Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar oğlumun saçları cok dökülüyor yastıgi hep kıl oluyor banyo yaptirinca fileside kıl oluyorsanki seyreldi saçlari sizinkilerde öylemi
Bugün yine serumla beslendi içim parca parca allahım bi an önce düzelsin..
Herkese tesekkür ederim dua edin nolur
burun akintisi devam diyor.
ishal yok...
bugun cok nadirde olsa oksuruk var...
bole olanlar dr ilac falan verdi mi...
serum fizyolojiok yapiyorum yatmadan aksamlari sadece....
anlcim tesekkur derim canim..aman onlar iyi lsndaa..
esracığım çok geçmiş olsun, insallah çabuk geçer, doktora götürmeyi düşünmüyormusun? benim kızım da dün öksürdü birkaç kere, bugünde grip olmuş gibi burnu fışırtılı devam ederse doktora götüreceğim hemen bronşit geçirdi çünkü 1 aylıkken en azından belki buhar yapmamı falan söyler... insallah Ayça da hemen düzelirburun akintisi devam diyor.
ishal yok...
ishal yok...
Bugün yine serumla beslendi içim parca parca allahım bi an önce düzelsin..
ishal yok...
kızlar şu mübarek saatlerde dualarımız kabul olsun inşallah
allahım bebeklerimizin sıkıntılarını gidersin, sağlık, mutluluk, huzur versin rabbim...
Bizimde öksürk vardı 1 ay kadar önce doktor ventolin vrrdi 1 çay kaşığı ver demişti.o kadar öksürüyorduki kusuyordu.bi kaç kere verdim,ayaklarınn altına sırtına sıcağa yakın ılımış sıcak su torbası koymuştum.geçmiş olsun.
Hayırlı cumalar anneler oğlum ishal günde 3 defa sulu kaka yapıyo pazartesi doktora gitcez kontrolümüz var eşim şehir dışında olduğu için doktora götüremiyorum sizce pazartesiyi bekliyimmi ateşi falan yok ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
esracığım çok geçmiş olsun, insallah çabuk geçer, doktora götürmeyi düşünmüyormusun? benim kızım da dün öksürdü birkaç kere, bugünde grip olmuş gibi burnu fışırtılı devam ederse doktora götüreceğim hemen bronşit geçirdi çünkü 1 aylıkken en azından belki buhar yapmamı falan söyler... insallah Ayça da hemen düzelir
Serum fizyoloji daha çok yap ve biraz bol sık burnuna iyice açılsın. En önemlisi yarım saatte bir sırtına sert bi şekilde pat pat yap başı aşağıda olsun, bunu çok iyi yap çok önemli. Bizde de böyle başladı bebeklerde çok çabuk ciğere iniyor indi maalesef ve hastanede yattık. Hala iğnoluyor He bir de ıhlamur verebilirsin biraz. İnşallahh ilerlemeden atlatın
Hayırlı cumalar arkadaslar.. Bugün saudi arabistana gidiyorumingiltereden kızımla ilk ucak yolculugumuz olcak umarım rahat emzırebılırım ordan butun aralık annelerıne dua edıcem alerjı hastalıgız hemen gecsin insallah mırakar ve melekyavruö sızın ıcın ayrıca ederım:)
Hayırlı cumalar arkadaslar.. Bugün saudi arabistana gidiyorumingiltereden kızımla ilk ucak yolculugumuz olcak umarım rahat emzırebılırım ordan butun aralık annelerıne dua edıcem alerjı hastalıgız hemen gecsin insallah mırakar ve melekyavruö sızın ıcın ayrıca ederım:)