canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...
Allah sabır versin canım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim...beni de listeden çıkartır mısın...ben bebeğimi kaybettim maalesef...ama sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin RABBİM...
yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..
bende de 6. hafta olmuştu kahverengi akıntı.doktor bana 3 gün yataktan wc hariç çıkma dedi.ilaca gerek yok dedi.lekelenme kırmızı olmadığı sürece üzerinde durmuyoruz kontrol et kırmızıya dönerse ilaç yada iğne ile müdahale ederiz demişti.korkma bişeycik olmaz.
sarımtırak akıntım var benimde.ama pek üstünde durmuyorumçyorulma dikkat et kendine şu 3 ayı geçirelim.benimde 1 tane kimyasalım var. ve bende her an bişey oalcak diye korkuyorum hep.ne zaman geçecek korkular bilmiyorum.korkudan ikili testte de kararsız kalıyorum çok.dua ediyorum sürekli.Allahım bebeklerimizi sağlıkla bağışlasın bize inşallah.
kızlar ben ıkılı yada uclu test yaptırmıcam ayrıntılı ultrason takıplerını tahlıllerın hepsını yaptırıcam ama ıkılı uclu test yaptırmıcam bır cok kısının hayatını karartan testler bunlar dogruluk payıda dusuk hem anne karnında mudahale yaptıramazsınız
hem cocugum allah korusun down sendromlu olsa test sonucunda ne yapıcam bebegımı oldurucekmıyım hayır
sakat olsa engellı zıhınsel engellı yada bacakları kolları olmasa ne yapıcam oldurucekmıyım hayır
buyuzden ıkılı uclu testı yaptırmıcam eger zekasında problem varsa down sendromluysa dogdugu zaman ogrenırım barı hamılelıgımde uzulmem hıc yoksa
tedavısı olsa amenna yaptırayım ama tedavısı yok
yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..
Canim beni de ekler misin sat 7mart bdt 13.12.2013 yasim 27 batman
Canim bu sabah benden de geldi daha once sari lekelenmelerim de oluyordu cok korkuyorum bir sey olur diye cumartesi ignem var zaten progestan da aliyorum pazartesi kontrol var heyecanla o gunubekliyorum benimki de 8 Haftalik
mucizem canım arkadaşım hamile misin şimdi sen
ayyy ne kadar sevindim biemezsin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım
ay cnm benmm sağolsınn kuzummmm nasılın...
ay bu üç oldu şimdi 8 haftalığız ama kahverengi akıntım var korkom valla senn ufklık nasıl baya büyüdümştr o şimdi
ay cnm bende de vrdı o sarıa kıntı şimdi da kahverengi lekelnme sen sordunmu doktrouna cnmm..bişe dedimi sana ..benmde cuam kontrolüm vr korkuyorum bende
hamdolsun iyiyim oğluşumla ilgileniyorum teyzesi
günden güne büyüyo ilgi bekliyo ve günden güne daha da bağlanıyorum kuzuma
korkma tatlım Allahın izniyle hiçbi şey olmaz, Rabbim tamamına erdirsn inşallah
sen yinede bi dr a git önlemini al bazılarına koruyucu iğne veriyorlar
Dusuk tehlikesi dedi canim15gundur yatiyorum raporluyum insallah seninki onemli bir sey degildir canim yarin arar aramaz yazarsin buraya merak ederim
o senle beni görmoo kuzu..bende yazıdm kaç sefer ama rahatsız ya geçmişi okuyamıyor sanırım
ayy sarı lekeden sonramı düşk tehlikesi dedi..ay bend ebuı akşm progestan aldım bilmm ama ii mi ettm ..onu aldıktan sonra kesildi lekelnmm ..yarın ola hayrolo..ahh bee diyom ekndime..ne çektin be şeydaaaa..allh betrnden korusun...
gercekten cok uzuldum. Allah herseyin en iyisini ve dogrusunu bizlere sunuyor.bebegin ve senin için hakkında hayırlı olan buymus. Cok zor olmalı... Allah sana saglık sıhhat versin canım...
kusura bakmayın bı ara gelemedım o yuzden yenı yenı yazılanları eklıyorum yokdumm ..
evet çokk zorrr benim bir de kimyasal gebeliğim var...bunu da kaybedince büyük hayal kırıklığı yaşadımm elbette....ama inançlı insanlarızzz çokk şükürrr rabbimiz var...ona sığınmaktan başka çare var mı ....ama umudum hep var rabbim nasip edecek inş...hayırlısını nasip etsin rabbim hayırlı zamanda inş....
NE DEMEK CNM ALLAH izin verrse 9 ay brdayız sen bi ara eklersin sende ii değildin..sende çok yorma kendini..bebeciklerin ii olsunlar.....beni eklsenmi bielmdim şidmii..ama uğur olur belki..
ben 13 mart sat
18.12.2013 tahmini doğum.
yaş 24
ilk bebeğim..
sanırım bu kdr yetr kuzum