- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
biliyorum hatırlıyorum tavrını canım... neyse üzme kendini aradan çıktı en azından... dediğin gibi nasılsa gidilecekti iftarda... sen dua et senden habersiz kvleri davet etmesin eşin... hem aras hem ev işi hem yemek canın çıkar valla..
görümce kelimesinden tiksinç geldi valla bana. bendeki tam bela, evlense de bi görümce tantanası çeksin, çok fena ahım var. kimse hiç bişeyi yaşamadan bilemez.. 30 dan sonra evlenmek dert değil, evlenir gönlüne göre birini bulunca, ama yaş geçtikçe, sabır da bi yere kadar, çocuk büyütmek dert haline geliyor... bu arada 30 üstü anneler varsa yanlış anlamasın sakın kötü olarak söylemiyorum. mesela ben 2. yi düşünmüyorum, yapmaya kalksam 30 u geçicem, bi de onla uğraş, büyüt, zaten enerjim kısıtlı, tembel bir insanım, ege büyüdüğünde az rahatladım derken 2. yi ben kaldıramam..
takılma anıl bişeye, sen gayet özverili ve iyi bir annesin. kim ne derse desin. bana da çok konuşuyorlar, bir allahın kulu da kızım maşallah bi başına ne güzel bakıyorsun çocuğuna demiyor. bir tek eşim takdir ediyor çocuğa karşı özverimi, emeğimi... çok şükür o da yeter zaten. benim ailem eşim ve ege... diğerleri hiç gözümde yok...
yok süt içir diye tutturanlar, bu çocuk zayıf diye tutturanlar, yok köpekle büyütme diyenler, yok çocuğun orası öyle burası öyle, yok ona ayrı yemek yapma yediklerinden ver diyenler, yok öyle tutma diyenler, aaa odasını niye ayırdın yazık diyenler, diyenler diyenler diyenler... milletin tantanası hiç bitmiyor... sinir geldi valla... bi şu forumda birbirimizi anlıyoruz valla.
Valla o denilenleri hiç duymuyorum zaten herkesssss konuşuo herkess
Bu nedir arkadaş yaaa:))
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ayrıca her çocuk da garklıdır
Evet senin görümce zaten ayrı bi olay onu hiç açmıyprum bilee
Yok cnm o kdr da değil çağırmaz bırak habersizi çağıralım diye teklif de etmez
Ya Meltem eşim aslında çok iyi bi insan DI mı desem ne desm bilöiyorım
Onunda mı dengesi şaştı acaba. İnan tanıyanıyorum. Asla yapmaz dediğim şeyleri yapıo bazen
Bazen çok iyi bazen böyle bencil. Ama ailesi akrabalrı söz konusu olunca
Onun dışında herşey süper ya 4 4 lük
Anlayamıyorum neyse
O tebriği bana da yapan yok arkadaşım beklemiyorım da boşver amannn tebrik etseker nolcekkk
Biz iyi bakalım da varsın demesibler