- 11 Aralık 2013
- 3.336
- 94
- 37
Ben uyku arkadasini c&a dan aldim 5 tl ama battaniyesi yok :) komsunun tulunu yaktim kizlar gidip soylesemmi?
Kız nasıl yaktın şaşkoloz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uyku arkadasini c&a dan aldim 5 tl ama battaniyesi yok :) komsunun tulunu yaktim kizlar gidip soylesemmi?
kızlar e bebeğegittk demin
zorunlu alacaklarımı aldım
bi dünya masraf oldu gene ne yapcaz bu mali durumu bilmiyorum.....
neyse orda şu tenteli simitler çok uygun her yerde 22-25-30 ken orda 14 lira haberiniz olsun
kanguru aldım ama değişik byük çocukar için olanlardan.oturma yeri var yanipipiyi rahatsız etmiyor.
inşallah biraz kollarım dinlenir
şimdiye kdr denediğim kangurular içinde en rahatı hemde çok ucuzdu.
bir şey daha soracağım size..şu yüzme için kullanılan bezlerden almak şart mı yaa.
eşim kaka yaparsa diye panik oldu ama çok pahal alamam yani.gnde 5-6 kere girse denize dünyanın parası olur offf
mayo aldım çıkar çıkmaz giydirirm bezini. yaparsada yapar artık ne yapayım..
var mı fikir:26:
selam kizlar bayadir giremedim hepinizi ozledim simdi turkiyedeyiz tatile gidip geldik her ne kadar cok denize giremesekte hava ruzgarli gunesli su soguk derken tatil bitti ama guzeldi.dun asi olduk.atesimiz yukseldi 38.6 gorduk hemen fitil koydum sabah kalktim hala yuksek sanirim dis cikariyoruz tekrar fitil verdim.ek gidayi birazcik cogalttim sabahlri pekmez yumurta sarisi filan yediriyorum ogle menumuz corba bizden bu kadar
kızlar e bebeğegittk demin
zorunlu alacaklarımı aldım
bi dünya masraf oldu gene ne yapcaz bu mali durumu bilmiyorum.....
neyse orda şu tenteli simitler çok uygun her yerde 22-25-30 ken orda 14 lira haberiniz olsun
kanguru aldım ama değişik byük çocukar için olanlardan.oturma yeri var yanipipiyi rahatsız etmiyor.
inşallah biraz kollarım dinlenir
şimdiye kdr denediğim kangurular içinde en rahatı hemde çok ucuzdu.
bir şey daha soracağım size..şu yüzme için kullanılan bezlerden almak şart mı yaa.
eşim kaka yaparsa diye panik oldu ama çok pahal alamam yani.gnde 5-6 kere girse denize dünyanın parası olur offf
mayo aldım çıkar çıkmaz giydirirm bezini. yaparsada yapar artık ne yapayım..
var mı fikir:26:
Senay kızzz sen merelerdesinn kaçaklkk
Bizimkide mama çorbalardan nefret ediyo
Ama meyve be yoğurda bayılıyor
Acaba diyorum serin diye mi sevio bu çocukların hepsi bunları
Tatlıyo seviyo desek yoğurt hiç de tatlı değil gayet mayhoş
Ahhh ahhh Senayy bizimki suyu ağzına sokmuyor senin yavruyu bana sürtelim birazzzz
Kabız kabız kabız heppp öğürüyüo su ağzına değince offff
Şeftali alerjisinidw farketmeden iyi olmuş ama inş başşa şeye yoktur
Alerjisi şeftali olsun başka şey olmasın:))
Hemen soru sorup kacicam nolur cevap verin :) 24 saatte 8,9 emme yeterlimidir arkadaslar yada sabah 6 dan aksam 8,9 a kadar 7, 8 kere emiyor tek meme maksimum 10 dakika
Aaaa o zaman durum farklı tabi
bunu bilseydm ona göre cvp yazardım.
örtmek lzm evet ama nasıl b hal çare olunur aceppp:44:
oy kıyamam yaa..Allahım ya aman bunla atlat nazar mı değdi ne oldu.
daha beterinden korusun Rabbim.
zamanla geçer mi ağrısı sancısı acaba ne zaman erirmiş dikişler puffff:18:
Kızlar sabah nehire bişiler yaparken elimi çorba rondodundan geçirdim, kafam dalgındı bıcağın arasında kalan armutları temizlemek için işaret parmağımı bıcağın kenarına soktum, dakgınlıkla düğmeye bastım işaret oarmağın ucu nerdeyse kopuyordu 20 dikiş attılar soyar gibi döne döne kesmiş armış
Bizde haftaya carşamba antalyaya gidiyoruz inş burnumuzdan gelmez korka korka gidiyorum valla 😔
kızlar bebeğim 6 ayını doldurdu doktor oturtabilirsin ve ek gıdalara başlayabilirsin dedi ama annem 7. ayı dolmadan oturtma diyo ve ek gıdalara nasıl başlşayayım yardımcı olurmusunuz az az tatdırıyodum ama başlamamıştık.
canım doktorunu dinle.. zaten 6. ayda desteksiz oturmaya başlamaları gerekir. 5-5,5 ayda destekli oturtun diyor doktorlar... bişeylere gecikmek bebeğin sosyalliğini de geciktirmek anlamına geliyor. ek gıdaya doktorunun yaptığı yönlendirmeyle başla. hepsi farklı söylüyor. ben elma suyu, püresi ile başladım. sonra sebze, yoğurt devam ettim. ama ilk yoğurttan başlayan da var sebzeden başlayan da... doktorun ne dedi??
kızlar bebeğim 6 ayını doldurdu doktor oturtabilirsin ve ek gıdalara başlayabilirsin dedi ama annem 7. ayı dolmadan oturtma diyo ve ek gıdalara nasıl başlşayayım yardımcı olurmusunuz az az tatdırıyodum ama başlamamıştık.
Oy ne diosun kıyamam yavrum uaaaa
Ona olan bize olsunn
Görümcenende tebriklerimi iletiyırum yaaa
İnşallah olmamıştır takip et bakalım kuzum benim inş biraz daha iyidir ağlaması bitmiştir
çok sağol canım artık ayağının üstüne rahatça basıyor adım falan da atıyor.bizde öyle olunca kendi doktoruna götürmedik.görümcem de buğun gitti.biz de kaldık oğluşumla başbaşa ,:)Allah ım hepimizin çocuklarını korusun inşallah.
Oglum tam ek gidaya basladi derken sag disimiz patladi zaten yemiyordu simdi hic yemez artik offf oglum kasik gorunce agzini kapatiyor hic birsey yemiyor keske keskeeee daha once baslasaydim simdi ara verdim 2 3 gun su kasigi gorunce agzini kapamayi unutsun diye
İste icimi kemiren kurt kimseye emanet edememe durumu ya bazen mecbur bende gorumceme birakiyorum 1 saat kadar ama aklim hep ewde cnm gecmis olsun insallah bisey yoktur rontgn filan cektrdinizmi baska bi doktorada gitseydiniz
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm...
sağol canm neyse ki bişey yok canım korktu herhalde bi kaç gün ayağına basmak istemedi ama bugün iyi maşallah.görümcem de gitti bugün:)))