Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baana hiç bişe yaptrmadı valla dr ..çok tuaf oldum he şimdi bak DD..ne onu yaptr ne bunu yaptr dedi..böle olan tek kişi benm sanırım heee.......şeydacım kuzum ben doktora gittiğimde 7+6 günlüktü hem bebek hem kalp atışını duydum bugünde tam 8+2 günlük olduk teyzesı benım yiğenımde kocaman olmuş bendende bırsürü tahlıl ıstedi doktor ıstersen devletde yaptır dedi özele gidiyorum ben orasıda tahlıllere 150 tl. dedi bende devletde yaptıracağım bu hafta
idrar tekiki(strep ile)
idrar mikroskobisi
anti hcv
anti cmv ıgm
anti rubella ıgm
anti toxo.ıgm
HbsAg (BU NEDİR ANLAMADIM AMA)?
B.kültürü(idrar)
hepsini yaptrıp 25 mayısta kontrolüm var götüreceğim)
sen nasılsın yieğnım nasıl teyzesı yer onu
Arkadaşlar bugün doktor randevum vardı benimde. Sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını o anı tarif edemem. Hala aklımdan çıkmıyor gözlerim dolu dolu oldu :)) bebeğin 8+2 olduğunu söyledi ultrasona göre ve 17 mm miş :) ultrasonda da gösterdi kalp atışlarını duymakla kalmayıp gördümde. Darısı duyamayan diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
Bebek iyiymiş şükür bir sıkıntı yok dedi çoğunuzdan istenen tahlilleri istedi özel hastaneye (Büyük Anadolu Hastanesi) gidiyorum bende sadece tahlilller için 8 tl istediler içim rahat etti.
1 ay sonraya gel dedi. İlk 3 ay yediğinin içtiğinin çok önemi yok nasıl rahat ediyosan öyle ye iç beslenemiyorum diye korkma dedi. ilk 3 aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlayacakmış ondan sonra önemliymiş yediğimiz içtiğimiz.
Şükür benim bulantılarım azaldı. Herşeyi olmasada canımın istediği şeyleri iştahla yiyebiliyorum. Mesela kaç günden sonra bugün sabah ilk kez doya doya kahvaltı yaptım (peynir, salatalık, domates). sanırım zamanla bulantılarım azalacak.
Bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve hafif olan kanamalarım için normal dedi. Yani mutluyum Rabbime hamdolsun bebeğim iyi
kızlar bas agrısından duramıyorum ne yapmam lazım kulaklarım bıle zonkluyo
kızlar bas agrısından duramıyorum ne yapmam lazım kulaklarım bıle zonkluyo
benim de kuyruk sokumu kalça taraflarında çok ağrım oluyo, özellikle biraz iş yaptığım ve yürüyüp biraz yorulduğum günler, ama ben bundan yaklaşık 6 yıl önce kalça üstü düşmüştüm ve kendimi çok yorduğum zamanlarda da ağrırdı ondan sanırım. gerçi çok kişide de varmış bu kalça ağrısı :26:Kızlar yazmıştım ama harf hatası olmuş. Benim kuyruk sokumumdan sağ kalçama yayılan bir ağrım var.. Yürürken çok artıyor. Otururken de keza. Hep yatmam lazım. Sizde de varmı? Doktorumu aradım hastası varmış arayacak birazdan.
aynen canım bülent beye gittim ben de. doçent kendisi. çok ilgiliydi... bostancıda central park var özel hastane bülent bey de zaten doğumu orda gerçekleştiriyormuş orda da doğum yapmış bi arkadaşım vardı çok mennun kalmıştı. neyse bilgilendirmek istedim hakkında hayırlısı olsun canım bakalım ben de şimdilik tekrar ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyatları da düşündürmüyor değil... buarada umutu ben de hiç düşünmedim açıkçasıEvet özellikle Bülent beyin adını çok duydum ama doğum için yetersiz bir hastane ben çok ilgili ve bilgili olsun istiyorum 5 yıl bekledim çünki ve çok dr hatası yüzünden çok çektimm umut hastanesinin bütün dr secerelerini döekrim iste çok iyi tanıyorum hepsini..Neyse çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah gönlüme göre bir dr bulurum..
canım 9 haftayı doldurdun ve 10dan gün almaya başladığın için 10 yazıyor. 10.haftanın içindesinbugün doktora gittim bebişimi gördüm hareketlenmeye başlamış zıplıyordu :)) ya bu arada bu takvimde 10 haftalık yazıyor ama doktor 9 hafta 6 günlük dedi bir yanlışlık mı takvimde acaba
geçmiş olsun tatlım çok ağrıyorsa parol içebilirsinkızlar bas agrısından duramıyorum ne yapmam lazım kulaklarım bıle zonkluyo
yok kuzum ya yalnız değilsin ben de ilk gebeliği öğrenmek üzre sağlıkocağında kan verdiğimde bakılabilcek diğer tahlilleri de yazar mısınız demiştim demir falan için. tek o bakılmıştı. dr. da gördü ve başka bişey istemedi şimdilik. sanırım ilerleyen haftalarda isticekler bi dahaki gidişimizde sorarısbaana hiç bişe yaptrmadı valla dr ..çok tuaf oldum he şimdi bak DD..ne onu yaptr ne bunu yaptr dedi..böle olan tek kişi benm sanırım heee.......
Off berbat olur o ağrı. geçen hafta çok çektim.Dr um dedi ki 4 bardak su iç yavaş yavaş,sonra geçmezse tansiyonunu ölç yüksek değilse vermidon,parol ya da minoset al. Ama ilaç konusunda dikkatli davran
ya kızlar az once oksurdum rahımıme kramp gırdı ıkı tarafyanda adet sancısı gıbı sancım oldu ınsallah melegıme bırsey olmaz
kızlar ben daha ne devlet hastanesıne gıttım ne de saglık ocagına Turkıye cumhurıyetı benım hamıle oldugumu bılmıyor hala bı sıkıntı olurmu benım ıcın
kızlar ben daha ne devlet hastanesıne gıttım ne de saglık ocagına Turkıye cumhurıyetı benım hamıle oldugumu bılmıyor hala bı sıkıntı olurmu benım ıcın
senin bağlı olduğun sağlık ocağı iyi çalışmıyor galiba ben doktora gittiğimde haftasında hamileymişsiniz gelin tahlillerinizi yapalım ve size kart açalım diye telefon ettiler
benim de kuyruk sokumu kalça taraflarında çok ağrım oluyo, özellikle biraz iş yaptığım ve yürüyüp biraz yorulduğum günler, ama ben bundan yaklaşık 6 yıl önce kalça üstü düşmüştüm ve kendimi çok yorduğum zamanlarda da ağrırdı ondan sanırım. gerçi çok kişide de varmış bu kalça ağrısı :26:
aynen canım bülent beye gittim ben de. doçent kendisi. çok ilgiliydi... bostancıda central park var özel hastane bülent bey de zaten doğumu orda gerçekleştiriyormuş orda da doğum yapmış bi arkadaşım vardı çok mennun kalmıştı. neyse bilgilendirmek istedim hakkında hayırlısı olsun canım bakalım ben de şimdilik tekrar ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyatları da düşündürmüyor değil... buarada umutu ben de hiç düşünmedim açıkçası
canım 9 haftayı doldurdun ve 10dan gün almaya başladığın için 10 yazıyor. 10.haftanın içindesin
geçmiş olsun tatlım çok ağrıyorsa parol içebilirsin
bana dr ilk gidişimde yazdı evde bulunsun her ağrı kesiciyi kullanmicaksın çünkü demişti
yok kuzum ya yalnız değilsin ben de ilk gebeliği öğrenmek üzre sağlıkocağında kan verdiğimde bakılabilcek diğer tahlilleri de yazar mısınız demiştim demir falan için. tek o bakılmıştı. dr. da gördü ve başka bişey istemedi şimdilik. sanırım ilerleyen haftalarda isticekler bi dahaki gidişimizde sorarıs
nasıl yani! hiç mi hastaneye gitmedin? özele de mi ? yoksa özeli hastaneden mi saymadın
hıc ılac ıcmıyorum canım doktorum 12. Haftadan once hıc bır sey ıcmıceksın dedı folık asıtten baska
ay benden hiç istemicek gbi gelo kzuuzmya..bakm ne olcakk...
Demir eksik çıktı güneşe bol çık dedi bana..folik asit verdi...bird eiki kimyasl var diye cosasprin verdi bana ..tsh bakılmıştı ona bile bişe demdi..dahiliye yolldı 3.29 çıktı oda ii dedi.ama bu gittmde sarı akıntımı ağrımı ve tshı sorcmm..2 ve üzeri ii dğeilmişş...
ay benden hiç istemicek gbi gelo kzuuzmya..bakm ne olcakk...
Demir eksik çıktı güneşe bol çık dedi bana..folik asit verdi...bird eiki kimyasl var diye cosasprin verdi bana ..tsh bakılmıştı ona bile bişe demdi..dahiliye yolldı 3.29 çıktı oda ii dedi.ama bu gittmde sarı akıntımı ağrımı ve tshı sorcmm..2 ve üzeri ii dğeilmişş...