2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yagizin meywe sewmedigi halde tek yedigi meyweli tarif

Yarim elma puresi
Yarim seftali puresi
4 tane kiraz puresi
Yarim muz puresi
3 bebe buskwisi
1 silme cay kasigi irmik
1 silme cay kasigi pirinc unu

Meyweleri pure haline getirip biskuwileride atip eziyoruz sonra bi cezwede irmik we pirinc ununu turk kahwesi fincani kadar suyla ( gerci ben onu goz karari yapiyorum assa yukari ayarlayin) pisiriyoruz koyu bi muhallebi elde edicez onu meyvelerle karistirip bebislerimize yediriyoruzzz :)😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

röntgen çektirdik canım .hatta hastanede acilde pratisyen hekim vardı.o bişey yok dedi,filmi watsapla ortopedi uzmanı bi arkadaşına da gönderdi.o da bişey yok dedi.şimdi de ayağına bamaya ve tekrara adım atmaya başladı.sanırım biraz korkmuş canım oğlum.bende çocuğum olmadan asla pimpirik olmam diyordum ama şimdi kimsenin kucağına bile gitsin istemiyorum çünkü ben şanssızım beni bulur herşey.sen çalışıyormusun bu arada ben eylül de tekrar birilerine emanet etmek zorundayım:KK43:((

Çokk gemis olsun cnm yaa cok dikkat et allah onla gecmis etsin sewindim ya bisey olmadigina ben calisiyodum cnm guzellik uzmaniyim we kuafor ogretmeniyim tam ogretmenlige basliycaktim ki hamile kaldim we dusuk tehlikem wardi kanamam oluyodu ama sukur bebegimi aldim kucagima suanda kimseye baktieamiyacagimdan dolayi calismiyorum cnm kv in gunleri war bide yasli zaten guwenemem benim annemde calisiyo o yuzden bakticak kimsem yok bakiciyada asla guwenemem o yuzden ben bakiyorum oglusuma sadece gecenlerde araba kursu aliyodum artik oglumuda tasiycam biraz daha ders aliyim dedim ondan arada halasina birakiyirum sen calismayani basliycaksin

Çokk gemis olsun cnm yaa cok dikkat et allah onla gecmis etsin sewindim ya bisey olmadigina ben calisiyodum cnm guzellik uzmaniyim we kuafor ogretmeniyim tam ogretmenlige basliycaktim ki hamile kaldim we dusuk tehlikem wardi kanamam oluyodu ama sukur bebegimi aldim kucagima suanda kimseye baktieamiyacagimdan dolayi calismiyorum cnm kv in gunleri war bide yasli zaten guwenemem benim annemde calisiyo o yuzden bakticak kimsem yok bakiciyada asla guwenemem o yuzden ben bakiyorum oglusuma sadece gecenlerde araba kursu aliyodum artik oglumuda tasiycam biraz daha ders aliyim dedim ondan arada halasina birakiyirum sen calismayani basliycaksin

ben 5 haftadır çalışıyordum caanım.kayınvalidem ve görümcem baktı sırayla .geçen hafta cuma tatile girdik.sınıf öğretmeniyim ben.yani sneye eylülde mecburen işbaşı yapıcam.artı şırnaktayım:)inşallah seneye iyi bir bakıcı bulabilirim

Kızlar youtuba koydum:))
İnşallah açılır be ceza almam bilmiyorum yasak mı
4aylıkken falan çekmiştim:)
YouTube'da "Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: )" adlı videoyu izleyin - Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: ): http://youtu.be/5BM8Blo_uxc

Son düzenleme:
YouTube'da "Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: )" adlı videoyu izleyin - Annesi ağlayınca ağlayan komik bebek: ): http://youtu.be/5BM8Blo_uxc

Ayyy super yaa massallah koptumm 😄😄:)

kıyamam ben onaaa ağlaması bile güzzel maşallahh.anne kuzusu olcak demekki.baksana annesine ne kadar düşkün senin ağlamana dayanamıyor kuzum benim.maşallah ona:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben 5 haftadır çalışıyordum caanım.kayınvalidem ve görümcem baktı sırayla .geçen hafta cuma tatile girdik.sınıf öğretmeniyim ben.yani sneye eylülde mecburen işbaşı yapıcam.artı şırnaktayım:)inşallah seneye iyi bir bakıcı bulabilirim

Hadi yaaa cnm zor isin walla allahtan bari en azindan kayinwaldenler war ama zor bi durum yaa insan bebegini kendi buyutmek ister herzaman ama iste hayat sartlari yapcak bisey yok benimde annem baksa calismasa calisirdim bende kesinlikle

cnm sebze ile başla dedi elma dedi meyva olarakta öyle yspsyım canım bende zaten alerjik bi yapısı var inek sütü alerjiside var yoğurdunu keçi
sütü mayasıyla yapıyorum sağol cnm yardımın için

Keçi sütüne çapraz reaksiyon vermedi dimi bebeğin? Eğer öyleyse süpermişşş:)
Biz sebzelerden patates kabak havuç pirinç ile başladık... Meyve olarak elma armut şeftali... Tabi hepsi deneyerek yavaş yavaş verildi...

Haha hakikatten kötüsün Anıl:) çok tatlı bu Arassssss:)

Keçi sütüne çapraz reaksiyon vermedi dimi bebeğin? Eğer öyleyse süpermişşş:)
Biz sebzelerden patates kabak havuç pirinç ile başladık... Meyve olarak elma armut şeftali... Tabi hepsi deneyerek yavaş yavaş verildi...

Haha hakikatten kötüsün Anıl:) çok tatlı bu Arassssss:)

kıyamam ben onaaa ağlaması bile güzzel maşallahh.anne kuzusu olcak demekki.baksana annesine ne kadar düşkün senin ağlamana dayanamıyor kuzum benim.maşallah ona:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy super yaa massallah koptumm 😄😄:)

Ehe ehe çok mu kötüyüm nee
Ama o da beni sinir edioooo:KK19:

Anasının kuzusuuuu, çok tatlı kıyamam:)

Aniiil bayıldım maşallah arasa...benim kizim sadece babasi aglayinca dudaklari buzup ağlıyor. Ben de denedim bana guldu.sanirim bu kiz babaci olacak babaya kiyamiyo ben aglayinca mutlu oluyo.:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala uyumadı
Uyuma saati kaç olursa olsun kalkma saati en geç 7oluo o da çok nadir
Genelde 6
Bakalım napcam

Ya ben anlamıyorum
Ebeveynler mi kendilerini çocuklara göre ayarlamalı çocuklar mı ebeveynlerine uymalı
Ben eşimden bunu istemekte,çocuğın kurmaya çalıştığım düzeni bozmamak adına en geç 21:30 da evde olmayı istemekte haksız mıyım acaba?

Bi iftara gittik kv ye. Bitti işte. Durum bu. Saat 3e gelio

kizlar cok kotuyuz sabah atesimiz 40 gosterdi basimdan asagi kaynar sular dokuldu ve hala bu saat olsu dusurmeye calisiyoruz suan 38.7 soyle oldu birazcik atesimiz vardi 37 gibi sanirim dis cikariyoruz diye cok onemsemedim ama yinede dr gtoturelim dedik dr bizim hepati tb asimizin ilk dozu 3 aylikken yapilmisti simdi 2 ci dozunu yapalim atesi cok az bise olmz dedi tamam dedim 2 ci hepatiti b asisini 6 aylikken yaptirmis olduk inanilmaz bir ates yapti 40 gorduk 6 saate bir fitil yapiyorum ve ates dusurucu surup veriyorum surekli islatiyorum dus aldiriyorum ama aklima takildi kilzar asiyla alakali bilgi almak istiyorum gec yapildigi icin mi hafif atesli yapildigi icin mi yoksa disten mi bu kadar ates bilemedim nereye sorabilirim asiyla alakali sorularimi biliyormusunuz?

Dinlenmişindir değişiklik olmuştur canım ne güzel... Yemek olaylarını kolay halledebildiniz mi? Yumurta dokundu mu? Çorba olarak ne veriyorsun?[/QUOTE]

Canim kizim cok atesli suan onu bekliyorum kafam darma dagin kısaca yazıyım sabahları ara ara bebelac 1 kaşıl anne sutu baxen yumurta sarısı pekmez ögle corba butun sebzeleri kullanıyorum semız otu ıspanak kabak fasülye azcık kuzu eti pişirip içiriyorum canım meyvelerden muza sankı alerjımız devam edıyor gıbı onu vermıyorum elma armut seftalı kayısı üzüm. Veriyorum aksamları bişe vermiyorum suan için gece anne sütü bu kadar hepsı canım normalde aksamda pirincli muhallebş var ama yapmıyorum offf anne olmak cok zormus dua edın kızlar zor durumdayız

Süpersinş bayıldım.
Bence aras çok yetenekli bir çocuk olucak
Annesi aglayınca duygulanıp aglayan çocuk gibi değilde:)Resmen oda seni taklit etmiş tiyatrocumu olcak ne kız bu:)
Süper maşşallah subhanallah

:Nazar:

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

Hala uyumadı
Uyuma saati kaç olursa olsun kalkma saati en geç 7oluo o da çok nadir
Genelde 6
Bakalım napcam

Ya ben anlamıyorum
Ebeveynler mi kendilerini çocuklara göre ayarlamalı çocuklar mı ebeveynlerine uymalı
Ben eşimden bunu istemekte,çocuğın kurmaya çalıştığım düzeni bozmamak adına en geç 21:30 da evde olmayı istemekte haksız mıyım acaba?

Bi iftara gittik kv ye. Bitti işte. Durum bu. Saat 3e gelio

Valla çok haklısın canım erken yatıyorsa oğlun kesinlikle evde olunmalı bence de... Bak mesela Azra akşam 20 de uyuyor... Ben de eve en geç 20 de gelmiş oluyorum derhal üst baş değişip uykuya geçiyor... Uyku saatinde şuana kadar kesinlikle dışarıda olmadım... Bizim sosyal hayatımızı etkiliyor tabiki ama onun uyuyamaması saatinin kayması ve dahası huysuzluğunu düşünecek olursam kalsın diyorum zaten... Eşimi de alıştırdım o da uyuyor bu duruma... Haftasonu biz de kvleri ziyarete gittik ama akşam 6 da çıktık iftara kalmadık.. Onlar da alıştı ses etmiyorlar:)

kizlar cok kotuyuz sabah atesimiz 40 gosterdi basimdan asagi kaynar sular dokuldu ve hala bu saat olsu dusurmeye calisiyoruz suan 38.7 soyle oldu birazcik atesimiz vardi 37 gibi sanirim dis cikariyoruz diye cok onemsemedim ama yinede dr gtoturelim dedik dr bizim hepati tb asimizin ilk dozu 3 aylikken yapilmisti simdi 2 ci dozunu yapalim atesi cok az bise olmz dedi tamam dedim 2 ci hepatiti b asisini 6 aylikken yaptirmis olduk inanilmaz bir ates yapti 40 gorduk 6 saate bir fitil yapiyorum ve ates dusurucu surup veriyorum surekli islatiyorum dus aldiriyorum ama aklima takildi kilzar asiyla alakali bilgi almak istiyorum gec yapildigi icin mi hafif atesli yapildigi icin mi yoksa disten mi bu kadar ates bilemedim nereye sorabilirim asiyla alakali sorularimi biliyormusunuz?

Canım bence hem aşı hem diş üst üste gelmiş sizde:KK43: çok geçmiş olsun... Ilık suyla duş aldır bol bol hava da sıcak...

Dinlenmişindir değişiklik olmuştur canım ne güzel... Yemek olaylarını kolay halledebildiniz mi? Yumurta dokundu mu? Çorba olarak ne veriyorsun?

Canim kizim cok atesli suan onu bekliyorum kafam darma dagin kısaca yazıyım sabahları ara ara bebelac 1 kaşıl anne sutu baxen yumurta sarısı pekmez ögle corba butun sebzeleri kullanıyorum semız otu ıspanak kabak fasülye azcık kuzu eti pişirip içiriyorum canım meyvelerden muza sankı alerjımız devam edıyor gıbı onu vermıyorum elma armut seftalı kayısı üzüm. Veriyorum aksamları bişe vermiyorum suan için gece anne sütü bu kadar hepsı canım normalde aksamda pirincli muhallebş var ama yapmıyorum offf anne olmak cok zormus dua edın kızlar zor durumdayız[/QUOTE]

Yine iyi yaa bayağı birşey denemişsin ve reaksiyon vermemiş belli ki... :KK9: evet zor annelik cidden..

Off cnm benim yaaaa
Çok çok çok geçmiş olsunnnn:KK43:(
Ederiz dua tabi ama korkma annesş düşer ateşi artık hep ateşlenecekler
Bende çok korkarım ateşten. Belki senden daha bile panik olurum
Hele ki dişten artık ateş çıkma ihtimali yüksek bu bebişlerin:KK43:
Ama sizin biraz fazla olmuş tabi
Hiç bilmem aşıdan mııı yoksa mikrop mı kaptı
Tahlil yaptırdınız mı hiç. Enfeksiyona bakıldı mı kanda idrar da

X