- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
benımkıde 3. ayda az almış 4. aydan itibaren dha az almaya başlayacaklarmış ilk 4 ay aldılar aldılar sonra yavaşlayacakmış kılo alımlarıkızlar 3. ayda bebeklerin kaç kg yada kaç gr alması gerekiyor sizinkiler ne kadar aldılar haftaya kntrolümüz var ben evde tartıyom yanlış olabilir ama 700 gr almış gibi görünüyorgeçen aylara göre az geldi bana
kızlar bununla ilgili bir başlık açtım sizlerede sormak istedim çünkü annelik kolay değil kafama çok taktım
bebeğim 3 aylık sabit bakışlar olmaya başladı bi noktaya odaklanıyor birde ağızda tükürük fazlalığı var ayrıca ağzında birşey çiğniyor gibi bazen ağzını şapırdatıyor internetten baktığımda bu belirtilerin bazıları epilepside olabilen şeyler ne benim nede eşimin ailesinde bu hastalık mevcut değil kafayı yicem dünden beri ağlamaktan böyle olan bebekler varmı
sabit bakışlar nasıl canım genelde uykusu varsa benımkınde de oluyor . ağzında tükürük yapmaları normalmış benımkınde de oluyor hatta baloncuklr yapıyor ağzında bişey çiğnemesi ise sanırım kusuyor azıcık o da dışarı cıkmayınca yada fazlası ağzına gelıyor onları yutmaya çalışıyor peynirimsi kesik kesik geldiği için öyle yapıyor olabilirlerr. a benımkı ellerini yerken ağzını sürekli şapırtdıyor çoğu kişide vardır bunar nerden cıkardın epilepsi olduğunu azıcık rahatlayalım böyle giderse çok yaşamayız kızlaarrr Allah korusun bebeklerimizi