2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..

bende de 6. hafta olmuştu kahverengi akıntı.doktor bana 3 gün yataktan wc hariç çıkma dedi.ilaca gerek yok dedi.lekelenme kırmızı olmadığı sürece üzerinde durmuyoruz kontrol et kırmızıya dönerse ilaç yada iğne ile müdahale ederiz demişti.korkma bişeycik olmaz.

sarımtırak akıntım var benimde.ama pek üstünde durmuyorumçyorulma dikkat et kendine şu 3 ayı geçirelim.benimde 1 tane kimyasalım var. ve bende her an bişey oalcak diye korkuyorum hep.ne zaman geçecek korkular bilmiyorum.korkudan ikili testte de kararsız kalıyorum çok.dua ediyorum sürekli.Allahım bebeklerimizi sağlıkla bağışlasın bize inşallah.

bende de 6. hafta olmuştu kahverengi akıntı.doktor bana 3 gün yataktan wc hariç çıkma dedi.ilaca gerek yok dedi.lekelenme kırmızı olmadığı sürece üzerinde durmuyoruz kontrol et kırmızıya dönerse ilaç yada iğne ile müdahale ederiz demişti.korkma bişeycik olmaz.

sarımtırak akıntım var benimde.ama pek üstünde durmuyorumçyorulma dikkat et kendine şu 3 ayı geçirelim.benimde 1 tane kimyasalım var. ve bende her an bişey oalcak diye korkuyorum hep.ne zaman geçecek korkular bilmiyorum.korkudan ikili testte de kararsız kalıyorum çok.dua ediyorum sürekli.Allahım bebeklerimizi sağlıkla bağışlasın bize inşallah.

allh kucamıza sorunsuz almayı nasip etsin..ya kendimi yormuyorumda neden böle oluyor bilm hee..anlam veremiyorum..
cuma günü kontolüm vr..cumaya kdr bişe olmazsa öğrencezz..yarın dr arıcm gene..bakim ne olck..

kızlar ben ıkılı yada uclu test yaptırmıcam ayrıntılı ultrason takıplerını tahlıllerın hepsını yaptırıcam ama ıkılı uclu test yaptırmıcam bır cok kısının hayatını karartan testler bunlar dogruluk payıda dusuk hem anne karnında mudahale yaptıramazsınız

hem cocugum allah korusun down sendromlu olsa test sonucunda ne yapıcam bebegımı oldurucekmıyım hayır
sakat olsa engellı zıhınsel engellı yada bacakları kolları olmasa ne yapıcam oldurucekmıyım hayır
buyuzden ıkılı uclu testı yaptırmıcam eger zekasında problem varsa down sendromluysa dogdugu zaman ogrenırım barı hamılelıgımde uzulmem hıc yoksa
tedavısı olsa amenna yaptırayım ama tedavısı yok

aynen katılıyorum canım zaten testin sonucu kötü çıktığı halde sağlıklı bebekler doğuran çok tanıdığım var ve hamileliği zehir oluyor insanın

yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..

Canim bu sabah benden de geldi daha once sari lekelenmelerim de oluyordu cok korkuyorum bir sey olur diye cumartesi ignem var zaten progestan da aliyorum pazartesi kontrol var heyecanla o gunubekliyorum benimki de 8 Haftalik

mucizem canım arkadaşım hamile misin şimdi sen :KK52::KK52:
ayyy ne kadar sevindim biemezsin:KK16:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım

Canim bu sabah benden de geldi daha once sari lekelenmelerim de oluyordu cok korkuyorum bir sey olur diye cumartesi ignem var zaten progestan da aliyorum pazartesi kontrol var heyecanla o gunubekliyorum benimki de 8 Haftalik

ay cnm bende de vrdı o sarıa kıntı şimdi da kahverengi lekelnme sen sordunmu doktrouna cnmm..bişe dedimi sana ..benmde cuam kontrolüm vr korkuyorum bende

mucizem canım arkadaşım hamile misin şimdi sen :KK52::KK52:
ayyy ne kadar sevindim biemezsin:KK16:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım

ay cnm benmm sağolsınn kuzummmm nasılın...
ay bu üç oldu şimdi 8 haftalığız ama kahverengi akıntım var korkom valla senn ufklık nasıl baya büyüdümştr o şimdi

ay cnm benmm sağolsınn kuzummmm nasılın...
ay bu üç oldu şimdi 8 haftalığız ama kahverengi akıntım var korkom valla senn ufklık nasıl baya büyüdümştr o şimdi

hamdolsun iyiyim oğluşumla ilgileniyorum teyzesi :KK16:
günden güne büyüyo ilgi bekliyo ve günden güne daha da bağlanıyorum kuzuma
korkma tatlım Allahın izniyle hiçbi şey olmaz, Rabbim tamamına erdirsn inşallah:nazar:
sen yinede bi dr a git önlemini al bazılarına koruyucu iğne veriyorlar

ay cnm bende de vrdı o sarıa kıntı şimdi da kahverengi lekelnme sen sordunmu doktrouna cnmm..bişe dedimi sana ..benmde cuam kontrolüm vr korkuyorum bende

Dusuk tehlikesi dedi canim15gundur yatiyorum raporluyum insallah seninki onemli bir sey degildir canim yarin arar aramaz yazarsin buraya merak ederim

Son düzenleme:
hamdolsun iyiyim oğluşumla ilgileniyorum teyzesi :KK16:
günden güne büyüyo ilgi bekliyo ve günden güne daha da bağlanıyorum kuzuma
korkma tatlım Allahın izniyle hiçbi şey olmaz, Rabbim tamamına erdirsn inşallah:nazar:
sen yinede bi dr a git önlemini al bazılarına koruyucu iğne veriyorlar

ayy maşşlhh kuzumm ..ayy kızz yerim ben onuu..
amn cnm tatöın erdirsin kucmıza versinn..şimdi progestan kullıyom yarn arıcm bakalım ne olck

Dusuk tehlikesi dedi canim15gundur yatiyorum raporluyum insallah seninki onemli bir sey degildir canim yarin arar aramaz yazarsin buraya merak ederim

ayy sarı lekeden sonramı düşk tehlikesi dedi..ay bend ebuı akşm progestan aldım bilmm ama ii mi ettm ..onu aldıktan sonra kesildi lekelnmm ..yarın ola hayrolo..ahh bee diyom ekndime..ne çektin be şeydaaaa..allh betrnden korusun...

canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...

Gercekten cok uzuldum. Allah herseyin en iyisini ve dogrusunu bizlere sunuyor.bebegin ve senin için hakkında hayırlı olan buymus. Cok zor olmalı... Allah sana saglık sıhhat versin canım...

ayy sarı lekeden sonramı düşk tehlikesi dedi..ay bend ebuı akşm progestan aldım bilmm ama ii mi ettm ..onu aldıktan sonra kesildi lekelnmm ..yarın ola hayrolo..ahh bee diyom ekndime..ne çektin be şeydaaaa..allh betrnden korusun...

Canım sarodan sonra hafif kirmizi lekem oldu cok az ama bir sefer sonra kahverengi oldu igneden sonra sariya dondu ama bugun sabah tekrar kahverengi lekem geldi simdi tekrar sariya dondu:-)

gercekten cok uzuldum. Allah herseyin en iyisini ve dogrusunu bizlere sunuyor.bebegin ve senin için hakkında hayırlı olan buymus. Cok zor olmalı... Allah sana saglık sıhhat versin canım...

evet çokk zorrr benim bir de kimyasal gebeliğim var...bunu da kaybedince büyük hayal kırıklığı yaşadımm elbette....ama inançlı insanlarızzz çokk şükürrr rabbimiz var...ona sığınmaktan başka çare var mı ....ama umudum hep var rabbim nasip edecek inş...hayırlısını nasip etsin rabbim hayırlı zamanda inş....

kusura bakmayın bı ara gelemedım o yuzden yenı yenı yazılanları eklıyorum yokdumm ..

NE DEMEK CNM ALLAH izin verrse 9 ay brdayız sen bi ara eklersin sende ii değildin..sende çok yorma kendini..bebeciklerin ii olsunlar.....beni eklsenmi bielmdim şidmii..ama uğur olur belki..

ben 13 mart sat
18.12.2013 tahmini doğum.
yaş 24
ilk bebeğim..
sanırım bu kdr yetr kuzum

evet çokk zorrr benim bir de kimyasal gebeliğim var...bunu da kaybedince büyük hayal kırıklığı yaşadımm elbette....ama inançlı insanlarızzz çokk şükürrr rabbimiz var...ona sığınmaktan başka çare var mı ....ama umudum hep var rabbim nasip edecek inş...hayırlısını nasip etsin rabbim hayırlı zamanda inş....

nekadar metanetli güzel sabırlı konusuyosun.. dogrusu taktir ettim rabbim tüm yasayanlara bu sabrı versın işallah... allah sevdıgı kullarını evlat acısıyla sınarmıs ama umudunu sakın yıtırme benımde bi kaybım olduu yinede şükrettim hayırlısı buymuıs dedım... işallah rabbım hayırlısını versın..

NE DEMEK CNM ALLAH izin verrse 9 ay brdayız sen bi ara eklersin sende ii değildin..sende çok yorma kendini..bebeciklerin ii olsunlar.....beni eklsenmi bielmdim şidmii..ama uğur olur belki..

ben 13 mart sat
18.12.2013 tahmini doğum.
yaş 24
ilk bebeğim..
sanırım bu kdr yetr kuzum

neden oyle dedın yazssanmı bılemedım ? :18:

X