Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bilim kız yaaa..uyuz oldum..bu aralık topine gşirince tepem ato valla yaa...çok uyuz bi durum heee...kuzum dıyom sana yok bu dr da ıs yok he
sen dogru kazıma
aa kocaelı vermı topıkte
ben kocaelı golcuk kızlar resul patana gıdıyorum
ne bilim kız yaaa..uyuz oldum..bu aralık topine gşirince tepem ato valla yaa...çok uyuz bi durum heee...
gidersem bida bayana gitcem valla
bende kocalei bahçeçik kuzu..resul patan ??nerde ben bilmm hiç gölcüğü
yok canım anlamadın devlet hastanesıne ve saglık ocagına hıc gıtmedım ozele gıttım sadece yanı 10 haftam bıttı hıc gıtmeden olurmu
merhaba aralık anneleri,
bende hamile olduğumu iki hafta önce öğrendim. aralığın sonuna doğru olacak inşallah.
cuma günü kontrol için doktora gittim keseyi gördüm, 5 tüp kan ve idrar verdim tahlil için. detaylı tahliller yapıldı, sonuçları aldım ama sonuçlar için henüz tekrar gitmedim, kan değerim çok düşük, bu sabah itibariyle aç karna 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeye başladım.. bunun dışında gün içinde kuru kayısı, ceviz ve kuru incir yiyorum, çok fazla su içiyorum (özellikle değil sürekli susuyorum) şimdilik bu kadar var mı başka tavsiyeleriniz
günaydın kızlar.
bugün çok az kanamam var dün doktora gittim bir problem yok dedi daha önce akıntı ile karışık geliyodu belli belirsiz. şimdi ise biraz daha kırmızı inşallah bi aksilik olmaz
bende bazı kokulara karşı duyarlılık var ama bulantım olmadı hiç sadece deli gibi her kokuyu alıyorum umarım çabuk geçer bulantıların
bence anne ile birlikte olma psikolojisi ile bulantıların bağlantılı oldugunu düşüyorum şahsen bende anneme gidince yada annem gelince ve anne yemegi yeyince daha iyi oluyorum ama ne zamnki evde tek kalayım iştah da kalmıyor bulantıda başlıyor
İyi geceler
Bugün ben sağlık ocağına gittim kayıt için, çünkü sürekli arayıp soruyorlardı bebek var mı olursa bize haber verin diye.. Gitmişlen hastanede yaptırdığım tahlil sonuçlarınıda gösterdim hebatit b aşısı yaptırman iyi olur bağışıklığın yok dedi ama yinede hastaneye gittiğinde doktoruna danış dedi. Size hiç söylediler mi hamilelikte hiç bir zararı yokmuş doğum sırasında anneyi hebatite karşı korumak içinmiş. Bilgisi olan var mı?
Birde ben şimdi 6+6 oldum kalp atışları için haftaya gitsem duyarmıyım?
günaydın kızlar.
bugün çok az kanamam var dün doktora gittim bir problem yok dedi daha önce akıntı ile karışık geliyodu belli belirsiz. şimdi ise biraz daha kırmızı inşallah bi aksilik olmaz