim bozulduuu :KK43:((((

Benden birtane daha olmasina sevindim.benim kizimda 6ayini doldurdu 20 aralıkta dogdu.bende oturtmadim dr oturtma ve anne sütü dışında bisey verme dedigi icin suan destekle ooturuyor. Yogurt la basladim pek sevmiyor püskürtuyor. Patates havus ve irmigi kaynatim pure seklinde verdim 2gun bugun elma suyu verdim.1hafta oldu baslayali ama hala 2,-3kasik verebiliyorum kendi silikon kasigi ile. 2hafta icinde tam tahilli muhallebi ye ve tarhana corbasina başlamak lazim 7.ayi doldurmadan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün elma suyu verdim canım bi kaç gün vericem elma suyu sonra bende sebze vermeyi isityorum kabakla patetes yada patates havuç püresi güzel oluyo kızımın bide alerjik durumu var inek sütü ve ürünleri olan hiç bişeyi 1 yaşına kadar veremiyorum genel olarakta alerjik bi yapısı var dedi doktor çok herşeyi birde karıştırma dedi sırayla yavaş yavaş geçicez inş oturması içinde en azından 7. ayı doldurmasını bekliycem canım :)

Keçi sütüne çapraz reaksiyon vermedi dimi bebeğin? Eğer öyleyse süpermişşş:)
Biz sebzelerden patates kabak havuç pirinç ile başladık... Meyve olarak elma armut şeftali... Tabi hepsi deneyerek yavaş yavaş verildi...

valla canımcım bildiğimiz birinin keçileri var ondan 2 3 sefer aldığımız sütü mayaladık daha sonra en son mayaladığımız keçi yoğurduylada mirayın diyet sütünü mayaladım öyle verdim bi sorun olmadı çok şükür :)

kızlar başka bi konudada yardımlarınıza ihtiyacım var kayınvalidemlerle aramız kötü doğumda kızmıştım bazı olaylara çok uzun :) konuşuyorumda işte soğuğum biraz annemler hiç konuşmuyo kızımda geceleri uyuyoda gündüz sallanmadan hiç uyumayan bi bebek eşim bayrama gidelim diyo gece yola çıkarız benim kendi annem çok kızıyo kayınvalideme istemiyolar gitmemi bayrama gitmede aklı başına gelsin diyo haklıda bi bakıma eşime dedim mirayıda bahane ediyoruım ama eşimide nasıl ikna etsem bilemiyorum ya kafam o kadar karışıkki anlatamam :KK43:((((

canım sıcağın çok etkisi var, ege de 10-15 dakikada bitirdiği öğünlerini 1 saatte anca bitiriyor. kan ter içinde sıcaktan ağzını bile açmak istemiyor valla. ha yine yiyiyor aç kalmamak için ama canı çıkıyor 2 lokma yiyene kadar. ben artık çorbasını çok vermiyorum, çok sıcak telef oluyor. bolca meyve yediriyorum soğuk soğuk ve bolca meyve suyu içiriyorum. çorbasını verirken de ılık veriyordum önceden şimdi soğuğa yakın veriyorum... suyunu kaynatıp soğuttuktan sonra 10-15 dakika buzdolabına koyup veriyorum. dakka başı el, yüz, ayak yıkıyorum, normal banyo suyunun alt ısısında, rahatlıyor çok. heleki yemekten önce lavaboda hemen yıkatıyorum biraz serinliyor daha rahat yiyiyor.

Cnm ben de çorba yapmıyorum meyve püresi veriyorum yoğurt eriyor soğuk öyle zorla yiyor. Bir de su. Şu içmeyen çocuk suya düştü maşallah şu içiyor en azından.

Bugün krem alicam isilik icin HER YERİ kirmizi pütür. Bir arkadaş sanırım diar ocsizing di ondan alicam. Önerisi olan varsa bir bakarım

off yaa kızlar inanılmaz moralim bozukkk oğlum yataktan düştü bugün :KK43: bu yüzden eşimlede tartıştık offf allahtan oğlumda bişi yok ama çok sinirlerim bozulduuu :KK43:((((

Off geçmiş olsun ben de çok korkuyorum bu olaydan yaa...neyseki sıkıntı olmamış bebeğinde canım...

Anil ya cok tatli cok. O agladikca benim goZlerim doldu ya Rabbim korusun bu tatliyi tum meleklerimizi

http://britbee.com/Uyku-arkadaslari
canım devam sütünü muhallebiyi yaptıktan sonra ılıklaşınca içine katacaksın. sıcakken sakın koyma devam sütü bozulur.

bir kere kullandım dediğin gibi yaptım. böyle yapay yapay gibi geldi içime sinmedi. doktora sordum geçen gün ''anne sütünün yetmediği zamanlarda kullanılır'' dedi. sütüm yetiyor mu bilemiyorum emin olamıyorum. alınacak normal kilo 300-450 gram imiş. bizimki 300 almış. kullanacam galiba öyle görünüyor. ben tabi düşünüp taşınana kadar gitti bir kutu mama bir ay doldu attım ben de napıyım :)

pekiii taze süt alıp buzluğa koyan var mı? büyük kavanoza koyunca buz olan süt, dışarı çıkarınca sulandığı için kaliteli bir yoğurt elde edemiyorum. anca hero baby kavanozu, dediğim şeye sebep olmuyor. e o da az geliyor artırcam artık miktarı. bu sorunu yaşamayan var mı?

meltemlule paylaşımlarını okuyorum yazan ellerine sağlık herkesin, ama özellikle senin. yalnız senin bebe neler yiyor öyle aboowww :))) maaşallah deyim nazar değmesin. :)

Off geçmiş olsun ben de çok korkuyorum bu olaydan yaa...neyseki sıkıntı olmamış bebeğinde canım...

Allahtan yatagimiz cok alcak buna sukrediyorum we haliya dustu ama bundan sonra coookk daha fazla dikkat edicem aman cnm sende cok dikkat et

X